Mașini de închiriat în Verona, Italia

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Verona, Italia? Caută aici!

Verona, VE, Italia
1 feb — 8 feb
Returnare în același loc
Verona, VE, Italia
Ma 1/2
Amiază
Ma 8/2
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Verona Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Verona, Italia
2 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,3

Confort

7,3

Evaluare Generală

6,0

Valoare

5,3
2 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,9

Confort

10,0

Evaluare Generală

5,9

Valoare

5,9
2 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,0

Confort

6,0

Evaluare Generală

2,0

Valoare

2,0
7 de sucursale
6 de sucursale
5 de sucursale
4 de sucursale
3 de sucursale

Distanța Verona, Italia față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Veneţia Marco Polo

Mașini de închiriat în Verona

 • Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Verona pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

  Curățenia mașinilor a fost întotdeauna o prioritate. În plus, agențiile de închirieri auto din Verona au introdus standarde îmbunătățite, garantând dezinfectarea în profunzime a vehiculelor și siguranța ta. Unele dintre companiile care oferă servicii de curățenie în profunzime sunt Avis, Hertz și Alamo. Află mai multe despre opțiunile disponibile pentru tine. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

 • Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Verona, Italia?

  Majoritatea agențiilor de închirieri auto din Verona cu care am încheiat parteneriate nu au o taxă de anulare. Asta înseamnă că, dacă planurile tale se schimbă pe neprevăzut, multe dintre centrele de închirieri, precum Avis, Hertz și Alamo, pot oferi anulare gratuită, în funcție de momentul în care ai rezervat.

 • Care este limita de viteză în Verona, Italia?

  Dacă nu este altfel precizat prin semnele de circulație, limita de viteză din Verona este de 50 km/h. Verona are o limită de viteză diferită pentru zonele de periferie, de 90 km/h, care trebuie respectată cu strictețe. Dacă urmează să călătorești pe autostrăzile din Verona, să ai în vedere limita pentru acestea: 130 km/h.

 • Care este mașină care se închiriază cel mai des în Verona?

  Majoritatea utilizatorilor momondo aleg o mașină Fiat Panda atunci când închiriază în Verona, iar Ford Ka este a doua cea mai populară alegere (conform datelor noastre). Dacă te interesează să închiriezi o mașină Fiat Panda în Verona, prețurile sunt de 16 € pe zi, în medie, deși unii utilizatori au găsit oferte începând de la 3 €. Tot aici, mașinile Ford Ka de închiriat costă (în medie) 19 € pe zi, cele mai ieftine oferte fiind de 3 €.

 • Care companie Audi A5 Sportback în oferă spre închiriere mașini Verona?

  Sixt este cea mai populară companie de închirieri auto în Verona, care oferă mașini Audi A5 Sportback. Pentru această mașină, compania operează un preț aproximativ de 123 €/zi.În cazul în care nu poți rezerva o mașină Audi A5 Sportback, agenția oferă și alte vehicule de tip De lux pentru închiriere, în Verona, cum ar fi BMW 5 Series.

 • Cum este vremea în Verona, Italia în luna ianuarie?

  În mod normal, temperatura în Verona în luna ianuarie este 2 °C, iar valorilor precipitațiilor sunt 30 mm. Aceasta este o informație importantă pentru a știi când și ce fel de mașină să închiriezi astfel încât să fii cât mai bine pregătit.

 • Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în ianuarie?

  În mod normal, vremea în Verona în luna ianuarie nu ar trebui să influențeze foarte mult tipul de mașină. Utilizatorii momondo par să prefere anumite tipuri de mașini atunci când caută un vehicul anume pentru călătoria lor în Verona. Călătorii interesați de închirierea ieftină a unei mașini în Verona preferă, în general, mașinile mici. Acestea sunt, de cele mai multe ori, cele mai ieftine. Fiat Panda, Fiat 500 și Hyundai Accent sunt exemple de mașini mici, disponibile pentru închirieri.

 • Este vremea în Verona asemănătoare cu cea din restul regiunii Veneto?

  Călătorii care plănuiesc să părăsească Verona pentru a face un roadtrip în Veneto sau în zonele înconjurătoare în luna ianuarie se pot aștepta la temperaturi de 2 °C și la precipitații de 51,7 mm pe parcursul întregii luni.


Începe să-ți planifici călătoria în Verona