Mașini de închiriat în Franţa

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Franţa? Caută aici!

Paris, Franţa
4 oct — 11 oct
Returnare în același loc
Paris, Franţa
Mi 4/10
Amiază
Mi 11/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Franţa

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Franţa

Care este cea mai ieftină agenție de închirieri auto din Franţa?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Franţa se găsesc, de obicei, prin keddy by Europcar. Atunci când rezervi cu keddy by Europcar, poți închiria mașini cu doar 13 €/zi, depinzând de orașul pe care plănuiești să-l vizitezi. Prin comparație, prețul mediu pentru închirierea unei mașini în Franţa este 48 €/zi.

Care este cea mai populară agenție de închirieri auto din Franţa?

keddy by Europcar este, momentan, cea mai populară companie de închirieri auto din Franţa; 31% dintre utilizatori i-au solicitat serviciile în ultima lună. Popularitatea keddy by Europcar se bazează și pe 1 evaluare și pe un scor mediu de satisfacție a clienților de 10,0 din 10. Să ai totuși în vedere faptul că destinația ta din Franţa ar putea să nu dispună de un centru de închirieri auto keddy by Europcar, așa că te sfătuim să ai și o agenție de rezervă în minte.

Care este agenția de închirieri auto care are cele mai multe sucursale în Franţa?

Free2Move este agenția de închirieri auto din Franţa care are momentan cele mai multe sucursale. Cu 710 centre de închirieri în toată țara, nu ar trebui să ai nicio problemă în a găsi unul din ele în destinația în care călătorești. Free2Move are, de obicei, birouri de închiriere în cele mai importante orașe din Franţa. În Paris, de exemplu, există 10 sucursale Free2Move.

Care este cel mai popular tip de mașină de închiriat în Franţa?

Când vine vorba de închirierea unei mașini în Franţa, călătorii preferă să închirieze o mașină Mini. De fapt, 32% dintre utilizatorii momondo au închiriat acest tip de mașină în ultimele 30 de zile și au plătit un preț mediu de 51 € pe zi.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Franţa

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Franţa
Skoda Citigo
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

19 €/zi

30 oct - 2 nov
Skoda Citigo
Volkswagen Polo
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

21 €/zi

30 oct - 2 nov
Volkswagen Polo
Skoda Citigo
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

24 €/zi

12 oct - 15 oct
Skoda Citigo
Opel Astra
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

25 €/zi

12 oct - 21 oct
Opel Astra
Chevrolet Aveo Sedan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri
Mașini cu 5 uși

26 €/zi

15 nov - 19 nov
Chevrolet Aveo Sedan
Chevrolet Aveo Sedan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri
Mașini cu 5 uși

27 €/zi

5 oct - 8 oct
Chevrolet Aveo Sedan
Ford Kuga
Compact SUV sau asemănător
Până la 4 pasageri

27 €/zi

12 oct - 21 oct
Ford Kuga
Dacia Logan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

28 €/zi

5 oct - 8 oct
Dacia Logan
Seat Leon
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

29 €/zi

2 oct - 9 oct
Seat Leon

Oferte la mașini de închiriat în Franţa găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Franţa

Mașini Mică

40 € - 64 €

Toate tipurile de mașini

65 € - 119 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Franţa este 53 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 25% mai ieftin decât în restul anului - doar 40 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 43% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Franţa. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Franţa poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Franţa, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Franţa este 94 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 46% mai ieftin decât în restul anului - doar 51 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 3% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Franţa. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Franţa poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Franţa, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Franţa este 141 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 55% mai ieftin decât în restul anului - doar 65 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 36% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Franţa. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Franţa poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Franţa este 92 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 32% mai ieftin decât în restul anului - doar 63 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 0% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Franţa. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Franţa poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Franţa, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Franţa este 129 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 28% mai ieftin decât în restul anului - doar 94 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 30% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Franţa. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Franţa poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Dubă de închiriat în Franţa, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Skoda Citigo
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

19 €/zi

30 oct - 2 nov
Skoda Citigo
Volkswagen Polo
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

21 €/zi

30 oct - 2 nov
Volkswagen Polo
Skoda Citigo
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

24 €/zi

12 oct - 15 oct
Skoda Citigo

Registru agenții de închirieri auto din Franţa

Principalii furnizori de închirieri auto din Franţa

Free2Move

710 sucursale

keddy by Europcar

621 de sucursale

Sunnycars

570 de sucursale

Europcar

508 sucursale

Hertz

456 de sucursale

Rent@Car

443 de sucursale

ADA

349 de sucursale

Avis

339 de sucursale

Găsește atracții populare în apropiere de locul de preluare a mașinii închiriate

Vizitează aceste obiective obligatoriu de văzut, plasate în apropierea sucursalelor de închirieri auto din Franţa.

