Mașini de închiriat în Spania

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Spania? Caută aici!

Barcelona, Spania
9 iun — 16 iun
Returnare în același loc
Barcelona, Spania
Vi 9/6
Amiază
Vi 16/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Spania

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Spania

Care este cea mai ieftină agenție de închirieri auto din Spania?

În prezent, cea mai ieftină agenție de închirieri auto din Spania este Goldcar Rental SP, cu ajutorul căreia utilizatorii pot găsi oferte de doar 6 € pe zi. Cei care rezervă o mașină cu Goldcar Rental SP se bucură, de regulă de prețuri zilnice mai mici decât media națională din 26 €. Ține minte că aceste prețuri pot varia în funcție de locul în care închiriezi, de numărul de zile și de tipul mașinii alese.

Care este cea mai populară agenție de închirieri auto din Spania?

Goldcar Rental SP este cea mai populară agenție de închirieri auto din Spania, 42% optând pentru aceasta în ultima lună. Goldcar Rental SP are de asemenea 41 evaluări și un scor de 5,4 din 10, ceea ce face din această companie de închirieri de mașini cea mai populară alegere a călătorilor.

Care este agenția de închirieri auto care are cele mai multe sucursale în Spania?

Dintre toate agențiile de închirieri auto din Spania Sunnycars are cele mai multe sucursale. Cu 635 de birouri repartizate în toată țara, ai toate șansele să găsești unul dintre centrele lor, fie în aeroportul de destinație, fie în oraș. Dacă nu te-ai hotărât încă asupra orașului pe care vrei să-l vizitezi, află că Palma de Mallorca este cea mai populară destinație în acest moment. De asemenea, în Palma de Mallorca există 7 centre Sunnycars.

Care este cel mai popular tip de mașină de închiriat în Spania?

Economy este cel mai popular tip de mașină de închiriat pentru cei care călătoresc în Spania. Conform datelor noastre, 38% dintre utilizatori preferă Economy înaintea oricărei alteia. Acest lucru se poate datora activităților plănuite și condițiilor climatice din orașul de destinație. Atunci când închiriezi Economy în Spania, te poți aștepta la un preț mediu de 30 € pe zi.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Spania

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Spania
Seat Ibiza
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

6 €/zi

8 iun - 17 iun
Seat Ibiza
Seat Ibiza
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

6 €/zi

7 iun - 14 iun
Seat Ibiza
Seat Ibiza
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

7 €/zi

13 iun - 23 iun
Seat Ibiza
Ford Focus
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

7 €/zi

8 iun - 17 iun
Ford Focus
Renault Captur
Compact SUV sau asemănător
Până la 4 pasageri

7 €/zi

13 iun - 23 iun
Renault Captur
Renault Mégane
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

7 €/zi

7 iun - 14 iun
Renault Mégane
Renault Captur
Compact SUV sau asemănător
Până la 4 pasageri

7 €/zi

7 iun - 14 iun
Renault Captur
Volkswagen Golf
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

7 €/zi

17 iun - 27 iun
Volkswagen Golf
Volkswagen Polo
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

7 €/zi

16 iun - 25 iun
Volkswagen Polo

Oferte la mașini de închiriat în Spania găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Spania

Mașini Mică

5 € - 49 €

Toate tipurile de mașini

7 € - 84 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Spania este 27 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 82% mai ieftin decât în restul anului - doar 5 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 29% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Spania. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Spania poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Spania este 31 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 79% mai ieftin decât în restul anului - doar 7 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 16% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Spania. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Spania poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Spania, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Spania este 49 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 58% mai ieftin decât în restul anului - doar 21 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 24% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Spania. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Spania poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Spania este 23 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 75% mai ieftin decât în restul anului - doar 6 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 37% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Spania. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Spania poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Spania, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Spania este 67 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 66% mai ieftin decât în restul anului - doar 23 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 44% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Spania. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Spania poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Dubă de închiriat în Spania, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Decapotabilă de închiriat în Spania este 29 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 83% mai ieftin decât în restul anului - doar 5 € pe zi. O mașină Decapotabilă de închiriat este, în mod normal cu 24% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Spania. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Spania poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Spania

Principalii furnizori de închirieri auto din Spania

Sunnycars

635 de sucursale

keddy by Europcar

242 de sucursale

Europcar

186 de sucursale

Free2Move

181 de sucursale

Enterprise Rent-A-Car

180 de sucursale

Avis

150 de sucursale

Budget

137 de sucursale

Hertz

111 sucursale

Găsește atracții populare în apropiere de locul de preluare a mașinii închiriate

Vizitează aceste obiective obligatoriu de văzut, plasate în apropierea sucursalelor de închirieri auto din Spania.

Atracții în apropiere:

Playa d'en Bossa461,0 km
Fira Barcelona Gran Via488,0 km
Barceloneta Beach493,7 km
Badalona Municipal Museum499,7 km
Playa de Palma545,8 km

Atracții în apropiere:

Fira Barcelona Gran Via7,5 km
Barceloneta Beach12,8 km
Badalona Municipal Museum22,1 km

Atracții în apropiere:

Playa de Palma2,0 km
Playa d'en Bossa136,2 km
Fira Barcelona Gran Via207,0 km
Barceloneta Beach208,2 km
Badalona Municipal Museum215,3 km

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Spania

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Spania

Car rental in Spania

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Spania și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Ești obligat prin lege să conduci pe partea dreaptă atunci când vizitezi Spania. Nerespectarea acestei reguli poate conduce la amenzi, accidente rutiere sau la ambele.

Conform datelor din 2019, Spania a ocupat locul 11 mondial în privința calității drumurilor. Țara are un scor de calitate de 5,8 din 7 (7 fiind cel mai înalt scor posibil). Să ai în vedere faptul că vremea și construcțiilor pot, de asemenea, afecta condițiile drumurilor în timpul călătoriei tale.


Începe să-ți planifici călătoria în Spania


De ce să folosești Momondo?

Rezervarea unei mașini în Spania prin momondo te poate ajuta să economisești timp și bani. momondo îți pune la dispoziție o gama variată de opțiuni și mașini, în urmă căutării pe care o face prin mii de website-uri și sucursale specializate, ajutându-te astfel să iei cea mai bună decizie pentru călătoria ta.

Prin faptul că îți permite să reduci numărul de rezultatele folosind numeroase filtre, momondo te ajută să găsești cu ușurință mașina ideală de închiriat în Spania. Poți filtra opțiunile în funcție de preț, tipul mașinii, amplasarea sucursalelor și multe altele.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.