Ultimele oferte
Sfaturi
Comparare vehicule
Catalogul agenției
Întrebări frecvente

Mașini de închiriat în Milano, în Lombardy

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Milano, în Lombardy? Caută aici!

Vârsta șoferului: 26-65
Tue 18/6
Tue 25/6

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Câștigătoare a premiului Cea mai bună aplicație de călătorii din Europa în 2023
Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Cele mai bune oferte la mașini
Cele mai bune oferte la mașini
Vezi oferte la agențiile de închiriere din peste 70.000 de destinații.
Transparența prețului
Transparența prețului
Verifică prețul total dinainte și evită surprizele.
Rezervă cu flexibilitate
Rezervă cu flexibilitate
Găsește mașini cu anulare gratuită și curățire sporită.
Alerte de preț
Alerte de preț
Nu ești gata să rezervi? Crează o alertă de preț și urmărește evoluția prețurilor.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Milano, în Lombardy

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Milano, în Lombardy.
Economy6 €/day
Compact8 €/day
Intermediar16 €/day
SUV10 €/day
Mini7 €/day
Compact SUV8 €/day
Familiar compact8 €/day
Recomandarea furnizorului10 €/day
SUV intermediar28 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Milano

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Milano

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Milano?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Milano se găsesc, în general, prin intermediul Target Italy. Atunci când rezervi cu Target Italy, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 5 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Milano este de 16 €/zi.

Ce companie de închirieri auto din Milano are cele mai multe locații?

Sunnycars are cele mai multe locații dintre toate companiile de închirieri auto din Milano, cu 30 sucursale.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Milano?

Închirierea unei mașini Fiat 500 în Milano este cea mai populară alegere în rândul utilizatorilor momondo, urmată de Fiat 500X. S-au găsit oferte la Fiat 500 (cu închierere din Milano) pentru 18 € pe zi (în medie) și cu un minim de 3 €. Tot aici, închirierea zilnică a unei mașini Fiat 500X in Milano costă, în medie, 24 €, deși au fost găsite prețuri de numai 4 €.

Oferte la mașini de închiriat în Milano, în Lombardy găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Milano

Mică mașini

11 € - 37 €

Toate tipurile de mașini

22 € - 60 €

Prețul mediu al unei mașini mică mașină de închiriat în Milano, în Italia este 20 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 48% mai ieftin decât în restul anului - doar 11 € pe zi. O mașină mică mașină de închiriat este, în mod normal cu 45% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Milano. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Milano poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile mică mașină de închiriat în Milano, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini medie mașină de închiriat în Milano, în Italia este 56 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 51% mai ieftin decât în restul anului - doar 28 € pe zi. O mașină medie mașină de închiriat este, în mod normal cu 34% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Milano. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Milano poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile medie mașină de închiriat în Milano, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini mare mașină de închiriat în Milano, în Italia este 117 €. august este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 78% mai ieftin decât în restul anului - doar 27 € pe zi. O mașină mare mașină de închiriat este, în mod normal cu 68% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Milano. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Milano poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Milano, în Italia este 32 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 69% mai ieftin decât în restul anului - doar 10 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 16% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Milano. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Milano poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Milano, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini dubă de închiriat în Milano, în Italia este 110 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 48% mai ieftin decât în restul anului - doar 58 € pe zi. O mașină dubă de închiriat este, în mod normal cu 66% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Milano. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Milano poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini de lux mașină de închiriat în Milano, în Italia este 72 €. august este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 80% mai ieftin decât în restul anului - doar 15 € pe zi. O mașină de lux mașină de închiriat este, în mod normal cu 48% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Milano. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Milano poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini decapotabilă de închiriat în Milano, în Italia este 28 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 79% mai ieftin decât în restul anului - doar 6 € pe zi. O mașină decapotabilă de închiriat este, în mod normal cu 27% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Milano. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Milano poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Chevrolet Aveo Sedan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri
Mașini cu 5 uși

