Mașini de închiriat în Turcia

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Turcia? Caută aici!

Istanbul, Turcia
27 sept — 4 oct
Returnare în același loc
Istanbul, Turcia
Mi 27/9
Amiază
Mi 4/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Turcia

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Turcia

Care este cea mai ieftină agenție de închirieri auto din Turcia?

În prezent, cea mai ieftină agenție de închirieri auto din Turcia este aloCar, cu ajutorul căreia utilizatorii pot găsi oferte de doar 11 € pe zi. Cei care rezervă o mașină cu aloCar se bucură, de regulă de prețuri zilnice mai mici decât media națională din 127 €. Ține minte că aceste prețuri pot varia în funcție de locul în care închiriezi, de numărul de zile și de tipul mașinii alese.

Care este cea mai populară agenție de închirieri auto din Turcia?

Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Turcia, îți recomandăm să alegi Right Cars, una dintre cele mai populare companii de închirieri auto din țară. În ultima lună, 29% dintre utilizatorii momondo au ales Right Cars pentru a-i ajuta cu închirerea auto. Ca nivel de satisfacție clienți, agenția are un scor de 3,5 din 10, oferit de către 4 călători.

Care este agenția de închirieri auto care are cele mai multe sucursale în Turcia?

Dintre toate agențiile de închirieri auto din Turcia Nissa Car Rental are cele mai multe sucursale. Cu 210 birouri repartizate în toată țara, ai toate șansele să găsești unul dintre centrele lor, fie în aeroportul de destinație, fie în oraș. Nissa Car Rental are, de obicei, birouri de închiriere în cele mai importante orașe din Turcia. În Istanbul, de exemplu, există 17 sucursale Nissa Car Rental.

Care este cel mai popular tip de mașină de închiriat în Turcia?

48% dintre utilizatorii momondo preferă să închirieze Economy atunci când vizitează Turcia, făcând din această mașină cea mai populară destinație. Deși prețurile la o mașină de închiriat în Turcia variază în funcție de oraș și de agenția de închirieri, pentru Economy te poți aștepta la un preț mediu de 27 € pe zi.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Turcia

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Turcia
Ford Focus
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

10 €/zi

16 oct - 23 oct
Ford Focus
Volkswagen Polo
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

10 €/zi

16 oct - 23 oct
Volkswagen Polo
Volkswagen Golf
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

10 €/zi

16 oct - 24 oct
Volkswagen Golf
Seat Ibiza
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

13 €/zi

16 oct - 23 oct
Seat Ibiza
Chevrolet Sonic Sedan
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

13 €/zi

16 oct - 23 oct
Chevrolet Sonic Sedan
Volkswagen Golf
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

14 €/zi

16 oct - 24 oct
Volkswagen Golf
Opel Insignia
Intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

14 €/zi

16 oct - 23 oct
Opel Insignia
Opel Corsa
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

14 €/zi

11 oct - 13 oct
Opel Corsa
Citroen C4 Picasso
Dubiță sau asemănător
Până la 5 pasageri

14 €/zi

16 oct - 24 oct
Citroen C4 Picasso

Oferte la mașini de închiriat în Turcia găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Turcia

Mașini Mică

15 € - 179 €

Toate tipurile de mașini

16 € - 159 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Turcia este 41 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 64% mai ieftin decât în restul anului - doar 15 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 15% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Turcia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Turcia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Turcia, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Turcia este 47 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 69% mai ieftin decât în restul anului - doar 15 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 3% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Turcia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Turcia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Turcia, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Turcia este 58 €. mai este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 62% mai ieftin decât în restul anului - doar 23 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 19% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Turcia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Turcia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Turcia este 33 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 33% mai ieftin decât în restul anului - doar 23 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 30% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Turcia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Turcia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Turcia, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Turcia este 32 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 66% mai ieftin decât în restul anului - doar 11 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 34% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Turcia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Turcia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Dubă de închiriat în Turcia, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Ford Focus
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

10 €/zi

16 oct - 23 oct
Ford Focus
Volkswagen Polo
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

10 €/zi

16 oct - 23 oct
Volkswagen Polo
Volkswagen Golf
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

10 €/zi

16 oct - 24 oct
Volkswagen Golf

Registru agenții de închirieri auto din Turcia

Principalii furnizori de închirieri auto din Turcia

Nissa Car Rental

210 sucursale

Renticar

163 de sucursale

Nokta Rent A Car

159 de sucursale

Garenta

125 de sucursale

Global Rent A Car

110 sucursale

Enterprise Rent-A-Car

102 sucursale

CIRCULAR

96 de sucursale

Europcar

90 de sucursale

Găsește atracții populare în apropiere de locul de preluare a mașinii închiriate

Vizitează aceste obiective obligatoriu de văzut, plasate în apropierea sucursalelor de închirieri auto din Turcia.

