Mașini de închiriat în Germania

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Germania? Caută aici!

Berlin, Germania
5 iul — 12 iul
Returnare în același loc
Berlin, Germania
Ma 5/7
Amiază
Ma 12/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Germania

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Germania
Audi A6
Premium sau asemănător
Până la 5 de pasageri
Mașini cu 4 uși

64 €/zi

15 iul - 18 iul
Audi A6
Toyota Fortuner
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 de pasageri

42 €/zi

15 iul - 18 iul
Toyota Fortuner
Renault Duster
Intermediar sau asemănător
Până la 5 de pasageri

47 €/zi

15 iul - 18 iul
Renault Duster
Opel Corsa
Economy sau asemănător
Până la 2 de pasageri

36 €/zi

15 iul - 18 iul
Opel Corsa
Renault Mégane
Familiar compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri

43 €/zi

15 iul - 18 iul
Renault Mégane
Class SUV
De lux sau asemănător
Până la 5 de pasageri

58 €/zi

15 iul - 18 iul
Class SUV
Porsche Panamera
Recomandarea furnizorului sau asemănător
Până la 5 de pasageri
Mașini cu 5 uși

37 €/zi

15 iul - 18 iul
Porsche Panamera
Hyundai Accent
Compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri

43 €/zi

15 iul - 18 iul
Hyundai Accent
Renault Duster
Intermediar sau asemănător
Până la 5 de pasageri

49 €/zi

15 iul - 18 iul
Renault Duster

Oferte la mașini de închiriat în Germania găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Germania

Mașini Mică

27 € - 55 €

Toate tipurile de mașini

30 € - 87 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Germania este 40 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 33% mai ieftin decât în restul anului - doar 27 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 30% mai ieftin decât media în Germania. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Germania poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Germania, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Germania este 44 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 43% mai ieftin decât în restul anului - doar 26 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 22% mai ieftin decât media în Germania. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Germania poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Germania, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Germania este 78 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 31% mai ieftin decât în restul anului - doar 54 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 27% mai scump decât media în Germania. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Germania poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mare de închiriat în Germania, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Opel Corsa
Economy sau asemănător
Până la 2 de pasageri

36 €/zi

15 iul - 18 iul
Opel Corsa
Renault Mégane
Familiar compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri

43 €/zi

15 iul - 18 iul
Renault Mégane
Hyundai Accent
Compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri

40 €/zi

15 iul - 18 iul
Hyundai Accent

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Germania

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Germania

Car rental in Germania

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Germania și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Avis este cea mai ieftină agenție de închirieri auto din Germania, oferind prețuri de până la 24 € pe zi în anumite zone ale țării. Prin comparație, prețul mediu pentru închirierea unei mașini în Germania este de 66 € pe zi.

În momentul de față, cea mai populară agenție de închirieri mașini din Germania este Enterprise. 55 de utilizatori au oferit companiei Enterprise o notă medie de 7,5 din 10 în privința serviciului clienți și a calității mașinilor de închiriat. În ultima lună, 21% dintre utilizatori au ales Enterprise pentru a-și închiria mașina în călătoria lor în Germania.

Sunnycars are cele mai multe sucursale de închirieri din Germania. Compania are 1.471 de birouri, iar multe dintre acestea sunt în aeroporturi sau în centrele orașelor. Nu te-ai hotărât ce oraș să vizitezi, dar știi sigur că vrei să închiriezi o mașină de la Sunnycars? Munchen este cel mai popular oraș din Germania și dispune de 40 de sucursale de închirieri auto.

Dacă închiriezi o mașină în Germania, ține minte că ești nevoit să conduci numai pe partea dreaptă.

Rețeaua de drumuri din Germania a obținut o notă de 5,7 pentru calitatea sa (1- cea mai mică, 7 - cea mai mare). Acest lucru clasează țara pe locul 13 mondial, dintr-un total de 137 de țări. Drumurile variază semnificativ de la o regiune la alta a țării, așa că folosește acest scor în scop pur orientativ sau ca pe o referință de comparare.

Limita legală a concentrației de alcool în sânge în 2,38 mg/l este de 2,38 mg/l%. Totuși, este important să verifici legile regionale sau locale ale orașului, deoarece uneori această limită poate diferi. Această valoare mai poate varia și în funcție de vârstă, experiența șoferului și de eventualitatea folosirii unui vehicul comercial. Reține că există sancțiuni mai severe pentru cei care beau și conduc neavând vârsta legală. În Germania, trebuie să ai cel puțin 16 pentru a bea.

Există o mulțime de tipuri de mașini de închiriat din care poți alege, dar atunci când vizitezi Germania, află că cel mai popular tip este un/o Compact. Aproximativ 21% dintre utilizatori au ales Compact în ultimele 30 de zile și au plătit, în medie 38 € pe zi pentru închiriere. Bineînețeles, poți alege orice tip de mașină răspunde cel mai bine bugetului tău, activităților planificate și condițiilor climatice.

În Germania te poți aștepta la un preț mediu la benzină de 1,89 € pe litru. Ia în calcul faptul că acesta a fost prețul mediu la nivel național săptămâna trecută, iar prețul combustibilului poate varia pe teritoriul țării. În comparație, Algeria are în prezent cel mai scăzut preț mediu pentru benzină: doar 0,31 € pe litru. Dacă plănuiești să vizitezi și Hong Kong, ia în calcul faptul că aici vei plăti cel mai mult pentru benzină: 2,84 € pe litru.


Mașini de închiriat în regiunile populare din Germania

Găsește mașina perfectă de închiriat pentru călătoria ta în oricare dintre aceste regiuni din Germania

Mașini de închiriat în aeroporturile populare din Germania

Închiriază o mașină în oricare dintre aceste aeroporturi populare din Germania

Începe să-ți planifici călătoria în Germania


De ce să folosești Momondo?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Germania. De ce? Pentru că te ajută să economisești timp și bani. momondo caută și compară prețuri și politici pentru mașini de închiriat oferite de sute de website-uri specializate în mașini de închiriat.

Prin filtrele pe care le pune la dispoziție, momondo te ajută să găsești cea mai bună mașină de închiriat în Germania. Poți reduce numărul de rezultatele folosind opțiunile de preț și funcțiile hărții, precum și filtre ce țin de politicile de kilometraj, printre altele.

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Germania în funcție de politica de anulare gratuită.

Desigur! momondo oferă această funcționalitate celor care caută mașini de închiriat în Germania.

Atunci când cauți mașini de închiriat pe momondo, poți alege opțiunea de curățare în profunzime pentru toate destinațiile, inclusiv Germania.

Da, există mașini de închiriat în Germania cu opțiunea de kilometraj nelimitat, pe care le poți găsi pe momondo.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.