Ultimele oferte
Sfaturi
Comparare vehicule
Catalogul agenției
Întrebări frecvente

Mașini de închiriat în Treviso, în Veneto

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Treviso, în Veneto? Caută aici!

Vârsta șoferului: 26-65
Sâ 22/6
Sâ 29/6

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Câștigătoare a premiului Cea mai bună aplicație de călătorii din Europa în 2023
Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Cele mai bune oferte la mașini
Cele mai bune oferte la mașini
Vezi oferte la agențiile de închiriere din peste 70.000 de destinații.
Transparența prețului
Transparența prețului
Verifică prețul total dinainte și evită surprizele.
Rezervă cu flexibilitate
Rezervă cu flexibilitate
Găsește mașini cu anulare gratuită și curățire sporită.
Alerte de preț
Alerte de preț
Nu ești gata să rezervi? Crează o alertă de preț și urmărește evoluția prețurilor.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Treviso, în Veneto

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Treviso, în Veneto.
Economy25 €/day
Compact29 €/day
Intermediar36 €/day
SUV33 €/day
Mini26 €/day
Compact SUV30 €/day
Familiar compact33 €/day
SUV intermediar38 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Treviso

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Treviso

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Treviso?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Treviso se găsesc, în general, prin intermediul Target Italy. Atunci când rezervi cu Target Italy, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 5 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Treviso este de 11 €/zi.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Treviso?

Majoritatea utilizatorilor momondo vor închiria Fiat 500X în Treviso, deși închirierea Fiat 500 este o a doua alegere populară, conform datelor noastre. Dacă ești interesat să închiriezi Fiat 500X, prețurile sunt în medie de 32 € pe zi. Unii utilizatori au găsit oferte pentru închirierea Fiat 500X în Treviso pentru doar 9 € pe zi. Fiat 500 închirieri în. Treviso costă în medie 26 € pe zi, iar unele dintre cele mai ieftine oferte sunt la 6 € pe zi.

Oferte la mașini de închiriat în Treviso, în Veneto găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Treviso

Mică mașini

8 € - 39 €

Toate tipurile de mașini

15 € - 77 €

Prețul mediu al unei mașini mică mașină de închiriat în Treviso, în Italia este 22 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 64% mai ieftin decât în restul anului - doar 8 € pe zi. O mașină mică mașină de închiriat este, în mod normal cu 38% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Treviso. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Treviso poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile mică mașină de închiriat în Treviso, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini medie mașină de închiriat în Treviso, în Italia este 42 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 77% mai ieftin decât în restul anului - doar 10 € pe zi. O mașină medie mașină de închiriat este, în mod normal cu 19% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Treviso. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Treviso poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile medie mașină de închiriat în Treviso, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini mare mașină de închiriat în Treviso, în Italia este 72 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 69% mai ieftin decât în restul anului - doar 23 € pe zi. O mașină mare mașină de închiriat este, în mod normal cu 53% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Treviso. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Treviso poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Treviso, în Italia este 25 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 64% mai ieftin decât în restul anului - doar 9 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 29% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Treviso. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Treviso poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Treviso, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini dubă de închiriat în Treviso, în Italia este 113 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 31% mai ieftin decât în restul anului - doar 78 € pe zi. O mașină dubă de închiriat este, în mod normal cu 70% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Treviso. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Treviso poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Toyota Yaris
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

25 €/zi

26 iun - 6 iul
Toyota Yaris
Hyundai i10
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

26 €/zi

24 aug - 10 sept
Hyundai i10
Ford Focus
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

29 €/zi

26 iun - 6 iul
Ford Focus

Registru agenții de închirieri auto din Treviso

Principalii furnizori de închirieri auto din Treviso, în Veneto

Alamo

1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

4,0

Budget

1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0

Europcar

1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

8,0

Valoare

10,0

Hertz

2 sucursale

Avis

1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

4,0

Preluare/Returnare

2,0

Valoare

2,0

Enterprise Rent-A-Car

1 sucursală

DRIVALIA

2 sucursale

Leasys Rent

2 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Treviso

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Treviso

Cea mai populară agenție

SURPRICE CAR RENTAL

Tipuri populare de mașini

Economy, Compact, Mini

Cea mai ieftină mașină de închiriat

11 €

Cel mai popular model

Fiat 500X
Cea mai populară companie de închirieri auto din Treviso pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este SURPRICE CAR RENTAL . Alternative foarte bune sunt Rent Smart 24 și Galierirent.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Treviso au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Economy, Compact, Mini.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Treviso este de 11 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 25 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Treviso a fost, în ultimele zile, Fiat 500X. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Fiat 500.

