Mașini de închiriat în Piedmont

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Piedmont? Caută aici!

Torino, Torino, Italia
29 mar — 5 apr
Returnare în același loc
Torino, Torino, Italia
Mi 29/3
Amiază
Mi 5/4
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Oferte la mașini de închiriat în Piedmont găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Piedmont

Mașini Mică

13 € - 77 €

Toate tipurile de mașini

20 € - 167 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Piedmont este 41 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 70% mai ieftin decât în restul anului - doar 13 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 40% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Piedmont. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Piedmont poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Piedmont este 55 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 75% mai ieftin decât în restul anului - doar 14 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 22% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Piedmont. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Piedmont poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Piedmont este 28 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 52% mai ieftin decât în restul anului - doar 14 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 59% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Piedmont. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Piedmont poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Piedmont

Principalii furnizori de închirieri auto din Piedmont

Avis

5 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

8,0

Evaluare Generală

8,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

8,0

Hertz

14 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

9,3

Evaluare Generală

8,0

Preluare/Returnare

7,3

Valoare

8,0

Budget

6 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

5,3

Confort

5,3

Evaluare Generală

5,3

Preluare/Returnare

4,6

Valoare

5,3

Sunnycars

30 de sucursale

Leasys Rent

12 sucursale

keddy by Europcar

11 sucursale

Win Rent

9 sucursale

Europcar

8 sucursale

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Piedmont

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Piedmont

Car rental in Piedmont

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Piedmont și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Pentru utilizatorii momondo, cea mai populară perioadă de timp pentru închirierea unei mașini în Piedmont este de 7 zile. Pentru o închiriere de 7-zile zile, prețul mediu zilnic este de 32 € (prețurile pot diferi, însă, în funcție de tipul mașinii și orașul în care te afli). Prețul închirierii unei mașini timp de o săptămână este, în general, de 224 € (în medie), iar pentru un weekend, 69 € (în medie). Închirierile auto pentru o lună în Piedmont costă, în general, aproximativ 1.066 € (preț total), în funcție de datele selectate.


Mașini de închiriat în orașele populare din Piedmont

Compară prețurile mașinilor de închiriat din cele mai populare orașe din Piedmont

Mașini de închiriat în aeroporturile populare din Piedmont

Închiriază o mașină în oricare dintre aceste aeroporturi populare din Piedmont

Începe să-ți planifici călătoria în Piedmont


De ce să folosești Momondo?

momondo găsește și compară mii de website-uri specializate în mașini de închiriat, pentru a-ți afișa cea mai bună selecție de politici și mașini de închiriat în Piedmont. În plus, folosirea motorului de căutare momondo este rapidă și gratuită.

Prin faptul că îți permite să reduci numărul de rezultatele folosind numeroase filtre, momondo te ajută să găsești cu ușurință mașina ideală de închiriat în Piedmont. Poți filtra opțiunile în funcție de preț, tipul mașinii, amplasarea sucursalelor și multe altele.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.