Mașini de închiriat în Roma, Italia

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Roma, Italia? Caută aici!

Roma, Italia
24 iun — 1 iul
Returnare în aceeași locație
Roma, Italia
Jo 24/6
Amiază
Jo 1/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat în Roma, Italia găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine

Mică Cars

44 lei - 92 lei

All Car Types

65 lei - 296 lei

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Roma, Italia este 64 lei. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 33% mai ieftin decât în restul anului - doar 44 lei pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 49% mai ieftin decât media în Roma. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Roma poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru închirieri auto de Roma în Mică, găsite pe momondo în ultima săptămână.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Roma, Italia este 184 lei. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 0% mai ieftin decât în restul anului - doar 0 lei pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 32% mai scump decât media în Roma. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Roma poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru închirieri auto de Roma în Medie, găsite pe momondo în ultima săptămână.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Roma, Italia este 70 lei. aprilie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 0% mai ieftin decât în restul anului - doar 0 lei pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 45% mai ieftin decât media în Roma. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Roma poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru închirieri auto de Roma în SUV, găsite pe momondo în ultima săptămână.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Roma, Italia este 201 lei. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 0% mai ieftin decât în restul anului - doar 0 lei pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 37% mai scump decât media în Roma. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Roma poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru închirieri auto de Roma în Dubă, găsite pe momondo în ultima săptămână.

Citroen C2
Mini sau asemănător
Până la 2 de pasageri
Mașini cu 2-3 uși
318 lei/zi
Roma
Via Luigi Bandini
Citroen C2
318 lei/zi
Vezi oferta
Citroen C2
Mini sau asemănător
Până la 2 de pasageri
Mașini cu 2-3 uși
353 lei/zi
Roma
Ciampino Airport Via Appia Km 13
Citroen C2
353 lei/zi
Vezi oferta
Toyota Corolla
Compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri
Capacitate: 1 bagaj
Mașini cu 4-5 uși
379 lei/zi
Roma
Via Luigi Bandini
Toyota Corolla
379 lei/zi
Vezi oferta

Roma Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Roma, Italia
32 de locații
Prezentare generală

Curățenie

6,4

Confort

6,4

Evaluare Generală

6,3

Preluare/Returnare

6,0

Calitate-preț

6,5
16 de locații
Prezentare generală

Curățenie

6,4

Confort

6,2

Evaluare Generală

5,4

Preluare/Returnare

5,5

Calitate-preț

5,4
12 de locații
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

8,5

Evaluare Generală

9,0

Preluare/Returnare

8,5

Calitate-preț

9,0
8 de locații
Prezentare generală

Curățenie

9,3

Confort

8,0

Evaluare Generală

8,6

Preluare/Returnare

8,6

Calitate-preț

8,0
6 de locații
Prezentare generală

Curățenie

7,6

Confort

7,0

Evaluare Generală

6,8

Preluare/Returnare

6,6

Calitate-preț

6,7
9 de locații
Prezentare generală

Curățenie

7,2

Confort

7,0

Evaluare Generală

6,1

Preluare/Returnare

6,1

Calitate-preț

5,8
50 de locații
17 de locații

Distanța Roma, Italia față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Roma Aeroportul Internațional Leonardo da Vinci

Mașini de închiriat în Roma

Până în acest moment al lunii iunie, s-au realizat 290 de căutări pe momondo pentru mașini de închiriat în Roma.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Roma pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Curățenia mașinilor a fost întotdeauna o prioritate. În plus, agențiile de închirieri auto din Roma au introdus standarde îmbunătățite, garantând dezinfectarea în profunzime a vehiculelor și siguranța ta. Unele dintre companiile care oferă servicii de curățenie în profunzime sunt Hertz, Avis și Europcar. Află mai multe despre opțiunile disponibile pentru tine. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Cât de mult va costa închirierea unei mașini în Roma, Italia în iulie?

Datele noastre arată că, pentru închirierea unei mașini în timpul unui weekend în Roma în luna iulie, prețul va fi de aproximativ 158 lei. O ofertă bună, însă, poate ajunge la 48 lei (acesta fiind cel mai mic preț pe care l-am găsit până acum în Roma). Utilizatorilor care au căutat mașini de închiriat pentru o săptămână în Roma în luna iulie li s-a afișat un preț mediu de 28 lei, dar oferte ieftine de până la 21 lei (în funcție de disponibilitatea datelor alese și de tipul mașinilor).

Care dintre agențiile de închirieri auto din Roma are cele mai mici prețuri?

Așteaptă-te ca cele mai bune prețuri din Roma să le găsești la Centauro. Cu tarife medii de 59 lei/zi, disponibile la locația lor de închiriere, Centauro este o companie foarte bună de rezervări auto.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Roma, Italia?

Fiecare companie de închirieri auto din Roma are propria politică de anulare. momondo va afișa întotdeauna toate rezultatele căutărilor de mașini, indiferent dacă agenția care le oferă aplică sau nu taxă de anulare. Unele dintre cele mai bune companii de închirieri auto din Roma sunt Hertz, Avis și Europcar, așadar, începe prin a verifica dacă ele oferă posibilitatea de anulare gratuită.

Câte locații de închiriere are Europcar în Roma?

Europcar are 12 locații de închiriere. Utilizatorii momondo se pot aștepta la un preț de 55 lei/zi, în medie, atunci când închiriază o mașină din aceste locații.

Care este limita de viteză în Roma, Italia?

Călătorii care închiriază o mașină în Roma trebuie să aibă în vedere că limita maximă de viteză în oraș este 50 km/h. Limita corespunzătoare suburbiilor orașului Roma este de 90 km/h, în vreme ce, aceea de pe autostrăzi, 130 km/h. Ia în calcul faptul că aceste viteze pot varia în funcție de drumul pe care călătorești, așa că fii atent la semnele de circulație.

Cum este vremea în Roma, Italia în luna iunie?

În luna iunie, în Roma se înregistrează precipitații de 16 mm și o temperatură medie de 21 °C. Această informație poate fi de mare folos dacă te interesează să închiriezi o mașină în Roma pentru că te poate ajuta să iei cea mai bună decizie.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în iunie?

Temperaturile în Roma sunt în general mai mari în luna iunie, așa că momondo îți recomandă să închiriezi o mașină convertibilă cu ajutorul căreia să profiți de vremea frumoasă.

Este vremea în Roma asemănătoare cu cea din restul regiunii Lazio?

Dacă te interesează să închiriezi o mașină în Roma, în luna iunie, pentru un roadtrip în zonele înconjurătoare, este important să știi că zona Lazio are, în general, o temperatură de 21 °C și caz precipitații de 16 mm.


Începe să-ți planifici călătoria în Roma