• Conectare
Preferințe de confidențialitate
România (Română)
Română

Cu ce putem să te ajutăm?

Găsește răspunsurile celor mai frecvente întrebări despre momondo, despre website-ul nostru și despre modul în care lucrăm. Dacă nu găsești răspuns pentru întrebarea ta, te rugăm să ne contactezi, completând formularul de feedback

Avertisment

Indivizi care pretind să reprezinte momondo au contactat mai multe persoane prin telefon, WhatsApp și e-mail, oferindu-le să rezerve o călătorie și solicitând plata direct cu cardul de credit sau prin transfer bancar. Altor personale li s-a cerut să își comunice numărul pașaportului și al buletinului. Aceste e-mailuri, mesaje de WhatsApp sau apeluri directe nu vin din partea momondo, ci de la impostori care încearcă să defraudeze sau acționează rău-intenționat. Nu oferi datele cardului tău de credit și nu transfera bani către niciun cont bancar. Dacă ai oferit deja numărul cardului tău de credit, contactează banca emitentă pentru a bloca acel card. Dacă ai oferit numărul de pașaport sau buletin, contactează poliția.

Întrebări frecvente

Cum funcționează momondo

Zboruri

Hoteluri

Mașini

Profil

Contact

Momondo A/S Farvergade 10, 1 DK-1463 Copenhagen K Danmark

Societate înregistrată Danemarca, CVR 20181397

Notă:

Nu suntem o agenție de turism și nu vindem bilete. Dacă ai întrebări legate de o rezervare, te rugăm să contactezi agenția de turism sau compania aeriană.

Feedback

Dacă vrei să ne lași un mesaj sau ai o întrebare legată de site-ul momondo, te rugăm să folosești acest formular de feedback.


Câte ceva despre momondo

Cum funcționează momondo și de ce este gratuit

Găsește cele mai bune oferte

Chiar sunt cele mai ieftine zboruri? Garanția celui mai bun preț te ajută să stai liniștit, știind că vei găsi cel mai mic preț atunci când faci rezervări la bilete de avion online.

100% transparență

Prețurile pe care ți le afișăm nu sunt niciodată influențate de căutările tale. Nu folosim cookie-uri pentru a adapta sau a crește prețurile.

Verificat și gratuit

Suntem un serviciu complet gratuit, fără taxe ascunse și suntem recomandați de Frommer's, CNN și New York Times