Mașini de închiriat în Ungaria

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Ungaria? Caută aici!

Budapesta, Ungaria
30 mar — 6 apr
Returnare în același loc
Budapesta, Ungaria
Jo 30/3
Amiază
Jo 6/4
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Oferte la mașini de închiriat în Ungaria găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Ungaria

Mașini Mică

12 € - 117 €

Toate tipurile de mașini

15 € - 191 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Ungaria este 44 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 73% mai ieftin decât în restul anului - doar 12 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 25% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Ungaria. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Ungaria poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Ungaria este 56 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 71% mai ieftin decât în restul anului - doar 17 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 2% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Ungaria. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Ungaria poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Ungaria este 30 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 17% mai ieftin decât în restul anului - doar 25 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 49% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Ungaria. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Ungaria poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Ungaria

Principalii furnizori de închirieri auto din Ungaria

Avis

20 de sucursale

keddy by Europcar

18 sucursale

Hertz

16 sucursale

Europcar

15 sucursale

Sixt

12 sucursale

FLIZZR

9 sucursale

Sunnycars

8 sucursale

GREEN MOTION

4 sucursale

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Ungaria

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Ungaria

Car rental in Ungaria

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Ungaria și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Conform datelor noastre, Klass Wagen este cea mai ieftină agenție de închirieri auto din Ungaria. Utilizatorii care au închiriat o mașină cu Klass Wagen s-au bucurat adesea de prețuri sub media zilnică națională din 27 €. Depinzând de orașul pe care îl vizitezi, de tipul mașinii care te interesează și de perioada de închirere, cu Klass Wagen ai putea găsit prețuri de până la 26 € pe zi.

Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Ungaria, îți recomandăm să alegi Klass Wagen, una dintre cele mai populare companii de închirieri auto din țară. În ultima lună, 50% dintre utilizatorii momondo au ales Klass Wagen pentru a-i ajuta cu închirerea auto. Ca nivel de satisfacție clienți, agenția are un scor de 7,0 din 10, oferit de către 8 călători.


Mașini de închiriat în orașele populare din Ungaria

Compară prețurile mașinilor de închiriat din cele mai populare orașe din Ungaria

Începe să-ți planifici călătoria în Ungaria


De ce să folosești Momondo?

momondo găsește și compară mii de website-uri specializate în mașini de închiriat, pentru a-ți afișa cea mai bună selecție de politici și mașini de închiriat în Ungaria. În plus, folosirea motorului de căutare momondo este rapidă și gratuită.

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă de mașină de închiriat în Ungaria punându-ți la dispoziție filtre care să selecteze doar mașini ce corespund cerințelor tale. Aceste filtre includ, printre altele, prețul, tipul mașinii, compania de închirieri și politici specifice de rezervare care te-ar putea interesa.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.