Mașini de închiriat în Moldova, Republica

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Moldova, Republica? Caută aici!

Chişinău, Moldova, Republica
9 feb — 16 feb
Returnare în același loc
Chişinău, Moldova, Republica
Jo 9/2
Amiază
Jo 16/2
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat în Moldova, Republica găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Moldova, Republica

Mașini Mică

21 € - 48 €

Toate tipurile de mașini

22 € - 115 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Moldova, Republica este 23 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 9% mai ieftin decât în restul anului - doar 21 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 47% mai ieftin decât media în Moldova, Republica. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Moldova, Republica poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Moldova, Republica

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Moldova, Republica

Car rental in Moldova, Republica

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Moldova, Republica și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Compania de închirieri mașini cu cele mai multe sucursale în Moldova, Republica este FLIZZR. Au momentan 5 birouri în aeroporturile și în centrele orașelor din toată țara. Nu te-ai hotărât ce oraș să vizitezi, dar știi sigur că vrei să închiriezi o mașină de la FLIZZR? Chişinău este cel mai popular oraș din Moldova, Republica și dispune de 5 sucursale de închirieri auto.

Șoferii din Moldova, Republica, inclusiv cei aflați în vizită dintr-o altă țară, sunt nevoiți să conducă pe partea dreaptă. Condusul pe cealaltă parte a carosabilului poate avea drept consecință atât încălcarea legii, cât și accidente serioase.

Rețeaua de drumuri din Moldova, Republica a obținut o notă de 2,4 pentru calitatea sa (1- cea mai mică, 7 - cea mai mare). Acest lucru clasează țara pe locul 133 mondial, dintr-un total de 137 de țări. Drumurile variază semnificativ de la o regiune la alta a țării, așa că folosește acest scor în scop pur orientativ sau ca pe o referință de comparare.

Limita concentrației de alcool permisă în Moldova, Republica este 1,43 mg/l. Este posibil, însă, ca anumite regiuni și orașe din Moldova, Republica să aibă propriile legi privind consumul de alcool și condusul, în plus față de legea națională. Asigură-te că verifici acest lucru înainte de a-ți rezerva mașina. Moldova, Republica are legi foarte stricte împotriva indivizilor care beau alcool și conduc având o vârsta mai mică decât cea legală consumului de alcool: 18 ani.

Cei care călătoresc în Moldova, Republica și închiriază o mașină optează de obicei pentru Economy. Acest lucru se poate datora condițiilor climatice din timpul șederii lor, activităților planificate sau bugetului lor. În ultimele 30 de zile 22% dintre utilizatori au închiriat Economy pentru călătoria lor în Moldova, Republica, la un preț mediu de 23 € pe zi.

Săptămâna trecută, prețul benzinei în Moldova, Republica a fost de 1,21 € pe litru (în medie). Acest lucru se poate schimba în funcție de orașul pe care plănuiești să-l vizitezi, de perioada anului și de situația economică a țării în momentul călătoriei tale. În comparație, Kuweit are în prezent cel mai scăzut preț mediu pentru benzină: doar 0,32 € pe litru. Dacă plănuiești să vizitezi și Hong Kong, ia în calcul faptul că aici vei plăti cel mai mult pentru benzină: 2,72 € pe litru.


Mașini de închiriat în orașele populare din Moldova, Republica

Compară prețurile mașinilor de închiriat din cele mai populare orașe din Moldova, Republica

Începe să-ți planifici călătoria în Moldova, Republica


De ce să folosești Momondo?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Moldova, Republica. De ce? Pentru că te ajută să economisești timp și bani. momondo caută și compară prețuri și politici pentru mașini de închiriat oferite de sute de website-uri specializate în mașini de închiriat.

Folosind filtre performante, momondo face din găsirea mașinii ideale de închiriat în Moldova, Republica o treabă mult mai ușoară. Fie că este vorba de preț, tipul mașinii, facilități sau politici de închiriere, momondo te ajută să reduci rezultatele căutării, astfel încât să ți se afișeze doar opțiunile care corespund cerințelor tale.

Da, pe momondo poți să sortezi companiile de închirieri auto din Moldova, Republica în funcție de politica de anulare gratuită.

Desigur! momondo oferă această funcționalitate celor care caută mașini de închiriat în Moldova, Republica.

Desigur. momondo are un filtru special pentru serviciile de căutare în profunzime a mașinilor de închiriat, pe care îl poți folosi pentru toate destinațiile, inclusiv Moldova, Republica.

Da, există mașini de închiriat în Moldova, Republica cu opțiunea de kilometraj nelimitat, pe care le poți găsi pe momondo.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.