Ultimele oferte
Sfaturi
Comparare vehicule
Catalogul agenției
Întrebări frecvente

Mașini de închiriat în Spania

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Spania? Caută aici!

Vârsta șoferului: 26-65
Ma 28/5
Ma 4/6

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Câștigătoare a premiului Cea mai bună aplicație de călătorii din Europa în 2023
Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Cele mai bune oferte la mașini
Cele mai bune oferte la mașini
Vezi oferte la agențiile de închiriere din peste 70.000 de destinații.
Transparența prețului
Transparența prețului
Verifică prețul total dinainte și evită surprizele.
Rezervă cu flexibilitate
Rezervă cu flexibilitate
Găsește mașini cu anulare gratuită și curățire sporită.
Alerte de preț
Alerte de preț
Nu ești gata să rezervi? Crează o alertă de preț și urmărește evoluția prețurilor.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Spania

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Spania
Renault Mégane
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

5 €/zi

29 mai - 3 iun
Renault Mégane
Toyota Yaris
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

5 €/zi

27 mai - 3 iun
Toyota Yaris
Volkswagen Golf
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

5 €/zi

26 mai - 2 iun
Volkswagen Golf
Seat Ibiza
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

5 €/zi

26 mai - 2 iun
Seat Ibiza
Seat Ibiza
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

5 €/zi

26 mai - 2 iun
Seat Ibiza
Hyundai i10
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

5 €/zi

26 mai - 2 iun
Hyundai i10
Ford Focus
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

5 €/zi

27 mai - 3 iun
Ford Focus
Kia Sportage
Compact SUV sau asemănător
Până la 4 pasageri

5 €/zi

27 mai - 3 iun
Kia Sportage
Dacia Logan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

5 €/zi

26 mai - 2 iun
Dacia Logan

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Spania

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Spania

Care este cea mai ieftină agenție de închirieri auto din Spania?

În prezent, cea mai ieftină agenție de închirieri auto din Spania este Ok Mobility, cu ajutorul căreia utilizatorii pot găsi oferte de doar 7 € pe zi. Cei care rezervă o mașină cu Ok Mobility se bucură, de regulă de prețuri zilnice mai mici decât media națională din 25 €. Ține minte că aceste prețuri pot varia în funcție de locul în care închiriezi, de numărul de zile și de tipul mașinii alese.

Care este cea mai populară agenție de închirieri auto din Spania?

Goldcar Rental SP este cea mai populară agenție de închirieri auto din Spania, 45% optând pentru aceasta în ultima lună. Goldcar Rental SP are de asemenea 23 evaluări și un scor de 5,3 din 10, ceea ce face din această companie de închirieri de mașini cea mai populară alegere a călătorilor.

Care este agenția de închirieri auto care are cele mai multe sucursale în Spania?

Dintre toate agențiile de închirieri auto din Spania Sunnycars are cele mai multe sucursale. Cu 450 de birouri repartizate în toată țara, ai toate șansele să găsești unul dintre centrele lor, fie în aeroportul de destinație, fie în oraș. Dacă nu te-ai hotărât încă asupra orașului pe care vrei să-l vizitezi, află că Palma de Mallorca este cea mai populară destinație în acest moment. De asemenea, în Palma de Mallorca există 6 centre Sunnycars.

Care este cel mai popular tip de mașină de închiriat în Spania?

Economy este cel mai popular tip de mașină de închiriat pentru cei care călătoresc în Spania. Conform datelor noastre, 32% dintre utilizatori preferă Economy înaintea oricărei alteia. Acest lucru se poate datora activităților plănuite și condițiilor climatice din orașul de destinație. Atunci când închiriezi Economy în Spania, te poți aștepta la un preț mediu de 29 € pe zi.

Oferte la mașini de închiriat în Spania găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Spania

Mică mașini

2 € - 33 €

Toate tipurile de mașini

10 € - 54 €

Prețul mediu al unei mașini mică mașină de închiriat în Spania este 19 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 90% mai ieftin decât în restul anului - doar 2 € pe zi. O mașină mică mașină de închiriat este, în mod normal cu 33% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Spania. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Spania poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile mică mașină de închiriat în Spania, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini medie mașină de închiriat în Spania este 33 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 76% mai ieftin decât în restul anului - doar 8 € pe zi. O mașină medie mașină de închiriat este, în mod normal cu 16% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Spania. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Spania poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile medie mașină de închiriat în Spania, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini mare mașină de închiriat în Spania este 58 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 97% mai ieftin decât în restul anului - doar 2 € pe zi. O mașină mare mașină de închiriat este, în mod normal cu 52% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Spania. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Spania poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Spania este 22 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 66% mai ieftin decât în restul anului - doar 8 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 18% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Spania. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Spania poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Spania, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini dubă de închiriat în Spania este 58 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 77% mai ieftin decât în restul anului - doar 14 € pe zi. O mașină dubă de închiriat este, în mod normal cu 53% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Spania. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Spania poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile dubă de închiriat în Spania, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini de lux mașină de închiriat în Spania este 52 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 17% mai ieftin decât în restul anului - doar 44 € pe zi. O mașină de lux mașină de închiriat este, în mod normal cu 48% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Spania. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Spania poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile de lux mașină de închiriat în Spania, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini decapotabilă de închiriat în Spania este 35 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 89% mai ieftin decât în restul anului - doar 4 € pe zi. O mașină decapotabilă de închiriat este, în mod normal cu 23% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Spania. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Spania poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Renault Mégane
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

