Mașini de închiriat în Olbia, în Sardinia

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Olbia, în Sardinia? Caută aici!

Olbia, Sardinia, Italia
13 dec — 20 dec
Olbia, Sardinia, Italia
Mi 13/12
Amiază
Mi 20/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Olbia

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Olbia

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Olbia?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Olbia se găsesc, în general, prin intermediul SURPRICE CAR RENTAL . Atunci când rezervi cu SURPRICE CAR RENTAL , este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 10 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Olbia este de 10 €/zi.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Olbia?

Conform datelor noastre, mașinile Fiat 500 și Fiat Panda sunt cele mai populare modele de închiriat în Olbia. Prețurile pentru Fiat 500 in Olbia variază în funcție de compania de la care închiriezi, dar utilizatorii noștri au găsit prețuri medii de 32 €/zi, cu un minim de 27 €. Prețurile pentru Fiat Panda variază și ele, dar tind să aibă un preț mediu de 21 €/zi, cu cele mai ieftine oferte ajungând la 13 €.

Oferte la mașini de închiriat în Olbia, în Sardinia găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Olbia

Mică cars

8 € - 76 €

Toate tipurile de mașini

8 € - 152 €

Prețul mediu al unei mașini mică car de închiriat în Olbia, în Italia este 24 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 68% mai ieftin decât în restul anului - doar 8 € pe zi. O mașină mică car de închiriat este, în mod normal cu 36% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Olbia. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Olbia poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Olbia

Principalii furnizori de închirieri auto din Olbia, în Sardinia

Europcar

3 sucursale

NU Car

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

8,0

Evaluare Generală

6,0

Preluare/Returnare

4,0

Valoare

7,0

Avis

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

2,0

Confort

2,0

Evaluare Generală

2,0

Preluare/Returnare

2,0

Valoare

2,0

Sunnycars

7 sucursale

Free2Move

2 sucursale

keddy by Europcar

2 sucursale

LOCAUTO

2 sucursale

Locauto Rent a Car

2 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Olbia

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Olbia

Tipuri populare de mașini

Economy, Mini, Compact

Cea mai ieftină mașină de închiriat

36 €

Cel mai popular model

Fiat 500
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Olbia au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Economy, Mini, Compact.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Olbia este de 36 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 45 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Olbia a fost, în ultimele zile, Fiat 500. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Fiat Panda.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Olbia

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Olbia

Cum conduci cu o mașină închiriată în Olbia - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Olbia și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Olbia, Italia?

În cele mai multe cazuri, nu se aplică nicio taxă atunci când îți anulezi rezervarea auto în Olbia. Te sfătuim , totuși, să verifici dacă compania de închirieri auto pe care o preferi oferă posibilitatea de anulare gratuită atunci când rezervi cu momondo.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Olbia, în luna ianuarie?

Cu tempraturi medii de 11 °C și precipitații de aproximativ 73 mm, o mașină standard de închiriat este o opțiune foarte bună atunci când călătorești în Olbia. O mașină standard răspunde foarte bine la fluctuațiile de temperatură și ploile lunii ianuarie și este o alegere foarte populară printre cei care călătoresc în Olbia. Închirierea unei mașini Standard în Olbia te va costa, în medie 113 €/zi.

Care este limita de viteză în Olbia, Italia?

Limita maximă de viteză admisă în Olbia este 50 km/h, care se aplică de asemenea orașelor și altor centre urbane din apropiere. Limitele de viteză în suburbii și pe autostrăzile din jurul orașului Olbia sunt de 90 km/h, respectiv 130 km/h. Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Olbia, amintește-ți că aceste limite de viteză trebuie respectate cu strictețe.

Cum este vremea în Olbia, Italia în luna decembrie?

Cei care caută o mașină de închiriat în Olbia în timpul lunii decembrie ar trebui să se aștepte la temperaturi de aproximativ 11 °C și la precipitații de 98 mm. Aceste informații pot fi utile pentru a alege tipul de mașină dorit.

Este vremea în Olbia asemănătoare cu cea din restul regiunii Sardinia?

Dacă te interesează să închiriezi o mașină în Olbia, în luna decembrie, pentru un roadtrip în zonele înconjurătoare, este important să știi că zona Sardinia are, în general, o temperatură de 11 °C și caz precipitații de 80,7 mm.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Olbia?

Prețurile pentru mașini în Olbia sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Olbia?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Olbia este de 83 (de la decembrie 2023).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Olbia?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Olbia. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Olbia?

Atunci când închiriezi o mașină în Olbia, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. Un permis de conducere internațional este necesar dacă permisul de conducere este într-o limbă diferită de cea a țării de închiriere și poate fi necesar pentru a evita riscul unor potențiale amenzi. În cazul în care închiriezi în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Olbia?

Rezervarea unei mașini în Olbia prin momondo te poate ajuta să economisești timp și bani. momondo îți pune la dispoziție o gama variată de opțiuni și mașini, în urmă căutării pe care o face prin mii de website-uri și sucursale specializate, ajutându-te astfel să iei cea mai bună decizie pentru călătoria ta.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Olbia?

Prin filtrele pe care le pune la dispoziție, momondo te ajută să găsești cea mai bună mașină de închiriat în Olbia. Poți reduce numărul de rezultatele folosind opțiunile de preț și funcțiile hărții, precum și filtre ce țin de politicile de kilometraj, printre altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Olbia cu anulare gratuită?

Da, indiferent dacă este vorba de mașini în Olbia sau în altă parte, momondo îți permite să filtrezi rezultatele pentru a le vedea doar pe cele care oferă anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Olbia, cu ajutorul momondo?

Politicile privind combustibilul pot fi menționate în mod express pe momondo, cu ajutorul filtrelor care te ajută să îți cauți exact mașina care te interesează în Olbia.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Olbia, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Pe momondo poți realiza căutări în Olbia, filtrând rezultatele în funcție de opțiunea de curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Olbia cu kilometraj nelimitat?

Pentru mașinile de închiriat în Olbia, momondo oferă un filtru specific pentru kilometrajului nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Olbia

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.