Mașini de închiriat în Grecia

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Grecia? Caută aici!

Atena, Attica, Grecia
28 sept — 5 oct
Returnare în același loc
Atena, Attica, Grecia
Jo 28/9
Amiază
Jo 5/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Grecia

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Grecia

Care este cea mai ieftină agenție de închirieri auto din Grecia?

Conform datelor noastre, SURPRICE CAR RENTAL este cea mai ieftină agenție de închirieri auto din Grecia. Utilizatorii care au închiriat o mașină cu SURPRICE CAR RENTAL s-au bucurat adesea de prețuri sub media zilnică națională din 29 €. Depinzând de orașul pe care îl vizitezi, de tipul mașinii care te interesează și de perioada de închirere, cu SURPRICE CAR RENTAL ai putea găsit prețuri de până la 10 € pe zi.

Care este cea mai populară agenție de închirieri auto din Grecia?

Conform datelor noastre, GREEN MOTION este cea mai populară companie de închirieri auto din Grecia. În ultima lună, 40% dintre utilizatori au ales GREEN MOTION pentru a-ți închiria mașina. 69 dintre utilizatori au evaluat experiența cu GREEN MOTION , în timpul șederii lor în Grecia, oferind agenției o notă de 4,4 din 10.

Care este agenția de închirieri auto care are cele mai multe sucursale în Grecia?

Cu 229 de sucursale în destinații din Grecia, Autounion Car Rental este agenția cu cele mai multe centre de închirieri auto. Ia în calcul să vizitezi orașul Chania, cel mai popular din Grecia. Autounion Car Rental are peste 6 sucursale aici, multe dintre ele găsindu-se în aeroport și în centrul orașului.

Care este cel mai popular tip de mașină de închiriat în Grecia?

Cei care călătoresc în Grecia și închiriază o mașină optează de obicei pentru Mini. Acest lucru se poate datora condițiilor climatice din timpul șederii lor, activităților planificate sau bugetului lor. În ultimele 30 de zile 45% dintre utilizatori au închiriat Mini pentru călătoria lor în Grecia, la un preț mediu de 28 € pe zi.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Grecia

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Grecia
Skoda Citigo
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

6 €/zi

7 oct - 14 oct
Skoda Citigo
Dacia Logan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

7 €/zi

21 oct - 28 oct
Dacia Logan
Volkswagen up!
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

7 €/zi

7 oct - 14 oct
Volkswagen up!
Toyota Yaris
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

7 €/zi

2 nov - 10 nov
Toyota Yaris
Hyundai i10
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

7 €/zi

26 oct - 2 nov
Hyundai i10
Dacia Logan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

7 €/zi

26 oct - 2 nov
Dacia Logan
Volkswagen Golf
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

8 €/zi

7 oct - 14 oct
Volkswagen Golf
Dacia Logan
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

8 €/zi

6 oct - 13 oct
Dacia Logan
Volkswagen up!
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

8 €/zi

14 oct - 28 oct
Volkswagen up!

Oferte la mașini de închiriat în Grecia găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Grecia

Mașini Mică

7 € - 43 €

Toate tipurile de mașini

7 € - 103 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Grecia este 19 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 64% mai ieftin decât în restul anului - doar 7 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 53% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Grecia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Grecia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Grecia, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Grecia este 37 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 69% mai ieftin decât în restul anului - doar 12 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 5% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Grecia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Grecia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Grecia, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Grecia este 50 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 22% mai ieftin decât în restul anului - doar 40 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 22% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Grecia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Grecia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Grecia este 26 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 67% mai ieftin decât în restul anului - doar 9 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 33% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Grecia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Grecia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Grecia, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Grecia este 56 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 30% mai ieftin decât în restul anului - doar 40 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 30% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Grecia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Grecia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Dubă de închiriat în Grecia, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Decapotabilă de închiriat în Grecia este 38 €. iunie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 36% mai ieftin decât în restul anului - doar 52 € pe zi. O mașină Decapotabilă de închiriat este, în mod normal cu 5% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Grecia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Grecia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Skoda Citigo
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

6 €/zi

7 oct - 14 oct
Skoda Citigo
Dacia Logan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

7 €/zi

2 nov - 10 nov
Dacia Logan

Registru agenții de închirieri auto din Grecia

Principalii furnizori de închirieri auto din Grecia

Autounion Car Rental

229 de sucursale

SURPRICE CAR RENTAL

186 de sucursale

keddy by Europcar

142 de sucursale

Europcar

122 de sucursale

Sunnycars

117 sucursale

Avance Rent a Car

113 sucursale

AbbyCar Car Rentals

86 de sucursale

Wheels 2 Go

85 de sucursale

Găsește atracții populare în apropiere de locul de preluare a mașinii închiriate

Vizitează aceste obiective obligatoriu de văzut, plasate în apropierea sucursalelor de închirieri auto din Grecia.

