Mașini de închiriat în Calabria

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Calabria? Caută aici!

Lamezia Terme, Calabria, Italia
3 iun — 10 iun
Returnare în același loc
Lamezia Terme, Calabria, Italia
Vi 3/6
Amiază
Vi 10/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat în Calabria găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Calabria

Mașini Mică

8 € - 33 €

Toate tipurile de mașini

8 € - 59 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Calabria este 13 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 39% mai ieftin decât în restul anului - doar 8 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 28% mai ieftin decât media în Calabria. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Calabria poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Calabria

Principalii furnizori de închirieri auto din Calabria
2 de sucursale
2 de sucursale
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Calabria

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Calabria

Car rental in Calabria

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Calabria și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Conform datelor noastre, costul pentru închirierea unei mașini în Calabria este, în medie, de 27 € pe zi. Totuși, ai putea găsi oferte la închirieri auto pentru numai 13 € pe zi, ceea ce ar reprezenta o diferență de 71% față de cel mai mare preț mediu zilnic (care este 46 €).

La momentul actual, cea mai ieftină companie auto din Calabria este NOLEGGIARE ; utilizatorii noștri au găsit pentru ea prețuri de numai 13 €/zi. Dacă în orașul pe care plănuiești să-l vizitezi nu există niciun birou NOLEGGIARE , îți recomandăm să închiriezi o mașină cu MAGGIORE sau cu SICILY BY CAR , care sunt, de asemenea, unele dintre cele mai ieftine agenții din zonă. Pentru MAGGIORE , utilizatorii au găsit recent prețuri de aproximativ 16 €/zi și 20 €/pe zi pentru SICILY BY CAR .

Lamezia Terme și Tropea sunt cele mai ieftine orașe pentru închirierea unei mașini în Calabria. Am descoperit că NOLEGGIARE este agenția cu cele mai mici prețuri pentru închirieri auto din Lamezia Terme (cu tarife începând de la 16 €/zi), iar NOLEGGIARE este cea mai economică agenție din Tropea, cu prețuri începând de la 21 €/zi.

Pentru utilizatorii momondo, 7 zile este cea mai populară perioadă de închiriere a unei mașini Calabria. Închirierea pentru 7 zile va costa, în medie, 26 €/zi. Dacă hotărăști să închiriezi o mașină în Calabria pentru o săptămână, prețurile vor fi de aproximativ 179 €. Mulți utilizatori fac închirieri de un weekend, care costă, în medie, 72 €. Dacă este te interesează o călătorie mai lungă, poți închiria o mașină în Calabria pentru o lună, cu un cost mediu total de aproximativ 1.134 €.


Mașini de închiriat în orașele populare din Calabria

Compară prețurile mașinilor de închiriat din cele mai populare orașe din Calabria

Începe să-ți planifici călătoria în Calabria


De ce să folosești Momondo?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Calabria, pentru că este rapid, gratuit și ușor de folosit și te poate ajuta să economisești bani. momondo se ocupă de partea mai anevoioasă de căutare a opțiunilor, iar ție îți rămâne doar să compari prețurile și politicile care te avantajează cel mai mult în călătoria ta.

Prin filtrele pe care le pune la dispoziție, momondo te ajută să găsești cea mai bună mașină de închiriat în Calabria. Poți reduce numărul de rezultatele folosind opțiunile de preț și funcțiile hărții, precum și filtre ce țin de politicile de kilometraj, printre altele.

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Calabria în funcție de politica de anulare gratuită.

Desigur! momondo oferă această funcționalitate celor care caută mașini de închiriat în Calabria.

Pe momondo poți realiza căutări în Calabria, filtrând rezultatele în funcție de opțiunea de curățare în profunzime.

Bineînțeles. Pe momondo, poți filtra rezultatele mașinilor de închiriat în Calabria, astfel încât să ți se afișeze doar cele cu kilometraj nelimitat.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.