Mașini de închiriat în Grecia

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Grecia? Caută aici!

Atena, Attica, Grecia
13 iul — 20 iul
Returnare în același loc
Atena, Attica, Grecia
Mi 13/7
Amiază
Mi 20/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Grecia

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Grecia
Toyota Fortuner
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

53 €/zi

13 iul - 20 iul
Toyota Fortuner
Renault Duster
Intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

39 €/zi

12 iul - 19 iul
Renault Duster
Daihatsu Sirion
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

24 €/zi

12 iul - 19 iul
Daihatsu Sirion
Porsche Panamera
Recomandarea furnizorului sau asemănător
Până la 5 pasageri
Mașini cu 5 uși

32 €/zi

12 iul - 19 iul
Porsche Panamera
Hyundai Accent
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

44 €/zi

30 aug - 6 sept
Hyundai Accent
Nissan Primastar
Dubă pentru pasageri sau asemănător
Până la 5 pasageri

74 €/zi

11 iul - 18 iul
Nissan Primastar
Lancia Voyager
Dubiță sau asemănător
Până la 5 pasageri

62 €/zi

3 oct - 7 oct
Lancia Voyager
Daihatsu Sirion
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

38 €/zi

3 oct - 7 oct
Daihatsu Sirion
Opel Combo
Dubă pentru pasageri sau asemănător
Până la 5 pasageri

85 €/zi

17 iul - 24 iul
Opel Combo

Oferte la mașini de închiriat în Grecia găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Grecia

Mașini Mică

11 € - 57 €

Toate tipurile de mașini

11 € - 115 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Grecia este 18 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 43% mai ieftin decât în restul anului - doar 11 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 46% mai ieftin decât media în Grecia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Grecia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Grecia, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Grecia este 45 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 7% mai ieftin decât în restul anului - doar 42 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 23% mai scump decât media în Grecia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Grecia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Dubă de închiriat în Grecia, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Daihatsu Sirion
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

24 €/zi

12 iul - 19 iul
Daihatsu Sirion
Skoda Citigo
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

22 €/zi

12 iul - 19 iul
Skoda Citigo
Fiat 500
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

23 €/zi

12 iul - 19 iul
Fiat 500

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Grecia

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Grecia

Car rental in Grecia

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Grecia și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Conform datelor noastre, Rhodium este cea mai ieftină agenție de închirieri auto din Grecia. Utilizatorii care au închiriat o mașină cu Rhodium s-au bucurat adesea de prețuri sub media zilnică națională din 46 €. Depinzând de orașul pe care îl vizitezi, de tipul mașinii care te interesează și de perioada de închirere, cu Rhodium ai putea găsit prețuri de până la 13 € pe zi.

Cu 202 sucursale în destinații din Grecia, Autounion Car Rental este agenția cu cele mai multe centre de închirieri auto. Ia în calcul să vizitezi orașul Chania, cel mai popular din Grecia. Autounion Car Rental are peste 5 sucursale aici, multe dintre ele găsindu-se în aeroport și în centrul orașului.

Indiferent dacă închiriezi o mașină sau o folosești pe a ta, în Grecia este obligatoriu prin lege să conduci pe partea dreaptă. Dacă nu te simți confortabil să conduci pe această parte a drumului, poți apela la un taxi sau la un serviciu de car sharing.

Grecia a ocupat locul 56 din 137 țări evaluate pentru calitatea drumurilor în 2019. Pe o scară de la 1 to 7, Grecia a primit o notă de 4,3. Totuși, condițiile de calitate ale drumurilor din Grecia pot varia în funcție de zona țării pe care plănuiești să o vizitezi.

Limita concentrației de alcool în sânge în Grecia este 2,38 mg/l; aceasta se aplică atât rezidenților cât și vizitatorilor. Măsurarea alcoolemiei determină nivelul de ebrietate al unui individ. Condusul unui vehicul cu o alcoolemie de peste 2,38 mg/l% este împotriva legii din Grecia, fiind considerat condus sub influența alcoolului. Grecia are legi foarte stricte împotriva indivizilor care beau alcool și conduc având o vârsta mai mică decât cea legală consumului de alcool: 18 ani.

Cei care călătoresc în Grecia și închiriază o mașină optează de obicei pentru un/o Mini. Acest lucru se poate datora condițiilor climatice din timpul șederii lor, activităților planificate sau bugetului lor. În ultimele 30 de zile 50% dintre utilizatori au închiriat un/o Mini pentru călătoria lor în Grecia, la un preț mediu de 14 € pe zi.

Săptămâna trecută, prețul mediu al benzinei în Grecia era de 2,45 € pe litru. Dacă ești în căutarea unei mașini ieftine de închiriat, ia în calcul vizitarea unei țări unde combustibilul este foarte ieftin, precum Algeria (prețul mediu la benzină este de 0,31 € pe litru). Hong Kong este o altă țară superbă de vizitat dacă nu te îngrijorează prețul benzinei care obișnuiește să fie în jur de 2,94 € pe litru (conform săptămânii trecute).


Mașini de închiriat în regiunile populare din Grecia

Găsește mașina perfectă de închiriat pentru călătoria ta în oricare dintre aceste regiuni din Grecia

Începe să-ți planifici călătoria în Grecia


De ce să folosești Momondo?

momondo găsește și compară mii de website-uri specializate în mașini de închiriat, pentru a-ți afișa cea mai bună selecție de politici și mașini de închiriat în Grecia. În plus, folosirea motorului de căutare momondo este rapidă și gratuită.

Folosind filtre performante, momondo face din găsirea mașinii ideale de închiriat în Grecia o treabă mult mai ușoară. Fie că este vorba de preț, tipul mașinii, facilități sau politici de închiriere, momondo te ajută să reduci rezultatele căutării, astfel încât să ți se afișeze doar opțiunile care corespund cerințelor tale.

Anularea gratuită este o politică în funcție de care se pot filtra rezultatele căutărilor de mașini pe momondo, în Grecia și în toate celelalte destinații. Disponibilitatea variază în funcție de loc.

Da, trebuie doar să selectezi filtrul dedicat politicii privind combustibilul, după ce realizezi o căutare de închirieri auto în Grecia pe momondo.

Desigur. momondo are un filtru special pentru serviciile de căutare în profunzime a mașinilor de închiriat, pe care îl poți folosi pentru toate destinațiile, inclusiv Grecia.

Bineînțeles, kilometrajul nelimitat este o opțiune a mașinilor de închiriat în Grecia afișate în rezultatele momondo.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.