Ultimele oferte
Sfaturi
Comparare vehicule
Catalogul agenției
Întrebări frecvente

Mașini de închiriat în Cluj-Napoca, în Județul Cluj

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Cluj-Napoca, în Județul Cluj? Caută aici!

Vârsta șoferului: 26-65
Du 2/6
Du 9/6

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Câștigătoare a premiului Cea mai bună aplicație de călătorii din Europa în 2023
Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Cele mai bune oferte la mașini
Cele mai bune oferte la mașini
Vezi oferte la agențiile de închiriere din peste 70.000 de destinații.
Transparența prețului
Transparența prețului
Verifică prețul total dinainte și evită surprizele.
Rezervă cu flexibilitate
Rezervă cu flexibilitate
Găsește mașini cu anulare gratuită și curățire sporită.
Alerte de preț
Alerte de preț
Nu ești gata să rezervi? Crează o alertă de preț și urmărește evoluția prețurilor.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Cluj-Napoca, în Județul Cluj

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Cluj-Napoca, în Județul Cluj.
Economy5 €/day
Compact5 €/day
Intermediar5 €/day
Standard21 €/day
Mini5 €/day
Compact SUV6 €/day
Familiar compact6 €/day
SUV intermediar15 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Cluj-Napoca

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Cluj-Napoca

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Cluj-Napoca?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Cluj-Napoca se găsesc, în general, prin intermediul CarWiz. Atunci când rezervi cu CarWiz, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 5 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Cluj-Napoca este de 14 €/zi.

Ce companie de închirieri auto din Cluj-Napoca are cele mai multe locații?

Target Rent a Car are cele mai multe locații dintre toate companiile de închirieri auto din Cluj-Napoca, cu 2 sucursale.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Cluj-Napoca?

Închirierea unei mașini Volkswagen T-Cross în Cluj-Napoca este cea mai populară alegere în rândul utilizatorilor momondo, urmată de Dacia Sandero Stepway. S-au găsit oferte la Volkswagen T-Cross (cu închierere din Cluj-Napoca) pentru 20 € pe zi (în medie) și cu un minim de 6 €. Tot aici, închirierea zilnică a unei mașini Dacia Sandero Stepway in Cluj-Napoca costă, în medie, 18 €, deși au fost găsite prețuri de numai 6 €.

Oferte la mașini de închiriat în Cluj-Napoca, în Județul Cluj găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Cluj-Napoca

Mică mașini

7 € - 37 €

Toate tipurile de mașini

9 € - 64 €

Prețul mediu al unei mașini mică mașină de închiriat în Cluj-Napoca, în România este 16 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 57% mai ieftin decât în restul anului - doar 7 € pe zi. O mașină mică mașină de închiriat este, în mod normal cu 52% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Cluj-Napoca. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Cluj-Napoca poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile mică mașină de închiriat în Cluj-Napoca, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini medie mașină de închiriat în Cluj-Napoca, în România este 28 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 59% mai ieftin decât în restul anului - doar 12 € pe zi. O mașină medie mașină de închiriat este, în mod normal cu 13% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Cluj-Napoca. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Cluj-Napoca poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile medie mașină de închiriat în Cluj-Napoca, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini mare mașină de închiriat în Cluj-Napoca, în România este 66 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 82% mai ieftin decât în restul anului - doar 12 € pe zi. O mașină mare mașină de închiriat este, în mod normal cu 50% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Cluj-Napoca. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Cluj-Napoca poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Cluj-Napoca, în România este 36 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 78% mai ieftin decât în restul anului - doar 8 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 9% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Cluj-Napoca. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Cluj-Napoca poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Cluj-Napoca, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini dubă de închiriat în Cluj-Napoca, în România este 59 €. mai este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 58% mai ieftin decât în restul anului - doar 25 € pe zi. O mașină dubă de închiriat este, în mod normal cu 45% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Cluj-Napoca. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Cluj-Napoca poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini de lux mașină de închiriat în Cluj-Napoca, în România este 109 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 76% mai ieftin decât în restul anului - doar 27 € pe zi. O mașină de lux mașină de închiriat este, în mod normal cu 70% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Cluj-Napoca. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Cluj-Napoca poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Volkswagen Polo
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

5 €/zi

12 iun - 27 iun
Volkswagen Polo
Opel Corsa
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

6 €/zi

21 iun - 8 iul
Opel Corsa

Registru agenții de închirieri auto din Cluj-Napoca

Principalii furnizori de închirieri auto din Cluj-Napoca, în Județul Cluj

Klass Wagen

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

8,0

Valoare

10,0

Avis

1 sucursală

Alamo

1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

8,0

Evaluare Generală

6,0

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

6,0

ADDCAR RENTAL

2 sucursale

Autonom

2 sucursale

Autounion Car Rental

2 sucursale

DISCOUNT.QUEBEC

2 sucursale

Flex Rent a Car

2 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Cluj-Napoca

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Cluj-Napoca

Cea mai populară agenție

Klass Wagen

Tipuri populare de mașini

Compact, SUV, Economy

Cea mai ieftină mașină de închiriat

5 €

Cel mai popular model

Volkswagen T-Cross
Cea mai populară companie de închirieri auto din Cluj-Napoca pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Klass Wagen. Alternative foarte bune sunt Pricecarz și CarWiz.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Cluj-Napoca au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Compact, SUV, Economy.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Cluj-Napoca este de 5 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 15 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Cluj-Napoca a fost, în ultimele zile, Volkswagen T-Cross. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Dacia Sandero Stepway.

