Cluj-Napoca Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Cluj-Napoca? Caută aici!

Cluj-Napoca, România
4 mar — 11 mar
Aceeași locație
Cluj-Napoca, România
Jo 4/3
Amiază
Jo 11/3
Amiază

Care este cel mai ieftin moment pentru a închiria o mașină în Cluj-Napoca?

Tot

20 lei - 131 lei

Economic

20 lei - 83 lei

Cel mai ieftin moment pentru a închiria o mașină în Cluj-Napoca este luna februarie. La doar 23 lei pe zi, prețul este cu 58% mai scăzut decât în restul anului. Cea mai scumpă lună este august. Dacă ești în căutarea unui tip de mașină în special, o idee bună ar fi închirierea unei mașini economice în februarie. Prețul unei mașini de închiriat în Cluj-Napoca poate varia în funcție de mai mulți factori, prin care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Cluj-Napoca Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Cluj-Napoca
Scorul agenției: 10.0 (Excelent)

Scor calculat în baza a 2 de review-uri

Scorul agenției: 9.2 (Excelent)

Scor calculat în baza a 3 de review-uri

Scorul agenției: 8.0 (Excelent)

Scor calculat în baza a 3 de review-uri


Distanța Cluj-Napoca față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Sibiu

Mașini de închiriat în Cluj-Napoca

Pe parcursul lunii Februarie, am procesat 279 de căutări de închirieri de mașini în Cluj-Napoca pentru utilizatorii momondo.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Cluj-Napoca pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Curățenia mașinilor a fost întotdeauna o prioritate. În plus, agențiile de închirieri auto din Cluj-Napoca au introdus standarde îmbunătățite, garantând dezinfectarea în profunzime a vehiculelor și siguranța ta. Unele dintre companiile care oferă servicii de curățenie în profunzime sunt Alamo, Enterprise și National. Află mai multe despre opțiunile disponibile pentru tine. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Cât de mult va costa închirierea unei mașini în Cluj-Napoca în Martie?

Pentru închirierea unei mașini în Cluj-Napoca în luna Martie în timpul un weekend, am găsit prețuri mici, de până la 10 lei și o medie a acestora de 65 lei. 51 lei este o ofertă normală pentru închirierea unei mașini timp de o săptămână în Cluj-Napoca. Totuși, în luna Martie, prețurile pot scădea până la 28 lei, în funcție de cerințele tale specifice.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Cluj-Napoca?

Serviciile de închirieri auto din Cluj-Napoca, oferite de companii populare, precum Alamo, Enterprise și National vor da, în general, posibilitatea de anulare gratuită. Deși momondo nu are niciun control asupra acestor politici de anulare, te putem ajuta să găsești cea mai ieftină mașină de închiriat pentru călătoria pe care o plănuiești.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Cluj-Napoca, în luna Martie?

Cu tempraturi medii de 9 °C și precipitații de aproximativ 40 mm, o mașină standard de închiriat este o opțiune foarte bună atunci când călătorești în Cluj-Napoca. O mașină standard răspunde foarte bine la fluctuațiile de temperatură și ploile lunii Martie și este o alegere foarte populară printre cei care călătoresc în Cluj-Napoca. Închirierea unei mașini Standard în Cluj-Napoca te va costa, în medie 182 lei/zi.

Câte locații de închiriere are Klass Wagen în Cluj-Napoca?

Cu 2 locații, Klass Wagen are cele mai multe spații de închiriere auto dintre toate companiile din Cluj-Napoca. În mod normal, utilizatorii momondo găsesc oferte cu 64 lei/zi atunci când închiriază o mașină de la Klass Wagen în Cluj-Napoca.

Care este limita de viteză în Cluj-Napoca?

Călătorii care închiriază o mașină în Cluj-Napoca trebuie să aibă în vedere că limita maximă de viteză în oraș este 50 km/h. Limita corespunzătoare suburbiilor orașului Cluj-Napoca este de 100 km/h, în vreme ce, aceea de pe autostrăzi, 130 km/h. Ia în calcul faptul că aceste viteze pot varia în funcție de drumul pe care călătorești, așa că fii atent la semnele de circulație.

Cum este vremea în Cluj-Napoca, România în luna Februarie?

În timpul lunii Februarie, temperatura medie în Cluj-Napoca este de -1 °C, iar precipitațiile, 20 mm. Această informație este utilă călătorilor care vor să închirieze o mașină în Cluj-Napoca.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Februarie?

Pentru luni precum Februarie, în călătoria ta în Cluj-Napoca, cel mai bine ar fi să închiriezi un SUV cu tracțiune integrală. Temperaturile sunt, în general, sub zero și sunt șanse mari de gheață și zăpadă.

Este vremea în Cluj-Napoca asemănătoare cu cea din restul regiunii Județul Cluj?

Temperatura în Județul Cluj în Februarie este, de obicei, -1 °C cu o cantitate de precipitații de 20 mm, pe parcursul întregii luni. Această informație i-ar putea ajuta pe cei care plănuiesc să închirieze o mașină și să părăsească Cluj-Napoca pentru a face un roadrip în zonele înconjurătoare.


Mașini de închiriat în aeroporturile din Cluj-Napoca

Rezervă o mașină de închiriat într-un alt aeroport în apropiere de Cluj-Napoca

Începe să-ți planifici călătoria în Cluj-Napoca

 • Află ultimele sfaturi legate de zborurile din/către Cluj-Napoca

  Află care e cea mai bună perioadă pentru a călători, cele mai mici prețuri și cele mai populare companii aeriene.

  Găsește zboruri către Cluj-Napoca
 • Începe-ți planificarea călătoriei azi

  Aruncă o privire peste hotelurile de top din cele mai populare cartiere ale

  Găsește hoteluri în Cluj-Napoca
 • Cazează-te la o casă de vacanță

  Bucură-te de facilitățile de acasă, chiar și când ești plecat. Află mai multe despre casele de vacanță de aici.

  Găsește cazări în Cluj-Napoca