Mașini de închiriat în Emilia Romagna

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Emilia Romagna? Caută aici!

Bologna, Bologna, Italia
9 feb — 16 feb
Returnare în același loc
Bologna, Bologna, Italia
Jo 9/2
Amiază
Jo 16/2
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Oferte la mașini de închiriat în Emilia Romagna găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Emilia Romagna

Mașini Mică

15 € - 72 €

Toate tipurile de mașini

26 € - 147 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Emilia Romagna este 37 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 60% mai ieftin decât în restul anului - doar 15 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 51% mai ieftin decât media în Emilia Romagna. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Emilia Romagna poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Emilia Romagna este 85 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 52% mai ieftin decât în restul anului - doar 42 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 13% mai scump decât media în Emilia Romagna. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Emilia Romagna poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Emilia Romagna este 101 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 53% mai ieftin decât în restul anului - doar 48 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 26% mai scump decât media în Emilia Romagna. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Emilia Romagna poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Emilia Romagna este 41 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 41% mai ieftin decât în restul anului - doar 25 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 44% mai ieftin decât media în Emilia Romagna. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Emilia Romagna poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Emilia Romagna este 136 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 38% mai ieftin decât în restul anului - doar 85 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 46% mai scump decât media în Emilia Romagna. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Emilia Romagna poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Emilia Romagna

Principalii furnizori de închirieri auto din Emilia Romagna

Europcar

9 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,3

Confort

9,3

Evaluare Generală

9,3

Preluare/Returnare

9,3

Valoare

9,3

Hertz

11 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,7

Confort

7,1

Evaluare Generală

6,2

Preluare/Returnare

5,7

Valoare

6,2

Avis

7 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

5,3

Confort

5,3

Evaluare Generală

5,1

Preluare/Returnare

5,3

Valoare

4,6

Sunnycars

41 de sucursale

Free2Move

20 de sucursale

Ecovia

13 sucursale

Leasys Rent

13 sucursale

Autovia

10 sucursale

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Emilia Romagna

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Emilia Romagna

Car rental in Emilia Romagna

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Emilia Romagna și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Cea mai bună companie de închirieri auto din Emilia Romagna este Sixt, cu o notă de 8,3/10 din partea a 10 utilizatori momondo. Sixt are 4 sucursale în Emilia Romagna, inclusiv în orașul Bologna.

Majoritatea persoanelor închiriază o mașina în Emilia Romagna pentru 7 zile, care costă, în medie 29 € pe zi. Dacă plănuiești să închiriezi vehiculul pentru o săptămână, așteaptă-te la un preț total de aproximativ 201 €. Pentru o închiriere de weekend, costul total ajunge la 78 € (în medie). 1.344 € este costul mediu total pentru închirierea unei mașini în Emilia Romagna timp de o lună.


Mașini de închiriat în orașele populare din Emilia Romagna

Compară prețurile mașinilor de închiriat din cele mai populare orașe din Emilia Romagna

Mașini de închiriat în aeroporturile populare din Emilia Romagna

Închiriază o mașină în oricare dintre aceste aeroporturi populare din Emilia Romagna

Începe să-ți planifici călătoria în Emilia Romagna


De ce să folosești Momondo?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Emilia Romagna. De ce? Pentru că te ajută să economisești timp și bani. momondo caută și compară prețuri și politici pentru mașini de închiriat oferite de sute de website-uri specializate în mașini de închiriat.

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Emilia Romagna, ajutându-se să filtrezi rezultatele în funcție de preț, capacitate, caracteristici ale mașinii, sucursala de preluare, de predare și multe altele.

Da, indiferent dacă este vorba de mașini în Emilia Romagna sau în altă parte, momondo îți permite să filtrezi rezultatele pentru a le vedea doar pe cele care oferă anulare gratuită.

Da, trebuie doar să selectezi filtrul dedicat politicii privind combustibilul, după ce realizezi o căutare de închirieri auto în Emilia Romagna pe momondo.

Atunci când cauți mașini de închiriat pe momondo, poți alege opțiunea de curățare în profunzime pentru toate destinațiile, inclusiv Emilia Romagna.

Da, există mașini de închiriat în Emilia Romagna cu opțiunea de kilometraj nelimitat, pe care le poți găsi pe momondo.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.