Mașini de închiriat în Italia

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Italia? Caută aici!

Roma, Italia
26 sept — 3 oct
Returnare în același loc
Roma, Italia
Ma 26/9
Amiază
Ma 3/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Italia

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Italia

Care este cea mai ieftină agenție de închirieri auto din Italia?

OptimoRent este cea mai ieftină agenție de închirieri auto din Italia, oferind prețuri de până la 4 € pe zi în anumite zone ale țării. Prin comparație, prețul mediu pentru închirierea unei mașini în Italia este de 26 € pe zi.

Care este cea mai populară agenție de închirieri auto din Italia?

SURPRICE CAR RENTAL este cea mai populară agenție de închirieri auto din Italia, 65% optând pentru aceasta în ultima lună. SURPRICE CAR RENTAL are de asemenea 17 evaluări și un scor de 4,1 din 10, ceea ce face din această companie de închirieri de mașini cea mai populară alegere a călătorilor.

Care este agenția de închirieri auto care are cele mai multe sucursale în Italia?

Cu 579 de sucursale în destinații din Italia, Sunnycars este agenția cu cele mai multe centre de închirieri auto. Dacă nu te-ai hotărât încă asupra orașului pe care vrei să-l vizitezi, află că Bergamo este cea mai populară destinație în acest moment. De asemenea, în Bergamo există 5 centre Sunnycars.

Care este cel mai popular tip de mașină de închiriat în Italia?

Cei care călătoresc în Italia și închiriază o mașină optează de obicei pentru Economy. Acest lucru se poate datora condițiilor climatice din timpul șederii lor, activităților planificate sau bugetului lor. În ultimele 30 de zile 39% dintre utilizatori au închiriat Economy pentru călătoria lor în Italia, la un preț mediu de 31 € pe zi.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Italia

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Italia
Toyota Yaris
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

5 €/zi

2 nov - 6 nov
Toyota Yaris
Skoda Citigo
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

5 €/zi

11 nov - 11 nov
Skoda Citigo
Volkswagen ID.3
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

5 €/zi

2 nov - 6 nov
Volkswagen ID.3
Skoda Citigo
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

6 €/zi

7 nov - 13 nov
Skoda Citigo
Opel Corsa
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

6 €/zi

2 nov - 5 nov
Opel Corsa
Opel Corsa
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

6 €/zi

5 nov - 12 nov
Opel Corsa
Chevrolet Aveo Sedan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri
Mașini cu 5 uși

6 €/zi

11 nov - 11 nov
Chevrolet Aveo Sedan
Seat Ibiza
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

6 €/zi

2 nov - 5 nov
Seat Ibiza
Chevrolet Sonic Sedan
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

6 €/zi

7 nov - 13 nov
Chevrolet Sonic Sedan

Oferte la mașini de închiriat în Italia găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Italia

Mașini Mică

14 € - 48 €

Toate tipurile de mașini

28 € - 139 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Italia este 28 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 50% mai ieftin decât în restul anului - doar 14 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 63% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Italia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Italia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Italia, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Italia este 66 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 60% mai ieftin decât în restul anului - doar 27 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 12% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Italia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Italia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Italia, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Italia este 125 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 35% mai ieftin decât în restul anului - doar 83 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 41% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Italia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Italia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mare de închiriat în Italia, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Italia este 49 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 64% mai ieftin decât în restul anului - doar 18 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 35% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Italia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Italia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Italia, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Italia este 145 €. iulie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 52% mai ieftin decât în restul anului - doar 71 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 49% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Italia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Italia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Dubă de închiriat în Italia, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Toyota Yaris
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

5 €/zi

2 nov - 6 nov
Toyota Yaris

Registru agenții de închirieri auto din Italia

Principalii furnizori de închirieri auto din Italia

Sunnycars

579 de sucursale

Free2Move

326 de sucursale

Hertz

303 sucursale

keddy by Europcar

292 de sucursale

Leasys Rent

292 de sucursale

MAGGIORE

262 de sucursale

DRIVALIA

234 de sucursale

Avis

232 de sucursale

Găsește atracții populare în apropiere de locul de preluare a mașinii închiriate

Vizitează aceste obiective obligatoriu de văzut, plasate în apropierea sucursalelor de închirieri auto din Italia.

