Închirieri auto în Aeroportul Catania Fontanarossa

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Aeroportul Catania Fontanarossa? Caută aici!

Catania, Italia - Fontanarossa (CTA)
5 oct — 8 oct
Returnare în același loc
Catania, Italia - Fontanarossa (CTA)
Jo 5/10
Amiază
Du 8/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Aeroportul Catania Fontanarossa

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Aeroportul Catania Fontanarossa

Care este mașină care se închiriază cel mai des din Aeroportul Catania Fontanarossa?

Conform datelor noastre, Fiat 500 este cea mai populară mașină de închiriat din Aeroportul Catania Fontanarossa. Aici, utilizatorii noștri au găsit prețuri pentru închirieri auto Fiat 500, începând de la 4 €/zi at Aeroportul Catania Fontanarossa, deși, în medie, te poți aștepta la un preț de 20 €/zi. O altă mașină de închiriat populară din Aeroportul Catania Fontanarossa este Ford Fiesta, cu un preț mediu de 16 €/zi și oferte începând de la 5 €/zi.

Care este cea mai populară mașină de închiriat în Aeroportul Fontanarossa?

Conform utilizatorilor noștri, mașinile Economy sunt cel mai popular tip de mașină de închiriat în Aeroportul Fontanarossa. În ultimul an, 40% dintre utilizatori care vor să închirieze o mașină în Aeroportul Fontanarossa au căutat acest tip. SURPRICE CAR RENTAL este cea mai populară companie care închiriază mașini Economy. Utilizatorii momondo au găsit prețuri pentru Economy, cu SURPRICE CAR RENTAL, care încep de la 14 € pe zi. Ford Fiesta și Citroen C3 sunt amândouă modele populare de mașină Economy, care se închiriază în Aeroportul Fontanarossa.

Care este cel mai bun moment pentru a închiria o mașină în Aeroportul Fontanarossa?

Atunci când faci rezervarea cu 14 zile în avans ai șanse maxime să te bucuri de cele mai bune oferte - prețul mediu este de 13 €/zi. Conform datelor din ultimul an, dacă vrei să închirieri o mașină în timpul weekendului, te poți aștepta la un preț mediu de 26 €/zi. Prețul mediu în zilele lucrătoare este de 21 €/zi. Deși există oferte la închirieri auto tot anul în Aeroportul Fontanarossa, ianuarie este, în general, cea mai bună lună pentru a închiria, atunci când prețul mediu este de 10 €/zi.

Care este cea mai bună companie de închirieri auto din Aeroportul Fontanarossa?

Utilizatorii noștri au ales Hertz ca fiind cea mai bună companie de închirieri auto din Aeroportul Fontanarossa, cu o notă medie de 5,8 din partea a 6 persoane. Următoarea cea mai bună agenție de închirieri auto, conform utilizatorilor momondo, este Budget (cu o notă medie de 5,3 oferită de 6 comentarii.)

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Aeroportul Catania Fontanarossa

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Aeroportul Catania Fontanarossa
Dacia Logan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

6 €/zi

2 nov - 6 nov
Dacia Logan
Renault Mégane
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

5 €/zi

2 nov - 6 nov
Renault Mégane
Hyundai i10
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

8 €/zi

2 nov - 6 nov
Hyundai i10
Renault Captur
Compact SUV sau asemănător
Până la 4 pasageri

8 €/zi

2 nov - 6 nov
Renault Captur
Dacia Duster
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

9 €/zi

2 nov - 6 nov
Dacia Duster
Seat Leon
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

6 €/zi

2 nov - 6 nov
Seat Leon
Renault Mégane Estate
Familiar compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

7 €/zi

2 nov - 6 nov
Renault Mégane Estate
Vauxhall Astra
Intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

9 €/zi

2 nov - 6 nov
Vauxhall Astra
Volkswagen Polo
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

12 €/zi

10 oct - 16 oct
Volkswagen Polo

Oferte la mașini de închiriat în Aeroportul Catania Fontanarossa găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, la Aeroportul Catania Fontanarossa

