Mașini de închiriat în Italia

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Italia? Caută aici!

Roma, Italia
6 iul — 13 iul
Returnare în același loc
Roma, Italia
Mi 6/7
Amiază
Mi 13/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Italia

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Italia
Toyota Fortuner
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 de pasageri

78 €/zi

13 sept - 20 sept
Toyota Fortuner
Renault Duster
Intermediar sau asemănător
Până la 5 de pasageri

76 €/zi

13 sept - 20 sept
Renault Duster
Daihatsu Sirion
Economy sau asemănător
Până la 2 de pasageri

41 €/zi

13 sept - 20 sept
Daihatsu Sirion
Renault Mégane
Familiar compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri

70 €/zi

13 sept - 20 sept
Renault Mégane
Toyota Fortuner
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 de pasageri

88 €/zi

22 sept - 27 sept
Toyota Fortuner
Porsche Panamera
Recomandarea furnizorului sau asemănător
Până la 5 de pasageri
Mașini cu 5 uși

54 €/zi

13 sept - 20 sept
Porsche Panamera
Hyundai Accent
Compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri

70 €/zi

11 sept - 14 sept
Hyundai Accent
Renault Duster
Intermediar sau asemănător
Până la 5 de pasageri

84 €/zi

19 sept - 24 sept
Renault Duster
Mercedes-Benz A-Class
Compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri

60 €/zi

9 iul - 19 iul
Mercedes-Benz A-Class

Oferte la mașini de închiriat în Italia găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Italia

Mașini Mică

10 € - 65 €

Toate tipurile de mașini

33 € - 163 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Italia este 33 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 70% mai ieftin decât în restul anului - doar 10 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 52% mai ieftin decât media în Italia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Italia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Italia, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Italia este 60 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 72% mai ieftin decât în restul anului - doar 17 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 12% mai ieftin decât media în Italia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Italia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Italia, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Italia este 91 €. august este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 55% mai ieftin decât în restul anului - doar 42 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 27% mai scump decât media în Italia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Italia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Italia este 40 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 69% mai ieftin decât în restul anului - doar 13 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 40% mai ieftin decât media în Italia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Italia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Italia, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Italia este 88 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 47% mai ieftin decât în restul anului - doar 47 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 23% mai scump decât media în Italia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Italia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Daihatsu Sirion
Economy sau asemănător
Până la 2 de pasageri

41 €/zi

13 sept - 20 sept
Daihatsu Sirion
Mini Countryman
Mini sau asemănător
Până la 2 de pasageri

41 €/zi

23 sept - 29 sept
Mini Countryman
Fiat 500
Mini sau asemănător
Până la 2 de pasageri

36 €/zi

13 sept - 20 sept
Fiat 500

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Italia

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Italia

Car rental in Italia

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Italia și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Target Italy este cea mai ieftină agenție de închirieri auto din Italia, oferind prețuri de până la 11 € pe zi în anumite zone ale țării. Prin comparație, prețul mediu pentru închirierea unei mașini în Italia este de 75 € pe zi.

SICILY BY CAR este cea mai populară agenție de închirieri auto din Italia, 15% optând pentru aceasta în ultima lună. SICILY BY CAR are de asemenea 10 evaluări și un scor de 6,3 din 10, ceea ce face din această companie de închirieri de mașini cea mai populară alegere a călătorilor.

Cu 733 de sucursale în destinații din Italia, Sunnycars este agenția cu cele mai multe centre de închirieri auto. Dacă nu te-ai hotărât încă asupra orașului pe care vrei să-l vizitezi, află că Milano este cea mai populară destinație în acest moment. De asemenea, în Milano există 40 de centre Sunnycars.

În Italia, oamenii conduc pe partea dreaptă. If Dacă urmează să călătorești în Italia venind dintr-o țară în care se conduce pe partea opusă a carosabilului, ai putea avea nevoie de puțin timp să te obișnuiești, mai ales dacă plănuiești să închiriezi o mașină pe perioada șederii tale.

Italia a ocupat locul 49 din 137 țări evaluate pentru calitatea drumurilor în 2019. Pe o scară de la 1 to 7, Italia a primit o notă de 4,4. Totuși, condițiile de calitate ale drumurilor din Italia pot varia în funcție de zona țării pe care plănuiești să o vizitezi.

2,38 mg/l este limita legală de alcool în sânge în Italia. Pentru orice valoare mai ridicată se consideră condus sub influența alcoolului și poate conduce la amendă, suspendarea permisului sau alte penalități. Italia are legi foarte stricte împotriva indivizilor care beau alcool și conduc având o vârsta mai mică decât cea legală consumului de alcool: 18 ani.

Cei care călătoresc în Italia și închiriază o mașină optează de obicei pentru un/o Mini. Acest lucru se poate datora condițiilor climatice din timpul șederii lor, activităților planificate sau bugetului lor. În ultimele 30 de zile 38% dintre utilizatori au închiriat un/o Mini pentru călătoria lor în Italia, la un preț mediu de 14 € pe zi.

Prețul mediu al benzinei în Italia este de 2,05 € pe litru (conform săptămânii trecute). În comparație, țara în care benzina este cea mai ieftină este Algeria (doar 0,31 € pe litru), iar cea în care benzina are cel mai ridicat preț, Hong Kong (2,85 € pe litru).


Începe să-ți planifici călătoria în Italia


De ce să folosești Momondo?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Italia, pentru că este rapid, gratuit și ușor de folosit și te poate ajuta să economisești bani. momondo se ocupă de partea mai anevoioasă de căutare a opțiunilor, iar ție îți rămâne doar să compari prețurile și politicile care te avantajează cel mai mult în călătoria ta.

Prin faptul că îți permite să reduci numărul de rezultatele folosind numeroase filtre, momondo te ajută să găsești cu ușurință mașina ideală de închiriat în Italia. Poți filtra opțiunile în funcție de preț, tipul mașinii, amplasarea sucursalelor și multe altele.

Da, pe momondo poți să sortezi companiile de închirieri auto din Italia în funcție de politica de anulare gratuită.

momondo îți permite să cauți mașini de închiriat în Italia cu politici specifice privind combustibilul.

Desigur. momondo are un filtru special pentru serviciile de căutare în profunzime a mașinilor de închiriat, pe care îl poți folosi pentru toate destinațiile, inclusiv Italia.

Pentru mașinile de închiriat în Italia, momondo oferă un filtru specific pentru kilometrajului nelimitat.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.