Închirieri auto în Aeroportul Catania Fontanarossa

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Aeroportul Catania Fontanarossa? Caută aici!

Catania, Italia - Fontanarossa (CTA)
27 mai — 3 iun
Returnare în același loc
Catania, Italia - Fontanarossa (CTA)
Vi 27/5
Amiază
Vi 3/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Aeroportul Catania Fontanarossa

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Aeroportul Catania Fontanarossa
Toyota Fortuner
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 de pasageri

111 €/zi

16 iun - 25 iun
Toyota Fortuner
Daewoo Leganza
Standard sau asemănător
Până la 5 de pasageri

134 €/zi

25 mai - 1 iun
Daewoo Leganza
Mitsubishi Colt
Economy sau asemănător
Până la 2 de pasageri

56 €/zi

25 mai - 1 iun
Mitsubishi Colt
Suzuki Jimny
SUV sau asemănător
Până la 2 de pasageri

99 €/zi

17 iun - 19 iun
Suzuki Jimny
Renault Mégane
Familiar compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri

97 €/zi

16 iun - 25 iun
Renault Mégane
Toyota Fortuner
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 de pasageri

129 €/zi

16 iun - 23 iun
Toyota Fortuner
Porsche Panamera
Recomandarea furnizorului sau asemănător
Până la 5 de pasageri
Mașini cu 5 uși

85 €/zi

10 iul - 21 iul
Porsche Panamera
Kia Forte
Compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri

102 €/zi

5 iun - 19 iun
Kia Forte
BMW 3 Series
Intermediar sau asemănător
Până la 5 de pasageri

135 €/zi

25 mai - 1 iun
BMW 3 Series

Oferte la mașini de închiriat în Aeroportul Catania Fontanarossa găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, la Aeroportul Catania Fontanarossa

Mașini Mică

3 € - 60 €

Toate tipurile de mașini

3 € - 118 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Aeroportul Catania Fontanarossa este 27 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 89% mai ieftin decât în restul anului - doar 3 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 38% mai ieftin decât media în Aeroportul Catania Fontanarossa. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Aeroportul Catania Fontanarossa poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Aeroportul Catania Fontanarossa, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Aeroportul Catania Fontanarossa este 37 €. august este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 45% mai ieftin decât în restul anului - doar 21 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 12% mai ieftin decât media în Aeroportul Catania Fontanarossa. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Aeroportul Catania Fontanarossa poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Aeroportul Catania Fontanarossa, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Aeroportul Catania Fontanarossa este 55 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 28% mai ieftin decât în restul anului - doar 40 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 22% mai scump decât media în Aeroportul Catania Fontanarossa. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Aeroportul Catania Fontanarossa poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Aeroportul Catania Fontanarossa este 31 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 82% mai ieftin decât în restul anului - doar 6 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 26% mai ieftin decât media în Aeroportul Catania Fontanarossa. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Aeroportul Catania Fontanarossa poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Aeroportul Catania Fontanarossa, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Convertibil de închiriat în Aeroportul Catania Fontanarossa este 43 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 52% mai ieftin decât în restul anului - doar 21 € pe zi. O mașină Convertibil de închiriat este, în mod normal cu 0% mai scump decât media în Aeroportul Catania Fontanarossa. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Aeroportul Catania Fontanarossa poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Mitsubishi Colt
Economy sau asemănător
Până la 2 de pasageri

56 €/zi

25 mai - 1 iun
Mitsubishi Colt
Kia Forte
Compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri

68 €/zi

25 mai - 1 iun
Kia Forte
Fiat 500
Mini sau asemănător
Până la 2 de pasageri

49 €/zi

25 mai - 1 iun
Fiat 500

Registru agenții de închirieri auto din Aeroportul Catania Fontanarossa

Principalii furnizori de închirieri auto din Aeroportul Catania Fontanarossa
1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0
1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

9,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

9,0
1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

7,9

Confort

7,9

Evaluare Generală

7,9

Preluare/Returnare

7,9

Valoare

8,9
1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

8,2

Confort

5,4

Evaluare Generală

5,1

Preluare/Returnare

4,8

Valoare

5,1
5 de sucursale
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din în Catania

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din în Catania

Mașini de închiriat în Aeroportul Catania Fontanarossa

Află tot ce ai nevoie să știi despre închirierea unei mașini în Aeroportul Catania Fontanarossa și fii bine pregătit pentru următoarea ta călătorie.

