Mașini de închiriat în Belgia

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Belgia? Caută aici!

Bruxelles, Belgia
2 oct — 9 oct
Returnare în același loc
Bruxelles, Belgia
Lu 2/10
Amiază
Lu 9/10
Amiază

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Belgia

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Belgia

Care este cea mai ieftină agenție de închirieri auto din Belgia?

În Alamo se găsesc, de regulă, cele mai ieftine închirieri auto din Belgia. Utilizatorii se pot bucura adesea de prețuri de doar 24 €/zi atunci când rezervă prin Alamo. Este mult mai probabil să găsești oferte la mașini de închiriat la un preț sub media națională (48 €/zi), atunci când rezervi cu Alamo. Oricum, aeste prețuri pot diferi în funcție de tipul mașinii și de orașul în care o închiriezi.

Care este cea mai populară agenție de închirieri auto din Belgia?

Thrifty este, momentan, cea mai populară companie de închirieri auto din Belgia; 38% dintre utilizatori i-au solicitat serviciile în ultima lună. Popularitatea Thrifty se bazează și pe 9 evaluări și pe un scor mediu de satisfacție a clienților de 7,7 din 10. Să ai totuși în vedere faptul că destinația ta din Belgia ar putea să nu dispună de un centru de închirieri auto Thrifty, așa că te sfătuim să ai și o agenție de rezervă în minte.

Care este agenția de închirieri auto care are cele mai multe sucursale în Belgia?

Cu 54 de sucursale în destinații din Belgia, Free2Move este agenția cu cele mai multe centre de închirieri auto. Ia în calcul să vizitezi orașul Bruxelles, cel mai popular din Belgia. Free2Move are peste 2 sucursale aici, multe dintre ele găsindu-se în aeroport și în centrul orașului.

Care este cel mai popular tip de mașină de închiriat în Belgia?

Când vine vorba de închirierea unei mașini în Belgia, călătorii preferă să închirieze o mașină Economy. De fapt, 39% dintre utilizatorii momondo au închiriat acest tip de mașină în ultimele 30 de zile și au plătit un preț mediu de 45 € pe zi.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Belgia

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Belgia
Chevrolet Aveo Sedan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri
Mașini cu 5 uși

18 €/zi

21 oct - 28 oct
Chevrolet Aveo Sedan
Chevrolet Aveo Sedan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri
Mașini cu 5 uși

19 €/zi

2 oct - 9 oct
Chevrolet Aveo Sedan
Renault Mégane
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

20 €/zi

2 oct - 9 oct
Renault Mégane
Chevrolet Sonic Sedan
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

21 €/zi

2 oct - 9 oct
Chevrolet Sonic Sedan
Kia Sportage
Compact SUV sau asemănător
Până la 4 pasageri

21 €/zi

2 oct - 9 oct
Kia Sportage
Volkswagen Polo
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

21 €/zi

2 oct - 9 oct
Volkswagen Polo
Nissan Juke
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

24 €/zi

2 oct - 9 oct
Nissan Juke
Seat Leon ST
Familiar compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

25 €/zi

2 oct - 9 oct
Seat Leon ST
Ford Mondeo
Intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

25 €/zi

21 oct - 28 oct
Ford Mondeo

Oferte la mașini de închiriat în Belgia găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Belgia

Mașini Mică

29 € - 60 €

Toate tipurile de mașini

54 € - 126 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Belgia este 47 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 39% mai ieftin decât în restul anului - doar 29 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 41% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Belgia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Belgia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Belgia, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Belgia este 82 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 42% mai ieftin decât în restul anului - doar 48 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 4% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Belgia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Belgia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Belgia, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Belgia este 92 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 56% mai ieftin decât în restul anului - doar 41 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 15% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Belgia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Belgia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Belgia este 70 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 42% mai ieftin decât în restul anului - doar 41 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 12% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Belgia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Belgia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Belgia, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Belgia este 98 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 20% mai ieftin decât în restul anului - doar 79 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 20% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Belgia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Belgia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Dubă de închiriat în Belgia, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Chevrolet Aveo Sedan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri
Mașini cu 5 uși

18 €/zi

21 oct - 28 oct
Chevrolet Aveo Sedan
Chevrolet Aveo Sedan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri
Mașini cu 5 uși

