Sfaturi
Comparare vehicule
Catalogul agenției
Întrebări frecvente

Mașini de închiriat în Palermo, în Sicilia

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Palermo, în Sicilia? Caută aici!

Vârsta șoferului: 26-65
Ma 28/5
Ma 4/6

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Câștigătoare a premiului Cea mai bună aplicație de călătorii din Europa în 2023
Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Cele mai bune oferte la mașini
Cele mai bune oferte la mașini
Vezi oferte la agențiile de închiriere din peste 70.000 de destinații.
Transparența prețului
Transparența prețului
Verifică prețul total dinainte și evită surprizele.
Rezervă cu flexibilitate
Rezervă cu flexibilitate
Găsește mașini cu anulare gratuită și curățire sporită.
Alerte de preț
Alerte de preț
Nu ești gata să rezervi? Crează o alertă de preț și urmărește evoluția prețurilor.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Palermo

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Palermo

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Palermo?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Palermo se găsesc, în general, prin intermediul Galierirent. Atunci când rezervi cu Galierirent, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 6 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Palermo este de 13 €/zi.

Ce companie de închirieri auto din Palermo are cele mai multe locații?

Sunnycars are cele mai multe locații dintre toate companiile de închirieri auto din Palermo, cu 10 sucursale.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Palermo?

Închirierea unei mașini Fiat 500 în Palermo este cea mai populară alegere în rândul utilizatorilor momondo, urmată de Fiat Panda. S-au găsit oferte la Fiat 500 (cu închierere din Palermo) pentru 30 € pe zi (în medie) și cu un minim de 8 €. Tot aici, închirierea zilnică a unei mașini Fiat Panda in Palermo costă, în medie, 26 €, deși au fost găsite prețuri de numai 5 €.

Oferte la mașini de închiriat în Palermo, în Sicilia găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Palermo

Mică mașini

4 € - 41 €

Toate tipurile de mașini

4 € - 79 €

Prețul mediu al unei mașini mică mașină de închiriat în Palermo, în Italia este 24 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 84% mai ieftin decât în restul anului - doar 4 € pe zi. O mașină mică mașină de închiriat este, în mod normal cu 30% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Palermo. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Palermo poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini medie mașină de închiriat în Palermo, în Italia este 41 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 55% mai ieftin decât în restul anului - doar 19 € pe zi. O mașină medie mașină de închiriat este, în mod normal cu 20% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Palermo. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Palermo poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini mare mașină de închiriat în Palermo, în Italia este 61 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 40% mai ieftin decât în restul anului - doar 37 € pe zi. O mașină mare mașină de închiriat este, în mod normal cu 45% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Palermo. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Palermo poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Palermo, în Italia este 28 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 33% mai ieftin decât în restul anului - doar 19 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 18% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Palermo. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Palermo poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini dubă de închiriat în Palermo, în Italia este 75 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 51% mai ieftin decât în restul anului - doar 37 € pe zi. O mașină dubă de închiriat este, în mod normal cu 55% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Palermo. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Palermo poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Palermo

Principalii furnizori de închirieri auto din Palermo, în Sicilia

Hertz

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

8,0

Enterprise Rent-A-Car

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

8,0

Europcar

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0

SICILY BY CAR

5 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,3

Confort

9,3

Evaluare Generală

9,3

Preluare/Returnare

8,6

Valoare

9,3

GREEN MOTION

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

8,0

Evaluare Generală

8,0

Preluare/Returnare

8,0

Valoare

8,0

Avis

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,7

Confort

7,1

Evaluare Generală

6,7

Preluare/Returnare

6,7

Valoare

5,1

Budget

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,1

Confort

6,6

Evaluare Generală

6,2

Preluare/Returnare

5,5

Valoare

5,3

Sunnycars

10 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Palermo

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Palermo

Cea mai populară agenție

Felirent

Tipuri populare de mașini

Economy, Mini, Compact

Cea mai ieftină mașină de închiriat

22 €

Cel mai popular model

Fiat 500
Cea mai populară companie de închirieri auto din Palermo pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Felirent. Alternative foarte bune sunt Italy Car Rent și Viaggiare Rent.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Palermo au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Economy, Mini, Compact.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Palermo este de 22 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 32 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Palermo a fost, în ultimele zile, Fiat 500. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Fiat Panda.