Atracții în apropiere:

Ölüdeniz Plaji526,3 km

Atracții în apropiere:

Ölüdeniz Plaji154,8 km

Atracții în apropiere:

Ölüdeniz Plaji483,6 km

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Turcia

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Turcia

Car rental in Turcia

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Turcia și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Pe care parte a drumului se conduce în Turcia?

În Turcia, oamenii conduc pe partea dreaptă. If Dacă urmează să călătorești în Turcia venind dintr-o țară în care se conduce pe partea opusă a carosabilului, ai putea avea nevoie de puțin timp să te obișnuiești, mai ales dacă plănuiești să închiriezi o mașină pe perioada șederii tale.

Cât de bune sunt drumurile în Turcia?

Calitatea drumurilor din Turcia au un scor de calitate de 4,9 pe o scară de la 1 la 7, unde 1 este cel mai mic scor. Acest lucru clasează Turcia pe locul 37 din 137 de țări analizate pentru calitatea drumurilor. Este posibil, însă, drumurile și calitatea lor să difere în funcție de zona din Turcia în care urmează să călătorești.

Care este limita de vârsta pentru consumul de alcool și condusul unui vehicul în Turcia?

Limita concentrației de alcool permisă în Turcia este 2,38 mg/l. Este posibil, însă, ca anumite regiuni și orașe din Turcia să aibă propriile legi privind consumul de alcool și condusul, în plus față de legea națională. Asigură-te că verifici acest lucru înainte de a-ți rezerva mașina. Ia în calcul faptul că vârsta legală pentru consumul de alcool în Turcia este 18. Există o lege foarte strică care interzice șoferilor sub această vârstă să consume alcool și să conducă.

Cât costă benzina în Turcia?

Benzina în Turcia costă 1,29 € pe litru, conform săptămânii trecute. Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Turcia, stabilește un buget total pentru benzină în funcție de cât plănuiești să conduci. În comparație, Kuweit are în prezent cel mai scăzut preț mediu pentru benzină: doar 0,32 € pe litru. Dacă plănuiești să vizitezi și Hong Kong, ia în calcul faptul că aici vei plăti cel mai mult pentru benzină: 2,90 € pe litru.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Turcia?

Prețurile pentru mașini în Turcia sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Turcia?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 3.068 de operatori pentru mașini în Turcia..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Turcia?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Turcia. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Turcia?

Pentru a închiria o mașină în Turcia, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în orașele populare din Turcia

Compară prețurile mașinilor de închiriat din cele mai populare orașe din Turcia

Mașini de închiriat în aeroporturile populare din Turcia

Închiriază o mașină în oricare dintre aceste aeroporturi populare din Turcia

Începe să-ți planifici călătoria în Turcia


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Turcia?

Folosind momondo pentru a rezerva o mașină în Turcia poți economisi timp și bani. momondo caută prin mii de website-uri și sucursale specializate pentru a-ți oferi o gamă largă de opțiuni și mașini din care să alegi.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Turcia?

Folosind filtre performante, momondo face din găsirea mașinii ideale de închiriat în Turcia o treabă mult mai ușoară. Fie că este vorba de preț, tipul mașinii, facilități sau politici de închiriere, momondo te ajută să reduci rezultatele căutării, astfel încât să ți se afișeze doar opțiunile care corespund cerințelor tale.

Afișează momondo mașini de închiriat în Turcia cu anulare gratuită?

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Turcia în funcție de politica de anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Turcia, cu ajutorul momondo?

Da, momondo oferă un filtru special pentru politicile privind combustibilul, valabil pentru toate destinațiile în care poți închiria o mașină, inclusiv Turcia.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Turcia, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Da, pe momondo poți căuta mașini de închiriat în Turcia care au opțiunea de curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Turcia cu kilometraj nelimitat?

Da, există mașini de închiriat în Turcia cu opțiunea de kilometraj nelimitat, pe care le poți găsi pe momondo.


Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.