Mașini de închiriat în Germania

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Germania? Caută aici!

Munchen, Germania
29 sept — 6 oct
Returnare în același loc
Munchen, Germania
Vi 29/9
Amiază
Vi 6/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Germania

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Germania

Care este cea mai ieftină agenție de închirieri auto din Germania?

Ok Mobility este cea mai ieftină agenție de închirieri auto din Germania, oferind prețuri de până la 25 € pe zi în anumite zone ale țării. Prin comparație, prețul mediu pentru închirierea unei mașini în Germania este de 53 € pe zi.

Care este agenția de închirieri auto care are cele mai multe sucursale în Germania?

keddy by Europcar are cele mai multe sucursale de închirieri din Germania. Compania are 784 de birouri, iar multe dintre acestea sunt în aeroporturi sau în centrele orașelor. Nu te-ai hotărât ce oraș să vizitezi, dar știi sigur că vrei să închiriezi o mașină de la keddy by Europcar? Munchen este cel mai popular oraș din Germania și dispune de 27 de sucursale de închirieri auto.

Care este cel mai popular tip de mașină de închiriat în Germania?

Există o mulțime de tipuri de mașini de închiriat din care poți alege, dar atunci când vizitezi Germania, află că cel mai popular tip este Compact. Aproximativ 32% dintre utilizatori au ales Compact în ultimele 30 de zile și au plătit, în medie 50 € pe zi pentru închiriere. Bineînețeles, poți alege orice tip de mașină răspunde cel mai bine bugetului tău, activităților planificate și condițiilor climatice.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Germania

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Germania
Kia Sportage
Compact SUV sau asemănător
Până la 4 pasageri

19 €/zi

2 oct - 6 oct
Kia Sportage
Seat Leon
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

20 €/zi

2 oct - 6 oct
Seat Leon
Chevrolet Sonic Sedan
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

22 €/zi

2 oct - 6 oct
Chevrolet Sonic Sedan
Ford Focus
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

24 €/zi

7 oct - 9 oct
Ford Focus
Chevrolet Sonic Sedan
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

24 €/zi

27 sept - 4 oct
Chevrolet Sonic Sedan
Opel Astra
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

25 €/zi

20 oct - 27 oct
Opel Astra
Chevrolet Aveo Sedan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri
Mașini cu 5 uși

25 €/zi

27 sept - 4 oct
Chevrolet Aveo Sedan
Nissan Juke
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

25 €/zi

18 nov - 21 nov
Nissan Juke
Skoda Citigo
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

25 €/zi

27 sept - 4 oct
Skoda Citigo

Oferte la mașini de închiriat în Germania găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Germania

Mașini Mică

31 € - 60 €

Toate tipurile de mașini

46 € - 124 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Germania este 43 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 30% mai ieftin decât în restul anului - doar 31 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 35% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Germania. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Germania poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Germania, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Germania este 59 €. mai este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 44% mai ieftin decât în restul anului - doar 34 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 11% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Germania. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Germania poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Germania, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Germania este 80 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 59% mai ieftin decât în restul anului - doar 34 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 18% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Germania. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Germania poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mare de închiriat în Germania, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Germania este 51 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 35% mai ieftin decât în restul anului - doar 34 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 23% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Germania. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Germania poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Germania, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Germania este 119 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 74% mai ieftin decât în restul anului - doar 31 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 44% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Germania. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Germania poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini De lux de închiriat în Germania este 80 €. august este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 31% mai ieftin decât în restul anului - doar 56 € pe zi. O mașină De lux de închiriat este, în mod normal cu 18% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Germania. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Germania poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Decapotabilă de închiriat în Germania este 38 €. aprilie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 6% mai ieftin decât în restul anului - doar 36 € pe zi. O mașină Decapotabilă de închiriat este, în mod normal cu 44% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Germania. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Germania poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Seat Leon
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

20 €/zi

2 oct - 6 oct
Seat Leon
Seat Leon
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

22 €/zi

2 oct - 6 oct
Seat Leon
Chevrolet Sonic Sedan
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

24 €/zi

7 oct - 9 oct
Chevrolet Sonic Sedan

Registru agenții de închirieri auto din Germania

Principalii furnizori de închirieri auto din Germania

keddy by Europcar

784 de sucursale

Sunnycars

673 de sucursale

Europcar

635 de sucursale

FLIZZR

542 de sucursale

Global Rent A Car

504 sucursale

Sixt

487 de sucursale

BUCHBINDER

479 de sucursale

Avis

344 de sucursale

Găsește atracții populare în apropiere de locul de preluare a mașinii închiriate

Vizitează aceste obiective obligatoriu de văzut, plasate în apropierea sucursalelor de închirieri auto din Germania.

