Mașini de închiriat în Chişinău, în Chişinău

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Chişinău, în Chişinău? Caută aici!

Chişinău, Moldova, Republica
27 mai — 3 iun
Returnare în același loc
Chişinău, Moldova, Republica
Vi 27/5
Amiază
Vi 3/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat în Chişinău, în Chişinău găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Chişinău

Mașini Mică

19 € - 42 €

Toate tipurile de mașini

19 € - 119 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Chişinău, în Moldova, Republica este 18 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 0% mai ieftin decât în restul anului - doar 19 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 31% mai ieftin decât media în Chişinău. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Chişinău poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Chişinău

Principalii furnizori de închirieri auto din Chişinău, în Chişinău
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

8,0

Preluare/Returnare

8,0

Valoare

10,0
5 de sucursale
4 de sucursale
4 de sucursale
2 de sucursale
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Chişinău

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Chişinău

Car rental in Chişinău

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Chişinău și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Cel mai ieftin serviciu de închireri auto din Chişinău este Sixt, în una dintre cele 4 sucursale pe care le au din oraș. Cel mai mic preț găsit pe momondo a fost de 20 € pe zi, dar, în general, prețul mediu este de 26 €/zi.

Limita maximă de viteză admisă în Chişinău este 60 km/h, care se aplică de asemenea orașelor și altor centre urbane din apropiere. Limitele de viteză în suburbii și pe autostrăzile din jurul orașului Chişinău sunt de 90 km/h, respectiv 90 km/h. Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Chişinău, amintește-ți că aceste limite de viteză trebuie respectate cu strictețe.

În luna mai, în Chişinău se înregistrează precipitații de 50 mm și o temperatură medie de 16 °C. Această informație poate fi de mare folos dacă te interesează să închiriezi o mașină în Chişinău pentru că te poate ajuta să iei cea mai bună decizie.

Călătorii care plănuiesc să părăsească Chişinău pentru a face un roadtrip în Chişinău sau în zonele înconjurătoare în luna mai se pot aștepta la temperaturi de 16 °C și la precipitații de 50 mm pe parcursul întregii luni.


Începe să-ți planifici călătoria în Chişinău


De ce să folosești Momondo?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Chişinău, pentru că este rapid, gratuit și ușor de folosit și te poate ajuta să economisești bani. momondo se ocupă de partea mai anevoioasă de căutare a opțiunilor, iar ție îți rămâne doar să compari prețurile și politicile care te avantajează cel mai mult în călătoria ta.

Prin faptul că îți permite să reduci numărul de rezultatele folosind numeroase filtre, momondo te ajută să găsești cu ușurință mașina ideală de închiriat în Chişinău. Poți filtra opțiunile în funcție de preț, tipul mașinii, amplasarea sucursalelor și multe altele.

Anularea gratuită este o politică în funcție de care se pot filtra rezultatele căutărilor de mașini pe momondo, în Chişinău și în toate celelalte destinații. Disponibilitatea variază în funcție de loc.

Da, momondo oferă un filtru special pentru politicile privind combustibilul, valabil pentru toate destinațiile în care poți închiria o mașină, inclusiv Chişinău.

Atunci când cauți mașini de închiriat pe momondo, poți alege opțiunea de curățare în profunzime pentru toate destinațiile, inclusiv Chişinău.

Da, momondo îți poate afișa doar opțiunile mașinilor de închiriat Chişinău cu kilometraj nelimitat.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.