Mașini de închiriat în Malta

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Malta? Caută aici!

Luqa, Malta
9 iun — 16 iun
Returnare în același loc
Luqa, Malta
Vi 9/6
Amiază
Vi 16/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Malta

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Malta

Care este cea mai ieftină agenție de închirieri auto din Malta?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Malta se găsesc, de obicei, prin Ace. Atunci când rezervi cu Ace, poți închiria mașini cu doar 12 €/zi, depinzând de orașul pe care plănuiești să-l vizitezi. Prin comparație, prețul mediu pentru închirierea unei mașini în Malta este 16 €/zi.

Care este cea mai populară agenție de închirieri auto din Malta?

Cea mai populară companie de închirieri auto din Malta este SURPRICE CAR RENTAL . Această companie de închireri de mașini are 2 evaluări, cu un scor mediu de satisfacție a clienților de 2,0 din 10. Pentru călătoria lor în Malta, 31% dintre utilizatorii momondo au ales să își închirieze mașina cu SURPRICE CAR RENTAL .

Care este agenția de închirieri auto care are cele mai multe sucursale în Malta?

Compania de închirieri mașini cu cele mai multe sucursale în Malta este Sunnycars. Au momentan 15 birouri în aeroporturile și în centrele orașelor din toată țara. Dacă nu te-ai hotărât încă ce oraș vrei să vizitezi în Malta, află că Luqa este cea mai populară destinație din țară. Aici, Sunnycars dispune de 1 sucursală în tot orașul.

Care este cel mai popular tip de mașină de închiriat în Malta?

Mini este cel mai popular tip de mașină de închiriat pentru cei care călătoresc în Malta. Conform datelor noastre, 49% dintre utilizatori preferă Mini înaintea oricărei alteia. Acest lucru se poate datora activităților plănuite și condițiilor climatice din orașul de destinație. Atunci când închiriezi Mini în Malta, te poți aștepta la un preț mediu de 22 € pe zi.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Malta

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Malta
Opel Corsa
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

13 €/zi

7 iun - 14 iun
Opel Corsa
Skoda Citigo
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

16 €/zi

7 iun - 14 iun
Skoda Citigo
Renault Mégane
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

18 €/zi

7 iun - 14 iun
Renault Mégane
Chevrolet Aveo Sedan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri
Mașini cu 5 uși

22 €/zi

7 iun - 14 iun
Chevrolet Aveo Sedan
Renault Mégane Estate
Familiar compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

24 €/zi

7 iun - 14 iun
Renault Mégane Estate
Hyundai i10
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

24 €/zi

7 iun - 14 iun
Hyundai i10
Ford Kuga
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

30 €/zi

7 iun - 14 iun
Ford Kuga
Nissan Juke
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

32 €/zi

7 iun - 14 iun
Nissan Juke
Ford Kuga
Compact SUV sau asemănător
Până la 4 pasageri

37 €/zi

7 iun - 14 iun
Ford Kuga

Oferte la mașini de închiriat în Malta găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Malta

Mașini Mică

7 € - 30 €

Toate tipurile de mașini

14 € - 56 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Malta este 16 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 57% mai ieftin decât în restul anului - doar 7 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 43% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Malta. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Malta poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Malta, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Malta este 28 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 66% mai ieftin decât în restul anului - doar 10 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 4% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Malta. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Malta poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Malta este 38 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 0% mai ieftin decât în restul anului - doar 39 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 29% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Malta. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Malta poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Malta este 20 €. iunie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 35% mai ieftin decât în restul anului - doar 13 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 29% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Malta. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Malta poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Malta, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Malta este 40 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 50% mai ieftin decât în restul anului - doar 20 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 30% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Malta. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Malta poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Decapotabilă de închiriat în Malta este 24 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 38% mai ieftin decât în restul anului - doar 15 € pe zi. O mașină Decapotabilă de închiriat este, în mod normal cu 15% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Malta. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Malta poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Opel Corsa
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

13 €/zi

7 iun - 14 iun
Opel Corsa
Skoda Citigo
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

16 €/zi

7 iun - 14 iun
Skoda Citigo

Registru agenții de închirieri auto din Malta

Principalii furnizori de închirieri auto din Malta

Sunnycars

15 sucursale

Suncar Rent a Car

10 sucursale

1First Car Rental

9 sucursale

Malta First Car Hire

9 sucursale

Best Buy

8 sucursale

Drifter Car Rentals

8 sucursale

Budget

6 sucursale

CB Rent a Car

6 sucursale

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Malta

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Malta

Car rental in Malta

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Malta și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

În Malta, șoferilor li se cere să conducă tot timpul pe partea stânga. Nerespectarea acestei reguli înseamnă încălcarea legii.

Din 137 countries, Malta a ocupat locul 91 pentru calitatea drumurilor sale. Pe o scară de la 1 la 7 (unde 7 este cea mai mare notă), Malta a primit nota 3,4 pentru calitatea drumurilor. Totuși, ține minte că aceasta poate varia în funcție de zona pe care o vizitezi și de vreme.


Mașini de închiriat în orașele populare din Malta

Compară prețurile mașinilor de închiriat din cele mai populare orașe din Malta

Mașini de închiriat în aeroporturile populare din Malta

Închiriază o mașină în oricare dintre aceste aeroporturi populare din Malta

Începe să-ți planifici călătoria în Malta


De ce să folosești Momondo?

momondo găsește și compară mii de website-uri specializate în mașini de închiriat, pentru a-ți afișa cea mai bună selecție de politici și mașini de închiriat în Malta. În plus, folosirea motorului de căutare momondo este rapidă și gratuită.

Prin faptul că îți permite să reduci numărul de rezultatele folosind numeroase filtre, momondo te ajută să găsești cu ușurință mașina ideală de închiriat în Malta. Poți filtra opțiunile în funcție de preț, tipul mașinii, amplasarea sucursalelor și multe altele.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.