Sibiu Mașini

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Sibiu? Caută aici!

Sibiu, România
27 ian. — 3 feb.
Aceeași locație
Sibiu, România
Mie 27/1
Amiază
Mie 3/2
Amiază

Care este cel mai ieftin moment pentru a închiria o mașină în Sibiu?

Tot

15 lei - 248 lei

Economic

12 lei - 86 lei

Cel mai ieftin moment pentru a închiria o mașină în Sibiu este luna ianuarie. La doar 15 lei pe zi, prețul este cu 65% mai scăzut decât în restul anului. Cea mai scumpă lună este aprilie. Dacă ești în căutarea unui tip de mașină în special, o idee bună ar fi închirierea unei mașini economice în ianuarie. Prețul unei mașini de închiriat în Sibiu poate varia în funcție de mai mulți factori, prin care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Distanța Sibiu față de hotelurile populare

Parchează-ți mașina și odihnește-te într-unul din aceste hoteluri populare, din apropierea punctului de închirieri auto din Cluj-Napoca Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj

Mașini de închiriat în Sibiu

Până în acest moment al lunii, am avut 163 de căutări de închiriere mașini în Sibiu.

Ce măsuri de curățenie iau companiile de închirieri auto din Sibiu pentru a împiedica răspândirea COVID-19?

Curățenia mașinilor a fost întotdeauna o prioritate pentru agențiile de închirieri auto. Alamo, Enterprise și National sunt câteva dintre companiile care includ practici sporite de curățenie pentru a se asigura că vehiculele sunt dezinfectate. Caută pe site-ul nostru și află dacă există opțiunea curățeniei sporite pentru mașina pe care o să o închiriezi în Sibiu. Pe măsură ce lucrurile se schimbă, același lucru se întâmplă și cu regulile. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi cele mai actualizate informații, dar asigură-te că verifici și pe site-ul furnizorului.

Cât de mult va costa închirierea unei mașini în Sibiu în Februarie?

Pentru închirierea unei mașini în Sibiu în luna Februarie în timpul un weekend, am găsit prețuri mici, de până la 24 lei și o medie a acestora de 39 lei. Ofertele sunt puțin diferite pentru închirierea unei mașini timp de o săptămână - începând de la 10 lei, cu un preț mediu de 35 lei.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Sibiu?

Atunci când închiriezi o mașină în Sibiu, te poți aștepta ca majoritatea companiilor de închirieri auto să nu impună taxă de anulare a rezervării. Te rugăm să ai în vedere faptul că momondo nu stabilește aceste politici de anulare, ci te ajută să găsești oferte grozave la mașini în Sibiu. Asigură-te că verifici politica de anulare atunci faci o căutare.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Sibiu, în luna Februarie?

O mașină standard este alegerea ideală atunci când vizitezi Sibiu în Februarie. În timpul lunii Februarie, precipitațiile medii în Sibiu sunt de 30 mm, iar temperaturile se învârt în jurul a 3 °C. Aceste condiții se potrivesc perfect unei mașini standard, care poate fi manevrată cu ușurință pe ploaie și rezistă la temperaturi scăzute. Închirierea unei mașini Standard în Sibiu te va costa, în medie 46 lei/zi.

Câte locații de închiriere are Autonom în Sibiu?

Autonom are 2 locații de închiriere. Utilizatorii momondo se pot aștepta la un preț de 116 lei/zi, în medie, atunci când închiriază o mașină din aceste locații.

Care este limita de viteză în Sibiu?

Limita maximă de viteză admisă în Sibiu este 50 km/h, care se aplică de asemenea orașelor și altor centre urbane din apropiere. Limitele de viteză în suburbii și pe autostrăzile din jurul orașului Sibiu sunt de 100 km/h, respectiv 130 km/h. Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Sibiu, amintește-ți că aceste limite de viteză trebuie respectate cu strictețe.

Cum este vremea în Sibiu, România în luna Ianuarie?

În mod normal, temperatura în Sibiu în luna Ianuarie este -4 °C, iar valorilor precipitațiilor sunt 20 mm. Aceasta este o informație importantă pentru a știi când și ce fel de mașină să închiriezi astfel încât să fii cât mai bine pregătit.

Ce mașină îmi recomandă momondo, dată fiind vremea în Ianuarie?

Pentru luni precum Ianuarie, în călătoria ta în Sibiu, cel mai bine ar fi să închiriezi un SUV cu tracțiune integrală. Temperaturile sunt, în general, sub zero și sunt șanse mari de gheață și zăpadă.

Este vremea în Sibiu asemănătoare cu cea din restul regiunii Județul Sibiu?

Temperatura în Județul Sibiu în Ianuarie este, de obicei, -4 °C cu o cantitate de precipitații de 20 mm, pe parcursul întregii luni. Această informație i-ar putea ajuta pe cei care plănuiesc să închirieze o mașină și să părăsească Sibiu pentru a face un roadrip în zonele înconjurătoare.


Începe să-ți planifici călătoria în Sibiu

 • Află ultimele sfaturi legate de zborurile din/către Sibiu

  Află care e cea mai bună perioadă pentru a călători, cele mai mici prețuri și cele mai populare companii aeriene.

  Găsește zboruri către Sibiu
 • Începe-ți planificarea călătoriei azi

  Aruncă o privire peste hotelurile de top din cele mai populare cartiere ale

  Găsește hoteluri în Sibiu
 • Cazează-te la o casă de vacanță

  Bucură-te de facilitățile de acasă, chiar și când ești plecat. Află mai multe despre casele de vacanță de aici.

  Găsește cazări în Sibiu