Alghero Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Alghero? Caută aici!

Alghero, Sardinia, Italia
28 ian. — 4 feb.
Aceeași locație
Alghero, Sardinia, Italia
Joi 28/1
Amiază
Joi 4/2
Amiază

Alghero Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Alghero
Scorul agenției: 9.2 (Excelent)

Scor calculat în baza a 4 de review-uri

Scorul agenției: 7.0 (Bun)

Scor calculat în baza a 6 de review-uri

Scorul agenției: 6.4 (Bun)

Scor calculat în baza a 1 review


Distanța Alghero față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Cagliari Elmas

Mașini de închiriat în Alghero

57 de utilizatori au căutat mașini de închiriat în Alghero cu momondo, în Ianuarie.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Alghero pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Curățenia mașinilor a fost întotdeauna o prioritate pentru agențiile de închirieri auto. Alamo, Enterprise și National sunt câteva dintre companiile care includ practici sporite de curățenie pentru a se asigura că vehiculele sunt dezinfectate. Caută pe site-ul nostru și află dacă există opțiunea curățeniei sporite pentru mașina pe care o să o închiriezi în Alghero. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Care dintre agențiile de închirieri auto din Alghero are cele mai mici prețuri?

Cel mai ieftin serviciu de închireri auto din Alghero este GREEN MOTION (la locația lor de închiriere din oraș). Cel mai mic preț găsit pe momondo a fost de 53 lei pe zi, dar, în general, prețul mediu este de 156 lei/zi.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Alghero?

Cele mai multe agenții de închirieri auto din Alghero oferă posibilitatea de anulare gratuită. momondo îți va spune întotdeauna dacă centrele acestor agenții, precum Alamo, Enterprise și National, cer taxe de anulare călătorilor nevoiți să facă modificări pe ultima sută de metri.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Alghero, în luna Februarie?

O mașină standard este alegerea ideală atunci când vizitezi Alghero în Februarie. În timpul lunii Februarie, precipitațiile medii în Alghero sunt de 51 mm, iar temperaturile se învârt în jurul a 11 °C. Aceste condiții se potrivesc perfect unei mașini standard, care poate fi manevrată cu ușurință pe ploaie și rezistă la temperaturi scăzute. Închirierea unei mașini Standard în Alghero te va costa, în medie 316 lei/zi.

Câte locații de închiriere are Welcome Cars în Alghero?

Welcome Cars este o foarte popular în Alghero, întrucât dispune de mai multe locații decât orice altă companie de închirieri auto. Dispune de 3 locații de închiriere în orașul Alghero și te poți aștepta la un preț mediu de 76 lei/zi pentru rezervarea mașinii.

Care este limita de viteză în Alghero?

Călătorii care închiriază o mașină în Alghero trebuie să aibă în vedere că limita maximă de viteză în oraș este 50 km/h. Limita corespunzătoare suburbiilor orașului Alghero este de 90 km/h, în vreme ce, aceea de pe autostrăzi, 130 km/h. Ia în calcul faptul că aceste viteze pot varia în funcție de drumul pe care călătorești, așa că fii atent la semnele de circulație.

Cum este vremea în Alghero, Italia în luna Ianuarie?

În luna Ianuarie, în Alghero se înregistrează precipitații de 65 mm și o temperatură medie de 10 °C. Această informație poate fi de mare folos dacă te interesează să închiriezi o mașină în Alghero pentru că te poate ajuta să iei cea mai bună decizie.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Ianuarie?

În mod normal, vremea în Alghero în luna Ianuarie nu ar trebui să influențeze foarte mult tipul de mașină. Utilizatorii momondo par să prefere anumite tipuri de mașini atunci când caută un vehicul anume pentru călătoria lor în Alghero. Călătorii interesați de închirierea ieftină a unei mașini în Alghero preferă, în general, mașinile mici. Acestea sunt, de cele mai multe ori, cele mai ieftine. Fiat Panda, Opel Corsa și Ford Fiesta sunt exemple de mașini mici, disponibile pentru închirieri.

Este vremea în Alghero asemănătoare cu cea din restul regiunii Sardinia?

Dacă te interesează să închiriezi o mașină în Alghero, în luna Ianuarie, pentru un roadtrip în zonele înconjurătoare, este important să știi că zona Sardinia are, în general, o temperatură de 10 °C și caz precipitații de 52,7 mm.


Începe să-ți planifici călătoria în Alghero

 • Află ultimele sfaturi legate de zborurile din/către Alghero

  Află care e cea mai bună perioadă pentru a călători, cele mai mici prețuri și cele mai populare companii aeriene.

  Găsește zboruri către Alghero
 • Începe-ți planificarea călătoriei azi

  Aruncă o privire peste hotelurile de top din cele mai populare cartiere ale

  Găsește hoteluri în Alghero
 • Cazează-te la o casă de vacanță

  Bucură-te de facilitățile de acasă, chiar și când ești plecat. Află mai multe despre casele de vacanță de aici.

  Găsește cazări în Alghero