Mașini de închiriat în Lituania

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Lituania? Caută aici!

Vilnius, Lituania
13 iul — 20 iul
Returnare în același loc
Vilnius, Lituania
Mi 13/7
Amiază
Mi 20/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Lituania

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Lituania

Car rental in Lituania

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Lituania și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

ADDCAR RENTAL este agenția de închirieri auto din Lituania care are momentan cele mai multe sucursale. Cu 18 centre de închirieri în toată țara, nu ar trebui să ai nicio problemă în a găsi unul din ele în destinația în care călătorești. Ia în calcul să vizitezi orașul Vilnius, cel mai popular din Lituania. ADDCAR RENTAL are peste 6 sucursale aici, multe dintre ele găsindu-se în aeroport și în centrul orașului.

În Lituania, șoferilor li se cere să conducă tot timpul pe partea dreaptă. Nerespectarea acestei reguli înseamnă încălcarea legii.

Lituania a ocupat locul 33 din 137 țări evaluate pentru calitatea drumurilor în 2019. Pe o scară de la 1 to 7, Lituania a primit o notă de 5. Totuși, condițiile de calitate ale drumurilor din Lituania pot varia în funcție de zona țării pe care plănuiești să o vizitezi.

1,90 mg/l este limita maximă a concentrației de alcool în sânge pentru a conduce legal o mașină Lituania. Atât rezidenții, cât și vizitatorii care se urcă la volan având o concentrație mai ridicată pot avea parte de penalități legale. Ia în calcul faptul că vârsta legală pentru consumul de alcool în Lituania este 20. Există o lege foarte strică care interzice șoferilor sub această vârstă să consume alcool și să conducă.

Săptămâna trecută, prețul mediu al benzinei în Lituania era de 2,11 € pe litru. În comparație, Algeria are în prezent cel mai scăzut preț mediu pentru benzină: doar 0,31 € pe litru. Dacă plănuiești să vizitezi și Hong Kong, ia în calcul faptul că aici vei plăti cel mai mult pentru benzină: 2,94 € pe litru.


Începe să-ți planifici călătoria în Lituania


De ce să folosești Momondo?

Alegând momondo pentru căuta mașini de închiriat în Lituania te avantajează, pentru că este rapid și gratuit. Noi afișăm toate prețurile și politicile mașinilor de închiriat, iar tu doar o alegi pe cea care îți convine cel mai mult.

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Lituania, ajutându-se să filtrezi rezultatele în funcție de preț, capacitate, caracteristici ale mașinii, sucursala de preluare, de predare și multe altele.

Da, pe momondo poți să sortezi companiile de închirieri auto din Lituania în funcție de politica de anulare gratuită.

Da, momondo oferă un filtru special pentru politicile privind combustibilul, valabil pentru toate destinațiile în care poți închiria o mașină, inclusiv Lituania.

Da, pe momondo poți căuta mașini de închiriat în Lituania care au opțiunea de curățare în profunzime.

Pentru mașinile de închiriat în Lituania, momondo oferă un filtru specific pentru kilometrajului nelimitat.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.