Mașini de închiriat în Roma, în Lazio

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Roma, în Lazio? Caută aici!

Roma, Italia
27 sept — 4 oct
Returnare în același loc
Roma, Italia
Mi 27/9
Amiază
Mi 4/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Roma

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Roma

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Roma?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Roma se găsesc, în general, prin intermediul Rhodium. Atunci când rezervi cu Rhodium, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 6 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Roma este de 12 €/zi.

Ce companie de închirieri auto din Roma are cele mai multe locații?

Sunnycars are cele mai multe locații dintre toate companiile de închirieri auto din Roma, cu 42 sucursale.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Roma?

Majoritatea utilizatorilor momondo vor închiria Fiat 500 în Roma, deși închirierea Fiat Panda este o a doua alegere populară, conform datelor noastre. Dacă ești interesat să închiriezi Fiat 500, prețurile sunt în medie de 27 € pe zi. Unii utilizatori au găsit oferte pentru închirierea Fiat 500 în Roma pentru doar 5 € pe zi. Fiat Panda închirieri în. Roma costă în medie 24 € pe zi, iar unele dintre cele mai ieftine oferte sunt la 4 € pe zi.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Roma, în Lazio

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Roma, în Lazio.
Economy11 €/day
Compact16 €/day
Intermediar12 €/day
SUV19 €/day
Mini11 €/day
Recomandarea furnizorului12 €/day
Compact SUV14 €/day
Familiar compact16 €/day
SUV intermediar30 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Oferte la mașini de închiriat în Roma, în Lazio găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Roma

Mașini Mică

10 € - 41 €

Toate tipurile de mașini

26 € - 130 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Roma, în Italia este 25 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 60% mai ieftin decât în restul anului - doar 10 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 64% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Roma. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Roma poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Roma, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Roma, în Italia este 81 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 70% mai ieftin decât în restul anului - doar 25 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 16% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Roma. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Roma poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Roma, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Roma, în Italia este 97 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 61% mai ieftin decât în restul anului - doar 39 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 30% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Roma. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Roma poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Roma, în Italia este 47 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 79% mai ieftin decât în restul anului - doar 10 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 32% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Roma. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Roma poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Roma, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Roma, în Italia este 125 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 50% mai ieftin decât în restul anului - doar 64 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 46% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Roma. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Roma poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini De lux de închiriat în Roma, în Italia este 64 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 40% mai ieftin decât în restul anului - doar 39 € pe zi. O mașină De lux de închiriat este, în mod normal cu 6% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Roma. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Roma poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Decapotabilă de închiriat în Roma, în Italia este 50 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 74% mai ieftin decât în restul anului - doar 13 € pe zi. O mașină Decapotabilă de închiriat este, în mod normal cu 28% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Roma. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Roma poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Skoda Citigo
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

11 €/zi

26 oct - 4 nov
Skoda Citigo
Toyota Yaris
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

11 €/zi

26 oct - 4 nov
Toyota Yaris

Registru agenții de închirieri auto din Roma

Principalii furnizori de închirieri auto din Roma, în Lazio

DRIVALIA

13 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

8,0

Evaluare Generală

7,0

Preluare/Returnare

8,0

Valoare

8,0

Dollar

10 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,6

Confort

7,5

Evaluare Generală

7,0

Preluare/Returnare

6,5

Valoare

6,6

Leasys Rent

19 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,5

Confort

7,0

Evaluare Generală

6,0

Preluare/Returnare

5,5

Valoare

6,5

Hertz

22 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

5,9

Confort

6,3

Evaluare Generală

6,1

Preluare/Returnare

5,6

Valoare

5,6

Avis

16 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,3

Confort

5,7

Evaluare Generală

5,2

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

5,4

Budget

9 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,6

Confort

5,7

Evaluare Generală

5,1

Preluare/Returnare

5,7

Valoare

5,3

Sunnycars

41 de sucursale

keddy by Europcar

19 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Roma

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Roma

Cea mai populară agenție

SURPRICE CAR RENTAL

Tipuri populare de mașini

Mini, Economy, Compact

Cea mai ieftină mașină de închiriat

11 €

Cel mai popular model

Fiat 500
Cea mai populară companie de închirieri auto din Roma pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este SURPRICE CAR RENTAL . Alternative foarte bune sunt Centauro și NOLEGGIARE .
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Roma au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Mini, Economy, Compact.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Roma este de 11 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 19 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Roma a fost, în ultimele zile, Fiat 500. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Fiat Panda.

Găsește atracții populare în apropiere de locul de preluare a mașinii închiriate

Vizitează aceste obiective obligatoriu de văzut, plasate în apropierea sucursalelor de închirieri auto din Roma.

