Mașini de închiriat în Marea Britanie

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Marea Britanie? Caută aici!

Londra, England, Marea Britanie
6 iul — 13 iul
Returnare în același loc
Londra, England, Marea Britanie
Mi 6/7
Amiază
Mi 13/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Marea Britanie

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Marea Britanie
Audi A6
Premium sau asemănător
Până la 5 de pasageri
Mașini cu 4 uși

177 €/zi

4 iul - 11 iul
Audi A6
Toyota Fortuner
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 de pasageri

99 €/zi

4 iul - 11 iul
Toyota Fortuner
Renault Duster
Intermediar sau asemănător
Până la 5 de pasageri

103 €/zi

4 iul - 11 iul
Renault Duster
Daewoo Leganza
Standard sau asemănător
Până la 5 de pasageri

119 €/zi

4 iul - 11 iul
Daewoo Leganza
Daihatsu Sirion
Economy sau asemănător
Până la 2 de pasageri

63 €/zi

26 iul - 27 iul
Daihatsu Sirion
Renault Mégane
Familiar compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri

169 €/zi

4 iul - 11 iul
Renault Mégane
Toyota Fortuner
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 de pasageri

134 €/zi

4 iul - 11 iul
Toyota Fortuner
Hyundai Accent
Compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri

120 €/zi

4 iul - 11 iul
Hyundai Accent
Daihatsu Sirion
Economy sau asemănător
Până la 2 de pasageri

114 €/zi

4 iul - 11 iul
Daihatsu Sirion

Oferte la mașini de închiriat în Marea Britanie găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Marea Britanie

Mașini Mică

15 € - 71 €

Toate tipurile de mașini

24 € - 74 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Marea Britanie este 40 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 63% mai ieftin decât în restul anului - doar 15 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 20% mai ieftin decât media în Marea Britanie. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Marea Britanie poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Marea Britanie, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Marea Britanie este 30 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 20% mai ieftin decât în restul anului - doar 25 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 38% mai ieftin decât media în Marea Britanie. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Marea Britanie poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Marea Britanie, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Marea Britanie este 28 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 0% mai ieftin decât în restul anului - doar 29 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 42% mai ieftin decât media în Marea Britanie. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Marea Britanie poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Marea Britanie, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Daihatsu Sirion
Economy sau asemănător
Până la 2 de pasageri

63 €/zi

26 iul - 27 iul
Daihatsu Sirion
Hyundai Accent
Compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri

67 €/zi

26 iul - 27 iul
Hyundai Accent
Mini Countryman
Mini sau asemănător
Până la 2 de pasageri

63 €/zi

26 iul - 27 iul
Mini Countryman

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Marea Britanie

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Marea Britanie

Car rental in Marea Britanie

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Marea Britanie și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Marea Britanie se găsesc, de obicei, prin GREEN MOTION . Atunci când rezervi cu GREEN MOTION , poți închiria mașini cu doar 61 €/zi, depinzând de orașul pe care plănuiești să-l vizitezi. Prin comparație, prețul mediu pentru închirierea unei mașini în Marea Britanie este 64 €/zi.

GREEN MOTION este cea mai populară agenție de închirieri auto din Marea Britanie, 66% optând pentru aceasta în ultima lună. GREEN MOTION are de asemenea 43 de evaluări și un scor de 5,5 din 10, ceea ce face din această companie de închirieri de mașini cea mai populară alegere a călătorilor.

Enterprise este agenția de închirieri auto din Marea Britanie care are momentan cele mai multe sucursale. Cu 448 de centre de închirieri în toată țara, nu ar trebui să ai nicio problemă în a găsi unul din ele în destinația în care călătorești. Ia în calcul să vizitezi orașul Londra, cel mai popular din Marea Britanie. Enterprise are peste 22 de sucursale aici, multe dintre ele găsindu-se în aeroport și în centrul orașului.

Șoferii din Marea Britanie, inclusiv cei aflați în vizită dintr-o altă țară, sunt nevoiți să conducă pe partea stânga. Condusul pe cealaltă parte a carosabilului poate avea drept consecință atât încălcarea legii, cât și accidente serioase.

Limita concentrației de alcool în sânge în Marea Britanie este 3,81 mg/l; aceasta se aplică atât rezidenților cât și vizitatorilor. Măsurarea alcoolemiei determină nivelul de ebrietate al unui individ. Condusul unui vehicul cu o alcoolemie de peste 3,81 mg/l% este împotriva legii din Marea Britanie, fiind considerat condus sub influența alcoolului. Marea Britanie are legi foarte stricte împotriva indivizilor care beau alcool și conduc având o vârsta mai mică decât cea legală consumului de alcool: 18 ani.

Cei care călătoresc în Marea Britanie și închiriază o mașină optează de obicei pentru un/o Mini. Acest lucru se poate datora condițiilor climatice din timpul șederii lor, activităților planificate sau bugetului lor. În ultimele 30 de zile 27% dintre utilizatori au închiriat un/o Mini pentru călătoria lor în Marea Britanie, la un preț mediu de 13 € pe zi.

Prețul mediu al benzinei în Marea Britanie este de 2,17 € pe litru (conform săptămânii trecute). Dacă te răzgândești în privința închirierii unei mașini în Marea Britanie, în Algeria vei găsi cele mai scăzute prețuri din lume la benzină la 0,31 € pe litru față de săptămâna trecută. În comparație, Hong Kong, are în medie cele mai scumpe prețuri la 2,85 € pe litru, dar este totuși o opțiune excelentă pentru cei care doresc să închirieze o mașină.


Mașini de închiriat în regiunile populare din Marea Britanie

Găsește mașina perfectă de închiriat pentru călătoria ta în oricare dintre aceste regiuni din Marea Britanie

Mașini de închiriat în orașele populare din Marea Britanie

Compară prețurile mașinilor de închiriat din cele mai populare orașe din Marea Britanie

Începe să-ți planifici călătoria în Marea Britanie


De ce să folosești Momondo?

Alegând momondo pentru căuta mașini de închiriat în Marea Britanie te avantajează, pentru că este rapid și gratuit. Noi afișăm toate prețurile și politicile mașinilor de închiriat, iar tu doar o alegi pe cea care îți convine cel mai mult.

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă de mașină de închiriat în Marea Britanie punându-ți la dispoziție filtre care să selecteze doar mașini ce corespund cerințelor tale. Aceste filtre includ, printre altele, prețul, tipul mașinii, compania de închirieri și politici specifice de rezervare care te-ar putea interesa.

Anularea gratuită este o politică în funcție de care se pot filtra rezultatele căutărilor de mașini pe momondo, în Marea Britanie și în toate celelalte destinații. Disponibilitatea variază în funcție de loc.

momondo îți permite să cauți mașini de închiriat în Marea Britanie cu politici specifice privind combustibilul.

Desigur. momondo are un filtru special pentru serviciile de căutare în profunzime a mașinilor de închiriat, pe care îl poți folosi pentru toate destinațiile, inclusiv Marea Britanie.

Pentru mașinile de închiriat în Marea Britanie, momondo oferă un filtru specific pentru kilometrajului nelimitat.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.