Mașini de închiriat în Bacău, România

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Bacău, România? Caută aici!

Bacău, România
19 mai — 26 mai
Aceeași locație
Bacău, România
Mi 19/5
Amiază
Mi 26/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Bacău Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Bacău, România
0,0
Groaznic
2 de locații
0,0
Groaznic
2 de locații
0,0
Groaznic
2 de locații
0,0
Groaznic
2 de locații
0,0
Groaznic
2 de locații
0,0
Groaznic
2 de locații
0,0
Groaznic
2 de locații
0,0
Groaznic
1 locație

Distanța Bacău, România față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Iași

Mașini de închiriat în Bacău

46 de utilizatori au căutat mașini de închiriat în Bacău cu momondo, în Mai.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Bacău pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Alamo, Enterprise și National sunt unele dintre companiile care oferă opțiunea de curățenie profundă pentru a reduce riscul de răspândire COVID-19 în Bacău. Vehiculele sunt oricum întotdeauna curățate cu regularitate: companiile merg, însă, acum și mai departe pentru a se asigură că mașinile sunt dezinfectate. Poți vedea care sunt toate companiile de închirieri auto din Bacău care oferă acest serviciu, aplicând filtrul corespunzător și făcând o căutare pe momondo. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Care dintre agențiile de închirieri auto din Bacău are cele mai mici prețuri?

NU Car are, de obicei, cele mai mici prețuri din Bacău, pentru mașini pe care le poți găsi la oricare dintre locațiile lor de închirere. În medie, așteaptă-te să plătești 126 lei/zi, deși utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 67 lei/zi pentru închirierea lor auto din Bacău.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Bacău, România?

Cele mai multe agenții de închirieri auto din Bacău oferă posibilitatea de anulare gratuită. momondo îți va spune întotdeauna dacă centrele acestor agenții, precum Alamo, Enterprise și National, cer taxe de anulare călătorilor nevoiți să facă modificări pe ultima sută de metri.

Câte locații de închiriere are Klass Wagen în Bacău?

Klass Wagen are 2 locații de închiriere. Utilizatorii momondo se pot aștepta la un preț de 121 lei/zi, în medie, atunci când închiriază o mașină din aceste locații.

Care este limita de viteză în Bacău, România?

Atunci când închiriezi o mașină în Bacău, trebuie să te conformezi limitei de viteză de 50 km/h. Limitele maxime pe drumurile de suburbie și autostrăzile din Bacău sunt de 100 km/h, respectiv 130 km/h. Fii atent la semnele de circulație, întrucât aceste limite de viteză pot varia în funcție de zona în care te afli.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Mai?

În mod normal, vremea din Bacău în timpul lunii Mai nu ar trebui să influențeze tipul de mașină pe care vrei să închiriezi pentru călătoria ta. Conform datelor noastre, utilizatorii momondo caută adesea anumite tipuri de vehicule atunci când vor să închirieze o mașină în Bacău.


Mașini de închiriat în aeroporturile din Bacău

Rezervă o mașină de închiriat într-un alt aeroport în apropiere de Bacău

Începe să-ți planifici călătoria în Bacău