Atracții în apropiere:

Ouranoupoli Beach266,2 km
Neratze Mosque and Minaret289,1 km

Atracții în apropiere:

Neratze Mosque and Minaret63,6 km
Ouranoupoli Beach564,6 km

Atracții în apropiere:

Ouranoupoli Beach87,6 km
Neratze Mosque and Minaret587,2 km

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Grecia

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Grecia

Car rental in Grecia

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Grecia și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Pe care parte a drumului se conduce în Grecia?

Indiferent dacă închiriezi o mașină sau o folosești pe a ta, în Grecia este obligatoriu prin lege să conduci pe partea dreaptă. Dacă nu te simți confortabil să conduci pe această parte a drumului, poți apela la un taxi sau la un serviciu de car sharing.

Cât de bune sunt drumurile în Grecia?

Grecia a ocupat locul 56 din 137 țări evaluate pentru calitatea drumurilor în 2019. Pe o scară de la 1 to 7, Grecia a primit o notă de 4,3. Totuși, condițiile de calitate ale drumurilor din Grecia pot varia în funcție de zona țării pe care plănuiești să o vizitezi.

Care este limita de vârsta pentru consumul de alcool și condusul unui vehicul în Grecia?

Limita concentrației de alcool în sânge în Grecia este 2,38 mg/l; aceasta se aplică atât rezidenților cât și vizitatorilor. Măsurarea alcoolemiei determină nivelul de ebrietate al unui individ. Condusul unui vehicul cu o alcoolemie de peste 2,38 mg/l% este împotriva legii din Grecia, fiind considerat condus sub influența alcoolului. Grecia are legi foarte stricte împotriva indivizilor care beau alcool și conduc având o vârsta mai mică decât cea legală consumului de alcool: 18 ani.

Cât costă benzina în Grecia?

Săptămâna trecută, prețul mediu al benzinei în Grecia era de 2,02 € pe litru. Dacă ești în căutarea unei mașini ieftine de închiriat, ia în calcul vizitarea unei țări unde combustibilul este foarte ieftin, precum Kuweit (prețul mediu la benzină este de 0,32 € pe litru). Hong Kong este o altă țară superbă de vizitat dacă nu te îngrijorează prețul benzinei care obișnuiește să fie în jur de 2,90 € pe litru (conform săptămânii trecute).

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Grecia?

Prices for mașini in Grecia refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Grecia?

3.489 de operatori pentru mașini în Grecia există pe piață începând cu septembrie 2023.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Grecia?

În diferite țări, inclusiv în Grecia, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Grecia?

Pentru a închiria o mașină în Grecia, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în regiunile populare din Grecia

Găsește mașina perfectă de închiriat pentru călătoria ta în oricare dintre aceste regiuni din Grecia

Mașini de închiriat în orașele populare din Grecia

Compară prețurile mașinilor de închiriat din cele mai populare orașe din Grecia

Începe să-ți planifici călătoria în Grecia


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Grecia?

momondo găsește și compară mii de website-uri specializate în mașini de închiriat, pentru a-ți afișa cea mai bună selecție de politici și mașini de închiriat în Grecia. În plus, folosirea motorului de căutare momondo este rapidă și gratuită.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Grecia?

Folosind filtre performante, momondo face din găsirea mașinii ideale de închiriat în Grecia o treabă mult mai ușoară. Fie că este vorba de preț, tipul mașinii, facilități sau politici de închiriere, momondo te ajută să reduci rezultatele căutării, astfel încât să ți se afișeze doar opțiunile care corespund cerințelor tale.

Afișează momondo mașini de închiriat în Grecia cu anulare gratuită?

Anularea gratuită este o politică în funcție de care se pot filtra rezultatele căutărilor de mașini pe momondo, în Grecia și în toate celelalte destinații. Disponibilitatea variază în funcție de loc.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Grecia, cu ajutorul momondo?

Da, trebuie doar să selectezi filtrul dedicat politicii privind combustibilul, după ce realizezi o căutare de închirieri auto în Grecia pe momondo.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Grecia, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Desigur. momondo are un filtru special pentru serviciile de căutare în profunzime a mașinilor de închiriat, pe care îl poți folosi pentru toate destinațiile, inclusiv Grecia.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Grecia cu kilometraj nelimitat?

Bineînțeles, kilometrajul nelimitat este o opțiune a mașinilor de închiriat în Grecia afișate în rezultatele momondo.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Grecia

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.