Mașini de închiriat în Torino, în Piedmont

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Torino, în Piedmont? Caută aici!

Torino, Torino, Italia
8 dec — 15 dec
Torino, Torino, Italia
Vi 8/12
Amiază
Vi 15/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Torino

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Torino

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Torino?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Torino se găsesc, în general, prin intermediul SURPRICE CAR RENTAL . Atunci când rezervi cu SURPRICE CAR RENTAL , este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 4 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Torino este de 10 €/zi.

Ce companie de închirieri auto din Torino are cele mai multe locații?

Sunnycars are cele mai multe locații dintre toate companiile de închirieri auto din Torino, cu 15 sucursale.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Torino?

Conform datelor noastre, Fiat 500 este cea mai populară mașină de închiriat în Torino. Aici, utilizatorii noștri au găsit prețuri pentru închirieri auto Fiat 500, începând de la 13 €/zi in Torino, deși, în medie, te poți aștepta la un preț de 23 €/zi. O altă mașină de închiriat populară în Torino este Fiat Panda, cu un preț mediu de 23 €/zi și oferte începând de la 11 €/zi.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Torino, în Piedmont

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Torino, în Piedmont.
Economy37 €/day
Compact37 €/day
Intermediar51 €/day
Mini33 €/day
Recomandarea furnizorului36 €/day
Compact SUV41 €/day
Familiar compact49 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Oferte la mașini de închiriat în Torino, în Piedmont găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Torino

Mică cars

13 € - 62 €

Toate tipurile de mașini

17 € - 137 €

Prețul mediu al unei mașini mică car de închiriat în Torino, în Italia este 34 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 62% mai ieftin decât în restul anului - doar 13 € pe zi. O mașină mică car de închiriat este, în mod normal cu 45% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Torino. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Torino poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile mică car de închiriat în Torino, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini medie car de închiriat în Torino, în Italia este 64 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 79% mai ieftin decât în restul anului - doar 14 € pe zi. O mașină medie car de închiriat este, în mod normal cu 7% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Torino. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Torino poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile medie car de închiriat în Torino, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Torino, în Italia este 37 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 63% mai ieftin decât în restul anului - doar 14 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 40% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Torino. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Torino poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Torino, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Hyundai i10
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

33 €/zi

7 dec - 10 dec
Hyundai i10
Dacia Logan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

37 €/zi

7 dec - 10 dec
Dacia Logan

Registru agenții de închirieri auto din Torino

Principalii furnizori de închirieri auto din Torino, în Piedmont

Hertz

8 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

8,0

keddy by Europcar

5 sucursale

Leasys Rent

8 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

8,0

Evaluare Generală

6,0

Preluare/Returnare

8,0

Valoare

8,0

NOLEGGIARE

4 sucursale

DRIVALIA

5 sucursale

Sunnycars

15 sucursale

Win Rent

6 sucursale

Dollar

4 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Torino

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Torino

Tipuri populare de mașini

Economy, Mini, Compact

Cea mai ieftină mașină de închiriat

8 €

Cel mai popular model

Fiat 500
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Torino au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Economy, Mini, Compact.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Torino este de 8 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 13 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Torino a fost, în ultimele zile, Fiat 500. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Fiat Panda.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Torino

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Torino

Cum conduci cu o mașină închiriată în Torino - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Torino și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Torino, Italia?

Serviciile de închirieri auto din Torino, oferite de companii populare, precum Hertz, Avis și Budget vor da, în general, posibilitatea de anulare gratuită. Deși momondo nu are niciun control asupra acestor politici de anulare, te putem ajuta să găsești cea mai ieftină mașină de închiriat pentru călătoria pe care o plănuiești.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Torino, în luna ianuarie?

Majoritatea călătorilor preferă să închirieze o mașină standard în Torino pe parcursul lunii ianuarie. Cu temperaturi medii de aproximativ 4 °C în timpul lunii ianuarie și precipitații de 53 mm, o mașină standard este făcută să răspundă corespunzător acestor condiții climatice. Acesta este timpul perfect de mașină de închiriat pentru drumuri ploiase și temperaturi peste 0. Închirierea unei mașini Standard în Torino te va costa, în medie 261 €/zi.

Care este limita de viteză în Torino, Italia?

Atunci când închiriezi o mașină în Torino, trebuie să te conformezi limitei de viteză de 50 km/h. Limitele maxime pe drumurile de suburbie și autostrăzile din Torino sunt de 90 km/h, respectiv 130 km/h. Fii atent la semnele de circulație, întrucât aceste limite de viteză pot varia în funcție de zona în care te afli.

Cum este vremea în Torino, Italia în luna decembrie?

În luna decembrie, în Torino se înregistrează precipitații de 42 mm și o temperatură medie de 2 °C. Această informație poate fi de mare folos dacă te interesează să închiriezi o mașină în Torino pentru că te poate ajuta să iei cea mai bună decizie.

Este vremea în Torino asemănătoare cu cea din restul regiunii Piedmont?

Călătorii care plănuiesc să părăsească Torino pentru a face un roadtrip în Piedmont sau în zonele înconjurătoare în luna decembrie se pot aștepta la temperaturi de 2 °C și la precipitații de 42 mm pe parcursul întregii luni.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Torino?

Prețurile pentru mașini în Torino au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Torino?

Începând cu decembrie 2023, ai la dispoziție 119 operatori pentru mașini în Torino.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Torino?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Torino. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Torino?

Atunci când închiriezi o mașină în Torino, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. Un permis de conducere internațional este necesar dacă permisul de conducere este într-o limbă diferită de cea a țării de închiriere și poate fi necesar pentru a evita riscul unor potențiale amenzi. În cazul în care închiriezi în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Torino?

Folosind momondo pentru a rezerva o mașină în Torino poți economisi timp și bani. momondo caută prin mii de website-uri și sucursale specializate pentru a-ți oferi o gamă largă de opțiuni și mașini din care să alegi.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Torino?

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Torino, ajutându-se să filtrezi rezultatele în funcție de preț, capacitate, caracteristici ale mașinii, sucursala de preluare, de predare și multe altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Torino cu anulare gratuită?

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Torino în funcție de politica de anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Torino, cu ajutorul momondo?

momondo îți permite să cauți mașini de închiriat în Torino cu politici specifice privind combustibilul.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Torino, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Desigur. momondo are un filtru special pentru serviciile de căutare în profunzime a mașinilor de închiriat, pe care îl poți folosi pentru toate destinațiile, inclusiv Torino.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Torino cu kilometraj nelimitat?

Pentru mașinile de închiriat în Torino, momondo oferă un filtru specific pentru kilometrajului nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Torino

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.