Ultimele oferte
Sfaturi
Comparare vehicule
Catalogul agenției
Întrebări frecvente

Mașini de închiriat în Bergamo, în Lombardy

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Bergamo, în Lombardy? Caută aici!

Vârsta șoferului: 26-65
Ma 23/7
Ma 30/7

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Câștigătoare a premiului Cea mai bună aplicație de călătorii din Europa în 2023
Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Cele mai bune oferte la mașini
Cele mai bune oferte la mașini
Vezi oferte la agențiile de închiriere din peste 70.000 de destinații.
Transparența prețului
Transparența prețului
Verifică prețul total dinainte și evită surprizele.
Rezervă cu flexibilitate
Rezervă cu flexibilitate
Găsește mașini cu anulare gratuită și curățire sporită.
Alerte de preț
Alerte de preț
Nu ești încă pregătit să rezervi? pentru a urmări prețurile.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Bergamo, în Lombardy

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Bergamo, în Lombardy.
Economy8 €/day
Compact12 €/day
Intermediar20 €/day
SUV17 €/day
Mini9 €/day
Familiar compact12 €/day
Compact SUV12 €/day
Recomandarea furnizorului13 €/day
SUV intermediar28 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Bergamo

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Bergamo

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Bergamo?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Bergamo se găsesc, în general, prin intermediul SURPRICE CAR RENTAL . Atunci când rezervi cu SURPRICE CAR RENTAL , este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 5 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Bergamo este de 15 €/zi.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Bergamo?

Conform datelor noastre, mașinile Fiat 500 și Fiat 500X sunt cele mai populare modele de închiriat în Bergamo. Prețurile pentru Fiat 500 in Bergamo variază în funcție de compania de la care închiriezi, dar utilizatorii noștri au găsit prețuri medii de 27 €/zi, cu un minim de 4 €. Prețurile pentru Fiat 500X variază și ele, dar tind să aibă un preț mediu de 27 €/zi, cu cele mai ieftine oferte ajungând la 7 €.

Oferte la mașini de închiriat în Bergamo, în Lombardy găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Bergamo

Mică mașini

12 € - 36 €

Toate tipurile de mașini

23 € - 52 €

Prețul mediu al unei mașini mică mașină de închiriat în Bergamo, în Italia este 20 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 43% mai ieftin decât în restul anului - doar 12 € pe zi. O mașină mică mașină de închiriat este, în mod normal cu 39% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Bergamo. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Bergamo poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile mică mașină de închiriat în Bergamo, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini medie mașină de închiriat în Bergamo, în Italia este 47 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 58% mai ieftin decât în restul anului - doar 20 € pe zi. O mașină medie mașină de închiriat este, în mod normal cu 28% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Bergamo. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Bergamo poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile medie mașină de închiriat în Bergamo, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini mare mașină de închiriat în Bergamo, în Italia este 83 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 50% mai ieftin decât în restul anului - doar 42 € pe zi. O mașină mare mașină de închiriat este, în mod normal cu 60% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Bergamo. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Bergamo poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Bergamo, în Italia este 35 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 58% mai ieftin decât în restul anului - doar 15 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 3% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Bergamo. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Bergamo poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Bergamo, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini dubă de închiriat în Bergamo, în Italia este 97 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 42% mai ieftin decât în restul anului - doar 57 € pe zi. O mașină dubă de închiriat este, în mod normal cu 66% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Bergamo. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Bergamo poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini de lux mașină de închiriat în Bergamo, în Italia este 73 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 86% mai ieftin decât în restul anului - doar 11 € pe zi. O mașină de lux mașină de închiriat este, în mod normal cu 55% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Bergamo. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Bergamo poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini decapotabilă de închiriat în Bergamo, în Italia este 34 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 71% mai ieftin decât în restul anului - doar 10 € pe zi. O mașină decapotabilă de închiriat este, în mod normal cu 0% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Bergamo. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Bergamo poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Skoda Citigo
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

8 €/zi

4 sept - 10 sept
Skoda Citigo
Renault Clio
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

9 €/zi

26 aug - 5 sept
Renault Clio

Registru agenții de închirieri auto din Bergamo

Principalii furnizori de închirieri auto din Bergamo, în Lombardy

Hertz

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,0

Confort

9,0

Evaluare Generală

9,0

Preluare/Returnare

9,0

Valoare

9,0

Europcar

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

8,0

Evaluare Generală

8,0

Preluare/Returnare

8,0

Valoare

8,0

Thrifty

2 sucursale

NOLEGGIARE

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,0

Confort

6,6

Evaluare Generală

5,3

Preluare/Returnare

5,3

Valoare

6,0

Dollar

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

5,3

Confort

5,3

Evaluare Generală

5,3

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

4,6

Sunnycars

7 sucursale

Free2Move

3 sucursale

keddy by Europcar

2 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Bergamo

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Bergamo

Cea mai populară agenție

SURPRICE CAR RENTAL

Tipuri populare de mașini

Economy, Compact, Mini

Cea mai ieftină mașină de închiriat

9 €

Cel mai popular model

Fiat 500
Cea mai populară companie de închirieri auto din Bergamo pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este SURPRICE CAR RENTAL . Alternative foarte bune sunt Galierirent și Rent Smart 24.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Bergamo au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Economy, Compact, Mini.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Bergamo este de 9 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 21 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Bergamo a fost, în ultimele zile, Fiat 500. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Fiat 500X.

