Mașini de închiriat în Bacău, în Județul Bacău

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Bacău, în Județul Bacău? Caută aici!

Bacău, România
29 sept — 6 oct
Returnare în același loc
Bacău, România
Vi 29/9
Amiază
Vi 6/10
Amiază

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Bacău

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Bacău

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Bacău?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Bacău se găsesc, în general, prin intermediul NU Car. Atunci când rezervi cu NU Car, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 16 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Bacău este de 29 €/zi.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Bacău?

Majoritatea utilizatorilor momondo vor închiria Toyota Aygo în Bacău, deși închirierea Opel Corsa este o a doua alegere populară, conform datelor noastre. Dacă ești interesat să închiriezi Toyota Aygo, prețurile sunt în medie de 31 € pe zi. Unii utilizatori au găsit oferte pentru închirierea Toyota Aygo în Bacău pentru doar 24 € pe zi. Opel Corsa închirieri în. Bacău costă în medie 43 € pe zi, iar unele dintre cele mai ieftine oferte sunt la 40 € pe zi.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Bacău, în Județul Bacău

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Bacău, în Județul Bacău.
Economy47 €/day
Compact66 €/day
Intermediar81 €/day
Full-size SUV133 €/day
Mini46 €/day
Familiar economic50 €/day
Familiar dimensiune intermediară79 €/day
Familiar compact82 €/day
Compact SUV91 €/day
SUV intermediar118 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Oferte la mașini de închiriat în Bacău, în Județul Bacău găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Bacău

Mașini Mică

17 € - 52 €

Toate tipurile de mașini

27 € - 310 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Bacău, în România este 36 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 55% mai ieftin decât în restul anului - doar 17 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 65% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Bacău. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Bacău poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Bacău, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Bacău, în România este 62 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 47% mai ieftin decât în restul anului - doar 33 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 41% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Bacău. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Bacău poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Bacău, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Bacău, în România este 81 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 67% mai ieftin decât în restul anului - doar 27 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 23% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Bacău. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Bacău poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Bacău, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Bacău, în România este 109 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 35% mai ieftin decât în restul anului - doar 71 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 5% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Bacău. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Bacău poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Volkswagen up!
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

46 €/zi

9 oct - 16 oct
Volkswagen up!
Toyota Yaris
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

47 €/zi

9 oct - 16 oct
Toyota Yaris
Renault Clio Estate
Familiar economic sau asemănător
Până la 2 pasageri

50 €/zi

9 oct - 16 oct
Renault Clio Estate

Registru agenții de închirieri auto din Bacău

Principalii furnizori de închirieri auto din Bacău, în Județul Bacău

Klass Wagen

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0

Enterprise Rent-A-Car

1 sucursală

Budget

2 sucursale

Alamo

1 sucursală

Direct Rent

1 sucursală

Autonom

2 sucursale

Autounion Car Rental

2 sucursale

Drive2u

2 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Bacău

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Bacău

Cea mai populară agenție

Autonom

Tipuri populare de mașini

Economy, Compact, Mini

Cea mai ieftină mașină de închiriat

27 €

Cel mai popular model

Toyota Aygo
Cea mai populară companie de închirieri auto din Bacău pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Autonom. Alternative foarte bune sunt NU Car și Pricecarz.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Bacău au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Economy, Compact, Mini.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Bacău este de 27 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 56 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Bacău a fost, în ultimele zile, Toyota Aygo. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Opel Corsa.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Bacău

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Bacău

Cum conduci cu o mașină închiriată în Bacău - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Bacău și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Care este limita de viteză în Bacău, România?

Atunci când închiriezi o mașină în Bacău, trebuie să te conformezi limitei de viteză de 50 km/h. Limitele maxime pe drumurile de suburbie și autostrăzile din Bacău sunt de 100 km/h, respectiv 130 km/h. Fii atent la semnele de circulație, întrucât aceste limite de viteză pot varia în funcție de zona în care te afli.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Bacău?

Prețurile pentru mașini în Bacău au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Bacău?

31 de operatori pentru mașini în Bacău există pe piață începând cu septembrie 2023.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Bacău?

În diferite țări, inclusiv în Bacău, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Bacău?

Pentru a închiria o mașină în Bacău, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Bacău

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Bacău

De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Bacău?

Rezervarea unei mașini în Bacău prin momondo te poate ajuta să economisești timp și bani. momondo îți pune la dispoziție o gama variată de opțiuni și mașini, în urmă căutării pe care o face prin mii de website-uri și sucursale specializate, ajutându-te astfel să iei cea mai bună decizie pentru călătoria ta.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Bacău?

Prin filtrele pe care le pune la dispoziție, momondo te ajută să găsești cea mai bună mașină de închiriat în Bacău. Poți reduce numărul de rezultatele folosind opțiunile de preț și funcțiile hărții, precum și filtre ce țin de politicile de kilometraj, printre altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Bacău cu anulare gratuită?

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Bacău în funcție de politica de anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Bacău, cu ajutorul momondo?

Politicile privind combustibilul pot fi menționate în mod express pe momondo, cu ajutorul filtrelor care te ajută să îți cauți exact mașina care te interesează în Bacău.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Bacău, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Pe momondo poți realiza căutări în Bacău, filtrând rezultatele în funcție de opțiunea de curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Bacău cu kilometraj nelimitat?

Bineînțeles. Pe momondo, poți filtra rezultatele mașinilor de închiriat în Bacău, astfel încât să ți se afișeze doar cele cu kilometraj nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Bacău

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.