Mașini de închiriat în România

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în România? Caută aici!

Bucureşti, România
14 iul — 21 iul
Returnare în același loc
Bucureşti, România
Jo 14/7
Amiază
Jo 21/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în România

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în România
Toyota Fortuner
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

29 €/zi

13 iul - 20 iul
Toyota Fortuner
Nissan Kicks
SUV Standard sau asemănător
Până la 5 pasageri

43 €/zi

13 sept - 29 sept
Nissan Kicks
Renault Duster
Intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

18 €/zi

13 iul - 22 iul
Renault Duster
Daewoo Leganza
Standard sau asemănător
Până la 5 pasageri

43 €/zi

13 sept - 29 sept
Daewoo Leganza
Daihatsu Sirion
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

17 €/zi

13 iul - 22 iul
Daihatsu Sirion
Renault Mégane
Familiar compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

22 €/zi

13 sept - 29 sept
Renault Mégane
Hyundai Accent
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

25 €/zi

13 iul - 20 iul
Hyundai Accent
Daihatsu Sirion
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

23 €/zi

16 iul - 20 iul
Daihatsu Sirion
Daewoo Leganza
Standard sau asemănător
Până la 5 pasageri

37 €/zi

13 sept - 29 sept
Daewoo Leganza

Oferte la mașini de închiriat în România găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în România

Mașini Mică

8 € - 23 €

Toate tipurile de mașini

45 € - 73 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în România este 15 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 47% mai ieftin decât în restul anului - doar 8 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 74% mai ieftin decât media în România. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în România poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în România, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în România este 37 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 55% mai ieftin decât în restul anului - doar 17 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 36% mai ieftin decât media în România. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în România poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în România, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în România este 89 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 45% mai ieftin decât în restul anului - doar 50 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 37% mai scump decât media în România. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în România poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în România este 42 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 29% mai ieftin decât în restul anului - doar 30 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 27% mai ieftin decât media în România. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în România poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în România, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în România este 71 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 41% mai ieftin decât în restul anului - doar 43 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 21% mai scump decât media în România. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în România poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini De lux de închiriat în România este 115 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 46% mai ieftin decât în restul anului - doar 63 € pe zi. O mașină De lux de închiriat este, în mod normal cu 51% mai scump decât media în România. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în România poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Hyundai Accent
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

12 €/zi

13 iul - 20 iul
Hyundai Accent
Mini Countryman
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

10 €/zi

13 iul - 17 iul
Mini Countryman
Fiat 500
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

12 €/zi

13 sept - 29 sept
Fiat 500

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din România

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din România

Car rental in România

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în România și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Cele mai ieftine mașini de închiriat în România se găsesc, de obicei, prin NU Car. Atunci când rezervi cu NU Car, poți închiria mașini cu doar 11 €/zi, depinzând de orașul pe care plănuiești să-l vizitezi. Prin comparație, prețul mediu pentru închirierea unei mașini în România este 41 €/zi.

Cea mai populară companie de închirieri auto din România este Klass Wagen. Această companie de închireri de mașini are 2 evaluări, cu un scor mediu de satisfacție a clienților de 10,0 din 10. Pentru călătoria lor în România, 23% dintre utilizatorii momondo au ales să își închirieze mașina cu Klass Wagen.

Dacă plănuiești să călătorești în România și să închiriezi o mașină, reține că Autonom este agenția de închirieri auto cu cele mai multe sucursale. Este foarte probabil să găsești una dintre cele 60de birouri ale agenției, fie în aeroportul de destinație, fie în centrul orașului. Ia în calcul să vizitezi orașul Bucureşti, cel mai popular din România. Autonom are peste 4 sucursale aici, multe dintre ele găsindu-se în aeroport și în centrul orașului.

Indiferent dacă închiriezi o mașină sau o folosești pe a ta, în România este obligatoriu prin lege să conduci pe partea dreaptă. Dacă nu te simți confortabil să conduci pe această parte a drumului, poți apela la un taxi sau la un serviciu de car sharing.

România a ocupat locul 121 din 137 țări evaluate pentru calitatea drumurilor în 2019. Pe o scară de la 1 to 7, România a primit o notă de 2,8. Totuși, condițiile de calitate ale drumurilor din România pot varia în funcție de zona țării pe care plănuiești să o vizitezi.

0,00 mg/l este limita maximă a concentrației de alcool în sânge pentru a conduce legal o mașină România. Atât rezidenții, cât și vizitatorii care se urcă la volan având o concentrație mai ridicată pot avea parte de penalități legale. Să ai în vedere și faptul că trebuie să ai cel puțin 18 ani pentru a putea consuma băuturi alcoolice și că nu este recomandat să conduci un vehicul cu motor sub influența alcoolului.

Compact este cel mai popular tip de mașină de închiriat pentru cei care călătoresc în România. Conform datelor noastre, 23% dintre utilizatori preferă Compact înaintea oricărei alteia. Acest lucru se poate datora activităților plănuite și condițiilor climatice din orașul de destinație. Atunci când închiriezi Compact în România, te poți aștepta la un preț mediu de 14 € pe zi.

Săptămâna trecută, benzina avea un preț mediu de 1,81 € pe litru în România. Conform datelor noastre, România nu are nici cele mai mici, nici cele mai mari prețuri din lume la benzină. Algeria este țara cea mai ieftină din acest punct de vedere (cu 0,31 € pe litru), în vreme ce Hong Kong este cea mai scumpă (2,97 € pe litru). Ține minte că prețul la benzină se schimbă în mod constant și poate diferi și în funcție de datele tale de călătorie.


Începe să-ți planifici călătoria în România


De ce să folosești Momondo?

momondo găsește și compară mii de website-uri specializate în mașini de închiriat, pentru a-ți afișa cea mai bună selecție de politici și mașini de închiriat în România. În plus, folosirea motorului de căutare momondo este rapidă și gratuită.

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în România, ajutându-se să filtrezi rezultatele în funcție de preț, capacitate, caracteristici ale mașinii, sucursala de preluare, de predare și multe altele.

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din România în funcție de politica de anulare gratuită.

Desigur! momondo oferă această funcționalitate celor care caută mașini de închiriat în România.

Atunci când cauți mașini de închiriat pe momondo, poți alege opțiunea de curățare în profunzime pentru toate destinațiile, inclusiv România.

Pentru mașinile de închiriat în România, momondo oferă un filtru specific pentru kilometrajului nelimitat.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.