Mașini de închiriat în Polonia

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Polonia? Caută aici!

Varșovia, Polonia
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
Varșovia, Polonia
Vi 2/6
Amiază
Vi 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Polonia

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Polonia

Care este cea mai ieftină agenție de închirieri auto din Polonia?

Cea mai ieftină agenție de închirieri auto din Polonia este GREEN MOTION . Cu GREEN MOTION , călătorii au găsit prețuri la mașini de până la 12 €/zi în anumite sucursale, ofertă care reprezintă cel mai mic tarif, comparat cu media națională de 24 €/zi. Să ai în vedere faptul că prețurile varianță în funcție de tipul mașinii alese.

Care este cea mai populară agenție de închirieri auto din Polonia?

Enterprise Rent-A-Car este cea mai populară agenție de închirieri auto din Polonia, 39% optând pentru aceasta în ultima lună. Enterprise Rent-A-Car are de asemenea 4 evaluări și un scor de 7,9 din 10, ceea ce face din această companie de închirieri de mașini cea mai populară alegere a călătorilor.

Care este agenția de închirieri auto care are cele mai multe sucursale în Polonia?

Dacă plănuiești să călătorești în Polonia și să închiriezi o mașină, reține că RENTIS este agenția de închirieri auto cu cele mai multe sucursale. Este foarte probabil să găsești una dintre cele 146de birouri ale agenției, fie în aeroportul de destinație, fie în centrul orașului. Ia în calcul să vizitezi orașul Varșovia, cel mai popular din Polonia. RENTIS are peste 7 sucursale aici, multe dintre ele găsindu-se în aeroport și în centrul orașului.

Care este cel mai popular tip de mașină de închiriat în Polonia?

39% dintre utilizatorii momondo preferă să închirieze Compact atunci când vizitează Polonia, făcând din această mașină cea mai populară destinație. Deși prețurile la o mașină de închiriat în Polonia variază în funcție de oraș și de agenția de închirieri, pentru Compact te poți aștepta la un preț mediu de 23 € pe zi.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Polonia

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Polonia
Opel Astra
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

8 €/zi

2 iun - 9 iun
Opel Astra
Volkswagen Polo
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

11 €/zi

2 iun - 9 iun
Volkswagen Polo
Volkswagen Golf
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

12 €/zi

2 iun - 9 iun
Volkswagen Golf
Renault Mégane Estate
Familiar compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

14 €/zi

2 iun - 9 iun
Renault Mégane Estate
Dacia Duster
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

17 €/zi

2 iun - 9 iun
Dacia Duster
Dacia Duster
Compact SUV sau asemănător
Până la 4 pasageri

18 €/zi

2 iun - 9 iun
Dacia Duster
Opel Insignia
Intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

21 €/zi

2 iun - 9 iun
Opel Insignia
Ford Mondeo
Intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

22 €/zi

2 iun - 9 iun
Ford Mondeo
Ford Kuga
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

23 €/zi

2 iun - 9 iun
Ford Kuga

Oferte la mașini de închiriat în Polonia găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Polonia

Mașini Mică

12 € - 55 €

Toate tipurile de mașini

12 € - 76 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Polonia este 19 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 40% mai ieftin decât în restul anului - doar 12 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 26% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Polonia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Polonia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Polonia, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Polonia este 31 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 47% mai ieftin decât în restul anului - doar 17 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 16% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Polonia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Polonia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Polonia, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Polonia este 17 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 11% mai ieftin decât în restul anului - doar 20 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 34% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Polonia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Polonia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Polonia, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Opel Astra
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

8 €/zi

2 iun - 9 iun
Opel Astra
Volkswagen Polo
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

11 €/zi

2 iun - 9 iun
Volkswagen Polo

Registru agenții de închirieri auto din Polonia

Principalii furnizori de închirieri auto din Polonia

RENTIS

146 de sucursale

Panek

128 de sucursale

Express Rent a Car

94 de sucursale

SURPRICE CAR RENTAL

75 de sucursale

Sunnycars

68 de sucursale

99Rent

53 de sucursale

Car Net

43 de sucursale

Hertz

41 de sucursale

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Polonia

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Polonia

Car rental in Polonia

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Polonia și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Șoferii din Polonia, inclusiv cei aflați în vizită dintr-o altă țară, sunt nevoiți să conducă pe partea dreaptă. Condusul pe cealaltă parte a carosabilului poate avea drept consecință atât încălcarea legii, cât și accidente serioase.

Polonia a ocupat locul 76 din 137 țări evaluate pentru calitatea drumurilor în 2019. Pe o scară de la 1 to 7, Polonia a primit o notă de 3,8. Totuși, condițiile de calitate ale drumurilor din Polonia pot varia în funcție de zona țării pe care plănuiești să o vizitezi.


Mașini de închiriat în orașele populare din Polonia

Compară prețurile mașinilor de închiriat din cele mai populare orașe din Polonia

Începe să-ți planifici călătoria în Polonia


De ce să folosești Momondo?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Polonia. De ce? Pentru că te ajută să economisești timp și bani. momondo caută și compară prețuri și politici pentru mașini de închiriat oferite de sute de website-uri specializate în mașini de închiriat.

Folosind filtre performante, momondo face din găsirea mașinii ideale de închiriat în Polonia o treabă mult mai ușoară. Fie că este vorba de preț, tipul mașinii, facilități sau politici de închiriere, momondo te ajută să reduci rezultatele căutării, astfel încât să ți se afișeze doar opțiunile care corespund cerințelor tale.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.