Mașini de închiriat în Cluj-Napoca, în Județul Cluj

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Cluj-Napoca, în Județul Cluj? Caută aici!

Cluj-Napoca, România
12 iul — 19 iul
Returnare în același loc
Cluj-Napoca, România
Ma 12/7
Amiază
Ma 19/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Cluj-Napoca, în Județul Cluj

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Cluj-Napoca, în Județul Cluj
Toyota Fortuner
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

52 €/zi

27 aug - 6 sept
Toyota Fortuner
Renault Duster
Intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

22 €/zi

15 iul - 25 iul
Renault Duster
Daihatsu Sirion
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

20 €/zi

10 iul - 17 iul
Daihatsu Sirion
Renault Mégane
Familiar compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

25 €/zi

27 aug - 6 sept
Renault Mégane
Hyundai Accent
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

34 €/zi

27 aug - 6 sept
Hyundai Accent
Daewoo Leganza
Standard sau asemănător
Până la 5 pasageri

51 €/zi

27 aug - 6 sept
Daewoo Leganza
Daihatsu Sirion
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

31 €/zi

27 aug - 6 sept
Daihatsu Sirion
Mercedes-Benz A-Class
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

25 €/zi

27 aug - 6 sept
Mercedes-Benz A-Class
Toyota Rush
Compact SUV sau asemănător
Până la 4 pasageri

27 €/zi

10 iul - 17 iul
Toyota Rush

Oferte la mașini de închiriat în Cluj-Napoca, în Județul Cluj găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Cluj-Napoca

Mașini Mică

10 € - 39 €

Toate tipurile de mașini

8 € - 101 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Cluj-Napoca, în România este 22 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 55% mai ieftin decât în restul anului - doar 10 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 54% mai ieftin decât media în Cluj-Napoca. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Cluj-Napoca poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Cluj-Napoca, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Cluj-Napoca, în România este 39 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 88% mai ieftin decât în restul anului - doar 5 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 18% mai ieftin decât media în Cluj-Napoca. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Cluj-Napoca poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Cluj-Napoca, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Cluj-Napoca, în România este 78 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 53% mai ieftin decât în restul anului - doar 37 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 40% mai scump decât media în Cluj-Napoca. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Cluj-Napoca poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Cluj-Napoca, în România este 39 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 88% mai ieftin decât în restul anului - doar 5 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 18% mai ieftin decât media în Cluj-Napoca. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Cluj-Napoca poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Cluj-Napoca, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Cluj-Napoca, în România este 58 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 70% mai ieftin decât în restul anului - doar 18 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 21% mai scump decât media în Cluj-Napoca. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Cluj-Napoca poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Daihatsu Sirion
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

20 €/zi

10 iul - 17 iul
Daihatsu Sirion
Hyundai Accent
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

16 €/zi

12 iul - 19 iul
Hyundai Accent
Mini Countryman
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

16 €/zi

12 iul - 19 iul
Mini Countryman

Registru agenții de închirieri auto din Cluj-Napoca

Principalii furnizori de închirieri auto din Cluj-Napoca, în Județul Cluj
2 sucursale
2 sucursale
2 sucursale
2 sucursale
2 sucursale
2 sucursale
2 sucursale
1 sucursală

Informații despre închirierea de mașini în Cluj-Napoca

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Cluj-Napoca

Cea mai populară agenție

Klass Wagen

Tipuri populare de mașini

Compact, Economy, Mini

Cea mai ieftină mașină de închiriat

14 €

Cel mai popular model

Ford Focus
Cea mai populară companie de închirieri auto din Cluj-Napoca pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Klass Wagen. Alternative foarte bune sunt Premium Rent și CarWiz.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Cluj-Napoca au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Compact, Economy, Mini.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Cluj-Napoca este de 14 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 32 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Cluj-Napoca a fost, în ultimele zile, Ford Focus. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Toyota Aygo.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Cluj-Napoca

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Cluj-Napoca

Cum conduci cu o mașină închiriată în Cluj-Napoca - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Cluj-Napoca și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Pentru închirierea unei mașini în Cluj-Napoca în luna August în timpul un weekend, am găsit prețuri mici, de până la 24 € și o medie a acestora de 192 €. 33 € este o ofertă normală pentru închirierea unei mașini timp de o săptămână în Cluj-Napoca. Totuși, în luna August, prețurile pot scădea până la 24 €, în funcție de cerințele tale specifice.