Cum conduci cu o mașină închiriată în Cluj-Napoca - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Cluj-Napoca și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Cât de mult va costa închirierea unei mașini în Cluj-Napoca, România în iunie?

Pentru închirierea unei mașini în Cluj-Napoca în luna iunie în timpul un weekend, am găsit prețuri mici, de până la 5 € și o medie a acestora de 17 €. 20 € este o ofertă normală pentru închirierea unei mașini timp de o săptămână în Cluj-Napoca. Totuși, în luna iunie, prețurile pot scădea până la 5 €, în funcție de cerințele tale specifice.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Cluj-Napoca, România?

Serviciile de închirieri auto din Cluj-Napoca, oferite de companii populare, precum Hertz, Budget și Payless vor da, în general, posibilitatea de anulare gratuită. Deși momondo nu are niciun control asupra acestor politici de anulare, te putem ajuta să găsești cea mai ieftină mașină de închiriat pentru călătoria pe care o plănuiești.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Cluj-Napoca, în luna iunie?

Cu tempraturi medii de 18 °C și precipitații de aproximativ 80 mm, o mașină standard de închiriat este o opțiune foarte bună atunci când călătorești în Cluj-Napoca. O mașină standard răspunde foarte bine la fluctuațiile de temperatură și ploile lunii iunie și este o alegere foarte populară printre cei care călătoresc în Cluj-Napoca. Închirierea unei mașini Standard în Cluj-Napoca te va costa, în medie 18 €/zi.

Care este limita de viteză în Cluj-Napoca, România?

Călătorii care închiriază o mașină în Cluj-Napoca trebuie să aibă în vedere că limita maximă de viteză în oraș este 50 km/h. Limita corespunzătoare suburbiilor orașului Cluj-Napoca este de 100 km/h, în vreme ce, aceea de pe autostrăzi, 130 km/h. Ia în calcul faptul că aceste viteze pot varia în funcție de drumul pe care călătorești, așa că fii atent la semnele de circulație.

Care companie Volkswagen T-Cross în oferă spre închiriere mașini Cluj-Napoca?

Cum este vremea în Cluj-Napoca, România în luna mai?

În timpul lunii mai, temperatura medie în Cluj-Napoca este de 14 °C, iar precipitațiile, 70 mm. Această informație este utilă călătorilor care vor să închirieze o mașină în Cluj-Napoca.

Este vremea în Cluj-Napoca asemănătoare cu cea din restul regiunii Județul Cluj?

Temperatura în Județul Cluj în timpul lunii mai este de obicei 14 °C cu precipitații preconizate de 70 mm pe parcursul lunii. Cei care doresc să închirieze o mașină și să plece din Cluj-Napoca într-o excursie în zona înconjurătoare ar trebui să ia în considerare aceste informații.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Cluj-Napoca?

Prices for mașini in Cluj-Napoca are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Cluj-Napoca?

66 de operatori pentru mașini în Cluj-Napoca există pe piață începând cu mai 2024.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Cluj-Napoca?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Cluj-Napoca. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Cluj-Napoca?

Pentru a închiria o mașină în Cluj-Napoca, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Cluj-Napoca?

Alegând momondo pentru căuta mașini de închiriat în Cluj-Napoca te avantajează, pentru că este rapid și gratuit. Noi afișăm toate prețurile și politicile mașinilor de închiriat, iar tu doar o alegi pe cea care îți convine cel mai mult.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Cluj-Napoca?

Folosind filtre performante, momondo face din găsirea mașinii ideale de închiriat în Cluj-Napoca o treabă mult mai ușoară. Fie că este vorba de preț, tipul mașinii, facilități sau politici de închiriere, momondo te ajută să reduci rezultatele căutării, astfel încât să ți se afișeze doar opțiunile care corespund cerințelor tale.

Afișează momondo mașini de închiriat în Cluj-Napoca cu anulare gratuită?

Da, momondo are un filtru care evidențiază doar mașinile de închiriat cu anulare gratuită. Acest filtru este disponibil pentru toate căutările de închirieri auto de pe momondo, inclusiv pe cele din Cluj-Napoca.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Cluj-Napoca, cu ajutorul momondo?

Desigur! momondo oferă această funcționalitate celor care caută mașini de închiriat în Cluj-Napoca.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Cluj-Napoca, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Da, momondo îți poate afișa oferte care includ serviciul de curățare în profunzime pentru mașinile de închiriat din Cluj-Napoca.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Cluj-Napoca cu kilometraj nelimitat?

Da, pe momondo poți găsi mașini de închiriat în Cluj-Napoca cu kilometraj nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Cluj-Napoca

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.

Primește notificare când scad prețurile

Alerte - modificări zilnice de preț în căsuța de e-mail
Du 2/6
Amiază
Du 9/6
Amiază
Trimite-mi prin email cele mai bune oferte de la momondo

Găsește rezultate mai bune pentru cazarea ta în Cluj-Napoca

Tipuri populare de mașini de închiriat în Cluj-Napoca