Mașini de închiriat în Napoli, în Campania

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Napoli, în Campania? Caută aici!

Napoli, Provincia Napoli, Italia
3 oct — 10 oct
Returnare în același loc
Napoli, Provincia Napoli, Italia
Ma 3/10
Amiază
Ma 10/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Napoli

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Napoli

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Napoli?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Napoli se găsesc, în general, prin intermediul Rental Plus. Atunci când rezervi cu Rental Plus, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 11 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Napoli este de 14 €/zi.

Ce companie de închirieri auto din Napoli are cele mai multe locații?

Leasys Rent are cele mai multe locații dintre toate companiile de închirieri auto din Napoli, cu 11 sucursale.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Napoli?

Majoritatea utilizatorilor momondo vor închiria Fiat 500 în Napoli, deși închirierea Smart Fortwo este o a doua alegere populară, conform datelor noastre. Dacă ești interesat să închiriezi Fiat 500, prețurile sunt în medie de 29 € pe zi. Unii utilizatori au găsit oferte pentru închirierea Fiat 500 în Napoli pentru doar 11 € pe zi. Smart Fortwo închirieri în. Napoli costă în medie 17 € pe zi, iar unele dintre cele mai ieftine oferte sunt la 11 € pe zi.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Napoli, în Campania

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Napoli, în Campania.
Economy15 €/day
Compact18 €/day
Intermediar27 €/day
SUV33 €/day
Mini13 €/day
Familiar compact19 €/day
Compact SUV19 €/day
Recomandarea furnizorului20 €/day
SUV intermediar24 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Oferte la mașini de închiriat în Napoli, în Campania găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Napoli

Mașini Mică

15 € - 55 €

Toate tipurile de mașini

14 € - 161 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Napoli, în Italia este 31 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 52% mai ieftin decât în restul anului - doar 15 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 63% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Napoli. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Napoli poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Napoli, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Napoli, în Italia este 103 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 91% mai ieftin decât în restul anului - doar 10 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 22% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Napoli. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Napoli poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Napoli, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Napoli, în Italia este 107 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 15% mai ieftin decât în restul anului - doar 91 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 24% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Napoli. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Napoli poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Napoli, în Italia este 63 €. august este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 15% mai ieftin decât în restul anului - doar 55 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 22% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Napoli. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Napoli poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Napoli, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Napoli, în Italia este 119 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 39% mai ieftin decât în restul anului - doar 73 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 32% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Napoli. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Napoli poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Decapotabilă de închiriat în Napoli, în Italia este 57 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 76% mai ieftin decât în restul anului - doar 14 € pe zi. O mașină Decapotabilă de închiriat este, în mod normal cu 30% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Napoli. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Napoli poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Hyundai i10
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

13 €/zi

3 oct - 7 oct
Hyundai i10
Opel Corsa
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

15 €/zi

3 oct - 7 oct
Opel Corsa

Registru agenții de închirieri auto din Napoli

Principalii furnizori de închirieri auto din Napoli, în Campania

MAGGIORE

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

8,0

Evaluare Generală

8,0

Preluare/Returnare

8,0

Valoare

8,0

Europcar

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

8,0

Evaluare Generală

8,0

Preluare/Returnare

8,0

Valoare

6,0

Budget

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,4

Confort

8,8

Evaluare Generală

6,4

Preluare/Returnare

6,8

Valoare

7,6

Hertz

9 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,6

Confort

8,0

Evaluare Generală

7,2

Preluare/Returnare

6,8

Valoare

6,8

Avis

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,3

Confort

7,3

Evaluare Generală

6,6

Preluare/Returnare

6,6

Valoare

6,6

Dollar

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,1

Confort

6,6

Evaluare Generală

6,6

Preluare/Returnare

6,6

Valoare

7,2

B-Rent

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

4,6

Confort

4,6

Evaluare Generală

4,6

Preluare/Returnare

4,6

Valoare

4,6

Sunnycars

10 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Napoli

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Napoli

Cea mai populară agenție

SURPRICE CAR RENTAL

Tipuri populare de mașini

Mini, Economy, Compact

Cea mai ieftină mașină de închiriat

15 €

Cel mai popular model

Fiat 500
Cea mai populară companie de închirieri auto din Napoli pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este SURPRICE CAR RENTAL . Alternative foarte bune sunt Rental Plus și SICILY BY CAR .
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Napoli au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Mini, Economy, Compact.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Napoli este de 15 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 23 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Napoli a fost, în ultimele zile, Fiat 500. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Smart Fortwo.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Napoli

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Napoli

Cum conduci cu o mașină închiriată în Napoli - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Napoli și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Cât de mult va costa închirierea unei mașini în Napoli, Italia în octombrie?