Serviciile de închirieri auto din Cluj-Napoca, oferite de companii populare, precum Economy Rent a Car, Enterprise și Hertz vor da, în general, posibilitatea de anulare gratuită. Deși momondo nu are niciun control asupra acestor politici de anulare, te putem ajuta să găsești cea mai ieftină mașină de închiriat pentru călătoria pe care o plănuiești.

Cu tempraturi medii de 15 °C și precipitații de aproximativ 40 mm, o mașină standard de închiriat este o opțiune foarte bună atunci când călătorești în Cluj-Napoca. O mașină standard răspunde foarte bine la fluctuațiile de temperatură și ploile lunii August și este o alegere foarte populară printre cei care călătoresc în Cluj-Napoca. Închirierea unei mașini Standard în Cluj-Napoca te va costa, în medie 13 €/zi.

Cu 2 locații, Klass Wagen are cele mai multe spații de închiriere auto dintre toate companiile din Cluj-Napoca, România. În mod normal, utilizatorii momondo găsesc oferte cu 22 €/zi atunci când închiriază o mașină de la Klass Wagen în Cluj-Napoca, România.

Călătorii care închiriază o mașină în Cluj-Napoca trebuie să aibă în vedere că limita maximă de viteză în oraș este 50 km/h. Limita corespunzătoare suburbiilor orașului Cluj-Napoca este de 100 km/h, în vreme ce, aceea de pe autostrăzi, 130 km/h. Ia în calcul faptul că aceste viteze pot varia în funcție de drumul pe care călătorești, așa că fii atent la semnele de circulație.

În timpul lunii iulie, temperatura medie în Cluj-Napoca este de 18 °C, iar precipitațiile, 80 mm. Această informație este utilă călătorilor care vor să închirieze o mașină în Cluj-Napoca.

Temperatura în Județul Cluj în timpul lunii iulie este de obicei 18 °C cu precipitații preconizate de 80 mm pe parcursul lunii. Cei care doresc să închirieze o mașină și să plece din Cluj-Napoca într-o excursie în zona înconjurătoare ar trebui să ia în considerare aceste informații.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Cluj-Napoca

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Cluj-Napoca

Caută mai multe închirieri auto în în România

Caută oferte de închirieri auto în în România

Începe să-ți planifici călătoria în Cluj-Napoca


De ce să folosești Momondo?

Alegând momondo pentru căuta mașini de închiriat în Cluj-Napoca te avantajează, pentru că este rapid și gratuit. Noi afișăm toate prețurile și politicile mașinilor de închiriat, iar tu doar o alegi pe cea care îți convine cel mai mult.

Folosind filtre performante, momondo face din găsirea mașinii ideale de închiriat în Cluj-Napoca o treabă mult mai ușoară. Fie că este vorba de preț, tipul mașinii, facilități sau politici de închiriere, momondo te ajută să reduci rezultatele căutării, astfel încât să ți se afișeze doar opțiunile care corespund cerințelor tale.

Da, momondo are un filtru care evidențiază doar mașinile de închiriat cu anulare gratuită. Acest filtru este disponibil pentru toate căutările de închirieri auto de pe momondo, inclusiv pe cele din Cluj-Napoca.

Desigur! momondo oferă această funcționalitate celor care caută mașini de închiriat în Cluj-Napoca.

Da, momondo îți poate afișa oferte care includ serviciul de curățare în profunzime pentru mașinile de închiriat din Cluj-Napoca.

Da, pe momondo poți găsi mașini de închiriat în Cluj-Napoca cu kilometraj nelimitat.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.