Atracții în apropiere:

Disneyland Paris22,6 km
AccorHotels Arena23,1 km
Turnul Eiffel25,4 km

Atracții în apropiere:

Disneyland Paris390,7 km
AccorHotels Arena401,7 km
Turnul Eiffel406,9 km

Atracții în apropiere:

AccorHotels Arena12,7 km
Turnul Eiffel15,6 km
Disneyland Paris34,6 km

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Franţa

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Franţa

Car rental in Franţa

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Franţa și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Pe care parte a drumului se conduce în Franţa?

Indiferent dacă închiriezi o mașină sau o folosești pe a ta, în Franţa este obligatoriu prin lege să conduci pe partea dreaptă. Dacă nu te simți confortabil să conduci pe această parte a drumului, poți apela la un taxi sau la un serviciu de car sharing.

Cât de bune sunt drumurile în Franţa?

Conform anului 2019, Franţa s-a clasat pe locul 7 dintr-un total de 137 de țări în ceea ce privește calitatea drumurilor. Franţa a primit un o notă de 6,1 pe o scară de la 1 la 7, unde 7 reprezintă cea mai bună notă.

Care este limita de vârsta pentru consumul de alcool și condusul unui vehicul în Franţa?

Limita concentrației de alcool permisă în Franţa este 2,38 mg/l. Este posibil, însă, ca anumite regiuni și orașe din Franţa să aibă propriile legi privind consumul de alcool și condusul, în plus față de legea națională. Asigură-te că verifici acest lucru înainte de a-ți rezerva mașina. Dacă ai sub 18 ani (vârsta legală pentru consumul de alcool în Franţa), ai putea fi supus unor penalități foarte stricte dacă ești prins bând și conducând. Reține faptul că, indiferent de vârstă, nu este niciodată o idee bună să conduci sub influența alcoolului.

Cât costă benzina în Franţa?

Săptămâna trecută, benzina avea un preț mediu de 1,96 € pe litru în Franţa. Dacă nu te-ai hotărât încă să închiriezi o mașină în Franţa, atunci ia în considerare Kuweit. Aici, benzina are unul dintre cele mai mici prețuri din lume (0,33 € pe litru, conform datelor de săptămâna trecută). La celălalt capăt al spectrului Hong Kong, o altă destinație minunată de vizitat, pare a fi țara cu cel mai ridicat preț al combustibilului: în jur de 2,92 € pe litru.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Franţa?

Prices for mașini in Franţa refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Franţa?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Franţa este de 6.825 (de la septembrie 2023).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Franţa?

În diferite țări, inclusiv în Franţa, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Franţa?

Pentru a închiria o mașină în Franţa, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în regiunile populare din Franţa

Găsește mașina perfectă de închiriat pentru călătoria ta în oricare dintre aceste regiuni din Franţa

Mașini de închiriat în orașele populare din Franţa

Compară prețurile mașinilor de închiriat din cele mai populare orașe din Franţa

Mașini de închiriat în aeroporturile populare din Franţa

Închiriază o mașină în oricare dintre aceste aeroporturi populare din Franţa

Începe să-ți planifici călătoria în Franţa


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Franţa?

Rezervarea unei mașini în Franţa prin momondo te poate ajuta să economisești timp și bani. momondo îți pune la dispoziție o gama variată de opțiuni și mașini, în urmă căutării pe care o face prin mii de website-uri și sucursale specializate, ajutându-te astfel să iei cea mai bună decizie pentru călătoria ta.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Franţa?

După ce ai realizat o căutare pentru mașini de închiriat în Franţa, momondo îți afișează rezultatele și te ajută să găsești cea mai bună ofertă, punându-ți la dispoziție o serie de filtre. Astfel, pot restrânge rezultatele în funcție de tipul vehiculului, prețul, compania sau politici specifice fiecărei închirieri.

Afișează momondo mașini de închiriat în Franţa cu anulare gratuită?

Anularea gratuită este o politică în funcție de care se pot filtra rezultatele căutărilor de mașini pe momondo, în Franţa și în toate celelalte destinații. Disponibilitatea variază în funcție de loc.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Franţa, cu ajutorul momondo?

Da, momondo oferă un filtru special pentru politicile privind combustibilul, valabil pentru toate destinațiile în care poți închiria o mașină, inclusiv Franţa.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Franţa, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Da, momondo îți poate afișa ofertele la mașinile de închiriat din Franţa care includ curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Franţa cu kilometraj nelimitat?

Da, momondo îți poate afișa doar opțiunile mașinilor de închiriat Franţa cu kilometraj nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Franţa

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.