Despre noi

momondo este un motor de căutare pentru călătorii care găsește și compară cele mai bune oferte la zboruri, hoteluri și închirieri auto. Oferim servicii gratuite, adică nu adăugăm taxe rezervărilor și nu afișăm prețuri mai mari folosind module cookie.

Ce facem

momondo este un site global de călătorii care compară oferte la zboruri, hoteluri și mașini de închiriat.<br> Noi nu vindem bilete de avion, camere de hotel sau oferte la închirieri auto; noi îți arătăm o privire de ansamblu a opțiunilor de călătorie, ultimele prețuri disponibile și te lăsăm să alegi oferta pe care o preferi. Cu un singur clic ești redirecționat către site-ul ales pentru a-ți finaliza rezervarea. Astăzi, inspirăm călătorii din peste 30 de piețe din toată lumea și suntem recunoscuți internațional pentru produsul și serviciile noastre unice. Am fost recomandați de publicații lider, precum The Daily Telegraph, Forbes, Time și AOL și am câștigat premii internaționale în industrie pentru cel mai bun website de metacăutare și cel mai bun site pentru căutări de zboruri.

Viziunea noastră

Suntem de părere că oricine ar trebui să poată călători în jurul lumii. Viziunea noastră este legată de o lume în care diferențele dintre noi reprezintă surse de inspirație și dezvoltare, nu de intoleranță și prejudecăți. Scopul nostru este să dăm curaj și să motivăm pe oricine să își păstreze curiozitatea și mintea deschisă pentru ca noi toți să ne putem bucura de o lume mai bună, mai diversă.

Let's Open Our World

Am fost fondați în 2006 și avem sediul în Copenhaga, Danemarca. momondo este gestionat de KAYAK, care face parte din grupul Booking Holdings Inc. Toți suntem foarte pasionați de munca pe care o facem și suntem mândri să lucrăm la idealul unei lumi mai deschise, împreună cu călătorii care folosesc serviciul nostru.

Contact

Momondo A/S Løvstræde 1 DK-1152 Copenhagen K Denmark

Societate înregistrată Danemarca, CVR 20181397

Notă:

Nu suntem o agenție de turism și nu vindem bilete. Dacă ai întrebări legate de o rezervare, te rugăm să contactezi agenția de turism sau compania aeriană.

Hallo.


Câte ceva despre momondo

Cum funcționează momondo și de ce este gratuit

Găsește cele mai bune oferte

Chiar sunt cele mai ieftine zboruri? Garanția celui mai bun preț te ajută să stai liniștit, știind că vei găsi cel mai mic preț atunci când faci rezervări la bilete de avion online.

100% transparență

Prețurile pe care ți le afișăm nu sunt niciodată influențate de căutările tale. Nu folosim cookie-uri pentru a adapta sau a crește prețurile.

Verificat și gratuit

Suntem un serviciu complet gratuit, fără taxe ascunse și suntem recomandați de Frommer's, CNN și New York Times