Mașini de închiriat în Marea Britanie

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Marea Britanie? Caută aici!

Londra, England, Marea Britanie
28 sept — 5 oct
Returnare în același loc
Londra, England, Marea Britanie
Jo 28/9
Amiază
Jo 5/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Marea Britanie

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Marea Britanie

Care este cea mai ieftină agenție de închirieri auto din Marea Britanie?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Marea Britanie se găsesc, de obicei, prin GREEN MOTION . Atunci când rezervi cu GREEN MOTION , poți închiria mașini cu doar 23 €/zi, depinzând de orașul pe care plănuiești să-l vizitezi. Prin comparație, prețul mediu pentru închirierea unei mașini în Marea Britanie este 41 €/zi.

Care este cea mai populară agenție de închirieri auto din Marea Britanie?

GREEN MOTION este cea mai populară agenție de închirieri auto din Marea Britanie, 52% optând pentru aceasta în ultima lună. GREEN MOTION are de asemenea 181 evaluări și un scor de 5,1 din 10, ceea ce face din această companie de închirieri de mașini cea mai populară alegere a călătorilor.

Care este agenția de închirieri auto care are cele mai multe sucursale în Marea Britanie?

Enterprise Rent-A-Car este agenția de închirieri auto din Marea Britanie care are momentan cele mai multe sucursale. Cu 455 de centre de închirieri în toată țara, nu ar trebui să ai nicio problemă în a găsi unul din ele în destinația în care călătorești. Ia în calcul să vizitezi orașul Londra, cel mai popular din Marea Britanie. Enterprise Rent-A-Car are peste 24 de sucursale aici, multe dintre ele găsindu-se în aeroport și în centrul orașului.

Care este cel mai popular tip de mașină de închiriat în Marea Britanie?

Cei care călătoresc în Marea Britanie și închiriază o mașină optează de obicei pentru Economy. Acest lucru se poate datora condițiilor climatice din timpul șederii lor, activităților planificate sau bugetului lor. În ultimele 30 de zile 34% dintre utilizatori au închiriat Economy pentru călătoria lor în Marea Britanie, la un preț mediu de 38 € pe zi.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Marea Britanie

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Marea Britanie
Volkswagen Polo
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

13 €/zi

25 oct - 1 nov
Volkswagen Polo
Ford Focus
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

13 €/zi

25 oct - 1 nov
Ford Focus
Dacia Logan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

14 €/zi

25 oct - 1 nov
Dacia Logan
Seat Ibiza
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

16 €/zi

27 sept - 4 oct
Seat Ibiza
Vauxhall Astra
Intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

16 €/zi

27 sept - 4 oct
Vauxhall Astra
Opel Mokka
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

16 €/zi

27 sept - 4 oct
Opel Mokka
Seat Leon
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

18 €/zi

17 nov - 20 nov
Seat Leon
Volkswagen ID.3
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

18 €/zi

25 oct - 1 nov
Volkswagen ID.3
Volkswagen Polo
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

19 €/zi

23 oct - 5 nov
Volkswagen Polo

Oferte la mașini de închiriat în Marea Britanie găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Marea Britanie

Mașini Mică

23 € - 85 €

Toate tipurile de mașini

31 € - 117 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Marea Britanie este 40 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 43% mai ieftin decât în restul anului - doar 23 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 36% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Marea Britanie. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Marea Britanie poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Marea Britanie, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Marea Britanie este 56 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 56% mai ieftin decât în restul anului - doar 25 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 10% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Marea Britanie. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Marea Britanie poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Marea Britanie, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Marea Britanie este 93 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 59% mai ieftin decât în restul anului - doar 39 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 35% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Marea Britanie. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Marea Britanie poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mare de închiriat în Marea Britanie, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Marea Britanie este 48 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 49% mai ieftin decât în restul anului - doar 25 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 21% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Marea Britanie. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Marea Britanie poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Marea Britanie, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Marea Britanie este 71 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 46% mai ieftin decât în restul anului - doar 39 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 13% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Marea Britanie. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Marea Britanie poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Dubă de închiriat în Marea Britanie, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Volkswagen Polo
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

13 €/zi

25 oct - 1 nov
Volkswagen Polo
Ford Focus
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

13 €/zi

25 oct - 1 nov
Ford Focus

Registru agenții de închirieri auto din Marea Britanie

Principalii furnizori de închirieri auto din Marea Britanie

Enterprise Rent-A-Car

455 de sucursale

Free2Move

362 de sucursale

keddy by Europcar

329 de sucursale

Sunnycars

262 de sucursale

Europcar

244 de sucursale

Firefly

184 de sucursale

Hertz

165 de sucursale

FLIZZR

120 de sucursale

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Marea Britanie

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Marea Britanie

Car rental in Marea Britanie

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Marea Britanie și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Pe care parte a drumului se conduce în Marea Britanie?

