Mașini de închiriat în Norvegia

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Norvegia? Caută aici!

Oslo, Norvegia
12 iun — 19 iun
Returnare în același loc
Oslo, Norvegia
Lu 12/6
Amiază
Lu 19/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Norvegia

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Norvegia

Care este cea mai ieftină agenție de închirieri auto din Norvegia?

Cea mai ieftină agenție de închirieri auto din Norvegia este keddy by Europcar. Cu keddy by Europcar, călătorii au găsit prețuri la mașini de până la 65 €/zi în anumite sucursale, ofertă care reprezintă cel mai mic tarif, comparat cu media națională de 70 €/zi. Să ai în vedere faptul că prețurile varianță în funcție de tipul mașinii alese.

Care este cea mai populară agenție de închirieri auto din Norvegia?

În momentul de față, cea mai populară agenție de închirieri mașini din Norvegia este Hertz. 116 utilizatori au oferit companiei Hertz o notă medie de 7,0 din 10 în privința serviciului clienți și a calității mașinilor de închiriat. În ultima lună, 53% dintre utilizatori au ales Hertz pentru a-și închiria mașina în călătoria lor în Norvegia.

Care este agenția de închirieri auto care are cele mai multe sucursale în Norvegia?

Dacă plănuiești să călătorești în Norvegia și să închiriezi o mașină, reține că Sunnycars este agenția de închirieri auto cu cele mai multe sucursale. Este foarte probabil să găsești una dintre cele 153de birouri ale agenției, fie în aeroportul de destinație, fie în centrul orașului. Dacă nu te-ai hotărât încă asupra orașului pe care vrei să-l vizitezi, află că Oslo este cea mai populară destinație în acest moment. De asemenea, în Oslo există 15 centre Sunnycars.

Care este cel mai popular tip de mașină de închiriat în Norvegia?

Cei care călătoresc în Norvegia și închiriază o mașină optează de obicei pentru Economy. Acest lucru se poate datora condițiilor climatice din timpul șederii lor, activităților planificate sau bugetului lor. În ultimele 30 de zile 34% dintre utilizatori au închiriat Economy pentru călătoria lor în Norvegia, la un preț mediu de 52 € pe zi.

Oferte la mașini de închiriat în Norvegia găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Norvegia

Mașini Mică

28 € - 89 €

Toate tipurile de mașini

29 € - 157 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Norvegia este 59 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 53% mai ieftin decât în restul anului - doar 28 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 26% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Norvegia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Norvegia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Norvegia este 76 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 54% mai ieftin decât în restul anului - doar 36 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 3% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Norvegia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Norvegia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Norvegia este 67 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 62% mai ieftin decât în restul anului - doar 26 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 16% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Norvegia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Norvegia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Norvegia, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.


Registru agenții de închirieri auto din Norvegia

Principalii furnizori de închirieri auto din Norvegia

Sunnycars

153 de sucursale

Hertz

135 de sucursale

Avis

123 de sucursale

keddy by Europcar

91 de sucursale

Sixt

90 de sucursale

Budget

79 de sucursale

Europcar

65 de sucursale

Alamo

12 sucursale

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Norvegia

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Norvegia

Car rental in Norvegia

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Norvegia și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Dacă închiriezi o mașină în Norvegia, ține minte că ești nevoit să conduci numai pe partea dreaptă.

Conform datelor din 2019, Norvegia a ocupat locul 65 mondial în privința calității drumurilor. Țara are un scor de calitate de 4 din 7 (7 fiind cel mai înalt scor posibil). Să ai în vedere faptul că vremea și construcțiilor pot, de asemenea, afecta condițiile drumurilor în timpul călătoriei tale.


Mașini de închiriat în orașele populare din Norvegia

Compară prețurile mașinilor de închiriat din cele mai populare orașe din Norvegia

Începe să-ți planifici călătoria în Norvegia


De ce să folosești Momondo?

Rezervarea unei mașini în Norvegia prin momondo te poate ajuta să economisești timp și bani. momondo îți pune la dispoziție o gama variată de opțiuni și mașini, în urmă căutării pe care o face prin mii de website-uri și sucursale specializate, ajutându-te astfel să iei cea mai bună decizie pentru călătoria ta.

Folosind filtre performante, momondo face din găsirea mașinii ideale de închiriat în Norvegia o treabă mult mai ușoară. Fie că este vorba de preț, tipul mașinii, facilități sau politici de închiriere, momondo te ajută să reduci rezultatele căutării, astfel încât să ți se afișeze doar opțiunile care corespund cerințelor tale.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.