Roma, Italia Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Roma, Italia? Caută aici!

Roma, Italia
14 mar — 21 mar
Aceeași locație
Roma, Italia
Du 14/3
13:00
Du 21/3
Amiază

Care este cel mai ieftin moment pentru a închiria o mașină în Roma?

Tot

28 lei - 131 lei

Economic

33 lei - 74 lei

Cel mai ieftin moment pentru a închiria o mașină în Roma, Italia este luna februarie. La doar 37 lei pe zi, prețul este cu 34% mai scăzut decât în restul anului. Cea mai scumpă lună este iulie. Dacă ești în căutarea unui tip de mașină în special, o idee bună ar fi închirierea unei mașini economice în februarie. Prețul unei mașini de închiriat în Roma poate varia în funcție de mai mulți factori, prin care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Roma Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Roma, Italia
Scorul agenției: 6.7 (Bun)

Scor calculat în baza a 172 de review-uri

Scorul agenției: 6.2 (Bun)

Scor calculat în baza a 111 de review-uri

Scorul agenției: 6.7 (Bun)

Scor calculat în baza a 41 de review-uri

Scorul agenției: 6.2 (Bun)

Scor calculat în baza a 64 de review-uri

Scorul agenției: 9.8 (Excelent)

Scor calculat în baza a 2 de review-uri

Scorul agenției: 8.5 (Excelent)

Scor calculat în baza a 3 de review-uri

Scorul agenției: 8.0 (Excelent)

Scor calculat în baza a 1 review

Scorul agenției: 7.4 (Bun)

Scor calculat în baza a 9 de review-uri


Distanța Roma, Italia față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Roma Aeroportul Internațional Leonardo da Vinci

Mașini de închiriat în Roma

Până în acest moment al lunii Martie, s-au realizat 290 de căutări pe momondo pentru mașini de închiriat în Roma.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Roma pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Curățenia mașinilor a fost întotdeauna o prioritate. În plus, agențiile de închirieri auto din Roma au introdus standarde îmbunătățite, garantând dezinfectarea în profunzime a vehiculelor și siguranța ta. Unele dintre companiile care oferă servicii de curățenie în profunzime sunt Alamo, Enterprise și National. Află mai multe despre opțiunile disponibile pentru tine. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Cât de mult va costa închirierea unei mașini în Roma, Italia în Aprilie?

Datele noastre arată că, pentru închirierea unei mașini în timpul unui weekend în Roma în luna Aprilie, prețul va fi de aproximativ 40 lei. O ofertă bună, însă, poate ajunge la 27 lei (acesta fiind cel mai mic preț pe care l-am găsit până acum în Roma). Utilizatorilor care au căutat mașini de închiriat pentru o săptămână în Roma în luna Aprilie li s-a afișat un preț mediu de 74 lei, dar oferte ieftine de până la 31 lei (în funcție de disponibilitatea datelor alese și de tipul mașinilor).

Care dintre agențiile de închirieri auto din Roma are cele mai mici prețuri?

Așteaptă-te ca cele mai bune prețuri din Roma să le găsești la Centauro. Cu tarife medii de 59 lei/zi, disponibile la locația lor de închiriere, Centauro este o companie foarte bună de rezervări auto.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Roma, Italia?

Fiecare companie de închirieri auto din Roma are propria politică de anulare. momondo va afișa întotdeauna toate rezultatele căutărilor de mașini, indiferent dacă agenția care le oferă aplică sau nu taxă de anulare. Unele dintre cele mai bune companii de închirieri auto din Roma sunt Alamo, Enterprise și National, așadar, începe prin a verifica dacă ele oferă posibilitatea de anulare gratuită.

Câte locații de închiriere are Europcar în Roma?

Europcar are 12 locații de închiriere. Utilizatorii momondo se pot aștepta la un preț de 55 lei/zi, în medie, atunci când închiriază o mașină din aceste locații.

Care este limita de viteză în Roma, Italia?

Călătorii care închiriază o mașină în Roma trebuie să aibă în vedere că limita maximă de viteză în oraș este 50 km/h. Limita corespunzătoare suburbiilor orașului Roma este de 90 km/h, în vreme ce, aceea de pe autostrăzi, 130 km/h. Ia în calcul faptul că aceste viteze pot varia în funcție de drumul pe care călătorești, așa că fii atent la semnele de circulație.

Cum este vremea în Roma, Italia în luna Martie?

În luna Martie, în Roma se înregistrează precipitații de 65 mm și o temperatură medie de 11 °C. Această informație poate fi de mare folos dacă te interesează să închiriezi o mașină în Roma pentru că te poate ajuta să iei cea mai bună decizie.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Martie?

Vremea în Roma în timpul lunii Martie nu ar trebui să influențeze prea mult tipul de mașină pe care o închiriezi. Utilizatorii momondo par totuși să prefere anumite tipuri de mașină pentru călătoria lor în Roma. Călătorii interesați de închirierea ieftină a unei mașini în Roma preferă, în general, mașinile mici. Acestea sunt, de cele mai multe ori, cele mai ieftine. Opel Corsa, Fiat Panda și Fiat 500 sunt exemple de mașini mici, disponibile pentru închirieri.

Este vremea în Roma asemănătoare cu cea din restul regiunii Lazio?

Dacă te interesează să închiriezi o mașină în Roma, în luna Martie, pentru un roadtrip în zonele înconjurătoare, este important să știi că zona Lazio are, în general, o temperatură de 11 °C și caz precipitații de 65 mm.


Începe să-ți planifici călătoria în Roma

 • Află ultimele sfaturi legate de zborurile din/către Roma

  Află care e cea mai bună perioadă pentru a călători, cele mai mici prețuri și cele mai populare companii aeriene.

  Găsește zboruri către Roma
 • Începe-ți planificarea călătoriei azi

  Aruncă o privire peste hotelurile de top din cele mai populare cartiere ale

  Găsește hoteluri în Roma
 • Cazează-te la o casă de vacanță

  Bucură-te de facilitățile de acasă, chiar și când ești plecat. Află mai multe despre casele de vacanță de aici.

  Găsește cazări în Roma