Cea mai ieftină mașină pe care o poți închiria din Aeroportul Fontanarossa este Opel Corsa, oferită de compania Goldcar Rental SP. Prețul mediu pe zi pentru închirierea acesteia este de 20 €. Cel mai mic a fost 19 €, preț pe care îl poți găsi dacă faci rezervarea cu mai mult timp în avans. Pentru a te bucura de cele mai bune prețuri ale companiei Goldcar Rental SP și ale altora prezente în Aeroportul Fontanarossa, asigură-te că faci căutări și compari prețurile cu timp înainte de data sosirii.

Atunci când faci rezervarea cu 14 zile în avans ai șanse maxime să te bucuri de cele mai bune oferte - prețul mediu este de 13 €/zi. Conform datelor din ultimul an, dacă vrei să închirieri o mașină în timpul weekendului, te poți aștepta la un preț mediu de 27 €/zi. Prețul mediu în zilele lucrătoare este de 22 €/zi. Deși există oferte la închirieri auto tot anul în Aeroportul Fontanarossa, ianuarie este, în general, cea mai bună lună pentru a închiria, atunci când prețul mediu este de 10 €/zi.

Utilizatorii noștri au ales WowRent ca fiind cea mai bună companie de închirieri auto din Aeroportul Fontanarossa, cu o notă medie de 10 din partea a 1 persoană. În ultimul an, 10% dintre utilizatorii care au închiriat o mașină în Aeroportul Fontanarossa au ales WowRent. Următoarele cele mai bune agenții de închirieri auto, conform utilizatorilor momondo, sunt B-Rent (cu o notă medie de 9,6 oferită de 2 comentarii) și Alamo (cu o notă medie de 9,2 oferită de 5 comentarii).

Prețul mediu pe zi pentru închirierea unei mașini în Aeroportul Fontanarossa este 27 €. Dacă ai nevoie de o mașină pentru o săptămână întreagă, prețul este de 162 €, în medie. Pentru a închiria o mașină timp de o lună în Aeroportul Fontanarossa, așteaptă-te la un preț mediu de 1.146 €. Pentru a găsi cele mai bune oferte pe termen lung și scurt, compară prețurile cu ajutorul motorului de căutare momondo.


Începe să-ți planifici călătoria în Aeroportul Catania Fontanarossa


De ce să folosești Momondo?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Aeroportul Catania Fontanarossa, pentru că este rapid, gratuit și ușor de folosit și te poate ajuta să economisești bani. momondo se ocupă de partea mai anevoioasă de căutare a opțiunilor, iar ție îți rămâne doar să compari prețurile și politicile care te avantajează cel mai mult în călătoria ta.

După ce ai realizat o căutare pentru mașini de închiriat în Aeroportul Catania Fontanarossa, momondo îți afișează rezultatele și te ajută să găsești cea mai bună ofertă, punându-ți la dispoziție o serie de filtre. Astfel, pot restrânge rezultatele în funcție de tipul vehiculului, prețul, compania sau politici specifice fiecărei închirieri.

Da, indiferent dacă este vorba de mașini în Aeroportul Catania Fontanarossa sau în altă parte, momondo îți permite să filtrezi rezultatele pentru a le vedea doar pe cele care oferă anulare gratuită.

Politicile privind combustibilul pot fi menționate în mod express pe momondo, cu ajutorul filtrelor care te ajută să îți cauți exact mașina care te interesează în Aeroportul Catania Fontanarossa.

Da, pe momondo poți căuta mașini de închiriat în Aeroportul Catania Fontanarossa care au opțiunea de curățare în profunzime.

Bineînțeles, kilometrajul nelimitat este o opțiune a mașinilor de închiriat în Aeroportul Catania Fontanarossa afișate în rezultatele momondo.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.