Mașini de închiriat în Palermo, în Sicilia

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Palermo, în Sicilia? Caută aici!

Palermo, Sicilia, Italia
13 iul — 20 iul
Returnare în același loc
Palermo, Sicilia, Italia
Mi 13/7
Amiază
Mi 20/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Palermo, în Sicilia

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Palermo, în Sicilia
Renault Duster
Intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

92 €/zi

11 iul - 18 iul
Renault Duster
Nissan Kicks
SUV Standard sau asemănător
Până la 5 pasageri

143 €/zi

11 iul - 18 iul
Nissan Kicks
Daihatsu Sirion
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

54 €/zi

11 iul - 18 iul
Daihatsu Sirion
Suzuki Jimny
SUV sau asemănător
Până la 2 pasageri

116 €/zi

20 iul - 27 iul
Suzuki Jimny
Renault Mégane
Familiar compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

125 €/zi

11 iul - 18 iul
Renault Mégane
Porsche Panamera
Recomandarea furnizorului sau asemănător
Până la 5 pasageri
Mașini cu 5 uși

78 €/zi

11 iul - 18 iul
Porsche Panamera
Hyundai Accent
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

119 €/zi

11 iul - 18 iul
Hyundai Accent
Renault Duster
Intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

172 €/zi

20 iul - 27 iul
Renault Duster
Mercedes-Benz A-Class
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

70 €/zi

11 iul - 18 iul
Mercedes-Benz A-Class

Oferte la mașini de închiriat în Palermo, în Sicilia găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Palermo

Mașini Mică

10 € - 82 €

Toate tipurile de mașini

12 € - 153 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Palermo, în Italia este 33 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 71% mai ieftin decât în restul anului - doar 10 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 38% mai ieftin decât media în Palermo. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Palermo poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Palermo, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Palermo, în Italia este 40 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 60% mai ieftin decât în restul anului - doar 16 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 26% mai ieftin decât media în Palermo. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Palermo poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Palermo, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Palermo, în Italia este 51 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 73% mai ieftin decât în restul anului - doar 14 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 6% mai ieftin decât media în Palermo. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Palermo poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Palermo, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Daihatsu Sirion
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

54 €/zi

11 iul - 18 iul
Daihatsu Sirion
Mini Countryman
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

64 €/zi

11 iul - 18 iul
Mini Countryman
Fiat 500
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

62 €/zi

11 iul - 18 iul
Fiat 500

Registru agenții de închirieri auto din Palermo

Principalii furnizori de închirieri auto din Palermo, în Sicilia
2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,9

Confort

7,9

Evaluare Generală

5,9

Preluare/Returnare

3,9

Valoare

3,9
13 sucursale
5 sucursale
4 sucursale
4 sucursale
3 sucursale
3 sucursale
3 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Palermo

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Palermo

Cea mai populară agenție

GREEN MOTION

Tipuri populare de mașini

Economy, Mini, Compact

Cea mai ieftină mașină de închiriat

35 €

Cel mai popular model

Opel Corsa
Cea mai populară companie de închirieri auto din Palermo pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este GREEN MOTION . Alternative foarte bune sunt SICILY BY CAR și Italy Car Rent.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Palermo au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Economy, Mini, Compact.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Palermo este de 35 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 52 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Palermo a fost, în ultimele zile, Opel Corsa. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Fiat 500.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Palermo

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Palermo

Cum conduci cu o mașină închiriată în Palermo - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Palermo și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Prețurile medii oferite de GREEN MOTION sunt, în general, cele mai ieftine (cu un tarif mediu de 21 €/zi pentru închirierea unei mașini în Palermo). Cel mai mic preț găsit la cele 2 locații ale lor din Palermo a fost de 10 €/zi.

Atunci când închiriezi o mașină în Palermo, te poți aștepta ca majoritatea companiilor de închirieri auto să nu impună taxă de anulare a rezervării. Te rugăm să ai în vedere faptul că momondo nu stabilește aceste politici de anulare, ci te ajută să găsești oferte grozave la mașini în Palermo. Asigură-te că verifici politica de anulare atunci faci o căutare.

În timpul lunii August, în Palermo, temperaturile medii sunt de 24 °C, ceea ce oferă clima perfectă pentru închirierea unei mașini decapotabile. Cu precipitații medii de doar 42 mm, o astfel de mașină îți permite să te bucuri la maxim de tablourile zonei în vreme ce-i străbați străzile la volan. Te sfătuim, totuși, să verifici și tu vremea înainte de călătorie. Pentru orice eventualitate... Închirierea unei mașini Convertibil în Palermo te va costa, în medie 97 €/zi.

SICILY BY CAR este compania de închirieri auto cu cele mai multe locații din Palermo, Italia. În una dintre aceste 5 locații ale sale, te poți aștepta la un preț mediu de 93 € pe zi, în Palermo, Italia.

Dacă plănuiești să închiriezi un vehicul în Palermo, ia aminte la faptul că limita actuală de viteză în interiorul orașului este de 50 km/h (dacă nu este altfel menționat). În suburbiile din jurul Palermo, limita de viteză este de 90 km/h, iar pentru autostrăzile din Palermo, limita este 130 km/h.

În timpul lunii iulie, temperatura medie în Palermo este de 26 °C, iar precipitațiile, 5 mm. Această informație este utilă călătorilor care vor să închirieze o mașină în Palermo.

Dacă te interesează să închiriezi o mașină în Palermo, în luna iulie, pentru un roadtrip în zonele înconjurătoare, este important să știi că zona Sicilia are, în general, o temperatură de 25 °C și caz precipitații de 7,7 mm.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Palermo

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Palermo

Începe să-ți planifici călătoria în Palermo


De ce să folosești Momondo?

Alegând momondo pentru căuta mașini de închiriat în Palermo te avantajează, pentru că este rapid și gratuit. Noi afișăm toate prețurile și politicile mașinilor de închiriat, iar tu doar o alegi pe cea care îți convine cel mai mult.

După ce ai realizat o căutare pentru mașini de închiriat în Palermo, momondo îți afișează rezultatele și te ajută să găsești cea mai bună ofertă, punându-ți la dispoziție o serie de filtre. Astfel, pot restrânge rezultatele în funcție de tipul vehiculului, prețul, compania sau politici specifice fiecărei închirieri.

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Palermo în funcție de politica de anulare gratuită.

Da, momondo oferă un filtru special pentru politicile privind combustibilul, valabil pentru toate destinațiile în care poți închiria o mașină, inclusiv Palermo.

Da, pe momondo poți căuta mașini de închiriat în Palermo care au opțiunea de curățare în profunzime.

Bineînțeles, kilometrajul nelimitat este o opțiune a mașinilor de închiriat în Palermo afișate în rezultatele momondo.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.