Ultimele oferte
Sfaturi
Comparare vehicule
Catalogul agenției
Întrebări frecvente

Mașini de închiriat în Emilia Romagna

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Emilia Romagna? Caută aici!

Vârsta șoferului: 26-65
Jo 27/6
Jo 4/7

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Câștigătoare a premiului Cea mai bună aplicație de călătorii din Europa în 2023
Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Cele mai bune oferte la mașini
Cele mai bune oferte la mașini
Vezi oferte la agențiile de închiriere din peste 70.000 de destinații.
Transparența prețului
Transparența prețului
Verifică prețul total dinainte și evită surprizele.
Rezervă cu flexibilitate
Rezervă cu flexibilitate
Găsește mașini cu anulare gratuită și curățire sporită.
Alerte de preț
Alerte de preț
Nu ești gata să rezervi? Crează o alertă de preț și urmărește evoluția prețurilor.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Emilia Romagna

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Emilia Romagna
Hyundai i10
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

9 €/zi

25 iun - 5 iul
Hyundai i10
Chevrolet Sonic Sedan
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

15 €/zi

25 iun - 5 iul
Chevrolet Sonic Sedan
Dacia Duster
Compact SUV sau asemănător
Până la 4 pasageri

15 €/zi

25 iun - 5 iul
Dacia Duster
Toyota Yaris
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

15 €/zi

25 iun - 5 iul
Toyota Yaris
Opel Corsa
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

25 €/zi

25 iun - 5 iul
Opel Corsa
Opel Astra Sports Tourer
Familiar compact sau asemănător
Până la 4 pasageri
Mașini cu 4 uși

27 €/zi

25 iun - 5 iul
Opel Astra Sports Tourer
Ford Kuga
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

28 €/zi

25 iun - 5 iul
Ford Kuga
Renault Captur
Compact SUV sau asemănător
Până la 4 pasageri

30 €/zi

20 iul - 26 iul
Renault Captur
Skoda Octavia
Intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

30 €/zi

25 iun - 5 iul
Skoda Octavia

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Emilia Romagna

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Emilia Romagna

Care este cel mai popular tip de mașină care se închiriază în Emilia Romagna?

Mașinile Economy sau altele similare sunt cele mai populare în rândul celor care închiriază vehicule în Emilia Romagna ( 33% dintre utilizatorii noștri aleg acest tip de mașină înaintea altor opțiuni). Închirierea unei mașini Economy în Emilia Romagna costă, în medie, 32 €/zi. Să ai în vedere faptul că prețurile pot fluctua în funcție de perioadă, orașul în care stai și agenția de la care închiriezi.

Oferte la mașini de închiriat în Emilia Romagna găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Emilia Romagna

Mică mașini

10 € - 48 €

Toate tipurile de mașini

20 € - 68 €

Prețul mediu al unei mașini mică mașină de închiriat în Emilia Romagna este 24 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 59% mai ieftin decât în restul anului - doar 10 € pe zi. O mașină mică mașină de închiriat este, în mod normal cu 42% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Emilia Romagna. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Emilia Romagna poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile mică mașină de închiriat în Emilia Romagna, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini medie mașină de închiriat în Emilia Romagna este 56 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 93% mai ieftin decât în restul anului - doar 4 € pe zi. O mașină medie mașină de închiriat este, în mod normal cu 29% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Emilia Romagna. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Emilia Romagna poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile medie mașină de închiriat în Emilia Romagna, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini mare mașină de închiriat în Emilia Romagna este 120 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 55% mai ieftin decât în restul anului - doar 55 € pe zi. O mașină mare mașină de închiriat este, în mod normal cu 66% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Emilia Romagna. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Emilia Romagna poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Emilia Romagna este 35 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 62% mai ieftin decât în restul anului - doar 14 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 13% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Emilia Romagna. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Emilia Romagna poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Emilia Romagna, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini dubă de închiriat în Emilia Romagna este 123 €. mai este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 56% mai ieftin decât în restul anului - doar 55 € pe zi. O mașină dubă de închiriat este, în mod normal cu 67% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Emilia Romagna. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Emilia Romagna poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini de lux mașină de închiriat în Emilia Romagna este 63 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 18% mai ieftin decât în restul anului - doar 76 € pe zi. O mașină de lux mașină de închiriat este, în mod normal cu 36% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Emilia Romagna. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Emilia Romagna poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini decapotabilă de închiriat în Emilia Romagna este 26 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 49% mai ieftin decât în restul anului - doar 14 € pe zi. O mașină decapotabilă de închiriat este, în mod normal cu 35% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Emilia Romagna. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Emilia Romagna poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Hyundai i10
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

