Mașini de închiriat în Cipru

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Cipru? Caută aici!

Larnaca, Cipru
6 dec — 13 dec
Larnaca, Cipru
Mi 6/12
Amiază
Mi 13/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Cipru

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Cipru

Care este cea mai ieftină agenție de închirieri auto din Cipru?

SURPRICE CAR RENTAL este cea mai ieftină agenție de închirieri auto din Cipru, oferind prețuri de până la 13 € pe zi în anumite zone ale țării. Prin comparație, prețul mediu pentru închirierea unei mașini în Cipru este de 25 € pe zi.

Care este agenția de închirieri auto care are cele mai multe sucursale în Cipru?

Cu 38 de sucursale în destinații din Cipru, CarWiz este agenția cu cele mai multe centre de închirieri auto. CarWiz are, de obicei, birouri de închiriere în cele mai importante orașe din Cipru. În Paphos, de exemplu, există 5 sucursale CarWiz.

Care este cel mai popular tip de mașină de închiriat în Cipru?

Mini este cel mai popular tip de mașină de închiriat pentru cei care călătoresc în Cipru. Conform datelor noastre, 46% dintre utilizatori preferă Mini înaintea oricărei alteia. Acest lucru se poate datora activităților plănuite și condițiilor climatice din orașul de destinație. Atunci când închiriezi Mini în Cipru, te poți aștepta la un preț mediu de 17 € pe zi.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Cipru

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Cipru
Hyundai i10
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

11 €/zi

29 dec - 5 ian
Hyundai i10
Chevrolet Aveo Sedan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri
Mașini cu 5 uși

11 €/zi

29 dec - 5 ian
Chevrolet Aveo Sedan
Hyundai i10
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

11 €/zi

29 dec - 5 ian
Hyundai i10
Opel Corsa
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

11 €/zi

29 dec - 5 ian
Opel Corsa
Skoda Citigo
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

11 €/zi

20 dec - 27 dec
Skoda Citigo
Toyota Yaris
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

12 €/zi

20 dec - 27 dec
Toyota Yaris
Renault Mégane
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

12 €/zi

4 dec - 11 dec
Renault Mégane
Hyundai i10
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

12 €/zi

20 dec - 27 dec
Hyundai i10
Ford Focus
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

12 €/zi

29 dec - 5 ian
Ford Focus

Oferte la mașini de închiriat în Cipru găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Cipru

Mică cars

10 € - 30 €

Toate tipurile de mașini

10 € - 89 €

Prețul mediu al unei mașini mică car de închiriat în Cipru este 20 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 50% mai ieftin decât în restul anului - doar 10 € pe zi. O mașină mică car de închiriat este, în mod normal cu 53% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Cipru. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Cipru poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile mică car de închiriat în Cipru, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini medie car de închiriat în Cipru este 46 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 37% mai ieftin decât în restul anului - doar 29 € pe zi. O mașină medie car de închiriat este, în mod normal cu 9% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Cipru. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Cipru poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile medie car de închiriat în Cipru, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Cipru este 21 €. iulie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 10% mai ieftin decât în restul anului - doar 19 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 50% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Cipru. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Cipru poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Cipru, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini dubă de închiriat în Cipru este 42 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 58% mai ieftin decât în restul anului - doar 68 € pe zi. O mașină dubă de închiriat este, în mod normal cu 3% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Cipru. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Cipru poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile dubă de închiriat în Cipru, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Hyundai i10
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

11 €/zi

29 dec - 5 ian
Hyundai i10
Chevrolet Aveo Sedan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri
Mașini cu 5 uși

11 €/zi

29 dec - 5 ian
Chevrolet Aveo Sedan
Hyundai i10
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

11 €/zi

20 dec - 27 dec
Hyundai i10

Registru agenții de închirieri auto din Cipru

Principalii furnizori de închirieri auto din Cipru

CarWiz

38 de sucursale

Autounion Car Rental

19 sucursale

GREEN MOTION

16 sucursale

keddy by Europcar

15 sucursale

Sunnycars

13 sucursale

AbbyCar Car Rentals

11 sucursale

Europcar

11 sucursale

Oscar Rent a Car

11 sucursale

Găsește atracții populare în apropiere de locul de preluare a mașinii închiriate

Vizitează aceste obiective obligatoriu de văzut, plasate în apropierea sucursalelor de închirieri auto din Cipru.

