Mașini de închiriat în Napoli, în Campania

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Napoli, în Campania? Caută aici!

Napoli, Provincia Napoli, Italia
14 iul — 21 iul
Returnare în același loc
Napoli, Provincia Napoli, Italia
Jo 14/7
Amiază
Jo 21/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Napoli, în Campania

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Napoli, în Campania
Renault Duster
Intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

95 €/zi

12 iul - 15 iul
Renault Duster
Daihatsu Sirion
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

39 €/zi

1 aug - 7 aug
Daihatsu Sirion
Renault Mégane
Familiar compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

94 €/zi

25 aug - 30 aug
Renault Mégane
Toyota Fortuner
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

110 €/zi

23 sept - 26 sept
Toyota Fortuner
Porsche Panamera
Recomandarea furnizorului sau asemănător
Până la 5 pasageri
Mașini cu 5 uși

82 €/zi

12 iul - 15 iul
Porsche Panamera
Hyundai Accent
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

64 €/zi

2 aug - 7 aug
Hyundai Accent
Renault Duster
Intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

123 €/zi

23 sept - 26 sept
Renault Duster
Mercedes-Benz A-Class
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

61 €/zi

2 aug - 7 aug
Mercedes-Benz A-Class
Toyota Rush
Compact SUV sau asemănător
Până la 4 pasageri

79 €/zi

29 iul - 3 aug
Toyota Rush

Oferte la mașini de închiriat în Napoli, în Campania găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Napoli

Mașini Mică

17 € - 85 €

Toate tipurile de mașini

17 € - 227 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Napoli, în Italia este 46 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 64% mai ieftin decât în restul anului - doar 17 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 43% mai ieftin decât media în Napoli. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Napoli poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Napoli, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Napoli, în Italia este 119 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 91% mai ieftin decât în restul anului - doar 11 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 32% mai scump decât media în Napoli. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Napoli poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Napoli, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Napoli, în Italia este 48 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 0% mai ieftin decât în restul anului - doar 52 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 41% mai ieftin decât media în Napoli. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Napoli poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Napoli, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Daihatsu Sirion
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

39 €/zi

1 aug - 7 aug
Daihatsu Sirion
Hyundai Accent
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

47 €/zi

2 aug - 7 aug
Hyundai Accent
Fiat 500
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

34 €/zi

1 aug - 7 aug
Fiat 500

Registru agenții de închirieri auto din Napoli

Principalii furnizori de închirieri auto din Napoli, în Campania
10 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,5

Confort

8,9

Evaluare Generală

7,9

Preluare/Returnare

6,9

Valoare

6,9
12 sucursale
9 sucursale
4 sucursale
4 sucursale
4 sucursale
4 sucursale
4 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Napoli

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Napoli

Cea mai populară agenție

B-Rent

Tipuri populare de mașini

Mini, Compact, Economy

Cea mai ieftină mașină de închiriat

54 €

Cel mai popular model

Smart Fortwo
Cea mai populară companie de închirieri auto din Napoli pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este B-Rent. Alternative foarte bune sunt NOLEGGIARE și SURPRICE CAR RENTAL .
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Napoli au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Mini, Compact, Economy.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Napoli este de 54 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 86 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Napoli a fost, în ultimele zile, Smart Fortwo. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Ford Fiesta.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Napoli

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Napoli

Cum conduci cu o mașină închiriată în Napoli - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Napoli și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

NOLEGGIARE are, de obicei, cele mai mici prețuri din Napoli, pentru mașini pe care le poți găsi la oricare dintre sucursalele lor. În medie, așteaptă-te să plătești 77 €/zi, deși utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 34 €/zi pentru închirierea lor auto din Napoli.

Majoritatea agențiilor de închirieri auto din Napoli cu care am încheiat parteneriate nu au o taxă de anulare. Asta înseamnă că, dacă planurile tale se schimbă pe neprevăzut, multe dintre centrele de închirieri, precum Hertz, NOLEGGIARE și Thrifty, pot oferi anulare gratuită, în funcție de momentul în care ai rezervat.

Majoritatea călătorilor preferă să închirieze o mașină standard în Napoli pe parcursul lunii August. Cu temperaturi medii de aproximativ 21 °C în timpul lunii August și precipitații de 80 mm, o mașină standard este făcută să răspundă corespunzător acestor condiții climatice. Acesta este timpul perfect de mașină de închiriat pentru drumuri ploiase și temperaturi peste 0. Închirierea unei mașini Standard în Napoli te va costa, în medie 156 €/zi.

B-Rent este compania de închirieri auto cu cele mai multe locații din Napoli, Italia. În una dintre aceste 4 locații ale sale, te poți aștepta la un preț mediu de 86 € pe zi, în Napoli, Italia.

Dacă plănuiești să închiriezi un vehicul în Napoli, ia aminte la faptul că limita actuală de viteză în interiorul orașului este de 50 km/h (dacă nu este altfel menționat). În suburbiile din jurul Napoli, limita de viteză este de 90 km/h, iar pentru autostrăzile din Napoli, limita este 130 km/h.

Cei care caută o mașină de închiriat în Napoli în timpul lunii iulie ar trebui să se aștepte la temperaturi de aproximativ 24 °C și la precipitații de 24 mm. Aceste informații pot fi utile pentru a alege tipul de mașină dorit.

Cei care doresc să închirieze o mașină în Napoli pentru o excursie în zonele din apropiere, trebuie să știe că vremea în Campania în timpul lunii iulie este de obicei în jur de 24 °C cu precipitații de 21,5 mm.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Napoli

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Napoli

Începe să-ți planifici călătoria în Napoli


De ce să folosești Momondo?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Napoli. De ce? Pentru că te ajută să economisești timp și bani. momondo caută și compară prețuri și politici pentru mașini de închiriat oferite de sute de website-uri specializate în mașini de închiriat.

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Napoli, ajutându-se să filtrezi rezultatele în funcție de preț, capacitate, caracteristici ale mașinii, sucursala de preluare, de predare și multe altele.

Anularea gratuită este o politică în funcție de care se pot filtra rezultatele căutărilor de mașini pe momondo, în Napoli și în toate celelalte destinații. Disponibilitatea variază în funcție de loc.

Desigur! momondo oferă această funcționalitate celor care caută mașini de închiriat în Napoli.

Da, momondo îți poate afișa ofertele la mașinile de închiriat din Napoli care includ curățare în profunzime.

Pentru mașinile de închiriat în Napoli, momondo oferă un filtru specific pentru kilometrajului nelimitat.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.