Olbia, Italia Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Olbia, Italia? Caută aici!

Olbia, SA, Italia
21 apr — 28 apr
Aceeași locație
Olbia, SA, Italia
Mi 21/4
Amiază
Mi 28/4
Amiază

Olbia Lista Serviciilor de Închirieri Auto

Principalii furnizori de închirieri auto din Olbia, Italia
Scorul agenției: 10.0 (Excelent)

Scor calculat în baza a 1 review

Scorul agenției: 8.0 (Excelent)

Scor calculat în baza a 1 review

Scorul agenției: 7.8 (Bun)

Scor calculat în baza a 5 de review-uri

Scorul agenției: 7.2 (Bun)

Scor calculat în baza a 2 de review-uri

Scorul agenției: 6.9 (Bun)

Scor calculat în baza a 11 de review-uri

Scorul agenției: 5.0 (Acceptabil)

Scor calculat în baza a 5 de review-uri

Scorul agenției: 4.9 (Acceptabil)

Scor calculat în baza a 6 de review-uri

Scorul agenției: 4.6 (Acceptabil)

Scor calculat în baza a 4 de review-uri


Distanța Olbia, Italia față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Aeroportul Olbia Costa Smeralda

Mașini de închiriat în Olbia

Pe parcursul lunii Aprilie, am procesat 22 de căutări de închirieri de mașini în Olbia pentru utilizatorii momondo.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Olbia pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Curățenia mașinilor a fost întotdeauna o prioritate. În plus, agențiile de închirieri auto din Olbia au introdus standarde îmbunătățite, garantând dezinfectarea în profunzime a vehiculelor și siguranța ta. Unele dintre companiile care oferă servicii de curățenie în profunzime sunt National, Avis și Hertz. Află mai multe despre opțiunile disponibile pentru tine. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Care dintre agențiile de închirieri auto din Olbia are cele mai mici prețuri?

Cel mai mic preț pentru închirierile auto în Olbia este oferit, în general, de către Goldcar Rental SP, care are 1 locație de închiriere în oraș. Deși utilizatorii momondo au găsit tarife pe zi de numai 50 lei, prețul mediu pentru mașinile de închiriat Goldcar Rental SP în Olbia este de 71 lei/zi.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Olbia, Italia?

În cele mai multe cazuri, nu se aplică nicio taxă atunci când îți anulezi rezervarea auto în Olbia. Te sfătuim , totuși, să verifici dacă compania de închirieri auto pe care o preferi oferă posibilitatea de anulare gratuită atunci când rezervi cu momondo.

Câte locații de închiriere are Goldcar Rental SP în Olbia?

Goldcar Rental SP are 1 locație de închiriere. Utilizatorii momondo se pot aștepta la un preț de 71 lei/zi, în medie, atunci când închiriază o mașină din aceste locații.

Care este limita de viteză în Olbia, Italia?

Limita maximă de viteză admisă în Olbia este 50 km/h, care se aplică de asemenea orașelor și altor centre urbane din apropiere. Limitele de viteză în suburbii și pe autostrăzile din jurul orașului Olbia sunt de 90 km/h, respectiv 130 km/h. Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Olbia, amintește-ți că aceste limite de viteză trebuie respectate cu strictețe.

Cum este vremea în Olbia, Italia în luna Aprilie?

Cei interesați de închirierea unei mașini în Olbia în luna Aprilie, se pot aștepta la temperaturi de aproximativ 13 °C și precipitații în jur de 56 mm. Această informație poate fi foarte utilă pentru a alege tipul mașinii pe care să o închiriezi.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Aprilie?

Vremea în Olbia în timpul lunii Aprilie nu ar trebui să influențeze prea mult tipul de mașină pe care o închiriezi. Utilizatorii momondo par totuși să prefere anumite tipuri de mașină pentru călătoria lor în Olbia. Călătorii interesați de închirierea ieftină a unei mașini în Olbia preferă, în general, mașinile mici. Acestea sunt, de cele mai multe ori, cele mai ieftine. Opel Corsa, Ford Focus și Fiat 500 sunt exemple de mașini mici, disponibile pentru închirieri.

Este vremea în Olbia asemănătoare cu cea din restul regiunii Sardinia?

Dacă te interesează să închiriezi o mașină în Olbia, în luna Aprilie, pentru un roadtrip în zonele înconjurătoare, este important să știi că zona Sardinia are, în general, o temperatură de 13 °C și caz precipitații de 46 mm.


Mașini de închiriat în aeroporturile din Olbia

Rezervă o mașină de închiriat într-un alt aeroport în apropiere de Olbia

Începe să-ți planifici călătoria în Olbia