Șoferii din Marea Britanie, inclusiv cei aflați în vizită dintr-o altă țară, sunt nevoiți să conducă pe partea stânga. Condusul pe cealaltă parte a carosabilului poate avea drept consecință atât încălcarea legii, cât și accidente serioase.

Care este limita de vârsta pentru consumul de alcool și condusul unui vehicul în Marea Britanie?

Limita concentrației de alcool în sânge în Marea Britanie este 3,81 mg/l; aceasta se aplică atât rezidenților cât și vizitatorilor. Măsurarea alcoolemiei determină nivelul de ebrietate al unui individ. Condusul unui vehicul cu o alcoolemie de peste 3,81 mg/l% este împotriva legii din Marea Britanie, fiind considerat condus sub influența alcoolului. Marea Britanie are legi foarte stricte împotriva indivizilor care beau alcool și conduc având o vârsta mai mică decât cea legală consumului de alcool: 18 ani.

Cât costă benzina în Marea Britanie?

Prețul mediu al benzinei în Marea Britanie este de 1,79 € pe litru (conform săptămânii trecute). Dacă te răzgândești în privința închirierii unei mașini în Marea Britanie, în Kuweit vei găsi cele mai scăzute prețuri din lume la benzină la 0,32 € pe litru față de săptămâna trecută. În comparație, Hong Kong, are în medie cele mai scumpe prețuri la 2,90 € pe litru, dar este totuși o opțiune excelentă pentru cei care doresc să închirieze o mașină.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Marea Britanie?

Prețurile pentru mașini în Marea Britanie sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Marea Britanie?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 3.428 de operatori pentru mașini în Marea Britanie..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Marea Britanie?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Marea Britanie. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Marea Britanie?

Pentru a închiria o mașină în Marea Britanie, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în regiunile populare din Marea Britanie

Găsește mașina perfectă de închiriat pentru călătoria ta în oricare dintre aceste regiuni din Marea Britanie

Mașini de închiriat în orașele populare din Marea Britanie

Compară prețurile mașinilor de închiriat din cele mai populare orașe din Marea Britanie

Începe să-ți planifici călătoria în Marea Britanie


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Marea Britanie?

Alegând momondo pentru căuta mașini de închiriat în Marea Britanie te avantajează, pentru că este rapid și gratuit. Noi afișăm toate prețurile și politicile mașinilor de închiriat, iar tu doar o alegi pe cea care îți convine cel mai mult.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Marea Britanie?

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă de mașină de închiriat în Marea Britanie punându-ți la dispoziție filtre care să selecteze doar mașini ce corespund cerințelor tale. Aceste filtre includ, printre altele, prețul, tipul mașinii, compania de închirieri și politici specifice de rezervare care te-ar putea interesa.

Afișează momondo mașini de închiriat în Marea Britanie cu anulare gratuită?

Anularea gratuită este o politică în funcție de care se pot filtra rezultatele căutărilor de mașini pe momondo, în Marea Britanie și în toate celelalte destinații. Disponibilitatea variază în funcție de loc.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Marea Britanie, cu ajutorul momondo?

momondo îți permite să cauți mașini de închiriat în Marea Britanie cu politici specifice privind combustibilul.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Marea Britanie, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Desigur. momondo are un filtru special pentru serviciile de căutare în profunzime a mașinilor de închiriat, pe care îl poți folosi pentru toate destinațiile, inclusiv Marea Britanie.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Marea Britanie cu kilometraj nelimitat?

Pentru mașinile de închiriat în Marea Britanie, momondo oferă un filtru specific pentru kilometrajului nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Marea Britanie

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.