Mașini Mică

4 € - 47 €

Toate tipurile de mașini

4 € - 62 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Aeroportul Catania Fontanarossa este 24 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 84% mai ieftin decât în restul anului - doar 4 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 14% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Aeroportul Catania Fontanarossa. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Aeroportul Catania Fontanarossa poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Aeroportul Catania Fontanarossa, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Aeroportul Catania Fontanarossa este 32 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 82% mai ieftin decât în restul anului - doar 6 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 13% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Aeroportul Catania Fontanarossa. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Aeroportul Catania Fontanarossa poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Aeroportul Catania Fontanarossa, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Aeroportul Catania Fontanarossa este 62 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 39% mai ieftin decât în restul anului - doar 39 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 54% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Aeroportul Catania Fontanarossa. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Aeroportul Catania Fontanarossa poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Aeroportul Catania Fontanarossa este 29 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 87% mai ieftin decât în restul anului - doar 4 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 0% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Aeroportul Catania Fontanarossa. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Aeroportul Catania Fontanarossa poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Aeroportul Catania Fontanarossa, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Aeroportul Catania Fontanarossa este 49 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 21% mai ieftin decât în restul anului - doar 39 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 41% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Aeroportul Catania Fontanarossa. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Aeroportul Catania Fontanarossa poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Decapotabilă de închiriat în Aeroportul Catania Fontanarossa este 25 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 20% mai ieftin decât în restul anului - doar 21 € pe zi. O mașină Decapotabilă de închiriat este, în mod normal cu 11% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Aeroportul Catania Fontanarossa. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Aeroportul Catania Fontanarossa poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Seat Leon
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

5 €/zi

2 nov - 6 nov
Seat Leon
Chevrolet Aveo Sedan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri
Mașini cu 5 uși

6 €/zi

2 nov - 6 nov
Chevrolet Aveo Sedan

Registru agenții de închirieri auto din Aeroportul Catania Fontanarossa

Principalii furnizori de închirieri auto din Aeroportul Catania Fontanarossa
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0

B-Rent

1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

9,3

Confort

9,3

Evaluare Generală

8,6

Preluare/Returnare

9,3

Valoare

8,6
Prezentare generală

Curățenie

8,4

Confort

8,4

Evaluare Generală

8,4

Preluare/Returnare

7,9

Valoare

8,4
Prezentare generală

Curățenie

6,6

Confort

5,6

Evaluare Generală

4,6

Preluare/Returnare

5,3

Valoare

4,3

Sunnycars

5 sucursale

AbbyCar Car Rentals

1 sucursală

AcaRent

1 sucursală

AeroDrive

1 sucursală

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din în Catania

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din în Catania

Mașini de închiriat în Aeroportul Catania Fontanarossa

Află tot ce ai nevoie să știi despre închirierea unei mașini în Aeroportul Catania Fontanarossa și fii bine pregătit pentru următoarea ta călătorie.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Aeroportul Catania Fontanarossa?

Prices for mașini in Aeroportul Catania Fontanarossa refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Aeroportul Catania Fontanarossa?

81 de operatori pentru mașini în Aeroportul Catania Fontanarossa există pe piață începând cu septembrie 2023.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Aeroportul Catania Fontanarossa?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Aeroportul Catania Fontanarossa. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Aeroportul Catania Fontanarossa?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Aeroportul Catania Fontanarossa. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Începe să-ți planifici călătoria în Aeroportul Catania Fontanarossa


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Aeroportul Catania Fontanarossa?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Aeroportul Catania Fontanarossa, pentru că este rapid, gratuit și ușor de folosit și te poate ajuta să economisești bani. momondo se ocupă de partea mai anevoioasă de căutare a opțiunilor, iar ție îți rămâne doar să compari prețurile și politicile care te avantajează cel mai mult în călătoria ta.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Aeroportul Catania Fontanarossa?

După ce ai realizat o căutare pentru mașini de închiriat în Aeroportul Catania Fontanarossa, momondo îți afișează rezultatele și te ajută să găsești cea mai bună ofertă, punându-ți la dispoziție o serie de filtre. Astfel, pot restrânge rezultatele în funcție de tipul vehiculului, prețul, compania sau politici specifice fiecărei închirieri.

Afișează momondo mașini de închiriat în Aeroportul Catania Fontanarossa cu anulare gratuită?

Da, indiferent dacă este vorba de mașini în Aeroportul Catania Fontanarossa sau în altă parte, momondo îți permite să filtrezi rezultatele pentru a le vedea doar pe cele care oferă anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Aeroportul Catania Fontanarossa, cu ajutorul momondo?

Politicile privind combustibilul pot fi menționate în mod express pe momondo, cu ajutorul filtrelor care te ajută să îți cauți exact mașina care te interesează în Aeroportul Catania Fontanarossa.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Aeroportul Catania Fontanarossa, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Da, pe momondo poți căuta mașini de închiriat în Aeroportul Catania Fontanarossa care au opțiunea de curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Aeroportul Catania Fontanarossa cu kilometraj nelimitat?

Bineînțeles, kilometrajul nelimitat este o opțiune a mașinilor de închiriat în Aeroportul Catania Fontanarossa afișate în rezultatele momondo.


Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.