Mașini de închiriat în Cluj-Napoca, în Județul Cluj

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Cluj-Napoca, în Județul Cluj? Caută aici!

Cluj-Napoca, România
1 iun — 8 iun
Returnare în același loc
Cluj-Napoca, România
Jo 1/6
Amiază
Jo 8/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Cluj-Napoca

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Cluj-Napoca

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Cluj-Napoca?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Cluj-Napoca se găsesc, în general, prin intermediul Pricecarz. Atunci când rezervi cu Pricecarz, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 5 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Cluj-Napoca este de 9 €/zi.

Ce companie de închirieri auto din Cluj-Napoca are cele mai multe locații?

Target Rent a Car are cele mai multe locații dintre toate companiile de închirieri auto din Cluj-Napoca, cu 2 sucursale.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Cluj-Napoca?

Închirierea unei mașini Toyota Aygo în Cluj-Napoca este cea mai populară alegere în rândul utilizatorilor momondo, urmată de Dacia Logan. S-au găsit oferte la Toyota Aygo (cu închierere din Cluj-Napoca) pentru 49 € pe zi (în medie) și cu un minim de 5 €. Tot aici, închirierea zilnică a unei mașini Dacia Logan in Cluj-Napoca costă, în medie, 20 €, deși au fost găsite prețuri de numai 15 €.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Cluj-Napoca, în Județul Cluj

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Cluj-Napoca, în Județul Cluj
Ford Focus
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

7 €/zi

15 iun - 3 iul
Ford Focus
Opel Mokka
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

8 €/zi

15 iun - 3 iul
Opel Mokka
Toyota Yaris
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

8 €/zi

1 iun - 7 iun
Toyota Yaris
Opel Insignia
Intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

9 €/zi

1 iun - 7 iun
Opel Insignia
Dacia Duster
Compact SUV sau asemănător
Până la 4 pasageri

9 €/zi

6 iun - 23 iun
Dacia Duster
Seat Leon
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

9 €/zi

9 iun - 11 iun
Seat Leon
Dacia Duster
Compact SUV sau asemănător
Până la 4 pasageri

10 €/zi

8 iun - 13 iun
Dacia Duster
Opel Corsa
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

11 €/zi

1 iun - 7 iun
Opel Corsa
Dacia Logan MCV
Familiar compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

12 €/zi

1 iun - 7 iun
Dacia Logan MCV

Oferte la mașini de închiriat în Cluj-Napoca, în Județul Cluj găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Cluj-Napoca

Mașini Mică

10 € - 34 €

Toate tipurile de mașini

36 € - 99 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Cluj-Napoca, în România este 20 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 53% mai ieftin decât în restul anului - doar 10 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 66% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Cluj-Napoca. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Cluj-Napoca poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Cluj-Napoca, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Cluj-Napoca, în România este 33 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 49% mai ieftin decât în restul anului - doar 17 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 46% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Cluj-Napoca. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Cluj-Napoca poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Cluj-Napoca, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Cluj-Napoca, în România este 114 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 64% mai ieftin decât în restul anului - doar 42 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 47% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Cluj-Napoca. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Cluj-Napoca poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Cluj-Napoca, în România este 45 €. mai este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 57% mai ieftin decât în restul anului - doar 20 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 25% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Cluj-Napoca. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Cluj-Napoca poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Cluj-Napoca, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Cluj-Napoca, în România este 70 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 46% mai ieftin decât în restul anului - doar 38 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 13% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Cluj-Napoca. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Cluj-Napoca poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini De lux de închiriat în Cluj-Napoca, în România este 130 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 27% mai ieftin decât în restul anului - doar 96 € pe zi. O mașină De lux de închiriat este, în mod normal cu 54% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Cluj-Napoca. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Cluj-Napoca poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Ford Focus
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

7 €/zi

15 iun - 3 iul
Ford Focus
Seat Leon
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

9 €/zi

9 iun - 11 iun
Seat Leon

Registru agenții de închirieri auto din Cluj-Napoca

Principalii furnizori de închirieri auto din Cluj-Napoca, în Județul Cluj

Budget

1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

4,0

Evaluare Generală

6,0

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

6,0

ADDCAR RENTAL

2 sucursale

Autonom

2 sucursale

Autounion Car Rental

2 sucursale

Flex Rent a Car

2 sucursale

Flexicar

2 sucursale

Klass Wagen

2 sucursale

Rino Rent a Car

2 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Cluj-Napoca

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Cluj-Napoca

Cea mai populară agenție

Klass Wagen

Tipuri populare de mașini

Compact, Economy, SUV

Cea mai ieftină mașină de închiriat

7 €

Cel mai popular model

Toyota Aygo
Cea mai populară companie de închirieri auto din Cluj-Napoca pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Klass Wagen. Alternative foarte bune sunt Pricecarz și Premium Rent.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Cluj-Napoca au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Compact, Economy, SUV.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Cluj-Napoca este de 7 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 13 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Cluj-Napoca a fost, în ultimele zile, Toyota Aygo. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Toyota Yaris.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Cluj-Napoca

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Cluj-Napoca

Cum conduci cu o mașină închiriată în Cluj-Napoca - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Cluj-Napoca și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Pentru închirierea unei mașini în Cluj-Napoca în luna iunie în timpul un weekend, am găsit prețuri mici, de până la 11 € și o medie a acestora de 20 €. 9 € este o ofertă normală pentru închirierea unei mașini timp de o săptămână în Cluj-Napoca. Totuși, în luna iunie, prețurile pot scădea până la 6 €, în funcție de cerințele tale specifice.

Cu tempraturi medii de 18 °C și precipitații de aproximativ 80 mm, o mașină standard de închiriat este o opțiune foarte bună atunci când călătorești în Cluj-Napoca. O mașină standard răspunde foarte bine la fluctuațiile de temperatură și ploile lunii iunie și este o alegere foarte populară printre cei care călătoresc în Cluj-Napoca. Închirierea unei mașini Standard în Cluj-Napoca te va costa, în medie 26 €/zi.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Cluj-Napoca

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Cluj-Napoca

Tipuri de mașini de închiriat populare în Cluj-Napoca

Închiriază oricare dintre aceste tipuri de mașini de închiriat în Cluj-Napoca

Inchirieri auto în cartierele din Cluj-Napoca

Ai nevoie de o mașină de închiriat într-o anumită zonă din Cluj-Napoca? Restrânge căutarea folosind opțiunile de mai jos

Caută mai multe închirieri auto în în România

Caută oferte de închirieri auto în în România

Începe să-ți planifici călătoria în Cluj-Napoca


De ce să folosești Momondo?

Alegând momondo pentru căuta mașini de închiriat în Cluj-Napoca te avantajează, pentru că este rapid și gratuit. Noi afișăm toate prețurile și politicile mașinilor de închiriat, iar tu doar o alegi pe cea care îți convine cel mai mult.

Folosind filtre performante, momondo face din găsirea mașinii ideale de închiriat în Cluj-Napoca o treabă mult mai ușoară. Fie că este vorba de preț, tipul mașinii, facilități sau politici de închiriere, momondo te ajută să reduci rezultatele căutării, astfel încât să ți se afișeze doar opțiunile care corespund cerințelor tale.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.