Mașini de închiriat în Franţa

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Franţa? Caută aici!

Paris, Franţa
14 iul — 21 iul
Returnare în același loc
Paris, Franţa
Jo 14/7
Amiază
Jo 21/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Franţa

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Franţa
Citroen DS3
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri
Mașini cu 3 uși

164 €/zi

1 aug - 12 aug
Citroen DS3
Toyota Fortuner
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

78 €/zi

31 aug - 9 sept
Toyota Fortuner
Opel Corsa
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

47 €/zi

30 aug - 8 sept
Opel Corsa
Daihatsu Sirion
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

38 €/zi

31 aug - 9 sept
Daihatsu Sirion
Renault Mégane
Familiar compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

69 €/zi

30 aug - 8 sept
Renault Mégane
Toyota Rush
Compact SUV sau asemănător
Până la 4 pasageri

57 €/zi

31 aug - 9 sept
Toyota Rush
Toyota Fortuner
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

95 €/zi

31 aug - 9 sept
Toyota Fortuner
Hyundai Accent
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

55 €/zi

31 aug - 9 sept
Hyundai Accent
Renault Duster
Intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

108 €/zi

30 aug - 8 sept
Renault Duster

Oferte la mașini de închiriat în Franţa găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Franţa

Mașini Mică

18 € - 70 €

Toate tipurile de mașini

18 € - 131 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Franţa este 43 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 60% mai ieftin decât în restul anului - doar 18 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 43% mai ieftin decât media în Franţa. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Franţa poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Franţa, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Franţa este 85 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 32% mai ieftin decât în restul anului - doar 59 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 12% mai scump decât media în Franţa. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Franţa poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Franţa, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Franţa este 110 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 48% mai ieftin decât în restul anului - doar 58 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 31% mai scump decât media în Franţa. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Franţa poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Franţa este 62 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 29% mai ieftin decât în restul anului - doar 45 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 18% mai ieftin decât media în Franţa. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Franţa poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Franţa, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Franţa este 82 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 0% mai ieftin decât în restul anului - doar 95 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 8% mai scump decât media în Franţa. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Franţa poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Dubă de închiriat în Franţa, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Daihatsu Sirion
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

39 €/zi

31 aug - 9 sept
Daihatsu Sirion
Daihatsu Sirion
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

38 €/zi

31 aug - 9 sept
Daihatsu Sirion
Fiat 500
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

43 €/zi

30 aug - 8 sept
Fiat 500

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Franţa

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Franţa

Car rental in Franţa

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Franţa și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Franţa se găsesc, de obicei, prin INTERRENT . Atunci când rezervi cu INTERRENT , poți închiria mașini cu doar 22 €/zi, depinzând de orașul pe care plănuiești să-l vizitezi. Prin comparație, prețul mediu pentru închirierea unei mașini în Franţa este 61 €/zi.

Sunnycars este agenția de închirieri auto din Franţa care are momentan cele mai multe sucursale. Cu 894 de centre de închirieri în toată țara, nu ar trebui să ai nicio problemă în a găsi unul din ele în destinația în care călătorești. Sunnycars are, de obicei, birouri de închiriere în cele mai importante orașe din Franţa. În Paris, de exemplu, există 47 de sucursale Sunnycars.

Indiferent dacă închiriezi o mașină sau o folosești pe a ta, în Franţa este obligatoriu prin lege să conduci pe partea dreaptă. Dacă nu te simți confortabil să conduci pe această parte a drumului, poți apela la un taxi sau la un serviciu de car sharing.

Conform anului 2019, Franţa s-a clasat pe locul 7 dintr-un total de 137 de țări în ceea ce privește calitatea drumurilor. Franţa a primit un o notă de 6,1 pe o scară de la 1 la 7, unde 7 reprezintă cea mai bună notă.

Limita concentrației de alcool permisă în Franţa este 2,38 mg/l. Este posibil, însă, ca anumite regiuni și orașe din Franţa să aibă propriile legi privind consumul de alcool și condusul, în plus față de legea națională. Asigură-te că verifici acest lucru înainte de a-ți rezerva mașina. Dacă ai sub 18 ani (vârsta legală pentru consumul de alcool în Franţa), ai putea fi supus unor penalități foarte stricte dacă ești prins bând și conducând. Reține faptul că, indiferent de vârstă, nu este niciodată o idee bună să conduci sub influența alcoolului.

Când vine vorba de închirierea unei mașini în Franţa, călătorii preferă să închirieze un/o Economy. De fapt, 29% dintre utilizatorii momondo au închiriat acest timp de mașină în ultimele 30 de zile și au plătit un preț mediu de 25 € pe zi.

Săptămâna trecută, benzina avea un preț mediu de 2,10 € pe litru în Franţa. Dacă nu te-ai hotărât încă să închiriezi o mașină în Franţa, atunci ia în considerare Algeria. Aici, benzina are unul dintre cele mai mici prețuri din lume (0,31 € pe litru, conform datelor de săptămâna trecută). La celălalt capăt al spectrului Hong Kong, o altă destinație minunată de vizitat, pare a fi țara cu cel mai ridicat preț al combustibilului: în jur de 2,97 € pe litru.


Mașini de închiriat în orașele populare din Franţa

Compară prețurile mașinilor de închiriat din cele mai populare orașe din Franţa

Mașini de închiriat în aeroporturile populare din Franţa

Închiriază o mașină în oricare dintre aceste aeroporturi populare din Franţa

Începe să-ți planifici călătoria în Franţa


De ce să folosești Momondo?

Rezervarea unei mașini în Franţa prin momondo te poate ajuta să economisești timp și bani. momondo îți pune la dispoziție o gama variată de opțiuni și mașini, în urmă căutării pe care o face prin mii de website-uri și sucursale specializate, ajutându-te astfel să iei cea mai bună decizie pentru călătoria ta.

După ce ai realizat o căutare pentru mașini de închiriat în Franţa, momondo îți afișează rezultatele și te ajută să găsești cea mai bună ofertă, punându-ți la dispoziție o serie de filtre. Astfel, pot restrânge rezultatele în funcție de tipul vehiculului, prețul, compania sau politici specifice fiecărei închirieri.

Anularea gratuită este o politică în funcție de care se pot filtra rezultatele căutărilor de mașini pe momondo, în Franţa și în toate celelalte destinații. Disponibilitatea variază în funcție de loc.

Da, momondo oferă un filtru special pentru politicile privind combustibilul, valabil pentru toate destinațiile în care poți închiria o mașină, inclusiv Franţa.

Da, momondo îți poate afișa ofertele la mașinile de închiriat din Franţa care includ curățare în profunzime.

Da, momondo îți poate afișa doar opțiunile mașinilor de închiriat Franţa cu kilometraj nelimitat.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.