Milano, Italia Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Milano, Italia? Caută aici!

Milano, Milano, Italia
15 apr — 22 apr
Aceeași locație
Milano, Milano, Italia
Jo 15/4
Amiază
Jo 22/4
Amiază

Care este cel mai ieftin moment pentru a închiria o mașină în Milano?

Tot

22 lei - 223 lei

De familie

21 lei - 153 lei

Economic

22 lei - 103 lei

Cel mai ieftin moment pentru a închiria o mașină în Milano, Italia este luna mai. La doar 22 lei pe zi, prețul este cu 67% mai scăzut decât în restul anului. Cea mai scumpă lună este ianuarie. Dacă ești în căutarea unui tip de mașină în special, o idee bună ar fi închirierea unei mașini economice în mai. Dacă ai nevoie de mai mult spațiu pentru familia ta, vehiculele mai lungi (cu mai mult de 6 locuri) sunt, în general, cele mai ieftine când le închiriezi în mai. Prețul unei mașini de închiriat în Milano poate varia în funcție de mai mulți factori, prin care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Milano Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Milano, Italia
Scorul agenției: 6.9 (Bun)

Scor calculat în baza a 122 de review-uri

Scorul agenției: 5.9 (Acceptabil)

Scor calculat în baza a 70 de review-uri

Scorul agenției: 5.9 (Acceptabil)

Scor calculat în baza a 91 de review-uri

Scorul agenției: 10.0 (Excelent)

Scor calculat în baza a 3 de review-uri

Scorul agenției: 8.6 (Excelent)

Scor calculat în baza a 3 de review-uri

Scorul agenției: 7.1 (Bun)

Scor calculat în baza a 5 de review-uri

Scorul agenției: 6.6 (Bun)

Scor calculat în baza a 6 de review-uri

Scorul agenției: 6.0 (Bun)

Scor calculat în baza a 2 de review-uri


Distanța Milano, Italia față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Milano Aeroportul Internațional Milano-Malpensa

Mașini de închiriat în Milano

279 de utilizatori au căutat mașini de închiriat în Milano cu momondo, în Aprilie.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Milano pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Multe companii de închirieri auto din Milano aplică noi standarde de curățenie pentru a se asigura că mașinile lor sunt dezinfectate pentru siguranța ta. Această nouă funcționalitate de curățenie profundă este oferită acum în locații precum Alamo, Enterprise și Avis. Folosește noul nostru filtru de căutare și vezi toate companiile care oferă curățenie sporită în Milano. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Cât de mult va costa închirierea unei mașini în Milano, Italia în Mai?

În Milano, prețul mediu al mașinilor de închiriat, în timpul unui weekend, în luna Mai a fost de 63 lei. Totuși, unii utilizatori au găsit oferte mai ieftine, de până la 39 lei. Pentru închirierea unei mașini timp de o săptămână, cel mai mic preț este 15 lei, cu mai multe opțiuni în jurul sumei de 58 lei.

Care dintre agențiile de închirieri auto din Milano are cele mai mici prețuri?

B-Rent are, de obicei, cele mai mici prețuri din Milano, pentru mașini pe care le poți găsi la oricare dintre locațiile lor de închirere. În medie, așteaptă-te să plătești 50 lei/zi, deși utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 17 lei/zi pentru închirierea lor auto din Milano.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Milano, Italia?

Serviciile de închirieri auto din Milano, oferite de companii populare, precum Alamo, Enterprise și Avis vor da, în general, posibilitatea de anulare gratuită. Deși momondo nu are niciun control asupra acestor politici de anulare, te putem ajuta să găsești cea mai ieftină mașină de închiriat pentru călătoria pe care o plănuiești.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Milano, în luna Mai?

O mașină standard este alegerea ideală atunci când vizitezi Milano în Mai. În timpul lunii Mai, precipitațiile medii în Milano sunt de 93 mm, iar temperaturile se învârt în jurul a 19 °C. Aceste condiții se potrivesc perfect unei mașini standard, care poate fi manevrată cu ușurință pe ploaie și rezistă la temperaturi scăzute. Închirierea unei mașini Standard în Milano te va costa, în medie 853 lei/zi.

Câte locații de închiriere are MAGGIORE în Milano?

Cu 13 locații, MAGGIORE are cele mai multe spații de închiriere auto dintre toate companiile din Milano, Italia. În mod normal, utilizatorii momondo găsesc oferte cu 108 lei/zi atunci când închiriază o mașină de la MAGGIORE în Milano, Italia.

Care este limita de viteză în Milano, Italia?

Atunci când închiriezi o mașină în Milano, trebuie să te conformezi limitei de viteză de 50 km/h. Limitele maxime pe drumurile de suburbie și autostrăzile din Milano sunt de 90 km/h, respectiv 130 km/h. Fii atent la semnele de circulație, întrucât aceste limite de viteză pot varia în funcție de zona în care te afli.

Cum este vremea în Milano, Italia în luna Aprilie?

În luna Aprilie, în Milano se înregistrează precipitații de 106 mm și o temperatură medie de 11 °C. Această informație poate fi de mare folos dacă te interesează să închiriezi o mașină în Milano pentru că te poate ajuta să iei cea mai bună decizie.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Aprilie?

În mod normal, vremea din Milano în timpul lunii Aprilie nu ar trebui să influențeze tipul de mașină pe care vrei să închiriezi pentru călătoria ta. Conform datelor noastre, utilizatorii momondo caută adesea anumite tipuri de vehicule atunci când vor să închirieze o mașină în Milano. Călătorii interesați de închirierea ieftină a unei mașini în Milano preferă, în general, mașinile mici. Acestea sunt, de cele mai multe ori, cele mai ieftine. Opel Corsa, Ford Focus și Fiat 500 sunt exemple de mașini mici, disponibile pentru închirieri.

Este vremea în Milano asemănătoare cu cea din restul regiunii Lombardy?

Călătorii care plănuiesc să părăsească Milano pentru a face un roadtrip în Lombardy sau în zonele înconjurătoare în luna Aprilie se pot aștepta la temperaturi de 11 °C și la precipitații de 101,7 mm pe parcursul întregii luni.


Începe să-ți planifici călătoria în Milano