6 €/zi

16 Jun - 20 Jun
Chevrolet Aveo Sedan
Ford Focus
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

8 €/zi

16 Jun - 20 Jun
Ford Focus

Registru agenții de închirieri auto din Milano

Principalii furnizori de închirieri auto din Milano, în Lombardy

keddy by Europcar

13 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0

Dollar

12 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,1

Confort

7,6

Evaluare Generală

7,3

Preluare/Returnare

7,3

Valoare

7,3

Hertz

21 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,1

Confort

6,9

Evaluare Generală

6,5

Preluare/Returnare

6,5

Valoare

6,5

Thrifty

11 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

7,3

Evaluare Generală

5,8

Preluare/Returnare

6,5

Valoare

5,7

DRIVALIA

9 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,0

Confort

6,0

Evaluare Generală

6,0

Preluare/Returnare

6,3

Valoare

7,0

Budget

12 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,2

Confort

5,1

Evaluare Generală

4,3

Preluare/Returnare

4,5

Valoare

4,3

Avis

13 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

4,9

Confort

4,6

Evaluare Generală

4,0

Preluare/Returnare

3,9

Valoare

3,9

Sunnycars

30 de sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Milano

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Milano

Cea mai populară agenție

Galierirent

Tipuri populare de mașini

Economy, Intermediate, Compact

Cea mai ieftină mașină de închiriat

12 €

Cel mai popular model

Fiat 500
Cea mai populară companie de închirieri auto din Milano pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Galierirent. Alternative foarte bune sunt SURPRICE CAR RENTAL și NOLEGGIARE .
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Milano au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Economy, Intermediate, Compact.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Milano este de 12 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 23 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Milano a fost, în ultimele zile, Fiat 500. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Fiat 500X.

Cum conduci cu o mașină închiriată în Milano - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Milano și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Milano, Italia?

Serviciile de închirieri auto din Milano, oferite de companii populare, precum keddy by Europcar, Ok Mobility și Budget vor da, în general, posibilitatea de anulare gratuită. Deși momondo nu are niciun control asupra acestor politici de anulare, te putem ajuta să găsești cea mai ieftină mașină de închiriat pentru călătoria pe care o plănuiești.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Milano, în luna iulie?

O mașină standard este alegerea ideală atunci când vizitezi Milano în iulie. În timpul lunii iulie, precipitațiile medii în Milano sunt de 98 mm, iar temperaturile se învârt în jurul a 21 °C. Aceste condiții se potrivesc perfect unei mașini standard, care poate fi manevrată cu ușurință pe ploaie și rezistă la temperaturi scăzute. Închirierea unei mașini Standard în Milano te va costa, în medie 147 €/zi.

Care este limita de viteză în Milano, Italia?

Atunci când închiriezi o mașină în Milano, trebuie să te conformezi limitei de viteză de 50 km/h. Limitele maxime pe drumurile de suburbie și autostrăzile din Milano sunt de 90 km/h, respectiv 130 km/h. Fii atent la semnele de circulație, întrucât aceste limite de viteză pot varia în funcție de zona în care te afli.

Care companie Maserati Ghibli în oferă spre închiriere mașini Milano?

Cum este vremea în Milano, Italia în luna iunie?

În luna iunie, în Milano se înregistrează precipitații de 93 mm și o temperatură medie de 19 °C. Această informație poate fi de mare folos dacă te interesează să închiriezi o mașină în Milano pentru că te poate ajuta să iei cea mai bună decizie.

Este vremea în Milano asemănătoare cu cea din restul regiunii Lombardy?

Călătorii care plănuiesc să părăsească Milano pentru a face un roadtrip în Lombardy sau în zonele înconjurătoare în luna iunie se pot aștepta la temperaturi de 19 °C și la precipitații de 105,3 mm pe parcursul întregii luni.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Milano?

Prețurile pentru mașini în Milano sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Milano?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Milano este de 384 (de la iunie 2024).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Milano?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Milano. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Milano?

Pentru a închiria o mașină în Milano, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Milano?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Milano, pentru că este rapid, gratuit și ușor de folosit și te poate ajuta să economisești bani. momondo se ocupă de partea mai anevoioasă de căutare a opțiunilor, iar ție îți rămâne doar să compari prețurile și politicile care te avantajează cel mai mult în călătoria ta.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Milano?

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă de mașină de închiriat în Milano punându-ți la dispoziție filtre care să selecteze doar mașini ce corespund cerințelor tale. Aceste filtre includ, printre altele, prețul, tipul mașinii, compania de închirieri și politici specifice de rezervare care te-ar putea interesa.

Afișează momondo mașini de închiriat în Milano cu anulare gratuită?

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Milano în funcție de politica de anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Milano, cu ajutorul momondo?

Da, momondo include un filtru pentru politicile privind combustibilul pentru închirierile auto din Milano.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Milano, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Da, momondo îți poate afișa ofertele la mașinile de închiriat din Milano care includ curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Milano cu kilometraj nelimitat?

Bineînțeles. Pe momondo, poți filtra rezultatele mașinilor de închiriat în Milano, astfel încât să ți se afișeze doar cele cu kilometraj nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Milano

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.

Primește notificare când scad prețurile

Alerte - modificări zilnice de preț în căsuța de e-mail
Tue 18/6
Amiază
Tue 25/6
Amiază
Trimite-mi prin email cele mai bune oferte de la momondo