Mașini de închiriat în Belgia

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Belgia? Caută aici!

Bruxelles, Belgia
14 iul — 21 iul
Returnare în același loc
Bruxelles, Belgia
Jo 14/7
Amiază
Jo 21/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Belgia

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Belgia
Toyota Fortuner
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

83 €/zi

22 sept - 29 sept
Toyota Fortuner
Renault Duster
Intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

60 €/zi

22 iul - 30 iul
Renault Duster
Opel Corsa
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

51 €/zi

22 iul - 30 iul
Opel Corsa
Mercedes-Benz A-Class
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

78 €/zi

22 iul - 29 iul
Mercedes-Benz A-Class
Renault Mégane
Familiar compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

70 €/zi

22 iul - 30 iul
Renault Mégane
Hyundai Accent
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

64 €/zi

22 iul - 30 iul
Hyundai Accent
Renault Duster
Intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

85 €/zi

22 iul - 30 iul
Renault Duster
Opel Corsa
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

59 €/zi

22 iul - 30 iul
Opel Corsa
Daihatsu Sirion
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

61 €/zi

22 iul - 30 iul
Daihatsu Sirion

Oferte la mașini de închiriat în Belgia găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Belgia

Mașini Mică

30 € - 81 €

Toate tipurile de mașini

38 € - 118 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Belgia este 50 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 40% mai ieftin decât în restul anului - doar 30 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 32% mai ieftin decât media în Belgia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Belgia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Belgia, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Belgia este 79 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 67% mai ieftin decât în restul anului - doar 27 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 9% mai scump decât media în Belgia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Belgia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Belgia, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Belgia este 83 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 35% mai ieftin decât în restul anului - doar 54 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 13% mai scump decât media în Belgia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Belgia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Belgia este 62 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 0% mai ieftin decât în restul anului - doar 69 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 16% mai ieftin decât media în Belgia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Belgia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Opel Corsa
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

51 €/zi

22 iul - 30 iul
Opel Corsa
Hyundai Accent
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

53 €/zi

22 iul - 30 iul
Hyundai Accent
Fiat 500
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

51 €/zi

22 iul - 30 iul
Fiat 500

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Belgia

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Belgia

Car rental in Belgia

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Belgia și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

În INTERRENT se găsesc, de regulă, cele mai ieftine închirieri auto din Belgia. Utilizatorii se pot bucura adesea de prețuri de doar 29 €/zi atunci când rezervă prin INTERRENT . Este mult mai probabil să găsești oferte la mașini de închiriat la un preț sub media națională (96 €/zi), atunci când rezervi cu INTERRENT . Oricum, aeste prețuri pot diferi în funcție de tipul mașinii și de orașul în care o închiriezi.

Cu 54 de sucursale în destinații din Belgia, Free2Move este agenția cu cele mai multe centre de închirieri auto. Ia în calcul să vizitezi orașul Bruxelles, cel mai popular din Belgia. Free2Move are peste 2 sucursale aici, multe dintre ele găsindu-se în aeroport și în centrul orașului.

Ești obligat prin lege să conduci pe partea dreaptă atunci când vizitezi Belgia. Nerespectarea acestei reguli poate conduce la amenzi, accidente rutiere sau la ambele.

Conform datelor din 2019, Belgia a ocupat locul 30 mondial în privința calității drumurilor. Țara are un scor de calitate de 5,1 din 7 (7 fiind cel mai înalt scor posibil). Să ai în vedere faptul că vremea și construcțiilor pot, de asemenea, afecta condițiile drumurilor în timpul călătoriei tale.

2,38 mg/l este limita maximă a concentrației de alcool în sânge pentru a conduce legal o mașină Belgia. Atât rezidenții, cât și vizitatorii care se urcă la volan având o concentrație mai ridicată pot avea parte de penalități legale. Belgia are legi foarte stricte împotriva indivizilor care beau alcool și conduc având o vârsta mai mică decât cea legală consumului de alcool: 16 ani.

Când vine vorba de închirierea unei mașini în Belgia, călătorii preferă să închirieze un/o Compact. De fapt, 27% dintre utilizatorii momondo au închiriat acest timp de mașină în ultimele 30 de zile și au plătit un preț mediu de 39 € pe zi.

Benzina în Belgia costă 2,09 € pe litru, conform săptămânii trecute. Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Belgia, stabilește un buget total pentru benzină în funcție de cât plănuiești să conduci. Dacă ești în căutarea unei mașini ieftine de închiriat, ia în calcul vizitarea unei țări unde combustibilul este foarte ieftin, precum Algeria (prețul mediu la benzină este de 0,31 € pe litru). Hong Kong este o altă țară superbă de vizitat dacă nu te îngrijorează prețul benzinei care obișnuiește să fie în jur de 2,97 € pe litru (conform săptămânii trecute).


Mașini de închiriat în orașele populare din Belgia

Compară prețurile mașinilor de închiriat din cele mai populare orașe din Belgia

Mașini de închiriat în aeroporturile populare din Belgia

Închiriază o mașină în oricare dintre aceste aeroporturi populare din Belgia

Începe să-ți planifici călătoria în Belgia


De ce să folosești Momondo?

Folosind momondo pentru a rezerva o mașină în Belgia poți economisi timp și bani. momondo caută prin mii de website-uri și sucursale specializate pentru a-ți oferi o gamă largă de opțiuni și mașini din care să alegi.

Prin filtrele pe care le pune la dispoziție, momondo te ajută să găsești cea mai bună mașină de închiriat în Belgia. Poți reduce numărul de rezultatele folosind opțiunile de preț și funcțiile hărții, precum și filtre ce țin de politicile de kilometraj, printre altele.

Da, pe momondo poți să sortezi companiile de închirieri auto din Belgia în funcție de politica de anulare gratuită.

Da, trebuie doar să selectezi filtrul dedicat politicii privind combustibilul, după ce realizezi o căutare de închirieri auto în Belgia pe momondo.

Atunci când cauți mașini de închiriat pe momondo, poți alege opțiunea de curățare în profunzime pentru toate destinațiile, inclusiv Belgia.

Bineînțeles, kilometrajul nelimitat este o opțiune a mașinilor de închiriat în Belgia afișate în rezultatele momondo.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.