Mașini de închiriat în Râmnicu Vâlcea, în Județul Vâlcea

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Râmnicu Vâlcea, în Județul Vâlcea? Caută aici!

Râmnicu Vâlcea, România
8 dec — 15 dec
Râmnicu Vâlcea, România
Vi 8/12
Amiază
Vi 15/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat în Râmnicu Vâlcea, în Județul Vâlcea găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Râmnicu Vâlcea

Mică cars

40 € - 95 €

Toate tipurile de mașini

47 € - 142 €

Prețul mediu al unei mașini mică car de închiriat în Râmnicu Vâlcea, în România este 58 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 32% mai ieftin decât în restul anului - doar 40 € pe zi. O mașină mică car de închiriat este, în mod normal cu 37% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Râmnicu Vâlcea. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Râmnicu Vâlcea poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini medie car de închiriat în Râmnicu Vâlcea, în România este 117 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 59% mai ieftin decât în restul anului - doar 48 € pe zi. O mașină medie car de închiriat este, în mod normal cu 23% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Râmnicu Vâlcea. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Râmnicu Vâlcea poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Râmnicu Vâlcea, în România este 63 €. iunie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 12% mai ieftin decât în restul anului - doar 71 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 31% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Râmnicu Vâlcea. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Râmnicu Vâlcea poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini dubă de închiriat în Râmnicu Vâlcea, în România este 102 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 38% mai ieftin decât în restul anului - doar 143 € pe zi. O mașină dubă de închiriat este, în mod normal cu 12% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Râmnicu Vâlcea. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Râmnicu Vâlcea poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Râmnicu Vâlcea

Principalii furnizori de închirieri auto din Râmnicu Vâlcea, în Județul Vâlcea

Autonom

3 sucursale

Flex Rent a Car

3 sucursale

Flexicar

3 sucursale

Free2Move

1 sucursală

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Râmnicu Vâlcea

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Râmnicu Vâlcea

Cum conduci cu o mașină închiriată în Râmnicu Vâlcea - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Râmnicu Vâlcea și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Râmnicu Vâlcea?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Râmnicu Vâlcea se găsesc, în general, prin intermediul Autonom. Atunci când rezervi cu Autonom, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 48 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Râmnicu Vâlcea este de 70 €/zi.

Care este limita de viteză în Râmnicu Vâlcea, România?

Dacă nu este altfel precizat prin semnele de circulație, limita de viteză din Râmnicu Vâlcea este de 50 km/h. Râmnicu Vâlcea are o limită de viteză diferită pentru zonele de periferie, de 100 km/h, care trebuie respectată cu strictețe. Dacă urmează să călătorești pe autostrăzile din Râmnicu Vâlcea, să ai în vedere limita pentru acestea: 130 km/h.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Râmnicu Vâlcea?

Prices for mașini in Râmnicu Vâlcea refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Râmnicu Vâlcea?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Râmnicu Vâlcea este de 13 (de la decembrie 2023).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Râmnicu Vâlcea?

În diferite țări, inclusiv în Râmnicu Vâlcea, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Râmnicu Vâlcea?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Râmnicu Vâlcea. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Râmnicu Vâlcea?

Rezervarea unei mașini în Râmnicu Vâlcea prin momondo te poate ajuta să economisești timp și bani. momondo îți pune la dispoziție o gama variată de opțiuni și mașini, în urmă căutării pe care o face prin mii de website-uri și sucursale specializate, ajutându-te astfel să iei cea mai bună decizie pentru călătoria ta.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Râmnicu Vâlcea?

Prin faptul că îți permite să reduci numărul de rezultatele folosind numeroase filtre, momondo te ajută să găsești cu ușurință mașina ideală de închiriat în Râmnicu Vâlcea. Poți filtra opțiunile în funcție de preț, tipul mașinii, amplasarea sucursalelor și multe altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Râmnicu Vâlcea cu anulare gratuită?

Anularea gratuită este o politică în funcție de care se pot filtra rezultatele căutărilor de mașini pe momondo, în Râmnicu Vâlcea și în toate celelalte destinații. Disponibilitatea variază în funcție de loc.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Râmnicu Vâlcea, cu ajutorul momondo?

Politicile privind combustibilul pot fi menționate în mod express pe momondo, cu ajutorul filtrelor care te ajută să îți cauți exact mașina care te interesează în Râmnicu Vâlcea.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Râmnicu Vâlcea, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Da, momondo îți poate afișa oferte care includ serviciul de curățare în profunzime pentru mașinile de închiriat din Râmnicu Vâlcea.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Râmnicu Vâlcea cu kilometraj nelimitat?

Da, pe momondo poți găsi mașini de închiriat în Râmnicu Vâlcea cu kilometraj nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Râmnicu Vâlcea

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.