Mașini de închiriat în Cagliari, în Sardinia

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Cagliari, în Sardinia? Caută aici!

Cagliari, Sardinia, Italia
27 mai — 3 iun
Returnare în același loc
Cagliari, Sardinia, Italia
Vi 27/5
Amiază
Vi 3/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat în Cagliari, în Sardinia găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Cagliari

Mașini Mică

3 € - 75 €

Toate tipurile de mașini

3 € - 75 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Cagliari, în Italia este 24 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 88% mai ieftin decât în restul anului - doar 3 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 4% mai scump decât media în Cagliari. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Cagliari poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Cagliari, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Kia Forte
Compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri

102 €/zi

11 iun - 19 iun
Kia Forte
Kia Forte
Compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri

196 €/zi

11 iun - 19 iun
Kia Forte

Registru agenții de închirieri auto din Cagliari

Principalii furnizori de închirieri auto din Cagliari, în Sardinia
1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

7,0

Evaluare Generală

7,0

Preluare/Returnare

6,5

Valoare

6,5
7 de sucursale
2 de sucursale
2 de sucursale
2 de sucursale
2 de sucursale
2 de sucursale
2 de sucursale

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Cagliari

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Cagliari

Car rental in Cagliari

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Cagliari și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Serviciile de închirieri auto din Cagliari, oferite de companii populare, precum Avis, Dollar și Firefly vor da, în general, posibilitatea de anulare gratuită. Deși momondo nu are niciun control asupra acestor politici de anulare, te putem ajuta să găsești cea mai ieftină mașină de închiriat pentru călătoria pe care o plănuiești.

Atunci când închiriezi o mașină în Cagliari, trebuie să te conformezi limitei de viteză de 50 km/h. Limitele maxime pe drumurile de suburbie și autostrăzile din Cagliari sunt de 90 km/h, respectiv 130 km/h. Fii atent la semnele de circulație, întrucât aceste limite de viteză pot varia în funcție de zona în care te afli.

Cei care caută o mașină de închiriat în Cagliari în timpul lunii mai ar trebui să se aștepte la temperaturi de aproximativ 17 °C și la precipitații de 24 mm. Aceste informații pot fi utile pentru a alege tipul de mașină dorit.

Cei care doresc să închirieze o mașină în Cagliari pentru o excursie în zonele din apropiere, trebuie să știe că vremea în Sardinia în timpul lunii mai este de obicei în jur de 17 °C cu precipitații de 28,7 mm.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Cagliari

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Cagliari

Începe să-ți planifici călătoria în Cagliari


De ce să folosești Momondo?

Rezervarea unei mașini în Cagliari prin momondo te poate ajuta să economisești timp și bani. momondo îți pune la dispoziție o gama variată de opțiuni și mașini, în urmă căutării pe care o face prin mii de website-uri și sucursale specializate, ajutându-te astfel să iei cea mai bună decizie pentru călătoria ta.

Prin filtrele pe care le pune la dispoziție, momondo te ajută să găsești cea mai bună mașină de închiriat în Cagliari. Poți reduce numărul de rezultatele folosind opțiunile de preț și funcțiile hărții, precum și filtre ce țin de politicile de kilometraj, printre altele.

Da, indiferent dacă este vorba de mașini în Cagliari sau în altă parte, momondo îți permite să filtrezi rezultatele pentru a le vedea doar pe cele care oferă anulare gratuită.

Da, momondo oferă un filtru special pentru politicile privind combustibilul, valabil pentru toate destinațiile în care poți închiria o mașină, inclusiv Cagliari.

Desigur. momondo are un filtru special pentru serviciile de căutare în profunzime a mașinilor de închiriat, pe care îl poți folosi pentru toate destinațiile, inclusiv Cagliari.

Da, pe momondo poți găsi mașini de închiriat în Cagliari cu kilometraj nelimitat.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.