Lamezia Terme Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Lamezia Terme? Caută aici!

Lamezia Terme, Calabria, Italia
25 ian. — 1 febr.
Aceeași locație
Lamezia Terme, Calabria, Italia
Lun 25/1
Amiază
Lun 1/2
Amiază

Lamezia Terme Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Lamezia Terme
Scorul agenției: 10.0 (Excelent)

Scor calculat în baza a 2 de review-uri

Scorul agenției: 9.4 (Excelent)

Scor calculat în baza a 2 de review-uri

Scorul agenției: 8.4 (Excelent)

Scor calculat în baza a 1 review

Scorul agenției: 7.6 (Bun)

Scor calculat în baza a 1 review

Scorul agenției: 7.5 (Bun)

Scor calculat în baza a 5 de review-uri

Scorul agenției: 6.8 (Bun)

Scor calculat în baza a 4 de review-uri

Scorul agenției: 5.6 (Acceptabil)

Scor calculat în baza a 3 de review-uri

Scorul agenției: 3.9 (Mediocru)

Scor calculat în baza a 4 de review-uri


Distanța Lamezia Terme față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Lamezia Terme S Eufemia

Mașini de închiriat în Lamezia Terme

În luna Ianuarie, până la momentul actual, 61 de utilizatori momondo au căutat mașini de închiriat ieftin în Lamezia Terme.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Lamezia Terme pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Curățenia profundă este unul din noile beneficii care pot fi oferite atunci când închiriezi o mașină în Lamezia Terme. Folosește filtrul nostru de căutare pentru călătoria ta și vezi toate companiile care oferă curățenie sporită. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Care dintre agențiile de închirieri auto din Lamezia Terme are cele mai mici prețuri?

Așteaptă-te ca cele mai bune prețuri din Lamezia Terme să le găsești la MAGGIORE . Cu tarife medii de 121 lei/zi, disponibile la cele 2 locații ale lor de închiriere, MAGGIORE este o companie foarte bună de rezervări auto.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Lamezia Terme?

În cele mai multe cazuri, nu se aplică nicio taxă atunci când îți anulezi rezervarea auto în Lamezia Terme. Te sfătuim , totuși, să verifici dacă compania de închirieri auto pe care o preferi oferă posibilitatea de anulare gratuită atunci când rezervi cu momondo.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Lamezia Terme, în luna Februarie?

Îți recomandăm să închiriezi o mașină economică atunci când vizitezi Lamezia Terme, în timpul lunii Februarie. În vreme ce mașină economică nu este recomandată pe gheață sau zăpadă, este o alegere foarte bună pentru ploaie și temperaturi blânde. În Februarie, temperaturile din Lamezia Terme sunt de aproximativ 11 °C, iar precipitațiile cunosc valori de 79 mm - acestea sunt condiții ideale pentru închirerea unei mașini economice. Închirierea unei mașini Economy în Lamezia Terme te va costa, în medie 50 lei/zi.

Câte locații de închiriere are MAGGIORE în Lamezia Terme?

MAGGIORE este o foarte popular în Lamezia Terme, întrucât dispune de mai multe locații decât orice altă companie de închirieri auto. Dispune de 2 locații de închiriere în orașul Lamezia Terme și te poți aștepta la un preț mediu de 121 lei/zi pentru rezervarea mașinii.

Care este limita de viteză în Lamezia Terme?

Călătorii care închiriază o mașină în Lamezia Terme trebuie să aibă în vedere că limita maximă de viteză în oraș este 50 km/h. Limita corespunzătoare suburbiilor orașului Lamezia Terme este de 90 km/h, în vreme ce, aceea de pe autostrăzi, 130 km/h. Ia în calcul faptul că aceste viteze pot varia în funcție de drumul pe care călătorești, așa că fii atent la semnele de circulație.

Cum este vremea în Lamezia Terme, Italia în luna Ianuarie?

Cei interesați de închirierea unei mașini în Lamezia Terme în luna Ianuarie, se pot aștepta la temperaturi de aproximativ 10 °C și precipitații în jur de 90 mm. Această informație poate fi foarte utilă pentru a alege tipul mașinii pe care să o închiriezi.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Ianuarie?

În mod normal, vremea din Lamezia Terme în timpul lunii Ianuarie nu ar trebui să influențeze tipul de mașină pe care vrei să închiriezi pentru călătoria ta. Conform datelor noastre, utilizatorii momondo caută adesea anumite tipuri de vehicule atunci când vor să închirieze o mașină în Lamezia Terme. Călătorii interesați de închirierea ieftină a unei mașini în Lamezia Terme preferă, în general, mașinile mici. Acestea sunt, de cele mai multe ori, cele mai ieftine. Fiat Panda, Ford Fiesta și Chevrolet Spark sunt exemple de mașini mici, disponibile pentru închirieri.

Este vremea în Lamezia Terme asemănătoare cu cea din restul regiunii Calabria?

Cei interesați de închirierea unei mașini în Lamezia Terme pentru un roadtrip în regiunile înconjurătoare să ia în calcul că temperatura în Calabria în timpul lunii Ianuarie este de aproximativ 10 °C, cu posibilități de precipitații de 90 mm.


Începe să-ți planifici călătoria în Lamezia Terme

  • Află ultimele sfaturi legate de zborurile din/către Lamezia Terme

    Află care e cea mai bună perioadă pentru a călători, cele mai mici prețuri și cele mai populare companii aeriene.

    Găsește zboruri către Lamezia Terme