Cum conduci cu o mașină închiriată în Palermo - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Palermo și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Cât de mult va costa închirierea unei mașini în Palermo, Italia în iunie?

Pentru închirierea unei mașini în timpul unui weekend în Palermo în luna iunie, prețul mediu a fost de 23 €, iar ofertele cele mai ieftine au început de la 23 €. Prelungirea cu șapte zile a perioadei de închiriere a mașinii schimbă gama de prețuri de la aproximativ 26 € la 32 €.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Palermo, Italia?

Atunci când închiriezi o mașină în Palermo, te poți aștepta ca majoritatea companiilor de închirieri auto să nu impună taxă de anulare a rezervării. Te rugăm să ai în vedere faptul că momondo nu stabilește aceste politici de anulare, ci te ajută să găsești oferte grozave la mașini în Palermo. Asigură-te că verifici politica de anulare atunci faci o căutare.

Care este limita de viteză în Palermo, Italia?

Dacă plănuiești să închiriezi un vehicul în Palermo, ia aminte la faptul că limita actuală de viteză în interiorul orașului este de 50 km/h (dacă nu este altfel menționat). În suburbiile din jurul Palermo, limita de viteză este de 90 km/h, iar pentru autostrăzile din Palermo, limita este 130 km/h.

Care companie Audi Q5 în oferă spre închiriere mașini Palermo?

Cum este vremea în Palermo, Italia în luna mai?

În timpul lunii mai, temperatura medie în Palermo este de 19 °C, iar precipitațiile, 26 mm. Această informație este utilă călătorilor care vor să închirieze o mașină în Palermo.

Este vremea în Palermo asemănătoare cu cea din restul regiunii Sicilia?

Dacă te interesează să închiriezi o mașină în Palermo, în luna mai, pentru un roadtrip în zonele înconjurătoare, este important să știi că zona Sicilia are, în general, o temperatură de 18 °C și caz precipitații de 24,7 mm.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Palermo?

Prețurile pentru mașini în Palermo sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Palermo?

Începând cu mai 2024, ai la dispoziție 116 operatori pentru mașini în Palermo..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Palermo?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Palermo. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Palermo?

Pentru a închiria o mașină în Palermo, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Palermo?

Alegând momondo pentru căuta mașini de închiriat în Palermo te avantajează, pentru că este rapid și gratuit. Noi afișăm toate prețurile și politicile mașinilor de închiriat, iar tu doar o alegi pe cea care îți convine cel mai mult.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Palermo?

După ce ai realizat o căutare pentru mașini de închiriat în Palermo, momondo îți afișează rezultatele și te ajută să găsești cea mai bună ofertă, punându-ți la dispoziție o serie de filtre. Astfel, pot restrânge rezultatele în funcție de tipul vehiculului, prețul, compania sau politici specifice fiecărei închirieri.

Afișează momondo mașini de închiriat în Palermo cu anulare gratuită?

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Palermo în funcție de politica de anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Palermo, cu ajutorul momondo?

Da, momondo oferă un filtru special pentru politicile privind combustibilul, valabil pentru toate destinațiile în care poți închiria o mașină, inclusiv Palermo.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Palermo, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Da, pe momondo poți căuta mașini de închiriat în Palermo care au opțiunea de curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Palermo cu kilometraj nelimitat?

Bineînțeles, kilometrajul nelimitat este o opțiune a mașinilor de închiriat în Palermo afișate în rezultatele momondo.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Palermo

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.

Primește notificare când scad prețurile

Alerte - modificări zilnice de preț în căsuța de e-mail
Ma 28/5
Amiază
Ma 4/6
Amiază
Trimite-mi prin email cele mai bune oferte de la momondo

Găsește rezultate mai bune pentru cazarea ta în Palermo