19 €/zi

2 oct - 9 oct
Chevrolet Aveo Sedan
Renault Mégane
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

20 €/zi

2 oct - 9 oct
Renault Mégane

Registru agenții de închirieri auto din Belgia

Principalii furnizori de închirieri auto din Belgia

Free2Move

54 de sucursale

keddy by Europcar

39 de sucursale

Sunnycars

34 de sucursale

Enterprise Rent-A-Car

29 de sucursale

Europcar

28 de sucursale

Avis

26 de sucursale

Budget

20 de sucursale

Hertz

16 sucursale

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Belgia

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Belgia

Car rental in Belgia

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Belgia și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Pe care parte a drumului se conduce în Belgia?

Ești obligat prin lege să conduci pe partea dreaptă atunci când vizitezi Belgia. Nerespectarea acestei reguli poate conduce la amenzi, accidente rutiere sau la ambele.

Cât de bune sunt drumurile în Belgia?

Conform datelor din 2019, Belgia a ocupat locul 30 mondial în privința calității drumurilor. Țara are un scor de calitate de 5,1 din 7 (7 fiind cel mai înalt scor posibil). Să ai în vedere faptul că vremea și construcțiilor pot, de asemenea, afecta condițiile drumurilor în timpul călătoriei tale.

Care este limita de vârsta pentru consumul de alcool și condusul unui vehicul în Belgia?

2,38 mg/l este limita maximă a concentrației de alcool în sânge pentru a conduce legal o mașină Belgia. Atât rezidenții, cât și vizitatorii care se urcă la volan având o concentrație mai ridicată pot avea parte de penalități legale. Belgia are legi foarte stricte împotriva indivizilor care beau alcool și conduc având o vârsta mai mică decât cea legală consumului de alcool: 16 ani.

Cât costă benzina în Belgia?

Benzina în Belgia costă 1,84 € pe litru, conform săptămânii trecute. Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Belgia, stabilește un buget total pentru benzină în funcție de cât plănuiești să conduci. Dacă ești în căutarea unei mașini ieftine de închiriat, ia în calcul vizitarea unei țări unde combustibilul este foarte ieftin, precum Kuweit (prețul mediu la benzină este de 0,32 € pe litru). Hong Kong este o altă țară superbă de vizitat dacă nu te îngrijorează prețul benzinei care obișnuiește să fie în jur de 2,91 € pe litru (conform săptămânii trecute).

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Belgia?

Prices for mașini in Belgia refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Belgia?

305 operatori pentru mașini în Belgia există pe piață începând cu septembrie 2023.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Belgia?

În diferite țări, inclusiv în Belgia, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Belgia?

Pentru a închiria o mașină în Belgia, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în orașele populare din Belgia

Compară prețurile mașinilor de închiriat din cele mai populare orașe din Belgia

Mașini de închiriat în aeroporturile populare din Belgia

Închiriază o mașină în oricare dintre aceste aeroporturi populare din Belgia

Începe să-ți planifici călătoria în Belgia


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Belgia?

Folosind momondo pentru a rezerva o mașină în Belgia poți economisi timp și bani. momondo caută prin mii de website-uri și sucursale specializate pentru a-ți oferi o gamă largă de opțiuni și mașini din care să alegi.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Belgia?

Prin filtrele pe care le pune la dispoziție, momondo te ajută să găsești cea mai bună mașină de închiriat în Belgia. Poți reduce numărul de rezultatele folosind opțiunile de preț și funcțiile hărții, precum și filtre ce țin de politicile de kilometraj, printre altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Belgia cu anulare gratuită?

Da, pe momondo poți să sortezi companiile de închirieri auto din Belgia în funcție de politica de anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Belgia, cu ajutorul momondo?

Da, trebuie doar să selectezi filtrul dedicat politicii privind combustibilul, după ce realizezi o căutare de închirieri auto în Belgia pe momondo.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Belgia, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Atunci când cauți mașini de închiriat pe momondo, poți alege opțiunea de curățare în profunzime pentru toate destinațiile, inclusiv Belgia.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Belgia cu kilometraj nelimitat?

Bineînțeles, kilometrajul nelimitat este o opțiune a mașinilor de închiriat în Belgia afișate în rezultatele momondo.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Belgia

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.