Suceava, România Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Suceava, România? Caută aici!

Suceava, România
15 apr — 22 apr
Aceeași locație
Suceava, România
Jo 15/4
Amiază
Jo 22/4
Amiază

Distanța Suceava, România față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Iași

Mașini de închiriat în Suceava

35 de utilizatori au căutat mașini de închiriat în Suceava cu momondo, în Aprilie.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Suceava pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Alamo, Enterprise și National sunt unele dintre companiile care oferă opțiunea de curățenie profundă pentru a reduce riscul de răspândire COVID-19 în Suceava. Vehiculele sunt oricum întotdeauna curățate cu regularitate: companiile merg, însă, acum și mai departe pentru a se asigură că mașinile sunt dezinfectate. Poți vedea care sunt toate companiile de închirieri auto din Suceava care oferă acest serviciu, aplicând filtrul corespunzător și făcând o căutare pe momondo. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Care dintre agențiile de închirieri auto din Suceava are cele mai mici prețuri?

Cu un tarif mediu pe zi de 213 lei, Suceava este cel mai ieftin furnizor din Autoboca; în Suceava are 2 locații de închiriere. Cea mai ieftină ofertă găsită de utilizatorii momondo în Suceava și oferită de Autoboca este 101 lei.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Suceava, România?

Majoritatea agențiilor de închirieri auto din Suceava cu care am încheiat parteneriate nu au o taxă de anulare. Asta înseamnă că, dacă planurile tale se schimbă pe neprevăzut, multe dintre centrele de închirieri, precum Alamo, Enterprise și National, pot oferi anulare gratuită, în funcție de momentul în care ai rezervat.

Câte locații de închiriere are Autoboca în Suceava?

Autoboca este o foarte popular în Suceava, România, întrucât dispune de mai multe locații decât orice altă companie de închirieri auto. Dispune de 2 locații de închiriere în orașul Suceava, România și te poți aștepta la un preț mediu de 213 lei/zi pentru rezervarea mașinii.

Care este limita de viteză în Suceava, România?

Călătorii care închiriază o mașină în Suceava trebuie să aibă în vedere că limita maximă de viteză în oraș este 50 km/h. Limita corespunzătoare suburbiilor orașului Suceava este de 100 km/h, în vreme ce, aceea de pe autostrăzi, 130 km/h. Ia în calcul faptul că aceste viteze pot varia în funcție de drumul pe care călătorești, așa că fii atent la semnele de circulație.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Aprilie?

În mod normal, vremea din Suceava în timpul lunii Aprilie nu ar trebui să influențeze tipul de mașină pe care vrei să închiriezi pentru călătoria ta. Conform datelor noastre, utilizatorii momondo caută adesea anumite tipuri de vehicule atunci când vor să închirieze o mașină în Suceava.


Începe să-ți planifici călătoria în Suceava