Mașini de închiriat în Turcia

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Turcia? Caută aici!

Istanbul, Turcia
14 iul — 21 iul
Returnare în același loc
Istanbul, Turcia
Jo 14/7
Amiază
Jo 21/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Turcia

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Turcia
Toyota Fortuner
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

24 €/zi

24 sept - 30 sept
Toyota Fortuner
Renault Duster
Intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

22 €/zi

16 sept - 23 sept
Renault Duster
Daewoo Leganza
Standard sau asemănător
Până la 5 pasageri

74 €/zi

16 sept - 23 sept
Daewoo Leganza
Daihatsu Sirion
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

19 €/zi

16 sept - 23 sept
Daihatsu Sirion
Class SUV
De lux sau asemănător
Până la 5 pasageri

121 €/zi

8 oct - 11 oct
Class SUV
Toyota Rush
Compact SUV sau asemănător
Până la 4 pasageri

47 €/zi

8 oct - 11 oct
Toyota Rush
Toyota Fortuner
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

42 €/zi

16 sept - 23 sept
Toyota Fortuner
Hyundai Accent
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

32 €/zi

17 sept - 20 sept
Hyundai Accent
Renault Trafic
Dubă pentru pasageri sau asemănător
Până la 5 pasageri

76 €/zi

24 sept - 30 sept
Renault Trafic

Oferte la mașini de închiriat în Turcia găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Turcia

Mașini Mică

16 € - 27 €

Toate tipurile de mașini

18 € - 56 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Turcia este 21 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 28% mai ieftin decât în restul anului - doar 16 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 32% mai ieftin decât media în Turcia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Turcia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Turcia, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Turcia este 22 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 0% mai ieftin decât în restul anului - doar 23 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 29% mai ieftin decât media în Turcia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Turcia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Turcia, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Turcia este 20 €. iunie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 5% mai ieftin decât în restul anului - doar 20 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 35% mai ieftin decât media în Turcia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Turcia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Turcia, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Daihatsu Sirion
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

19 €/zi

16 sept - 23 sept
Daihatsu Sirion
Hyundai Accent
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

19 €/zi

16 sept - 23 sept
Hyundai Accent
Fiat 500
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

20 €/zi

16 sept - 23 sept
Fiat 500

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Turcia

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Turcia

Car rental in Turcia

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Turcia și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

În prezent, cea mai ieftină agenție de închirieri auto din Turcia este Goldcar Rental SP, cu ajutorul căreia utilizatorii pot găsi oferte de doar 14 € pe zi. Cei care rezervă o mașină cu Goldcar Rental SP se bucură, de regulă de prețuri zilnice mai mici decât media națională din 23 €. Ține minte că aceste prețuri pot varia în funcție de locul în care închiriezi, de numărul de zile și de tipul mașinii alese.

Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Turcia, îți recomandăm să alegi Avec Car Rental, una dintre cele mai populare companii de închirieri auto din țară. În ultima lună, 23% dintre utilizatorii momondo au ales Avec Car Rental pentru a-i ajuta cu închirerea auto. Ca nivel de satisfacție clienți, agenția are un scor de 6,0 din 10, oferit de către 4 călători.

Dintre toate agențiile de închirieri auto din Turcia Sunnycars are cele mai multe sucursale. Cu 164 de birouri repartizate în toată țara, ai toate șansele să găsești unul dintre centrele lor, fie în aeroportul de destinație, fie în oraș. Sunnycars are, de obicei, birouri de închiriere în cele mai importante orașe din Turcia. În Istanbul, de exemplu, există 28 de sucursale Sunnycars.

În Turcia, oamenii conduc pe partea dreaptă. If Dacă urmează să călătorești în Turcia venind dintr-o țară în care se conduce pe partea opusă a carosabilului, ai putea avea nevoie de puțin timp să te obișnuiești, mai ales dacă plănuiești să închiriezi o mașină pe perioada șederii tale.

Calitatea drumurilor din Turcia au un scor de calitate de 4,9 pe o scară de la 1 la 7, unde 1 este cel mai mic scor. Acest lucru clasează Turcia pe locul 37 din 137 de țări analizate pentru calitatea drumurilor. Este posibil, însă, drumurile și calitatea lor să difere în funcție de zona din Turcia în care urmează să călătorești.

Limita concentrației de alcool permisă în Turcia este 2,38 mg/l. Este posibil, însă, ca anumite regiuni și orașe din Turcia să aibă propriile legi privind consumul de alcool și condusul, în plus față de legea națională. Asigură-te că verifici acest lucru înainte de a-ți rezerva mașina. Ia în calcul faptul că vârsta legală pentru consumul de alcool în Turcia este 18. Există o lege foarte strică care interzice șoferilor sub această vârstă să consume alcool și să conducă.

32% dintre utilizatorii momondo preferă să închirieze un/o Economy atunci când vizitează Turcia, făcând din această mașină cea mai populară din destinație. Deși prețurile la o mașină de închiriat în Turcia variază în funcție de oraș și de agenția de închirieri, pentru un/o Economy te poți aștepta la un preț mediu de 13 € pe zi.

Benzina în Turcia costă 1,61 € pe litru, conform săptămânii trecute. Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Turcia, stabilește un buget total pentru benzină în funcție de cât plănuiești să conduci. În comparație, Algeria are în prezent cel mai scăzut preț mediu pentru benzină: doar 0,31 € pe litru. Dacă plănuiești să vizitezi și Hong Kong, ia în calcul faptul că aici vei plăti cel mai mult pentru benzină: 2,97 € pe litru.


Mașini de închiriat în orașele populare din Turcia

Compară prețurile mașinilor de închiriat din cele mai populare orașe din Turcia

Mașini de închiriat în aeroporturile populare din Turcia

Închiriază o mașină în oricare dintre aceste aeroporturi populare din Turcia

Începe să-ți planifici călătoria în Turcia


De ce să folosești Momondo?

Folosind momondo pentru a rezerva o mașină în Turcia poți economisi timp și bani. momondo caută prin mii de website-uri și sucursale specializate pentru a-ți oferi o gamă largă de opțiuni și mașini din care să alegi.

Folosind filtre performante, momondo face din găsirea mașinii ideale de închiriat în Turcia o treabă mult mai ușoară. Fie că este vorba de preț, tipul mașinii, facilități sau politici de închiriere, momondo te ajută să reduci rezultatele căutării, astfel încât să ți se afișeze doar opțiunile care corespund cerințelor tale.

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Turcia în funcție de politica de anulare gratuită.

Da, momondo oferă un filtru special pentru politicile privind combustibilul, valabil pentru toate destinațiile în care poți închiria o mașină, inclusiv Turcia.

Da, pe momondo poți căuta mașini de închiriat în Turcia care au opțiunea de curățare în profunzime.

Da, există mașini de închiriat în Turcia cu opțiunea de kilometraj nelimitat, pe care le poți găsi pe momondo.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.