Cum conduci cu o mașină închiriată în Bergamo - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Bergamo și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Cât de mult va costa închirierea unei mașini în Bergamo, Italia în August?

20 € este costul mediu pentru închirierea unei mașini în timpul unui weekend în Bergamo în luna August. Cele mai ieftine oferte pot ajunge la 15 €. Ofertele sunt puțin diferite pentru închirierea unei mașini timp de o săptămână - începând de la 11 €, cu un preț mediu de 20 €.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Bergamo, Italia?

Majoritatea agențiilor de închirieri auto din Bergamo cu care am încheiat parteneriate nu au o taxă de anulare. Asta înseamnă că, dacă planurile tale se schimbă pe neprevăzut, multe dintre centrele de închirieri, precum Dollar, Alamo și Hertz, pot oferi anulare gratuită, în funcție de momentul în care ai rezervat.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Bergamo, în luna August?

Majoritatea călătorilor preferă să închirieze o mașină standard în Bergamo pe parcursul lunii August. Cu temperaturi medii de aproximativ 19 °C în timpul lunii August și precipitații de 94 mm, o mașină standard este făcută să răspundă corespunzător acestor condiții climatice. Acesta este timpul perfect de mașină de închiriat pentru drumuri ploiase și temperaturi peste 0. Închirierea unei mașini Standard în Bergamo te va costa, în medie 114 €/zi.

Care este limita de viteză în Bergamo, Italia?

Limita maximă de viteză admisă în Bergamo este 50 km/h, care se aplică de asemenea orașelor și altor centre urbane din apropiere. Limitele de viteză în suburbii și pe autostrăzile din jurul orașului Bergamo sunt de 90 km/h, respectiv 130 km/h. Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Bergamo, amintește-ți că aceste limite de viteză trebuie respectate cu strictețe.

Care companie Audi Q5 în oferă spre închiriere mașini Bergamo?

Cum este vremea în Bergamo, Italia în luna iulie?

În mod normal, temperatura în Bergamo în luna iulie este 22 °C, iar valorilor precipitațiilor sunt 110 mm. Aceasta este o informație importantă pentru a știi când și ce fel de mașină să închiriezi astfel încât să fii cât mai bine pregătit.

Este vremea în Bergamo asemănătoare cu cea din restul regiunii Lombardy?

Călătorii care plănuiesc să părăsească Bergamo pentru a face un roadtrip în Lombardy sau în zonele înconjurătoare în luna iulie se pot aștepta la temperaturi de 22 °C și la precipitații de 85,8 mm pe parcursul întregii luni.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Bergamo?

Prețurile pentru mașini în Bergamo sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Bergamo?

86 de operatori pentru mașini în Bergamo există pe piață începând cu iulie 2024.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Bergamo?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Bergamo. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Bergamo?

Atunci când închiriezi o mașină în Bergamo, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. Un permis de conducere internațional este necesar dacă permisul de conducere este într-o limbă diferită de cea a țării de închiriere și poate fi necesar pentru a evita riscul unor potențiale amenzi. În cazul în care închiriezi în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Bergamo?

Rezervarea unei mașini în Bergamo prin momondo te poate ajuta să economisești timp și bani. momondo îți pune la dispoziție o gama variată de opțiuni și mașini, în urmă căutării pe care o face prin mii de website-uri și sucursale specializate, ajutându-te astfel să iei cea mai bună decizie pentru călătoria ta.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Bergamo?

Prin filtrele pe care le pune la dispoziție, momondo te ajută să găsești cea mai bună mașină de închiriat în Bergamo. Poți reduce numărul de rezultatele folosind opțiunile de preț și funcțiile hărții, precum și filtre ce țin de politicile de kilometraj, printre altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Bergamo cu anulare gratuită?

Anularea gratuită este o politică în funcție de care se pot filtra rezultatele căutărilor de mașini pe momondo, în Bergamo și în toate celelalte destinații. Disponibilitatea variază în funcție de loc.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Bergamo, cu ajutorul momondo?

Desigur! momondo oferă această funcționalitate celor care caută mașini de închiriat în Bergamo.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Bergamo, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Atunci când cauți mașini de închiriat pe momondo, poți alege opțiunea de curățare în profunzime pentru toate destinațiile, inclusiv Bergamo.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Bergamo cu kilometraj nelimitat?

Da, pe momondo poți găsi mașini de închiriat în Bergamo cu kilometraj nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Bergamo

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.

Primește notificare când scad prețurile

Alerte - modificări zilnice de preț în căsuța de e-mail
Ma 23/7
Amiază
Ma 30/7
Amiază
Trimite-mi prin email cele mai bune oferte de la momondo

Găsește rezultate mai bune pentru cazarea ta în Bergamo