Atracții în apropiere:

Caorle Beach44,3 km
Trevi Fountain400,3 km

Atracții în apropiere:

Trevi Fountain22,5 km
Caorle Beach426,2 km

Atracții în apropiere:

Caorle Beach323,4 km
Trevi Fountain512,1 km

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Italia

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Italia

Car rental in Italia

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Italia și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Pe care parte a drumului se conduce în Italia?

În Italia, oamenii conduc pe partea dreaptă. If Dacă urmează să călătorești în Italia venind dintr-o țară în care se conduce pe partea opusă a carosabilului, ai putea avea nevoie de puțin timp să te obișnuiești, mai ales dacă plănuiești să închiriezi o mașină pe perioada șederii tale.

Cât de bune sunt drumurile în Italia?

Italia a ocupat locul 49 din 137 țări evaluate pentru calitatea drumurilor în 2019. Pe o scară de la 1 to 7, Italia a primit o notă de 4,4. Totuși, condițiile de calitate ale drumurilor din Italia pot varia în funcție de zona țării pe care plănuiești să o vizitezi.

Care este limita de vârsta pentru consumul de alcool și condusul unui vehicul în Italia?

2,38 mg/l este limita legală de alcool în sânge în Italia. Pentru orice valoare mai ridicată se consideră condus sub influența alcoolului și poate conduce la amendă, suspendarea permisului sau alte penalități. Italia are legi foarte stricte împotriva indivizilor care beau alcool și conduc având o vârsta mai mică decât cea legală consumului de alcool: 18 ani.

Cât costă benzina în Italia?

Prețul mediu al benzinei în Italia este de 2,00 € pe litru (conform săptămânii trecute). În comparație, țara în care benzina este cea mai ieftină este Kuweit (doar 0,32 € pe litru), iar cea în care benzina are cel mai ridicat preț, Hong Kong (2,90 € pe litru).

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Italia?

Prices for mașini in Italia refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Italia?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 5.952 de operatori pentru mașini în Italia..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Italia?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Italia. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Italia?

Atunci când închiriezi o mașină în Italia, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. Un permis de conducere internațional este necesar dacă permisul de conducere este într-o limbă diferită de cea a țării de închiriere și poate fi necesar pentru a evita riscul unor potențiale amenzi. În cazul în care închiriezi în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în regiunile populare din Italia

Găsește mașina perfectă de închiriat pentru călătoria ta în oricare dintre aceste regiuni din Italia

Mașini de închiriat în orașele populare din Italia

Compară prețurile mașinilor de închiriat din cele mai populare orașe din Italia

Începe să-ți planifici călătoria în Italia


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Italia?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Italia, pentru că este rapid, gratuit și ușor de folosit și te poate ajuta să economisești bani. momondo se ocupă de partea mai anevoioasă de căutare a opțiunilor, iar ție îți rămâne doar să compari prețurile și politicile care te avantajează cel mai mult în călătoria ta.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Italia?

Prin faptul că îți permite să reduci numărul de rezultatele folosind numeroase filtre, momondo te ajută să găsești cu ușurință mașina ideală de închiriat în Italia. Poți filtra opțiunile în funcție de preț, tipul mașinii, amplasarea sucursalelor și multe altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Italia cu anulare gratuită?

Da, pe momondo poți să sortezi companiile de închirieri auto din Italia în funcție de politica de anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Italia, cu ajutorul momondo?

momondo îți permite să cauți mașini de închiriat în Italia cu politici specifice privind combustibilul.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Italia, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Desigur. momondo are un filtru special pentru serviciile de căutare în profunzime a mașinilor de închiriat, pe care îl poți folosi pentru toate destinațiile, inclusiv Italia.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Italia cu kilometraj nelimitat?

Pentru mașinile de închiriat în Italia, momondo oferă un filtru specific pentru kilometrajului nelimitat.


Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.