5 €/zi

29 mai - 3 iun
Renault Mégane
Toyota Yaris
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

5 €/zi

27 mai - 3 iun
Toyota Yaris
Toyota Yaris
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

5 €/zi

26 mai - 2 iun
Toyota Yaris

Registru agenții de închirieri auto din Spania

Principalii furnizori de închirieri auto din Spania

Sunnycars

450 de sucursale

keddy by Europcar

259 de sucursale

Free2Move

205 sucursale

Enterprise Rent-A-Car

196 de sucursale

Europcar

191 de sucursale

Avis

154 de sucursale

Alquicoche

147 de sucursale

Budget

139 de sucursale

Car rental in Spania

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Spania și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Pe care parte a drumului se conduce în Spania?

Ești obligat prin lege să conduci pe partea dreaptă atunci când vizitezi Spania. Nerespectarea acestei reguli poate conduce la amenzi, accidente rutiere sau la ambele.

Cât de bune sunt drumurile în Spania?

Conform datelor din 2019, Spania a ocupat locul 11 mondial în privința calității drumurilor. Țara are un scor de calitate de 5,8 din 7 (7 fiind cel mai înalt scor posibil). Să ai în vedere faptul că vremea și construcțiilor pot, de asemenea, afecta condițiile drumurilor în timpul călătoriei tale.

Care este limita de vârsta pentru consumul de alcool și condusul unui vehicul în Spania?

2,38 mg/l este limita legală de alcool în sânge în Spania. Pentru orice valoare mai ridicată se consideră condus sub influența alcoolului și poate conduce la amendă, suspendarea permisului sau alte penalități. Să ai în vedere și faptul că trebuie să ai cel puțin 18 ani pentru a putea consuma băuturi alcoolice și că nu este recomandat să conduci un vehicul cu motor sub influența alcoolului.

Cât costă benzina în Spania?

Săptămâna trecută, prețul mediu al benzinei în Spania era de 1,65 € pe litru. Conform datelor noastre, Spania nu are nici cele mai mici, nici cele mai mari prețuri din lume la benzină. Egipt este țara cea mai ieftină din acest punct de vedere (cu 0,27 € pe litru), în vreme ce Hong Kong este cea mai scumpă (2,96 € pe litru). Ține minte că prețul la benzină se schimbă în mod constant și poate diferi și în funcție de datele tale de călătorie.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Spania?

Prețurile pentru mașini în Spania sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Spania?

Începând cu mai 2024, ai la dispoziție 4.143 de operatori pentru mașini în Spania..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Spania?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Spania. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Spania?

Pentru a închiria o mașină în Spania, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Spania?

Rezervarea unei mașini în Spania prin momondo te poate ajuta să economisești timp și bani. momondo îți pune la dispoziție o gama variată de opțiuni și mașini, în urmă căutării pe care o face prin mii de website-uri și sucursale specializate, ajutându-te astfel să iei cea mai bună decizie pentru călătoria ta.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Spania?

Prin faptul că îți permite să reduci numărul de rezultatele folosind numeroase filtre, momondo te ajută să găsești cu ușurință mașina ideală de închiriat în Spania. Poți filtra opțiunile în funcție de preț, tipul mașinii, amplasarea sucursalelor și multe altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Spania cu anulare gratuită?

Da, pe momondo poți să sortezi companiile de închirieri auto din Spania în funcție de politica de anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Spania, cu ajutorul momondo?

Politicile privind combustibilul pot fi menționate în mod express pe momondo, cu ajutorul filtrelor care te ajută să îți cauți exact mașina care te interesează în Spania.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Spania, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Da, momondo îți poate afișa ofertele la mașinile de închiriat din Spania care includ curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Spania cu kilometraj nelimitat?

Bineînțeles. Pe momondo, poți filtra rezultatele mașinilor de închiriat în Spania, astfel încât să ți se afișeze doar cele cu kilometraj nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Spania

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.

Primește notificare când scad prețurile

Alerte - modificări zilnice de preț în căsuța de e-mail
Ma 28/5
Amiază
Ma 4/6
Amiază
Trimite-mi prin email cele mai bune oferte de la momondo

Găsește rezultate mai bune pentru cazarea ta în Spania