Mașini de închiriat în Suceava, în Județul Suceava

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Suceava, în Județul Suceava? Caută aici!

Suceava, România
7 oct — 14 oct
Returnare în același loc
Suceava, România
Sâ 7/10
Amiază
Sâ 14/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Suceava

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Suceava

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Suceava?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Suceava se găsesc, în general, prin intermediul Global Rent A Car. Atunci când rezervi cu Global Rent A Car, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 6 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Suceava este de 11 €/zi.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Suceava?

Atunci când închiriază o mașină în Suceava,majoritatea utilizatorilor noștri optează pentru modelul Volkswagen T-Cross, care are un preț mediu de 35 €/zi. Al doilea cel mai popular model este Volkswagen Polo și are un preț mediu de 18 €/zi. Utilizatorii noștri au găsit, însă, mașini Volkswagen T-Cross de închiriat în Suceava începând de la 24 €/zi și Volkswagen Polo, de la 15 €/zi.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Suceava, în Județul Suceava

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Suceava, în Județul Suceava.
Economy26 €/day
Compact28 €/day
Intermediar78 €/day
Full-size SUV120 €/day
Mini16 €/day
Compact SUV39 €/day
Familiar economic55 €/day
Familiar dimensiune intermediară62 €/day
Familiar compact65 €/day
SUV intermediar106 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Oferte la mașini de închiriat în Suceava, în Județul Suceava găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Suceava

Mică

24 € - 54 €

Toate tipurile de mașini

36 € - 132 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Suceava, în România este 42 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 45% mai ieftin decât în restul anului - doar 24 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 45% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Suceava. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Suceava poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Suceava, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Suceava, în România este 79 €. mai este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 54% mai ieftin decât în restul anului - doar 37 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 4% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Suceava. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Suceava poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Suceava, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Suceava, în România este 114 €. aprilie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 39% mai ieftin decât în restul anului - doar 70 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 33% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Suceava. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Suceava poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Suceava, în România este 62 €. mai este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 53% mai ieftin decât în restul anului - doar 30 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 19% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Suceava. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Suceava poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Suceava, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Suceava, în România este 71 €. iunie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 2% mai ieftin decât în restul anului - doar 71 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 7% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Suceava. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Suceava poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Dacia Logan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

26 €/zi

22 oct - 31 oct
Dacia Logan
Volkswagen ID.3
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

28 €/zi

22 oct - 31 oct
Volkswagen ID.3

Registru agenții de închirieri auto din Suceava

Principalii furnizori de închirieri auto din Suceava, în Județul Suceava

Global Rent A Car

3 sucursale

Autoboca

2 sucursale

Autonom

2 sucursale

Autounion Car Rental

2 sucursale

Flex Rent a Car

2 sucursale

Flexicar

2 sucursale

ADDCAR RENTAL

1 sucursală

ADMITA

1 sucursală

Informații despre închirierea de mașini în Suceava

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Suceava

Cea mai populară agenție

Klass Wagen

Tipuri populare de mașini

Compact, Mini, SUV

Cea mai ieftină mașină de închiriat

17 €

Cel mai popular model

Volkswagen T-Cross
Cea mai populară companie de închirieri auto din Suceava pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Klass Wagen. Alternative foarte bune sunt Pricecarz și Autoboca.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Suceava au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Compact, Mini, SUV.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Suceava este de 17 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 37 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Suceava a fost, în ultimele zile, Volkswagen T-Cross. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Volkswagen Polo.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Suceava

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Suceava

Cum conduci cu o mașină închiriată în Suceava - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Suceava și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Care este limita de viteză în Suceava, România?

Călătorii care închiriază o mașină în Suceava trebuie să aibă în vedere că limita maximă de viteză în oraș este 50 km/h. Limita corespunzătoare suburbiilor orașului Suceava este de 100 km/h, în vreme ce, aceea de pe autostrăzi, 130 km/h. Ia în calcul faptul că aceste viteze pot varia în funcție de drumul pe care călătorești, așa că fii atent la semnele de circulație.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Suceava?

Prices for mașini in Suceava are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Suceava?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 24 de operatori pentru mașini în Suceava.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Suceava?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Suceava. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Suceava?

Atunci când închiriezi o mașină în Suceava, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. Un permis de conducere internațional este necesar dacă permisul de conducere este într-o limbă diferită de cea a țării de închiriere și poate fi necesar pentru a evita riscul unor potențiale amenzi. În cazul în care închiriezi în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Suceava

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Suceava

Începe să-ți planifici călătoria în Suceava


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Suceava?

Folosind momondo pentru a rezerva o mașină în Suceava poți economisi timp și bani. momondo caută prin mii de website-uri și sucursale specializate pentru a-ți oferi o gamă largă de opțiuni și mașini din care să alegi.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Suceava?

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Suceava, ajutându-se să filtrezi rezultatele în funcție de preț, capacitate, caracteristici ale mașinii, sucursala de preluare, de predare și multe altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Suceava cu anulare gratuită?

Da, indiferent dacă este vorba de mașini în Suceava sau în altă parte, momondo îți permite să filtrezi rezultatele pentru a le vedea doar pe cele care oferă anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Suceava, cu ajutorul momondo?

Politicile privind combustibilul pot fi menționate în mod express pe momondo, cu ajutorul filtrelor care te ajută să îți cauți exact mașina care te interesează în Suceava.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Suceava, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Da, pe momondo poți căuta mașini de închiriat în Suceava care au opțiunea de curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Suceava cu kilometraj nelimitat?

Da, pe momondo poți găsi mașini de închiriat în Suceava cu kilometraj nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Suceava

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.