Cum conduci cu o mașină închiriată în Treviso - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Treviso și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Treviso, Italia?

Atunci când închiriezi o mașină în Treviso, te poți aștepta ca majoritatea companiilor de închirieri auto să nu impună taxă de anulare a rezervării. Te rugăm să ai în vedere faptul că momondo nu stabilește aceste politici de anulare, ci te ajută să găsești oferte grozave la mașini în Treviso. Asigură-te că verifici politica de anulare atunci faci o căutare.

Care este limita de viteză în Treviso, Italia?

Dacă plănuiești să închiriezi un vehicul în Treviso, ia aminte la faptul că limita actuală de viteză în interiorul orașului este de 50 km/h (dacă nu este altfel menționat). În suburbiile din jurul Treviso, limita de viteză este de 90 km/h, iar pentru autostrăzile din Treviso, limita este 130 km/h.

Care companie Ford Transit în oferă spre închiriere mașini Treviso?

Cum este vremea în Treviso, Italia în luna iunie?

În mod normal, temperatura în Treviso în luna iunie este 21 °C, iar valorilor precipitațiilor sunt 105 mm. Aceasta este o informație importantă pentru a știi când și ce fel de mașină să închiriezi astfel încât să fii cât mai bine pregătit.

Este vremea în Treviso asemănătoare cu cea din restul regiunii Veneto?

Călătorii care plănuiesc să părăsească Treviso pentru a face un roadtrip în Veneto sau în zonele înconjurătoare în luna iunie se pot aștepta la temperaturi de 20 °C și la precipitații de 91 mm pe parcursul întregii luni.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Treviso?

Prețurile pentru mașini în Treviso sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Treviso?

38 de operatori pentru mașini în Treviso există pe piață începând cu iunie 2024.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Treviso?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Treviso. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Treviso?

Pentru a închiria o mașină în Treviso, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Treviso?

Rezervarea unei mașini în Treviso prin momondo te poate ajuta să economisești timp și bani. momondo îți pune la dispoziție o gama variată de opțiuni și mașini, în urmă căutării pe care o face prin mii de website-uri și sucursale specializate, ajutându-te astfel să iei cea mai bună decizie pentru călătoria ta.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Treviso?

Prin faptul că îți permite să reduci numărul de rezultatele folosind numeroase filtre, momondo te ajută să găsești cu ușurință mașina ideală de închiriat în Treviso. Poți filtra opțiunile în funcție de preț, tipul mașinii, amplasarea sucursalelor și multe altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Treviso cu anulare gratuită?

Da, indiferent dacă este vorba de mașini în Treviso sau în altă parte, momondo îți permite să filtrezi rezultatele pentru a le vedea doar pe cele care oferă anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Treviso, cu ajutorul momondo?

Da, trebuie doar să selectezi filtrul dedicat politicii privind combustibilul, după ce realizezi o căutare de închirieri auto în Treviso pe momondo.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Treviso, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Atunci când cauți mașini de închiriat pe momondo, poți alege opțiunea de curățare în profunzime pentru toate destinațiile, inclusiv Treviso.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Treviso cu kilometraj nelimitat?

Da, momondo îți poate afișa doar opțiunile mașinilor de închiriat Treviso cu kilometraj nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Treviso

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.

Primește notificare când scad prețurile

Alerte - modificări zilnice de preț în căsuța de e-mail
Sâ 22/6
Amiază
Sâ 29/6
Amiază
Trimite-mi prin email cele mai bune oferte de la momondo

Găsește rezultate mai bune pentru cazarea ta în Treviso

Găsește mașini de închiriat în aceste aeroporturi populare lângă Treviso