Atracții în apropiere:

Parcul Național Berchtesgaden422,3 km

Atracții în apropiere:

Parcul Național Berchtesgaden536,0 km

Atracții în apropiere:

Parcul Național Berchtesgaden122,6 km

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Germania

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Germania

Car rental in Germania

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Germania și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Pe care parte a drumului se conduce în Germania?

Dacă închiriezi o mașină în Germania, ține minte că ești nevoit să conduci numai pe partea dreaptă.

Cât de bune sunt drumurile în Germania?

Rețeaua de drumuri din Germania a obținut o notă de 5,7 pentru calitatea sa (1- cea mai mică, 7 - cea mai mare). Acest lucru clasează țara pe locul 13 mondial, dintr-un total de 137 de țări. Drumurile variază semnificativ de la o regiune la alta a țării, așa că folosește acest scor în scop pur orientativ sau ca pe o referință de comparare.

Care este limita de vârsta pentru consumul de alcool și condusul unui vehicul în Germania?

Limita legală a concentrației de alcool în sânge în 2,38 mg/l este de 2,38 mg/l%. Totuși, este important să verifici legile regionale sau locale ale orașului, deoarece uneori această limită poate diferi. Această valoare mai poate varia și în funcție de vârstă, experiența șoferului și de eventualitatea folosirii unui vehicul comercial. Reține că există sancțiuni mai severe pentru cei care beau și conduc neavând vârsta legală. În Germania, trebuie să ai cel puțin 16 pentru a bea.

Cât costă benzina în Germania?

În Germania te poți aștepta la un preț mediu la benzină de 1,89 € pe litru. Ia în calcul faptul că acesta a fost prețul mediu la nivel național săptămâna trecută, iar prețul combustibilului poate varia pe teritoriul țării. În comparație, Kuweit are în prezent cel mai scăzut preț mediu pentru benzină: doar 0,32 € pe litru. Dacă plănuiești să vizitezi și Hong Kong, ia în calcul faptul că aici vei plăti cel mai mult pentru benzină: 2,90 € pe litru.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Germania?

Prices for mașini in Germania refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Germania?

6.492 de operatori pentru mașini în Germania există pe piață începând cu septembrie 2023.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Germania?

În diferite țări, inclusiv în Germania, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Germania?

Pentru a închiria o mașină în Germania, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în regiunile populare din Germania

Găsește mașina perfectă de închiriat pentru călătoria ta în oricare dintre aceste regiuni din Germania

Mașini de închiriat în orașele populare din Germania

Compară prețurile mașinilor de închiriat din cele mai populare orașe din Germania

Mașini de închiriat în aeroporturile populare din Germania

Închiriază o mașină în oricare dintre aceste aeroporturi populare din Germania

Începe să-ți planifici călătoria în Germania


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Germania?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Germania. De ce? Pentru că te ajută să economisești timp și bani. momondo caută și compară prețuri și politici pentru mașini de închiriat oferite de sute de website-uri specializate în mașini de închiriat.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Germania?

Prin filtrele pe care le pune la dispoziție, momondo te ajută să găsești cea mai bună mașină de închiriat în Germania. Poți reduce numărul de rezultatele folosind opțiunile de preț și funcțiile hărții, precum și filtre ce țin de politicile de kilometraj, printre altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Germania cu anulare gratuită?

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Germania în funcție de politica de anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Germania, cu ajutorul momondo?

Desigur! momondo oferă această funcționalitate celor care caută mașini de închiriat în Germania.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Germania, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Atunci când cauți mașini de închiriat pe momondo, poți alege opțiunea de curățare în profunzime pentru toate destinațiile, inclusiv Germania.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Germania cu kilometraj nelimitat?

Da, există mașini de închiriat în Germania cu opțiunea de kilometraj nelimitat, pe care le poți găsi pe momondo.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Germania

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.