9 €/zi

25 iun - 5 iul
Hyundai i10
Chevrolet Sonic Sedan
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

15 €/zi

25 iun - 5 iul
Chevrolet Sonic Sedan

Registru agenții de închirieri auto din Emilia Romagna

Principalii furnizori de închirieri auto din Emilia Romagna

Hertz

10 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0

Europcar

11 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,0

Confort

9,0

Evaluare Generală

6,0

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

6,0

Avis

11 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

4,9

Confort

4,9

Evaluare Generală

4,9

Preluare/Returnare

4,9

Valoare

4,9

Sunnycars

39 de sucursale

Free2Move

23 de sucursale

Leasys Rent

15 sucursale

DRIVALIA

14 sucursale

Ecovia

14 sucursale

Car rental in Emilia Romagna

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Emilia Romagna și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Pe ce perioadă închiriază oamenii o mașină atunci când călătoresc în Emilia Romagna?

Majoritatea persoanelor închiriază o mașina în Emilia Romagna pentru 7 zile, care costă, în medie 29 € pe zi. Dacă plănuiești să închiriezi vehiculul pentru o săptămână, așteaptă-te la un preț total de aproximativ 203 €. Pentru o închiriere de weekend, costul total ajunge la 79 € (în medie). 1.357 € este costul mediu total pentru închirierea unei mașini în Emilia Romagna timp de o lună.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Emilia Romagna?

Prețurile pentru mașini în Emilia Romagna au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Emilia Romagna?

Începând cu iunie 2024, ai la dispoziție 325 de operatori pentru mașini în Emilia Romagna.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Emilia Romagna?

În diferite țări, inclusiv în Emilia Romagna, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Emilia Romagna?

Pentru a închiria o mașină în Emilia Romagna, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Emilia Romagna?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Emilia Romagna. De ce? Pentru că te ajută să economisești timp și bani. momondo caută și compară prețuri și politici pentru mașini de închiriat oferite de sute de website-uri specializate în mașini de închiriat.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Emilia Romagna?

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Emilia Romagna, ajutându-se să filtrezi rezultatele în funcție de preț, capacitate, caracteristici ale mașinii, sucursala de preluare, de predare și multe altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Emilia Romagna cu anulare gratuită?

Da, indiferent dacă este vorba de mașini în Emilia Romagna sau în altă parte, momondo îți permite să filtrezi rezultatele pentru a le vedea doar pe cele care oferă anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Emilia Romagna, cu ajutorul momondo?

Da, trebuie doar să selectezi filtrul dedicat politicii privind combustibilul, după ce realizezi o căutare de închirieri auto în Emilia Romagna pe momondo.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Emilia Romagna, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Atunci când cauți mașini de închiriat pe momondo, poți alege opțiunea de curățare în profunzime pentru toate destinațiile, inclusiv Emilia Romagna.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Emilia Romagna cu kilometraj nelimitat?

Da, există mașini de închiriat în Emilia Romagna cu opțiunea de kilometraj nelimitat, pe care le poți găsi pe momondo.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Emilia Romagna

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.

Primește notificare când scad prețurile

Alerte - modificări zilnice de preț în căsuța de e-mail
Jo 27/6
Amiază
Jo 4/7
Amiază
Trimite-mi prin email cele mai bune oferte de la momondo

Găsește rezultate mai bune pentru cazarea ta în Emilia Romagna

Tipuri populare de mașini de închiriat în Emilia Romagna
Cele mai populare orașe din regiune, conform căutărilor din ultimele 12 luni pe momondo