În Napoli, prețul mediu al mașinilor de închiriat, în timpul unui weekend, în luna octombrie a fost de 22 €. Totuși, unii utilizatori au găsit oferte mai ieftine, de până la 15 €. Închirierea unei mașini pentru o săptămână în Napoli în luna octombrie costă (în medie) 22 €. Cele mai bune oferte încep de la 13 €.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Napoli, Italia?

Majoritatea agențiilor de închirieri auto din Napoli cu care am încheiat parteneriate nu au o taxă de anulare. Asta înseamnă că, dacă planurile tale se schimbă pe neprevăzut, multe dintre centrele de închirieri, precum keddy by Europcar, SICILY BY CAR și MAGGIORE , pot oferi anulare gratuită, în funcție de momentul în care ai rezervat.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Napoli, în luna octombrie?

Îți recomandăm să închiriezi o mașină economică atunci când vizitezi Napoli, în timpul lunii octombrie. În vreme ce mașină economică nu este recomandată pe gheață sau zăpadă, este o alegere foarte bună pentru ploaie și temperaturi blânde. În octombrie, temperaturile din Napoli sunt de aproximativ 12 °C, iar precipitațiile cunosc valori de 162 mm - acestea sunt condiții ideale pentru închirerea unei mașini economice. Închirierea unei mașini Economy în Napoli te va costa, în medie 19 €/zi.

Care este limita de viteză în Napoli, Italia?

Dacă plănuiești să închiriezi un vehicul în Napoli, ia aminte la faptul că limita actuală de viteză în interiorul orașului este de 50 km/h (dacă nu este altfel menționat). În suburbiile din jurul Napoli, limita de viteză este de 90 km/h, iar pentru autostrăzile din Napoli, limita este 130 km/h.

Care companie Fiat 500C în oferă spre închiriere mașini Napoli?

Cum este vremea în Napoli, Italia în luna septembrie?

Cei care caută o mașină de închiriat în Napoli în timpul lunii septembrie ar trebui să se aștepte la temperaturi de aproximativ 21 °C și la precipitații de 80 mm. Aceste informații pot fi utile pentru a alege tipul de mașină dorit.

Este vremea în Napoli asemănătoare cu cea din restul regiunii Campania?

Cei care doresc să închirieze o mașină în Napoli pentru o excursie în zonele din apropiere, trebuie să știe că vremea în Campania în timpul lunii septembrie este de obicei în jur de 21 °C cu precipitații de 71,7 mm.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Napoli?

Prices for mașini in Napoli refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Napoli?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Napoli este de 140 (de la septembrie 2023).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Napoli?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Napoli. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Napoli?

Pentru a închiria o mașină în Napoli, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Napoli

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Napoli

Caută mai multe închirieri auto în în Italia

Caută oferte de închirieri auto în în Italia

Începe să-ți planifici călătoria în Napoli


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Napoli?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Napoli. De ce? Pentru că te ajută să economisești timp și bani. momondo caută și compară prețuri și politici pentru mașini de închiriat oferite de sute de website-uri specializate în mașini de închiriat.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Napoli?

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Napoli, ajutându-se să filtrezi rezultatele în funcție de preț, capacitate, caracteristici ale mașinii, sucursala de preluare, de predare și multe altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Napoli cu anulare gratuită?

Anularea gratuită este o politică în funcție de care se pot filtra rezultatele căutărilor de mașini pe momondo, în Napoli și în toate celelalte destinații. Disponibilitatea variază în funcție de loc.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Napoli, cu ajutorul momondo?

Desigur! momondo oferă această funcționalitate celor care caută mașini de închiriat în Napoli.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Napoli, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Da, momondo îți poate afișa ofertele la mașinile de închiriat din Napoli care includ curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Napoli cu kilometraj nelimitat?

Pentru mașinile de închiriat în Napoli, momondo oferă un filtru specific pentru kilometrajului nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Napoli

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.