Ultimele oferte
Sfaturi
Comparare vehicule
Catalogul agenției
Întrebări frecvente

Mașini de închiriat în Portugalia

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Portugalia? Caută aici!

Vârsta șoferului: 26-65
Ma 25/6
Ma 2/7

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Câștigătoare a premiului Cea mai bună aplicație de călătorii din Europa în 2023
Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Cele mai bune oferte la mașini
Cele mai bune oferte la mașini
Vezi oferte la agențiile de închiriere din peste 70.000 de destinații.
Transparența prețului
Transparența prețului
Verifică prețul total dinainte și evită surprizele.
Rezervă cu flexibilitate
Rezervă cu flexibilitate
Găsește mașini cu anulare gratuită și curățire sporită.
Alerte de preț
Alerte de preț
Nu ești gata să rezervi? Crează o alertă de preț și urmărește evoluția prețurilor.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Portugalia

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Portugalia
Volkswagen Polo
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

5 €/zi

29 iun - 6 iul
Volkswagen Polo
Skoda Citigo
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

6 €/zi

29 iun - 6 iul
Skoda Citigo
Chevrolet Sonic Sedan
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

6 €/zi

29 iun - 6 iul
Chevrolet Sonic Sedan
Opel Corsa
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

6 €/zi

29 iun - 6 iul
Opel Corsa
Dacia Duster
Compact SUV sau asemănător
Până la 4 pasageri

7 €/zi

29 iun - 6 iul
Dacia Duster
Dacia Logan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

8 €/zi

8 iul - 19 iul
Dacia Logan
Volkswagen Polo
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

9 €/zi

29 iun - 6 iul
Volkswagen Polo
Dacia Logan MCV
Familiar compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

10 €/zi

26 iun - 1 iul
Dacia Logan MCV
Ford Focus
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

11 €/zi

26 iun - 1 iul
Ford Focus

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Portugalia

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Portugalia

Care este cea mai ieftină agenție de închirieri auto din Portugalia?

Cea mai ieftină agenție de închirieri auto din Portugalia este Klass Wagen. Cu Klass Wagen, călătorii au găsit prețuri la mașini de până la 8 €/zi în anumite sucursale, ofertă care reprezintă cel mai mic tarif, comparat cu media națională de 30 €/zi. Să ai în vedere faptul că prețurile varianță în funcție de tipul mașinii alese.

Care este cea mai populară agenție de închirieri auto din Portugalia?

Cea mai populară companie de închirieri auto din Portugalia este Klass Wagen. Această companie de închireri de mașini are 26 evaluări, cu un scor mediu de satisfacție a clienților de 7,5 din 10. Pentru călătoria lor în Portugalia, 33% dintre utilizatorii momondo au ales să își închirieze mașina cu Klass Wagen.

Care este agenția de închirieri auto care are cele mai multe sucursale în Portugalia?

Free2Move are cele mai multe sucursale de închirieri din Portugalia. Compania are 175 de birouri, iar multe dintre acestea sunt în aeroporturi sau în centrele orașelor. Dacă nu te-ai hotărât încă ce oraș vrei să vizitezi în Portugalia, află că Lisabona este cea mai populară destinație din țară. Aici, Free2Move dispune de 10 sucursale în tot orașul.

Care este cel mai popular tip de mașină de închiriat în Portugalia?

Există o mulțime de tipuri de mașini de închiriat din care poți alege, dar atunci când vizitezi Portugalia, află că cel mai popular tip este Economy. Aproximativ 31% dintre utilizatori au ales Economy în ultimele 30 de zile și au plătit, în medie 20 € pe zi pentru închiriere. Bineînețeles, poți alege orice tip de mașină răspunde cel mai bine bugetului tău, activităților planificate și condițiilor climatice.

Oferte la mașini de închiriat în Portugalia găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Portugalia

Mică mașini

6 € - 26 €

Toate tipurile de mașini

9 € - 57 €

Prețul mediu al unei mașini mică mașină de închiriat în Portugalia este 14 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 60% mai ieftin decât în restul anului - doar 6 € pe zi. O mașină mică mașină de închiriat este, în mod normal cu 29% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Portugalia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Portugalia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile mică mașină de închiriat în Portugalia, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini medie mașină de închiriat în Portugalia este 33 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 59% mai ieftin decât în restul anului - doar 14 € pe zi. O mașină medie mașină de închiriat este, în mod normal cu 39% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Portugalia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Portugalia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile medie mașină de închiriat în Portugalia, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini mare mașină de închiriat în Portugalia este 51 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 57% mai ieftin decât în restul anului - doar 22 € pe zi. O mașină mare mașină de închiriat este, în mod normal cu 59% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Portugalia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Portugalia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Portugalia este 16 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 65% mai ieftin decât în restul anului - doar 6 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 20% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Portugalia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Portugalia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Portugalia, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini dubă de închiriat în Portugalia este 54 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 50% mai ieftin decât în restul anului - doar 27 € pe zi. O mașină dubă de închiriat este, în mod normal cu 62% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Portugalia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Portugalia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile dubă de închiriat în Portugalia, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini decapotabilă de închiriat în Portugalia este 12 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 42% mai ieftin decât în restul anului - doar 7 € pe zi. O mașină decapotabilă de închiriat este, în mod normal cu 43% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Portugalia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Portugalia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Volkswagen Polo
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

