Mașini de închiriat în Cipru

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Cipru? Caută aici!

Paphos, Cipru
6 iul — 13 iul
Returnare în același loc
Paphos, Cipru
Mi 6/7
Amiază
Mi 13/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Cipru

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Cipru
Opel Combo
Dubă pentru pasageri sau asemănător
Până la 5 de pasageri

91 €/zi

22 iul - 29 iul
Opel Combo
Renault Duster
Intermediar sau asemănător
Până la 5 de pasageri

40 €/zi

4 iul - 11 iul
Renault Duster
Fiat 500
Mini sau asemănător
Până la 2 de pasageri

26 €/zi

16 iul - 23 iul
Fiat 500
Daewoo Leganza
Standard sau asemănător
Până la 5 de pasageri

55 €/zi

16 iul - 23 iul
Daewoo Leganza
Daihatsu Sirion
Economy sau asemănător
Până la 2 de pasageri

28 €/zi

16 iul - 23 iul
Daihatsu Sirion
Class SUV
De lux sau asemănător
Până la 5 de pasageri

131 €/zi

4 iul - 11 iul
Class SUV
Toyota Rush
Compact SUV sau asemănător
Până la 4 de pasageri

52 €/zi

11 iul - 18 iul
Toyota Rush
Toyota Fortuner
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 de pasageri

75 €/zi

4 iul - 11 iul
Toyota Fortuner
Hyundai Accent
Compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri

29 €/zi

11 iul - 18 iul
Hyundai Accent

Oferte la mașini de închiriat în Cipru găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Cipru

Mașini Mică

8 € - 32 €

Toate tipurile de mașini

8 € - 62 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Cipru este 18 €. decembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 56% mai ieftin decât în restul anului - doar 8 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 40% mai ieftin decât media în Cipru. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Cipru poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Cipru, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Cipru este 34 €. iulie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 74% mai ieftin decât în restul anului - doar 9 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 12% mai scump decât media în Cipru. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Cipru poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Cipru, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Daihatsu Sirion
Economy sau asemănător
Până la 2 de pasageri

26 €/zi

11 iul - 18 iul
Daihatsu Sirion
Fiat 500
Mini sau asemănător
Până la 2 de pasageri

26 €/zi

16 iul - 23 iul
Fiat 500
Fiat 500
Mini sau asemănător
Până la 2 de pasageri

27 €/zi

11 iul - 18 iul
Fiat 500

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Cipru

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Cipru

Car rental in Cipru

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Cipru și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

SURPRICE CAR RENTAL este cea mai ieftină agenție de închirieri auto din Cipru, oferind prețuri de până la 13 € pe zi în anumite zone ale țării. Prin comparație, prețul mediu pentru închirierea unei mașini în Cipru este de 29 € pe zi.

Cu 34 de sucursale în destinații din Cipru, CarWiz este agenția cu cele mai multe centre de închirieri auto. CarWiz are, de obicei, birouri de închiriere în cele mai importante orașe din Cipru. În Paphos, de exemplu, există 4 sucursale CarWiz.

Dacă închiriezi o mașină în Cipru, ține minte că ești nevoit să conduci numai pe partea stânga.

Conform anului 2019, Cipru s-a clasat pe locul 31 dintr-un total de 137 de țări în ceea ce privește calitatea drumurilor. Cipru a primit un o notă de 5 pe o scară de la 1 la 7, unde 7 reprezintă cea mai bună notă.

Limita concentrației de alcool în sânge în Cipru este 2,38 mg/l; aceasta se aplică atât rezidenților cât și vizitatorilor. Măsurarea alcoolemiei determină nivelul de ebrietate al unui individ. Condusul unui vehicul cu o alcoolemie de peste 2,38 mg/l% este împotriva legii din Cipru, fiind considerat condus sub influența alcoolului. Să ai în vedere și faptul că trebuie să ai cel puțin 17 ani pentru a putea consuma băuturi alcoolice și că nu este recomandat să conduci un vehicul cu motor sub influența alcoolului.

Mini este cel mai popular tip de mașină de închiriat pentru cei care călătoresc în Cipru. Conform datelor noastre, 39% dintre utilizatori preferă Mini înaintea oricărei alteia. Acest lucru se poate datora activităților plănuite și condițiilor climatice din orașul de destinație. Atunci când închiriezi Mini în Cipru, te poți aștepta la un preț mediu de 11 € pe zi.

În Cipru te poți aștepta la un preț mediu la benzină de 1,81 € pe litru. Ia în calcul faptul că acesta a fost prețul mediu la nivel național săptămâna trecută, iar prețul combustibilului poate varia pe teritoriul țării. Conform datelor noastre, Cipru nu are nici cele mai mici, nici cele mai mari prețuri din lume la benzină. Algeria este țara cea mai ieftină din acest punct de vedere (cu 0,31 € pe litru), în vreme ce Hong Kong este cea mai scumpă (2,85 € pe litru). Ține minte că prețul la benzină se schimbă în mod constant și poate diferi și în funcție de datele tale de călătorie.


Mașini de închiriat în orașele populare din Cipru

Compară prețurile mașinilor de închiriat din cele mai populare orașe din Cipru

Mașini de închiriat în aeroporturile populare din Cipru

Închiriază o mașină în oricare dintre aceste aeroporturi populare din Cipru

Începe să-ți planifici călătoria în Cipru


De ce să folosești Momondo?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Cipru. De ce? Pentru că te ajută să economisești timp și bani. momondo caută și compară prețuri și politici pentru mașini de închiriat oferite de sute de website-uri specializate în mașini de închiriat.

Prin faptul că îți permite să reduci numărul de rezultatele folosind numeroase filtre, momondo te ajută să găsești cu ușurință mașina ideală de închiriat în Cipru. Poți filtra opțiunile în funcție de preț, tipul mașinii, amplasarea sucursalelor și multe altele.

Da, indiferent dacă este vorba de mașini în Cipru sau în altă parte, momondo îți permite să filtrezi rezultatele pentru a le vedea doar pe cele care oferă anulare gratuită.

Politicile privind combustibilul pot fi menționate în mod express pe momondo, cu ajutorul filtrelor care te ajută să îți cauți exact mașina care te interesează în Cipru.

Desigur. momondo are un filtru special pentru serviciile de căutare în profunzime a mașinilor de închiriat, pe care îl poți folosi pentru toate destinațiile, inclusiv Cipru.

Pentru mașinile de închiriat în Cipru, momondo oferă un filtru specific pentru kilometrajului nelimitat.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.