Mașini de închiriat în România

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în România? Caută aici!

Bucureşti, România
3 oct — 10 oct
Returnare în același loc
Bucureşti, România
Ma 3/10
Amiază
Ma 10/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în România

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în România

Care este cea mai ieftină agenție de închirieri auto din România?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în România se găsesc, de obicei, prin GREEN MOTION . Atunci când rezervi cu GREEN MOTION , poți închiria mașini cu doar 6 €/zi, depinzând de orașul pe care plănuiești să-l vizitezi. Prin comparație, prețul mediu pentru închirierea unei mașini în România este 39 €/zi.

Care este cea mai populară agenție de închirieri auto din România?

Cea mai populară companie de închirieri auto din România este Klass Wagen. Această companie de închireri de mașini are 2 evaluări, cu un scor mediu de satisfacție a clienților de 9,8 din 10. Pentru călătoria lor în România, 53% dintre utilizatorii momondo au ales să își închirieze mașina cu Klass Wagen.

Care este agenția de închirieri auto care are cele mai multe sucursale în România?

Dacă plănuiești să călătorești în România și să închiriezi o mașină, reține că Autonom este agenția de închirieri auto cu cele mai multe sucursale. Este foarte probabil să găsești una dintre cele 64de birouri ale agenției, fie în aeroportul de destinație, fie în centrul orașului. Ia în calcul să vizitezi orașul Bucureşti, cel mai popular din România. Autonom are peste 4 sucursale aici, multe dintre ele găsindu-se în aeroport și în centrul orașului.

Care este cel mai popular tip de mașină de închiriat în România?

Compact este cel mai popular tip de mașină de închiriat pentru cei care călătoresc în România. Conform datelor noastre, 34% dintre utilizatori preferă Compact înaintea oricărei alteia. Acest lucru se poate datora activităților plănuite și condițiilor climatice din orașul de destinație. Atunci când închiriezi Compact în România, te poți aștepta la un preț mediu de 40 € pe zi.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în România

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în România
Ford Focus
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

5 €/zi

15 oct - 28 oct
Ford Focus
Opel Astra
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

5 €/zi

1 oct - 31 oct
Opel Astra
Dacia Logan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

5 €/zi

15 oct - 28 oct
Dacia Logan
Volkswagen Polo
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

5 €/zi

9 oct - 26 oct
Volkswagen Polo
Opel Astra
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

5 €/zi

10 oct - 17 oct
Opel Astra
Volkswagen Polo
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

5 €/zi

9 nov - 17 nov
Volkswagen Polo
Vauxhall Astra
Intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

5 €/zi

28 oct - 13 nov
Vauxhall Astra
Ford Focus
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

5 €/zi

18 oct - 26 oct
Ford Focus
Renault Captur
Compact SUV sau asemănător
Până la 4 pasageri

5 €/zi

2 oct - 13 oct
Renault Captur

Oferte la mașini de închiriat în România găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în România

Mașini Mică

8 € - 22 €

Toate tipurile de mașini

49 € - 77 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în România este 13 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 43% mai ieftin decât în restul anului - doar 8 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 77% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în România. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în România poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în România, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în România este 30 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 20% mai ieftin decât în restul anului - doar 25 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 49% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în România. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în România poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în România, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în România este 89 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 27% mai ieftin decât în restul anului - doar 65 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 33% mai scump față de media mașinilor de închiriat în România. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în România poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în România este 44 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 36% mai ieftin decât în restul anului - doar 29 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 25% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în România. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în România poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în România, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în România este 59 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 47% mai ieftin decât în restul anului - doar 32 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 0% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în România. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în România poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Dubă de închiriat în România, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini De lux de închiriat în România este 124 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 16% mai ieftin decât în restul anului - doar 105 € pe zi. O mașină De lux de închiriat este, în mod normal cu 52% mai scump față de media mașinilor de închiriat în România. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în România poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile De lux de închiriat în România, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Ford Focus
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

5 €/zi

15 oct - 28 oct
Ford Focus
Opel Astra
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

5 €/zi

1 oct - 31 oct
Opel Astra

Registru agenții de închirieri auto din România

Principalii furnizori de închirieri auto din România

Autonom

64 de sucursale

Flexicar

46 de sucursale

Flex Rent a Car

37 de sucursale

Autounion Car Rental

29 de sucursale

keddy by Europcar

21 de sucursale

Sunnycars

19 sucursale

Autoboca

17 sucursale

Europcar

16 sucursale

Găsește atracții populare în apropiere de locul de preluare a mașinii închiriate

Vizitează aceste obiective obligatoriu de văzut, plasate în apropierea sucursalelor de închirieri auto din România.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din România

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din România

Car rental in România

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în România și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Pe care parte a drumului se conduce în România?

Indiferent dacă închiriezi o mașină sau o folosești pe a ta, în România este obligatoriu prin lege să conduci pe partea dreaptă. Dacă nu te simți confortabil să conduci pe această parte a drumului, poți apela la un taxi sau la un serviciu de car sharing.

Cât de bune sunt drumurile în România?

România a ocupat locul 121 din 137 țări evaluate pentru calitatea drumurilor în 2019. Pe o scară de la 1 to 7, România a primit o notă de 2,8. Totuși, condițiile de calitate ale drumurilor din România pot varia în funcție de zona țării pe care plănuiești să o vizitezi.

Care este limita de vârsta pentru consumul de alcool și condusul unui vehicul în România?

0,00 mg/l este limita maximă a concentrației de alcool în sânge pentru a conduce legal o mașină România. Atât rezidenții, cât și vizitatorii care se urcă la volan având o concentrație mai ridicată pot avea parte de penalități legale. Să ai în vedere și faptul că trebuie să ai cel puțin 18 ani pentru a putea consuma băuturi alcoolice și că nu este recomandat să conduci un vehicul cu motor sub influența alcoolului.

Cât costă benzina în România?

Săptămâna trecută, benzina avea un preț mediu de 1,48 € pe litru în România. Conform datelor noastre, România nu are nici cele mai mici, nici cele mai mari prețuri din lume la benzină. Kuweit este țara cea mai ieftină din acest punct de vedere (cu 0,33 € pe litru), în vreme ce Hong Kong este cea mai scumpă (2,91 € pe litru). Ține minte că prețul la benzină se schimbă în mod constant și poate diferi și în funcție de datele tale de călătorie.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în România?

Prețurile pentru mașini în România sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în România?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 669 de operatori pentru mașini în România..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în România?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv România. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în România?

Pentru a închiria o mașină în România, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în orașele populare din România

Compară prețurile mașinilor de închiriat din cele mai populare orașe din România

Începe să-ți planifici călătoria în România


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în România?

momondo găsește și compară mii de website-uri specializate în mașini de închiriat, pentru a-ți afișa cea mai bună selecție de politici și mașini de închiriat în România. În plus, folosirea motorului de căutare momondo este rapidă și gratuită.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în România?

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în România, ajutându-se să filtrezi rezultatele în funcție de preț, capacitate, caracteristici ale mașinii, sucursala de preluare, de predare și multe altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în România cu anulare gratuită?

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din România în funcție de politica de anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în România, cu ajutorul momondo?

Desigur! momondo oferă această funcționalitate celor care caută mașini de închiriat în România.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în România, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Atunci când cauți mașini de închiriat pe momondo, poți alege opțiunea de curățare în profunzime pentru toate destinațiile, inclusiv România.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în România cu kilometraj nelimitat?

Pentru mașinile de închiriat în România, momondo oferă un filtru specific pentru kilometrajului nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în România

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.