Mașini de închiriat în Spania

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Spania? Caută aici!

Barcelona, Spania
14 iul — 21 iul
Returnare în același loc
Barcelona, Spania
Jo 14/7
Amiază
Jo 21/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Spania

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Spania
Toyota Fortuner
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

25 €/zi

13 iul - 20 iul
Toyota Fortuner
Renault Duster
Intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

21 €/zi

12 iul - 19 iul
Renault Duster
Daihatsu Sirion
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

8 €/zi

12 iul - 19 iul
Daihatsu Sirion
Renault Mégane
Familiar compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

26 €/zi

13 iul - 20 iul
Renault Mégane
Toyota Rush
Compact SUV sau asemănător
Până la 4 pasageri

26 €/zi

12 iul - 13 iul
Toyota Rush
Porsche Panamera
Recomandarea furnizorului sau asemănător
Până la 5 pasageri
Mașini cu 5 uși

25 €/zi

13 iul - 20 iul
Porsche Panamera
Hyundai Accent
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

21 €/zi

12 iul - 19 iul
Hyundai Accent
Daihatsu Sirion
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

19 €/zi

12 iul - 19 iul
Daihatsu Sirion
Opel Combo
Dubă pentru pasageri sau asemănător
Până la 5 pasageri

47 €/zi

12 iul - 13 iul
Opel Combo

Oferte la mașini de închiriat în Spania găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Spania

Mașini Mică

8 € - 54 €

Toate tipurile de mașini

9 € - 99 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Spania este 26 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 71% mai ieftin decât în restul anului - doar 8 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 45% mai ieftin decât media în Spania. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Spania poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Spania, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Spania este 42 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 77% mai ieftin decât în restul anului - doar 10 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 13% mai ieftin decât media în Spania. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Spania poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Spania, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Spania este 74 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 60% mai ieftin decât în restul anului - doar 30 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 34% mai scump decât media în Spania. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Spania poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Spania este 34 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 98% mai ieftin decât în restul anului - doar 1 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 29% mai ieftin decât media în Spania. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Spania poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Spania, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Spania este 67 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 78% mai ieftin decât în restul anului - doar 15 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 28% mai scump decât media în Spania. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Spania poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Dubă de închiriat în Spania, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Daihatsu Sirion
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

8 €/zi

12 iul - 19 iul
Daihatsu Sirion
Mini Countryman
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

10 €/zi

12 iul - 19 iul
Mini Countryman
Fiat 500
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

7 €/zi

12 iul - 19 iul
Fiat 500

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Spania

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Spania

Car rental in Spania

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Spania și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

În prezent, cea mai ieftină agenție de închirieri auto din Spania este ORLANDO , cu ajutorul căreia utilizatorii pot găsi oferte de doar 10 € pe zi. Cei care rezervă o mașină cu ORLANDO se bucură, de regulă de prețuri zilnice mai mici decât media națională din 44 €. Ține minte că aceste prețuri pot varia în funcție de locul în care închiriezi, de numărul de zile și de tipul mașinii alese.

Record Go este cea mai populară agenție de închirieri auto din Spania, 21% optând pentru aceasta în ultima lună. Record Go are de asemenea 3 evaluări și un scor de 6,6 din 10, ceea ce face din această companie de închirieri de mașini cea mai populară alegere a călătorilor.

Dintre toate agențiile de închirieri auto din Spania Sunnycars are cele mai multe sucursale. Cu 544 de birouri repartizate în toată țara, ai toate șansele să găsești unul dintre centrele lor, fie în aeroportul de destinație, fie în oraș. Dacă nu te-ai hotărât încă asupra orașului pe care vrei să-l vizitezi, află că Barcelona este cea mai populară destinație în acest moment. De asemenea, în Barcelona există 17 centre Sunnycars.

Ești obligat prin lege să conduci pe partea dreaptă atunci când vizitezi Spania. Nerespectarea acestei reguli poate conduce la amenzi, accidente rutiere sau la ambele.

Conform datelor din 2019, Spania a ocupat locul 11 mondial în privința calității drumurilor. Țara are un scor de calitate de 5,8 din 7 (7 fiind cel mai înalt scor posibil). Să ai în vedere faptul că vremea și construcțiilor pot, de asemenea, afecta condițiile drumurilor în timpul călătoriei tale.

2,38 mg/l este limita legală de alcool în sânge în Spania. Pentru orice valoare mai ridicată se consideră condus sub influența alcoolului și poate conduce la amendă, suspendarea permisului sau alte penalități. Să ai în vedere și faptul că trebuie să ai cel puțin 18 ani pentru a putea consuma băuturi alcoolice și că nu este recomandat să conduci un vehicul cu motor sub influența alcoolului.

Economy este cel mai popular tip de mașină de închiriat pentru cei care călătoresc în Spania. Conform datelor noastre, 27% dintre utilizatori preferă Economy înaintea oricărei alteia. Acest lucru se poate datora activităților plănuite și condițiilor climatice din orașul de destinație. Atunci când închiriezi Economy în Spania, te poți aștepta la un preț mediu de 7 € pe zi.

Săptămâna trecută, prețul mediu al benzinei în Spania era de 2,18 € pe litru. Conform datelor noastre, Spania nu are nici cele mai mici, nici cele mai mari prețuri din lume la benzină. Algeria este țara cea mai ieftină din acest punct de vedere (cu 0,31 € pe litru), în vreme ce Hong Kong este cea mai scumpă (2,97 € pe litru). Ține minte că prețul la benzină se schimbă în mod constant și poate diferi și în funcție de datele tale de călătorie.


Începe să-ți planifici călătoria în Spania


De ce să folosești Momondo?

Rezervarea unei mașini în Spania prin momondo te poate ajuta să economisești timp și bani. momondo îți pune la dispoziție o gama variată de opțiuni și mașini, în urmă căutării pe care o face prin mii de website-uri și sucursale specializate, ajutându-te astfel să iei cea mai bună decizie pentru călătoria ta.

Prin faptul că îți permite să reduci numărul de rezultatele folosind numeroase filtre, momondo te ajută să găsești cu ușurință mașina ideală de închiriat în Spania. Poți filtra opțiunile în funcție de preț, tipul mașinii, amplasarea sucursalelor și multe altele.

Da, pe momondo poți să sortezi companiile de închirieri auto din Spania în funcție de politica de anulare gratuită.

Politicile privind combustibilul pot fi menționate în mod express pe momondo, cu ajutorul filtrelor care te ajută să îți cauți exact mașina care te interesează în Spania.

Da, momondo îți poate afișa ofertele la mașinile de închiriat din Spania care includ curățare în profunzime.

Bineînțeles. Pe momondo, poți filtra rezultatele mașinilor de închiriat în Spania, astfel încât să ți se afișeze doar cele cu kilometraj nelimitat.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.