Cine suntem

momondo este un motor de căutare liber, gratuit și inspirator care compară oferte pentru zboruri, hoteluri și închirieri auto din întreaga lume.

Ceea ce facem mai exact este să afișăm călătorilor o imagine de ansamblu a opțiunilor de călătorie disponibile, fără a adăuga nicio taxă suplimentară.

Nu vindem bilete de avion, rezervări la hoteluri și nu închiriem autovehicule – îți arătăm prețurile disponibile și te lăsăm să alegi oferta care ți se potrivește. Cu doar un click vei fi trimis către site-ul furnizorului ales de tine unde vei finaliza rezervarea.

Suntem prezenți pentru călătorii din peste 30 de piețe internaționale și am primit recunoștință pentru produsele și serviciile noastre unice. Am câștigat premii pentru categoriile Best Meta Search Website, Best Use of Social Media și Best Brand Travel Blog și am fost recomandați de publicații de renume international precum New York Times, CNN, Forbes și, pe plan local, de ProTV.

Viziunea noastră

Credem că toată lumea ar trebui să poată călători în jurul lumii. Viziunea noastră reprezintă o lume unde diferențele sunt o sursă de inspirație și dezvoltare, nu de intoleranță și prejudecăți. Scopul nostru este de a încuraja fiecare persoană să fie curioasă și să aibă o minte deschisă pentru a ne putea bucura cu toții de o lume mai bună, plină de diversitate.

Let’s Open Our World

Am fost înființați în 2006 și astăzi suntem mai mult de 250 de persoane din peste 40 de țări în biroul nostru din Copenhaga. momondo este parte din KAYAK, o companie independentă în cadrul Booking Holdings Inc. Suntem foarte pasionați de munca noastră și suntem foarte mândri că putem deschide lumea alături de prietenii noștri călători.

Pentru a citi mai multe despre scopul nostru, vizitează momondo.ro/letsopenourworld.

stay curious