Atracții în apropiere:

Nissi Beach33,8 km

Atracții în apropiere:

Nissi Beach138,5 km

Atracții în apropiere:

Nissi Beach46,2 km

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Cipru

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Cipru

Car rental in Cipru

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Cipru și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Pe care parte a drumului se conduce în Cipru?

Dacă închiriezi o mașină în Cipru, ține minte că ești nevoit să conduci numai pe partea stânga.

Cât de bune sunt drumurile în Cipru?

Conform anului 2019, Cipru s-a clasat pe locul 31 dintr-un total de 137 de țări în ceea ce privește calitatea drumurilor. Cipru a primit un o notă de 5 pe o scară de la 1 la 7, unde 7 reprezintă cea mai bună notă.

Care este limita de vârsta pentru consumul de alcool și condusul unui vehicul în Cipru?

Limita concentrației de alcool în sânge în Cipru este 2,38 mg/l; aceasta se aplică atât rezidenților cât și vizitatorilor. Măsurarea alcoolemiei determină nivelul de ebrietate al unui individ. Condusul unui vehicul cu o alcoolemie de peste 2,38 mg/l% este împotriva legii din Cipru, fiind considerat condus sub influența alcoolului. Să ai în vedere și faptul că trebuie să ai cel puțin 17 ani pentru a putea consuma băuturi alcoolice și că nu este recomandat să conduci un vehicul cu motor sub influența alcoolului.

Cât costă benzina în Cipru?

În Cipru te poți aștepta la un preț mediu la benzină de 1,43 € pe litru. Ia în calcul faptul că acesta a fost prețul mediu la nivel național săptămâna trecută, iar prețul combustibilului poate varia pe teritoriul țării. Conform datelor noastre, Cipru nu are nici cele mai mici, nici cele mai mari prețuri din lume la benzină. Kuweit este țara cea mai ieftină din acest punct de vedere (cu 0,31 € pe litru), în vreme ce Hong Kong este cea mai scumpă (2,83 € pe litru). Ține minte că prețul la benzină se schimbă în mod constant și poate diferi și în funcție de datele tale de călătorie.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Cipru?

Prices for mașini in Cipru refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Cipru?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Cipru este de 416 (de la noiembrie 2023).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Cipru?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Cipru. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Cipru?

Pentru a închiria o mașină în Cipru, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Cipru?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Cipru. De ce? Pentru că te ajută să economisești timp și bani. momondo caută și compară prețuri și politici pentru mașini de închiriat oferite de sute de website-uri specializate în mașini de închiriat.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Cipru?

Prin faptul că îți permite să reduci numărul de rezultatele folosind numeroase filtre, momondo te ajută să găsești cu ușurință mașina ideală de închiriat în Cipru. Poți filtra opțiunile în funcție de preț, tipul mașinii, amplasarea sucursalelor și multe altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Cipru cu anulare gratuită?

Da, indiferent dacă este vorba de mașini în Cipru sau în altă parte, momondo îți permite să filtrezi rezultatele pentru a le vedea doar pe cele care oferă anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Cipru, cu ajutorul momondo?

Politicile privind combustibilul pot fi menționate în mod express pe momondo, cu ajutorul filtrelor care te ajută să îți cauți exact mașina care te interesează în Cipru.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Cipru, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Desigur. momondo are un filtru special pentru serviciile de căutare în profunzime a mașinilor de închiriat, pe care îl poți folosi pentru toate destinațiile, inclusiv Cipru.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Cipru cu kilometraj nelimitat?

Pentru mașinile de închiriat în Cipru, momondo oferă un filtru specific pentru kilometrajului nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Cipru

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.