Mașini de închiriat în Chişinău, în Chişinău

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Chişinău, în Chişinău? Caută aici!

Chişinău, Moldova, Republica
14 dec — 21 dec
Chişinău, Moldova, Republica
Jo 14/12
Amiază
Jo 21/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Chişinău

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Chişinău

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Chişinău?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Chişinău se găsesc, în general, prin intermediul Hertz. Atunci când rezervi cu Hertz, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 22 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Chişinău este de 22 €/zi.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Chişinău?

Închirierea unei mașini Kia Picanto în Chişinău este cea mai populară alegere în rândul utilizatorilor momondo, urmată de Dacia Sandero Stepway. S-au găsit oferte la Kia Picanto (cu închierere din Chişinău) pentru 24 € pe zi (în medie) și cu un minim de 22 €. Tot aici, închirierea zilnică a unei mașini Dacia Sandero Stepway in Chişinău costă, în medie, 31 €, deși au fost găsite prețuri de numai 23 €.

Oferte la mașini de închiriat în Chişinău, în Chişinău găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Chişinău

Mică cars

21 € - 48 €

Toate tipurile de mașini

21 € - 98 €

Prețul mediu al unei mașini mică car de închiriat în Chişinău, în Moldova, Republica este 26 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 23% mai ieftin decât în restul anului - doar 21 € pe zi. O mașină mică car de închiriat este, în mod normal cu 38% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Chişinău. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Chişinău poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Chişinău, în Moldova, Republica este 30 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 6% mai ieftin decât în restul anului - doar 32 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 31% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Chişinău. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Chişinău poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Chişinău

Principalii furnizori de închirieri auto din Chişinău, în Chişinău

Alamo

1 sucursală

National

1 sucursală

Sixt

5 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,5

Confort

7,7

Evaluare Generală

7,1

Preluare/Returnare

7,1

Valoare

6,5

GREEN MOTION

6 sucursale

Hertz

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

8,0

Evaluare Generală

2,0

Preluare/Returnare

8,0

Valoare

2,0

FLIZZR

5 sucursale

Avis

2 sucursale

Enterprise Rent-A-Car

1 sucursală

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Chişinău

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Chişinău

Cum conduci cu o mașină închiriată în Chişinău - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Chişinău și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Chişinău, în luna ianuarie?

În timpul lunii ianuarie, Chişinău are o temperatură medie de -1 °C și în jur de 30 mm de precipitații. Pentru a fi cât mai bine pregătit în călătoria ta, te sfătuim să închiriezi un SUV. Acest tip de vehicul îți asigură o călătorie sigură și ușoară pe străzile acoperite de gheață și zăpadă din Chişinău. Închirierea unei mașini SUV în Chişinău te va costa, în medie 56 €/zi.

Care este limita de viteză în Chişinău, Moldova, Republica?

Limita maximă de viteză admisă în Chişinău este 60 km/h, care se aplică de asemenea orașelor și altor centre urbane din apropiere. Limitele de viteză în suburbii și pe autostrăzile din jurul orașului Chişinău sunt de 90 km/h, respectiv 90 km/h. Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Chişinău, amintește-ți că aceste limite de viteză trebuie respectate cu strictețe.

Care companie Renault Kadjar în oferă spre închiriere mașini Chişinău?

Cum este vremea în Chişinău, Moldova, Republica în luna decembrie?

În luna decembrie, în Chişinău se înregistrează precipitații de 30 mm și o temperatură medie de 0 °C. Această informație poate fi de mare folos dacă te interesează să închiriezi o mașină în Chişinău pentru că te poate ajuta să iei cea mai bună decizie.

Este vremea în Chişinău asemănătoare cu cea din restul regiunii Chişinău?

Călătorii care plănuiesc să părăsească Chişinău pentru a face un roadtrip în Chişinău sau în zonele înconjurătoare în luna decembrie se pot aștepta la temperaturi de 0 °C și la precipitații de 30 mm pe parcursul întregii luni.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Chişinău?

Prețurile pentru mașini în Chişinău au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Chişinău?

Începând cu decembrie 2023, ai la dispoziție 31 de operatori pentru mașini în Chişinău.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Chişinău?

În diferite țări, inclusiv în Chişinău, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Chişinău?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Chişinău. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Chişinău?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Chişinău, pentru că este rapid, gratuit și ușor de folosit și te poate ajuta să economisești bani. momondo se ocupă de partea mai anevoioasă de căutare a opțiunilor, iar ție îți rămâne doar să compari prețurile și politicile care te avantajează cel mai mult în călătoria ta.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Chişinău?

Prin faptul că îți permite să reduci numărul de rezultatele folosind numeroase filtre, momondo te ajută să găsești cu ușurință mașina ideală de închiriat în Chişinău. Poți filtra opțiunile în funcție de preț, tipul mașinii, amplasarea sucursalelor și multe altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Chişinău cu anulare gratuită?

Anularea gratuită este o politică în funcție de care se pot filtra rezultatele căutărilor de mașini pe momondo, în Chişinău și în toate celelalte destinații. Disponibilitatea variază în funcție de loc.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Chişinău, cu ajutorul momondo?

Da, momondo oferă un filtru special pentru politicile privind combustibilul, valabil pentru toate destinațiile în care poți închiria o mașină, inclusiv Chişinău.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Chişinău, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Atunci când cauți mașini de închiriat pe momondo, poți alege opțiunea de curățare în profunzime pentru toate destinațiile, inclusiv Chişinău.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Chişinău cu kilometraj nelimitat?

Da, momondo îți poate afișa doar opțiunile mașinilor de închiriat Chişinău cu kilometraj nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Chişinău

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.