Pescara, Italia Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Pescara, Italia? Caută aici!

Pescara, Pescara, Italia
18 apr — 25 apr
Aceeași locație
Pescara, Pescara, Italia
Du 18/4
Amiază
Du 25/4
Amiază

Pescara Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Pescara, Italia
Scorul agenției: 10.0 (Excelent)

Scor calculat în baza a 1 review

Scorul agenției: 9.2 (Excelent)

Scor calculat în baza a 1 review

Scorul agenției: 8.6 (Excelent)

Scor calculat în baza a 3 de review-uri

Scorul agenției: 7.2 (Bun)

Scor calculat în baza a 2 de review-uri


Distanța Pescara, Italia față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Roma Aeroportul Internațional Leonardo da Vinci

Mașini de închiriat în Pescara

Pe parcursul lunii Aprilie, am procesat 30 de căutări de închirieri de mașini în Pescara pentru utilizatorii momondo.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Pescara pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Alamo, Enterprise și National sunt unele dintre companiile care oferă opțiunea de curățenie profundă pentru a reduce riscul de răspândire COVID-19 în Pescara. Vehiculele sunt oricum întotdeauna curățate cu regularitate: companiile merg, însă, acum și mai departe pentru a se asigură că mașinile sunt dezinfectate. Poți vedea care sunt toate companiile de închirieri auto din Pescara care oferă acest serviciu, aplicând filtrul corespunzător și făcând o căutare pe momondo. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Care dintre agențiile de închirieri auto din Pescara are cele mai mici prețuri?

Așteaptă-te ca cele mai bune prețuri din Pescara să le găsești la keddy by Europcar. Cu tarife medii de 67 lei/zi, disponibile la cele 2 locații ale lor de închiriere, keddy by Europcar este o companie foarte bună de rezervări auto.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Pescara, Italia?

Cele mai multe agenții de închirieri auto din Pescara oferă posibilitatea de anulare gratuită. momondo îți va spune întotdeauna dacă centrele acestor agenții, precum Alamo, Enterprise și National, cer taxe de anulare călătorilor nevoiți să facă modificări pe ultima sută de metri.

Câte locații de închiriere are Europcar în Pescara?

Orașul Pescara, Italia are 2 locații ale companiei Europcar (care operează un preț mediu pe zi de 109 lei).

Care este limita de viteză în Pescara, Italia?

Atunci când conduci în interiorul orașului Pescara, limita de viteză este de 50 km/h . Este posibil ca aceeași limită să se aplice cartierelor și orașelor din jur. Limita în zonele de periferie ale orașului Pescara este 90 km/h, iar cea de pe autostrăzi, 130 km/h. Totuși, pentru că aceste limite pot varia, asigură-te că urmezi indicațiile semnelor de circulație

Cum este vremea în Pescara, Italia în luna Aprilie?

În luna Aprilie, în Pescara se înregistrează precipitații de 55 mm și o temperatură medie de 12 °C. Această informație poate fi de mare folos dacă te interesează să închiriezi o mașină în Pescara pentru că te poate ajuta să iei cea mai bună decizie.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Aprilie?

În mod normal, vremea în Pescara în luna Aprilie nu ar trebui să influențeze foarte mult tipul de mașină. Utilizatorii momondo par să prefere anumite tipuri de mașini atunci când caută un vehicul anume pentru călătoria lor în Pescara. Călătorii interesați de închirierea ieftină a unei mașini în Pescara preferă, în general, mașinile mici. Acestea sunt, de cele mai multe ori, cele mai ieftine. Fiat Panda, Class Mini Car și Ford Fiesta sunt exemple de mașini mici, disponibile pentru închirieri.

Este vremea în Pescara asemănătoare cu cea din restul regiunii Abruzzo?

Dacă te interesează să închiriezi o mașină în Pescara, în luna Aprilie, pentru un roadtrip în zonele înconjurătoare, este important să știi că zona Abruzzo are, în general, o temperatură de 12 °C și caz precipitații de 55 mm.


Mașini de închiriat în aeroporturile din Pescara

Rezervă o mașină de închiriat într-un alt aeroport în apropiere de Pescara

Începe să-ți planifici călătoria în Pescara