Mașini de închiriat în Apulia

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Apulia? Caută aici!

Bari, Provincia Bari, Italia
13 dec — 20 dec
Returnare în același loc
Bari, Provincia Bari, Italia
Ma 13/12
Amiază
Ma 20/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat în Apulia găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Apulia

Mașini Mică

11 € - 94 €

Toate tipurile de mașini

14 € - 210 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Apulia este 43 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 75% mai ieftin decât în restul anului - doar 11 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 36% mai ieftin decât media în Apulia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Apulia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Apulia este 59 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 87% mai ieftin decât în restul anului - doar 8 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 14% mai ieftin decât media în Apulia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Apulia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Apulia este 61 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 69% mai ieftin decât în restul anului - doar 19 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 11% mai ieftin decât media în Apulia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Apulia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Apulia

Principalii furnizori de închirieri auto din Apulia

Hertz

5 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

7,6

Evaluare Generală

7,3

Preluare/Returnare

6,6

Valoare

6,6

Avis

5 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,5

Confort

6,0

Evaluare Generală

5,5

Preluare/Returnare

5,5

Valoare

5,0

Budget

5 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

4,6

Confort

4,6

Evaluare Generală

4,6

Preluare/Returnare

4,6

Valoare

4,6

Europcar

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

5,0

Confort

6,0

Evaluare Generală

4,0

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

5,0

Sunnycars

9 sucursale

MAGGIORE

6 sucursale

B-Rent

5 sucursale

Free2Move

5 sucursale

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Apulia

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Apulia

Car rental in Apulia

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Apulia și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

În ultima săptămână, utilizatorii noștri au găsit, pentru mașinile de închiriat în Apulia, prețuri de numai 7 €/zi; cel mai scump tarif, însă, a fost de 33 €/zi (ceea ce reprezintă o diferență de preț de 78%). Ține minte că prețul mediu pentru închirierea unei mașini în Apulia este de 18 €/zi, care poate varia în funcție de tipul mașinii și agenția de la care plănuiești să închiriezi.

Cele mai ieftine companii de închirieri auto din Apulia sunt Autovia, Italy Car Rent și Firefly. În ultimele 72 de ore, utilizatorii momondo au găsit prețuri la mașini de închiriat de numai 7 €/ pe zi din partea Autovia, 9 €/zi cu Italy Car Rent și 9 €/zi cu Firefly.

Dacă plănuiești să călătorești în Apulia, ia în calcul închirierea mașinii cu Dollar, este cea mai bună agenție de închirieri auto din regiune, având 2 sucursale. 11 utilizatori momondo i-au oferit acestei agenții de închirieri o notă de 8,0 din 10, datorită prețurilor rezonabile și serviciului cu clienții. Poți găsi sedii Dollar în Bari și în multe alte orașe din Apulia.

Bari și Foggia sunt cele mai ieftine orașe pentru închirierea unei mașini în Apulia. Am descoperit că Autovia este agenția cu cele mai mici prețuri pentru închirieri auto din Bari (cu tarife începând de la 7 €/zi), iar MAGGIORE este cea mai economică agenție din Foggia, cu prețuri începând de la 31 €/zi.

Pentru utilizatorii momondo, 7 zile este cea mai populară perioadă de închiriere a unei mașini Apulia. Închirierea pentru 7 zile va costa, în medie, 27 €/zi. Dacă hotărăști să închiriezi o mașină în Apulia pentru o săptămână, prețurile vor fi de aproximativ 187 €. Mulți utilizatori fac închirieri de un weekend, care costă, în medie, 61 €. Dacă este te interesează o călătorie mai lungă, poți închiria o mașină în Apulia pentru o lună, cu un cost mediu total de aproximativ 1.302 €.


Mașini de închiriat în orașele populare din Apulia

Compară prețurile mașinilor de închiriat din cele mai populare orașe din Apulia

Mașini de închiriat în aeroporturile populare din Apulia

Închiriază o mașină în oricare dintre aceste aeroporturi populare din Apulia

Începe să-ți planifici călătoria în Apulia


De ce să folosești Momondo?

momondo găsește și compară mii de website-uri specializate în mașini de închiriat, pentru a-ți afișa cea mai bună selecție de politici și mașini de închiriat în Apulia. În plus, folosirea motorului de căutare momondo este rapidă și gratuită.

Prin filtrele pe care le pune la dispoziție, momondo te ajută să găsești cea mai bună mașină de închiriat în Apulia. Poți reduce numărul de rezultatele folosind opțiunile de preț și funcțiile hărții, precum și filtre ce țin de politicile de kilometraj, printre altele.

Anularea gratuită este o politică în funcție de care se pot filtra rezultatele căutărilor de mașini pe momondo, în Apulia și în toate celelalte destinații. Disponibilitatea variază în funcție de loc.

Da, momondo include un filtru pentru politicile privind combustibilul pentru închirierile auto din Apulia.

Atunci când cauți mașini de închiriat pe momondo, poți alege opțiunea de curățare în profunzime pentru toate destinațiile, inclusiv Apulia.

Bineînțeles, kilometrajul nelimitat este o opțiune a mașinilor de închiriat în Apulia afișate în rezultatele momondo.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.