Atracții în apropiere:

Trevi Fountain22,5 km

Atracții în apropiere:

Trevi Fountain14,6 km

Atracții în apropiere:

Trevi Fountain3,9 km

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Roma

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Roma

Cum conduci cu o mașină închiriată în Roma - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Roma și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Cât de mult va costa închirierea unei mașini în Roma, Italia în octombrie?

Datele noastre arată că, pentru închirierea unei mașini în timpul unui weekend în Roma în luna octombrie, prețul va fi de aproximativ 30 €. O ofertă bună, însă, poate ajunge la 13 € (acesta fiind cel mai mic preț pe care l-am găsit până acum în Roma). Utilizatorilor care au căutat mașini de închiriat pentru o săptămână în Roma în luna octombrie li s-a afișat un preț mediu de 39 € și oferte ieftine de până la 13 €, în funcție de disponibilitatea datelor alese și de tipul mașinilor.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Roma, Italia?

Fiecare companie de închirieri auto din Roma are propria politică de anulare. momondo va afișa întotdeauna toate rezultatele căutărilor de mașini, indiferent dacă agenția care le oferă aplică sau nu taxă de anulare. Unele dintre cele mai bune companii de închirieri auto din Roma sunt keddy by Europcar, Alamo și Italy Car Rent, așadar, începe prin a verifica dacă ele oferă posibilitatea de anulare gratuită.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Roma, în luna octombrie?

Îți recomandăm să închiriezi o mașină economică atunci când vizitezi Roma, în timpul lunii octombrie. În vreme ce mașină economică nu este recomandată pe gheață sau zăpadă, este o alegere foarte bună pentru ploaie și temperaturi blânde. În octombrie, temperaturile din Roma sunt de aproximativ 13 °C, iar precipitațiile cunosc valori de 111 mm - acestea sunt condiții ideale pentru închirerea unei mașini economice. Închirierea unei mașini Economy în Roma te va costa, în medie 13 €/zi.

Care este limita de viteză în Roma, Italia?

Călătorii care închiriază o mașină în Roma trebuie să aibă în vedere că limita maximă de viteză în oraș este 50 km/h. Limita corespunzătoare suburbiilor orașului Roma este de 90 km/h, în vreme ce, aceea de pe autostrăzi, 130 km/h. Ia în calcul faptul că aceste viteze pot varia în funcție de drumul pe care călătorești, așa că fii atent la semnele de circulație.

Care companie Audi Q5 în oferă spre închiriere mașini Roma?

Cum este vremea în Roma, Italia în luna septembrie?

În luna septembrie, în Roma se înregistrează precipitații de 68 mm și o temperatură medie de 21 °C. Această informație poate fi de mare folos dacă te interesează să închiriezi o mașină în Roma pentru că te poate ajuta să iei cea mai bună decizie.

Este vremea în Roma asemănătoare cu cea din restul regiunii Lazio?

Dacă te interesează să închiriezi o mașină în Roma, în luna septembrie, pentru un roadtrip în zonele înconjurătoare, este important să știi că zona Lazio are, în general, o temperatură de 20 °C și caz precipitații de 63 mm.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Roma?

Prețurile pentru mașini în Roma sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Roma?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 374 de operatori pentru mașini în Roma..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Roma?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Roma. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Roma?

Pentru a închiria o mașină în Roma, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Roma

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Roma

Tipuri de mașini de închiriat populare în Roma

Închiriază oricare dintre aceste tipuri de mașini de închiriat în Roma

Caută mai multe închirieri auto în în Italia

Caută oferte de închirieri auto în în Italia

Începe să-ți planifici călătoria în Roma


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Roma?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Roma. De ce? Pentru că te ajută să economisești timp și bani. momondo caută și compară prețuri și politici pentru mașini de închiriat oferite de sute de website-uri specializate în mașini de închiriat.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Roma?

Prin faptul că îți permite să reduci numărul de rezultatele folosind numeroase filtre, momondo te ajută să găsești cu ușurință mașina ideală de închiriat în Roma. Poți filtra opțiunile în funcție de preț, tipul mașinii, amplasarea sucursalelor și multe altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Roma cu anulare gratuită?

Anularea gratuită este o politică în funcție de care se pot filtra rezultatele căutărilor de mașini pe momondo, în Roma și în toate celelalte destinații. Disponibilitatea variază în funcție de loc.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Roma, cu ajutorul momondo?

Da, trebuie doar să selectezi filtrul dedicat politicii privind combustibilul, după ce realizezi o căutare de închirieri auto în Roma pe momondo.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Roma, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Da, momondo îți poate afișa ofertele la mașinile de închiriat din Roma care includ curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Roma cu kilometraj nelimitat?

Pentru mașinile de închiriat în Roma, momondo oferă un filtru specific pentru kilometrajului nelimitat.


Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.