Mașini de închiriat în Pescara, în Abruzzo

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Pescara, în Abruzzo? Caută aici!

Pescara, Pescara, Italia
6 iul — 13 iul
Returnare în același loc
Pescara, Pescara, Italia
Mi 6/7
Amiază
Mi 13/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat în Pescara, în Abruzzo găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Pescara

Mașini Mică

17 € - 68 €

Toate tipurile de mașini

17 € - 68 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Pescara, în Italia este 28 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 42% mai ieftin decât în restul anului - doar 17 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 4% mai scump decât media în Pescara. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Pescara poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Pescara

Principalii furnizori de închirieri auto din Pescara, în Abruzzo
2 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0
7 de sucursale
4 de sucursale
3 de sucursale
3 de sucursale
3 de sucursale
2 de sucursale
2 de sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Pescara

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Pescara

Tipuri populare de mașini

Mini, Economy, Compact

Cea mai ieftină mașină de închiriat

13 €

Cel mai popular model

Fiat Panda
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Pescara au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Mini, Economy, Compact.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Pescara este de 13 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 19 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Pescara a fost, în ultimele zile, Fiat Panda. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Fiat 500C.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Pescara

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Pescara

Cum conduci cu o mașină închiriată în Pescara - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Pescara și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Așteaptă-te ca cele mai bune prețuri din Pescara să le găsești la keddy by Europcar. Cu tarife medii de 15 €/zi, disponibile în cele 2 sucursale ale lor, keddy by Europcar este o companie foarte bună de închirieri auto.

Cele mai multe agenții de închirieri auto din Pescara oferă posibilitatea de anulare gratuită. momondo îți va spune întotdeauna dacă centrele acestor agenții, precum Hertz, Budget și Europcar, cer taxe de anulare călătorilor nevoiți să facă modificări pe ultima sută de metri.

Orașul Pescara, Italia are 2 locații ale companiei Europcar (care operează un preț mediu pe zi de 25 €).

Atunci când conduci în interiorul orașului Pescara, limita de viteză este de 50 km/h . Este posibil ca aceeași limită să se aplice cartierelor și orașelor din jur. Limita în zonele de periferie ale orașului Pescara este 90 km/h, iar cea de pe autostrăzi, 130 km/h. Totuși, pentru că aceste limite pot varia, asigură-te că urmezi indicațiile semnelor de circulație

În luna iunie, în Pescara se înregistrează precipitații de 44 mm și o temperatură medie de 20 °C. Această informație poate fi de mare folos dacă te interesează să închiriezi o mașină în Pescara pentru că te poate ajuta să iei cea mai bună decizie.

Dacă te interesează să închiriezi o mașină în Pescara, în luna iunie, pentru un roadtrip în zonele înconjurătoare, este important să știi că zona Abruzzo are, în general, o temperatură de 20 °C și caz precipitații de 44 mm.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Pescara

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Pescara

Începe să-ți planifici călătoria în Pescara


De ce să folosești Momondo?

Folosind momondo pentru a rezerva o mașină în Pescara poți economisi timp și bani. momondo caută prin mii de website-uri și sucursale specializate pentru a-ți oferi o gamă largă de opțiuni și mașini din care să alegi.

Prin filtrele pe care le pune la dispoziție, momondo te ajută să găsești cea mai bună mașină de închiriat în Pescara. Poți reduce numărul de rezultatele folosind opțiunile de preț și funcțiile hărții, precum și filtre ce țin de politicile de kilometraj, printre altele.

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Pescara în funcție de politica de anulare gratuită.

Desigur! momondo oferă această funcționalitate celor care caută mașini de închiriat în Pescara.

Da, momondo îți poate afișa ofertele la mașinile de închiriat din Pescara care includ curățare în profunzime.

Da, pe momondo poți găsi mașini de închiriat în Pescara cu kilometraj nelimitat.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.