Bari Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Bari? Caută aici!

Bari, Italia
Invalid date — Invalid date
Aceeași locație
Bari, Italia
Invalid date
Invalid date
Invalid date
Invalid date

Care este cel mai ieftin moment pentru a închiria o mașină în Bari?

Tot

16 lei - 167 lei

Economic

19 lei - 120 lei

Cel mai ieftin moment pentru a închiria o mașină în Bari este luna februarie. La doar 21 lei pe zi, prețul este cu 67% mai scăzut decât în restul anului. Cea mai scumpă lună este iulie. Dacă ești în căutarea unui tip de mașină în special, o idee bună ar fi închirierea unei mașini economice în februarie. Prețul unei mașini de închiriat în Bari poate varia în funcție de mai mulți factori, prin care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Bari Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Bari
Scorul agenției: 8.0 (Excelent)

Scor calculat în baza a 8 de review-uri

Scorul agenției: 7.9 (Bun)

Scor calculat în baza a 25 de review-uri

Scorul agenției: 7.8 (Bun)

Scor calculat în baza a 8 de review-uri

Scorul agenției: 7.6 (Bun)

Scor calculat în baza a 3 de review-uri

Scorul agenției: 7.4 (Bun)

Scor calculat în baza a 10 de review-uri

Scorul agenției: 7.4 (Bun)

Scor calculat în baza a 4 de review-uri


Distanța Bari față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Bari Palese

Mașini de închiriat în Bari

Pe parcursul lunii Ianuarie, am procesat 183 de căutări de închirieri de mașini în Bari pentru utilizatorii momondo.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Bari pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Alamo, National și Avis sunt câteva dintre multele companii de închirieri auto din Bari care și-au îmbunătățit rutina de curățenie ca răspuns la COVID-19. Deși curățenia vehiculeleor a fost întotdeauna o prioritate, acum, multe companii aplică încă și mai multe măsuri pentru a se asigura că mașinile răspund unor standarde de siguranță mai ridicate. Află mai multe despre lista completă de opțiuni disponibile în Bari. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Care dintre agențiile de închirieri auto din Bari are cele mai mici prețuri?

Cel mai mic preț pentru închirierile auto în Bari este oferit, în general, de către Firefly, care are 1 locație de închiriere în oraș. Deși utilizatorii momondo au găsit tarife pe zi de numai 26 lei, prețul mediu pentru mașinile de închiriat Firefly în Bari este de 52 lei/zi.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Bari?

În cele mai multe cazuri, nu se aplică nicio taxă atunci când îți anulezi rezervarea auto în Bari. Te sfătuim , totuși, să verifici dacă compania de închirieri auto pe care o preferi oferă posibilitatea de anulare gratuită atunci când rezervi cu momondo.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Bari, în luna Februarie?

Majoritatea călătorilor preferă să închirieze o mașină standard în Bari pe parcursul lunii Februarie. Cu temperaturi medii de aproximativ 11 °C în timpul lunii Februarie și precipitații de 52 mm, o mașină standard este făcută să răspundă corespunzător acestor condiții climatice. Acesta este timpul perfect de mașină de închiriat pentru drumuri ploiase și temperaturi peste 0. Închirierea unei mașini Standard în Bari te va costa, în medie 502 lei/zi.

Câte locații de închiriere are Avis în Bari?

Avis este o foarte popular în Bari, întrucât dispune de mai multe locații decât orice altă companie de închirieri auto. Dispune de 4 locații de închiriere în orașul Bari și te poți aștepta la un preț mediu de 245 lei/zi pentru rezervarea mașinii.

Care este limita de viteză în Bari?

Atunci când închiriezi o mașină în Bari, trebuie să te conformezi limitei de viteză de 50 km/h. Limitele maxime pe drumurile de suburbie și autostrăzile din Bari sunt de 90 km/h, respectiv 130 km/h. Fii atent la semnele de circulație, întrucât aceste limite de viteză pot varia în funcție de zona în care te afli.

Cum este vremea în Bari, Italia în luna Ianuarie?

Cei interesați de închirierea unei mașini în Bari în luna Ianuarie, se pot aștepta la temperaturi de aproximativ 9 °C și precipitații în jur de 51 mm. Această informație poate fi foarte utilă pentru a alege tipul mașinii pe care să o închiriezi.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Ianuarie?

În mod normal, vremea în Bari în luna Ianuarie nu ar trebui să influențeze foarte mult tipul de mașină. Utilizatorii momondo par să prefere anumite tipuri de mașini atunci când caută un vehicul anume pentru călătoria lor în Bari. Călătorii interesați de închirierea ieftină a unei mașini în Bari preferă, în general, mașinile mici. Acestea sunt, de cele mai multe ori, cele mai ieftine. Fiat Panda, Ford Fiesta și Opel Corsa sunt exemple de mașini mici, disponibile pentru închirieri.

Este vremea în Bari asemănătoare cu cea din restul regiunii Apulia?

Cei interesați de închirierea unei mașini în Bari pentru un roadtrip în regiunile înconjurătoare să ia în calcul că temperatura în Apulia în timpul lunii Ianuarie este de aproximativ 9 °C, cu posibilități de precipitații de 55,5 mm.


Începe să-ți planifici călătoria în Bari

 • Află ultimele sfaturi legate de zborurile din/către Bari

  Află care e cea mai bună perioadă pentru a călători, cele mai mici prețuri și cele mai populare companii aeriene.

  Găsește zboruri către Bari
 • Începe-ți planificarea călătoriei azi

  Aruncă o privire peste hotelurile de top din cele mai populare cartiere ale

  Găsește hoteluri în Bari
 • Cazează-te la o casă de vacanță

  Bucură-te de facilitățile de acasă, chiar și când ești plecat. Află mai multe despre casele de vacanță de aici.

  Găsește cazări în Bari