Mașini de închiriat în Portugalia

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Portugalia? Caută aici!

Lisabona, Portugalia
7 iul — 14 iul
Returnare în același loc
Lisabona, Portugalia
Jo 7/7
Amiază
Jo 14/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Portugalia

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Portugalia
Toyota Fortuner
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 de pasageri

74 €/zi

15 sept - 23 sept
Toyota Fortuner
Renault Duster
Intermediar sau asemănător
Până la 5 de pasageri

54 €/zi

15 sept - 23 sept
Renault Duster
Daihatsu Sirion
Economy sau asemănător
Până la 2 de pasageri

38 €/zi

15 sept - 23 sept
Daihatsu Sirion
Renault Mégane
Familiar compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri

48 €/zi

6 iul - 13 iul
Renault Mégane
Daihatsu Sirion
Economy sau asemănător
Până la 2 de pasageri

39 €/zi

15 sept - 23 sept
Daihatsu Sirion
BMW 1 Series
Intermediar sau asemănător
Până la 5 de pasageri

100 €/zi

6 iul - 13 iul
BMW 1 Series
Hyundai Accent
Compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri

62 €/zi

15 sept - 23 sept
Hyundai Accent
Renault Duster
Intermediar sau asemănător
Până la 5 de pasageri

108 €/zi

6 iul - 10 iul
Renault Duster
Daihatsu Sirion
Economy sau asemănător
Până la 2 de pasageri

60 €/zi

15 sept - 23 sept
Daihatsu Sirion

Oferte la mașini de închiriat în Portugalia găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Portugalia

Mașini Mică

9 € - 41 €

Toate tipurile de mașini

16 € - 101 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Portugalia este 24 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 64% mai ieftin decât în restul anului - doar 9 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 46% mai ieftin decât media în Portugalia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Portugalia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Portugalia, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Portugalia este 54 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 76% mai ieftin decât în restul anului - doar 13 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 15% mai scump decât media în Portugalia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Portugalia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Portugalia, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Portugalia este 65 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 54% mai ieftin decât în restul anului - doar 30 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 30% mai scump decât media în Portugalia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Portugalia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mare de închiriat în Portugalia, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Portugalia este 33 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 88% mai ieftin decât în restul anului - doar 4 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 29% mai ieftin decât media în Portugalia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Portugalia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Portugalia, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Portugalia este 51 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 24% mai ieftin decât în restul anului - doar 39 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 10% mai scump decât media în Portugalia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Portugalia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Daihatsu Sirion
Economy sau asemănător
Până la 2 de pasageri

38 €/zi

15 sept - 23 sept
Daihatsu Sirion
Mini Countryman
Mini sau asemănător
Până la 2 de pasageri

35 €/zi

15 sept - 23 sept
Mini Countryman
Fiat 500
Mini sau asemănător
Până la 2 de pasageri

36 €/zi

6 iul - 13 iul
Fiat 500

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Portugalia

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Portugalia

Car rental in Portugalia

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Portugalia și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Cea mai ieftină agenție de închirieri auto din Portugalia este BENErent Rent-A-Car. Cu BENErent Rent-A-Car, călătorii au găsit prețuri la mașini de până la 8 €/zi în anumite sucursale, ofertă care reprezintă cel mai mic tarif, comparat cu media națională de 63 €/zi. Să ai în vedere faptul că prețurile varianță în funcție de tipul mașinii alese.

Cea mai populară companie de închirieri auto din Portugalia este Centauro. Această companie de închireri de mașini are 1 evaluare, cu un scor mediu de satisfacție a clienților de 10,0 din 10. Pentru călătoria lor în Portugalia, 11% dintre utilizatorii momondo au ales să își închirieze mașina cu Centauro.

Sunnycars are cele mai multe sucursale de închirieri din Portugalia. Compania are 195 de birouri, iar multe dintre acestea sunt în aeroporturi sau în centrele orașelor. Dacă nu te-ai hotărât încă ce oraș vrei să vizitezi în Portugalia, află că Lisabona este cea mai populară destinație din țară. Aici, Sunnycars dispune de 10 sucursale în tot orașul.

Indiferent dacă închiriezi o mașină sau o folosești pe a ta, în Portugalia este obligatoriu prin lege să conduci pe partea dreaptă. Dacă nu te simți confortabil să conduci pe această parte a drumului, poți apela la un taxi sau la un serviciu de car sharing.

Din 137 countries, Portugalia a ocupat locul 5 pentru calitatea drumurilor sale. Pe o scară de la 1 la 7 (unde 7 este cea mai mare notă), Portugalia a primit nota 6,2 pentru calitatea drumurilor. Totuși, ține minte că aceasta poate varia în funcție de zona pe care o vizitezi și de vreme.

2,38 mg/l este limita maximă a concentrației de alcool în sânge pentru a conduce legal o mașină Portugalia. Atât rezidenții, cât și vizitatorii care se urcă la volan având o concentrație mai ridicată pot avea parte de penalități legale. Să ai în vedere și faptul că trebuie să ai cel puțin 18 ani pentru a putea consuma băuturi alcoolice și că nu este recomandat să conduci un vehicul cu motor sub influența alcoolului.

Există o mulțime de tipuri de mașini de închiriat din care poți alege, dar atunci când vizitezi Portugalia, află că cel mai popular tip este un/o Mini. Aproximativ 28% dintre utilizatori au ales Mini în ultimele 30 de zile și au plătit, în medie 5 € pe zi pentru închiriere. Bineînețeles, poți alege orice tip de mașină răspunde cel mai bine bugetului tău, activităților planificate și condițiilor climatice.

Benzina în Portugalia costă 2,13 € pe litru, conform săptămânii trecute. Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Portugalia, stabilește un buget total pentru benzină în funcție de cât plănuiești să conduci. În comparație, Algeria are în prezent cel mai scăzut preț mediu pentru benzină: doar 0,31 € pe litru. Dacă plănuiești să vizitezi și Hong Kong, ia în calcul faptul că aici vei plăti cel mai mult pentru benzină: 2,86 € pe litru.


Mașini de închiriat în regiunile populare din Portugalia

Găsește mașina perfectă de închiriat pentru călătoria ta în oricare dintre aceste regiuni din Portugalia

Mașini de închiriat în orașele populare din Portugalia

Compară prețurile mașinilor de închiriat din cele mai populare orașe din Portugalia

Mașini de închiriat în aeroporturile populare din Portugalia

Închiriază o mașină în oricare dintre aceste aeroporturi populare din Portugalia

Începe să-ți planifici călătoria în Portugalia


De ce să folosești Momondo?

Folosind momondo pentru a rezerva o mașină în Portugalia poți economisi timp și bani. momondo caută prin mii de website-uri și sucursale specializate pentru a-ți oferi o gamă largă de opțiuni și mașini din care să alegi.

Prin faptul că îți permite să reduci numărul de rezultatele folosind numeroase filtre, momondo te ajută să găsești cu ușurință mașina ideală de închiriat în Portugalia. Poți filtra opțiunile în funcție de preț, tipul mașinii, amplasarea sucursalelor și multe altele.

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Portugalia în funcție de politica de anulare gratuită.

Da, momondo oferă un filtru special pentru politicile privind combustibilul, valabil pentru toate destinațiile în care poți închiria o mașină, inclusiv Portugalia.

Da, momondo îți poate afișa ofertele la mașinile de închiriat din Portugalia care includ curățare în profunzime.

Da, există mașini de închiriat în Portugalia cu opțiunea de kilometraj nelimitat, pe care le poți găsi pe momondo.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.