Mașini de închiriat în Bari, în Apulia

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Bari, în Apulia? Caută aici!

Bari, Provincia Bari, Italia
9 iun — 16 iun
Returnare în același loc
Bari, Provincia Bari, Italia
Vi 9/6
Amiază
Vi 16/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Bari

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Bari

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Bari?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Bari se găsesc, în general, prin intermediul Firefly. Atunci când rezervi cu Firefly, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 6 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Bari este de 12 €/zi.

Ce companie de închirieri auto din Bari are cele mai multe locații?

Sunnycars are cele mai multe locații dintre toate companiile de închirieri auto din Bari, cu 8 sucursale.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Bari?

Conform datelor noastre, Fiat Panda este cea mai populară mașină de închiriat în Bari. Aici, utilizatorii noștri au găsit prețuri pentru închirieri auto Fiat Panda, începând de la 4 €/zi in Bari, deși, în medie, te poți aștepta la un preț de 35 €/zi. O altă mașină de închiriat populară în Bari este Fiat 500, cu un preț mediu de 40 €/zi și oferte începând de la 8 €/zi.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Bari, în Apulia

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Bari, în Apulia
Hyundai i10
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

35 €/zi

23 iun - 27 iun
Hyundai i10
Volkswagen Polo
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

39 €/zi

23 iun - 27 iun
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

43 €/zi

7 iun - 14 iun
Volkswagen Polo
Renault Captur
Compact SUV sau asemănător
Până la 4 pasageri

48 €/zi

23 iun - 27 iun
Renault Captur
Ford Focus
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

49 €/zi

1 iul - 7 iul
Ford Focus
Renault Fluence
Intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

51 €/zi

13 iun - 18 iun
Renault Fluence
Renault Mégane
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

62 €/zi

1 sept - 9 sept
Renault Mégane
Vauxhall Astra
Intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

64 €/zi

6 iun - 13 iun
Vauxhall Astra
Dacia Duster
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

66 €/zi

1 sept - 9 sept
Dacia Duster

Oferte la mașini de închiriat în Bari, în Apulia găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Bari

Mașini Mică

11 € - 73 €

Toate tipurile de mașini

12 € - 140 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Bari, în Italia este 34 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 69% mai ieftin decât în restul anului - doar 11 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 43% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Bari. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Bari poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Bari, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Bari, în Italia este 68 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 89% mai ieftin decât în restul anului - doar 8 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 12% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Bari. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Bari poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Bari, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Bari, în Italia este 91 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 79% mai ieftin decât în restul anului - doar 20 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 33% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Bari. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Bari poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Bari, în Italia este 44 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 78% mai ieftin decât în restul anului - doar 10 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 27% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Bari. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Bari poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Bari, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Bari, în Italia este 79 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 3% mai ieftin decât în restul anului - doar 77 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 23% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Bari. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Bari poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Decapotabilă de închiriat în Bari, în Italia este 44 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 73% mai ieftin decât în restul anului - doar 12 € pe zi. O mașină Decapotabilă de închiriat este, în mod normal cu 28% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Bari. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Bari poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Hyundai i10
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

35 €/zi

23 iun - 27 iun
Hyundai i10
Volkswagen Polo
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

39 €/zi

23 iun - 27 iun
Volkswagen Polo

Registru agenții de închirieri auto din Bari

Principalii furnizori de închirieri auto din Bari, în Apulia

Hertz

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,5

Confort

9,5

Evaluare Generală

9,5

Preluare/Returnare

9,0

Valoare

9,0

Budget

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,0

Confort

6,0

Evaluare Generală

6,0

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

6,0

Avis

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,5

Confort

6,0

Evaluare Generală

5,5

Preluare/Returnare

5,5

Valoare

5,0

Europcar

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

2,0

Confort

2,0

Evaluare Generală

2,0

Preluare/Returnare

2,0

Valoare

2,0

Sunnycars

8 sucursale

MAGGIORE

5 sucursale

B-Rent

4 sucursale

Leasys Rent

4 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Bari

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Bari

Cea mai populară agenție

Italy Car Rent

Tipuri populare de mașini

Mini, Economy, Compact

Cea mai ieftină mașină de închiriat

31 €

Cel mai popular model

Fiat Panda
Cea mai populară companie de închirieri auto din Bari pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Italy Car Rent. Alternative foarte bune sunt Filorent Car Rental și Firefly.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Bari au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Mini, Economy, Compact.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Bari este de 31 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 43 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Bari a fost, în ultimele zile, Fiat Panda. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Fiat 500.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Bari

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Bari

Cum conduci cu o mașină închiriată în Bari - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Bari și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

În cele mai multe cazuri, nu se aplică nicio taxă atunci când îți anulezi rezervarea auto în Bari. Te sfătuim , totuși, să verifici dacă compania de închirieri auto pe care o preferi oferă posibilitatea de anulare gratuită atunci când rezervi cu momondo.

Cel mai bun mod de a te bucura de străzile din Bari în timpul lunii iulie este închirierea unei decapotabile. Este puțin probabil ca planurile să-ți fie dejucate de ploi subite sau vreme rece, deoarece, în timpul lunii iulie, Bari are o temperatură medie de 24 °C și precipitații medii de 39 mm. Închirierea unei mașini Decapotabilă în Bari te va costa, în medie 72 €/zi.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Bari

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Bari

Tipuri de mașini de închiriat populare în Bari

Închiriază oricare dintre aceste tipuri de mașini de închiriat în Bari

Inchirieri auto în cartierele din Bari

Ai nevoie de o mașină de închiriat într-o anumită zonă din Bari? Restrânge căutarea folosind opțiunile de mai jos

Începe să-ți planifici călătoria în Bari


De ce să folosești Momondo?

momondo găsește și compară mii de website-uri specializate în mașini de închiriat, pentru a-ți afișa cea mai bună selecție de politici și mașini de închiriat în Bari. În plus, folosirea motorului de căutare momondo este rapidă și gratuită.

Prin filtrele pe care le pune la dispoziție, momondo te ajută să găsești cea mai bună mașină de închiriat în Bari. Poți reduce numărul de rezultatele folosind opțiunile de preț și funcțiile hărții, precum și filtre ce țin de politicile de kilometraj, printre altele.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.