Mașini de închiriat în Islanda

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Islanda? Caută aici!

Reykjavik, Islanda
9 iun — 16 iun
Returnare în același loc
Reykjavik, Islanda
Vi 9/6
Amiază
Vi 16/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Islanda

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Islanda

Care este agenția de închirieri auto care are cele mai multe sucursale în Islanda?

Cu 22 de sucursale în destinații din Islanda, Sunnycars este agenția cu cele mai multe centre de închirieri auto. Nu te-ai hotărât ce oraș să vizitezi, dar știi sigur că vrei să închiriezi o mașină de la Sunnycars? Reykjavik este cel mai popular oraș din Islanda și dispune de 6 sucursale de închirieri auto.

Oferte la mașini de închiriat în Islanda găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Islanda

Mașini Mică

27 € - 126 €

Toate tipurile de mașini

27 € - 146 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Islanda este 53 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 50% mai ieftin decât în restul anului - doar 27 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 15% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Islanda. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Islanda poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Islanda este 61 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 50% mai ieftin decât în restul anului - doar 31 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 2% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Islanda. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Islanda poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Islanda este 65 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 52% mai ieftin decât în restul anului - doar 32 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 7% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Islanda. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Islanda poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Islanda

Principalii furnizori de închirieri auto din Islanda

Sunnycars

22 de sucursale

keddy by Europcar

19 sucursale

Hertz

17 sucursale

Europcar

16 sucursale

Budget

8 sucursale

Avis

7 sucursale

Ice Rental 4x4

6 sucursale

Dollar

5 sucursale

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Islanda

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Islanda

Car rental in Islanda

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Islanda și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Dacă închiriezi o mașină în Islanda, ține minte că ești nevoit să conduci numai pe partea dreaptă.

Din 137 countries, Islanda a ocupat locul 38 pentru calitatea drumurilor sale. Pe o scară de la 1 la 7 (unde 7 este cea mai mare notă), Islanda a primit nota 4,8 pentru calitatea drumurilor. Totuși, ține minte că aceasta poate varia în funcție de zona pe care o vizitezi și de vreme.


Mașini de închiriat în orașele populare din Islanda

Compară prețurile mașinilor de închiriat din cele mai populare orașe din Islanda

Începe să-ți planifici călătoria în Islanda


De ce să folosești Momondo?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Islanda. De ce? Pentru că te ajută să economisești timp și bani. momondo caută și compară prețuri și politici pentru mașini de închiriat oferite de sute de website-uri specializate în mașini de închiriat.

După ce ai realizat o căutare pentru mașini de închiriat în Islanda, momondo îți afișează rezultatele și te ajută să găsești cea mai bună ofertă, punându-ți la dispoziție o serie de filtre. Astfel, pot restrânge rezultatele în funcție de tipul vehiculului, prețul, compania sau politici specifice fiecărei închirieri.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.