5 €/zi

29 iun - 6 iul
Volkswagen Polo
Skoda Citigo
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

6 €/zi

29 iun - 6 iul
Skoda Citigo

Registru agenții de închirieri auto din Portugalia

Principalii furnizori de închirieri auto din Portugalia

Free2Move

175 de sucursale

Sunnycars

155 de sucursale

keddy by Europcar

139 de sucursale

Europcar

97 de sucursale

Guerin

92 de sucursale

Hertz

69 de sucursale

Firefly

61 de sucursale

Avis

58 de sucursale

Car rental in Portugalia

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Portugalia și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Pe care parte a drumului se conduce în Portugalia?

Indiferent dacă închiriezi o mașină sau o folosești pe a ta, în Portugalia este obligatoriu prin lege să conduci pe partea dreaptă. Dacă nu te simți confortabil să conduci pe această parte a drumului, poți apela la un taxi sau la un serviciu de car sharing.

Cât de bune sunt drumurile în Portugalia?

Din 137 countries, Portugalia a ocupat locul 5 pentru calitatea drumurilor sale. Pe o scară de la 1 la 7 (unde 7 este cea mai mare notă), Portugalia a primit nota 6,2 pentru calitatea drumurilor. Totuși, ține minte că aceasta poate varia în funcție de zona pe care o vizitezi și de vreme.

Care este limita de vârsta pentru consumul de alcool și condusul unui vehicul în Portugalia?

2,38 mg/l este limita maximă a concentrației de alcool în sânge pentru a conduce legal o mașină Portugalia. Atât rezidenții, cât și vizitatorii care se urcă la volan având o concentrație mai ridicată pot avea parte de penalități legale. Să ai în vedere și faptul că trebuie să ai cel puțin 18 ani pentru a putea consuma băuturi alcoolice și că nu este recomandat să conduci un vehicul cu motor sub influența alcoolului.

Cât costă benzina în Portugalia?

Benzina în Portugalia costă 1,71 € pe litru, conform săptămânii trecute. Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Portugalia, stabilește un buget total pentru benzină în funcție de cât plănuiești să conduci. În comparație, Egipt are în prezent cel mai scăzut preț mediu pentru benzină: doar 0,27 € pe litru. Dacă plănuiești să vizitezi și Hong Kong, ia în calcul faptul că aici vei plăti cel mai mult pentru benzină: 3,00 € pe litru.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Portugalia?

Prețurile pentru mașini în Portugalia sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Portugalia?

Începând cu iunie 2024, ai la dispoziție 2.040 de operatori pentru mașini în Portugalia..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Portugalia?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Portugalia. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Portugalia?

Atunci când închiriezi o mașină în Portugalia, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. Un permis de conducere internațional este necesar dacă permisul de conducere este într-o limbă diferită de cea a țării de închiriere și poate fi necesar pentru a evita riscul unor potențiale amenzi. În cazul în care închiriezi în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Portugalia?

Folosind momondo pentru a rezerva o mașină în Portugalia poți economisi timp și bani. momondo caută prin mii de website-uri și sucursale specializate pentru a-ți oferi o gamă largă de opțiuni și mașini din care să alegi.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Portugalia?

Prin faptul că îți permite să reduci numărul de rezultatele folosind numeroase filtre, momondo te ajută să găsești cu ușurință mașina ideală de închiriat în Portugalia. Poți filtra opțiunile în funcție de preț, tipul mașinii, amplasarea sucursalelor și multe altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Portugalia cu anulare gratuită?

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Portugalia în funcție de politica de anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Portugalia, cu ajutorul momondo?

Da, momondo oferă un filtru special pentru politicile privind combustibilul, valabil pentru toate destinațiile în care poți închiria o mașină, inclusiv Portugalia.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Portugalia, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Da, momondo îți poate afișa ofertele la mașinile de închiriat din Portugalia care includ curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Portugalia cu kilometraj nelimitat?

Da, există mașini de închiriat în Portugalia cu opțiunea de kilometraj nelimitat, pe care le poți găsi pe momondo.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Portugalia

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.

Primește notificare când scad prețurile

Alerte - modificări zilnice de preț în căsuța de e-mail
Ma 25/6
Amiază
Ma 2/7
Amiază
Trimite-mi prin email cele mai bune oferte de la momondo

Găsește rezultate mai bune pentru cazarea ta în Portugalia