Mașini de închiriat în Sibiu, în Județul Sibiu

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Sibiu, în Județul Sibiu? Caută aici!

Sibiu, România
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
Sibiu, România
Jo 2/6
Amiază
Jo 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Sibiu, în Județul Sibiu

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Sibiu, în Județul Sibiu
Toyota Fortuner
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 de pasageri

55 €/zi

7 iun - 28 iun
Toyota Fortuner
BMW 3 Series
Intermediar sau asemănător
Până la 5 de pasageri

34 €/zi

7 iun - 28 iun
BMW 3 Series
Mitsubishi Colt
Economy sau asemănător
Până la 2 de pasageri

31 €/zi

7 iun - 28 iun
Mitsubishi Colt
Renault Mégane
Familiar compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri

46 €/zi

3 iun - 6 iun
Renault Mégane
Kia Forte
Compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri

38 €/zi

7 iun - 28 iun
Kia Forte
Daewoo Leganza
Standard sau asemănător
Până la 5 de pasageri

56 €/zi

7 iun - 28 iun
Daewoo Leganza
Mitsubishi Colt
Economy sau asemănător
Până la 2 de pasageri

39 €/zi

7 iun - 28 iun
Mitsubishi Colt
Mercedes-Benz A-Class
Compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri

37 €/zi

7 iun - 28 iun
Mercedes-Benz A-Class
Ford EcoSport
Compact SUV sau asemănător
Până la 4 de pasageri

41 €/zi

7 iun - 28 iun
Ford EcoSport

Oferte la mașini de închiriat în Sibiu, în Județul Sibiu găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Sibiu

Mașini Mică

2 € - 32 €

Toate tipurile de mașini

7 € - 77 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Sibiu, în România este 16 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 89% mai ieftin decât în restul anului - doar 2 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 52% mai ieftin decât media în Sibiu. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Sibiu poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Sibiu, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Sibiu, în România este 39 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 75% mai ieftin decât în restul anului - doar 10 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 13% mai scump decât media în Sibiu. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Sibiu poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Sibiu, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Sibiu, în România este 22 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 50% mai ieftin decât în restul anului - doar 11 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 38% mai ieftin decât media în Sibiu. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Sibiu poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Sibiu, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Sibiu, în România este 48 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 54% mai ieftin decât în restul anului - doar 23 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 29% mai scump decât media în Sibiu. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Sibiu poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Mitsubishi Colt
Economy sau asemănător
Până la 2 de pasageri

31 €/zi

7 iun - 28 iun
Mitsubishi Colt
Kia Forte
Compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri

28 €/zi

7 iun - 28 iun
Kia Forte
Mini Countryman
Mini sau asemănător
Până la 2 de pasageri

28 €/zi

7 iun - 28 iun
Mini Countryman

Registru agenții de închirieri auto din Sibiu

Principalii furnizori de închirieri auto din Sibiu, în Județul Sibiu
4 de sucursale
2 de sucursale
2 de sucursale
2 de sucursale
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală
1 sucursală

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Sibiu

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Sibiu

Car rental in Sibiu

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Sibiu și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

O mașină standard este alegerea ideală atunci când vizitezi Sibiu în iunie. În timpul lunii iunie, precipitațiile medii în Sibiu sunt de 80 mm, iar temperaturile se învârt în jurul a 19 °C. Aceste condiții se potrivesc perfect unei mașini standard, care poate fi manevrată cu ușurință pe ploaie și rezistă la temperaturi scăzute. Închirierea unei mașini Standard în Sibiu te va costa, în medie 11 €/zi.

Limita maximă de viteză admisă în Sibiu este 50 km/h, care se aplică de asemenea orașelor și altor centre urbane din apropiere. Limitele de viteză în suburbii și pe autostrăzile din jurul orașului Sibiu sunt de 100 km/h, respectiv 130 km/h. Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Sibiu, amintește-ți că aceste limite de viteză trebuie respectate cu strictețe.

În mod normal, temperatura în Sibiu în luna mai este 14 °C, iar valorilor precipitațiilor sunt 80 mm. Aceasta este o informație importantă pentru a știi când și ce fel de mașină să închiriezi astfel încât să fii cât mai bine pregătit.

Temperatura în Județul Sibiu în timpul lunii mai este de obicei 14 °C cu precipitații preconizate de 80 mm pe parcursul lunii. Cei care doresc să închirieze o mașină și să plece din Sibiu într-o excursie în zona înconjurătoare ar trebui să ia în considerare aceste informații.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Sibiu

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Sibiu

Începe să-ți planifici călătoria în Sibiu


De ce să folosești Momondo?

Alegând momondo pentru căuta mașini de închiriat în Sibiu te avantajează, pentru că este rapid și gratuit. Noi afișăm toate prețurile și politicile mașinilor de închiriat, iar tu doar o alegi pe cea care îți convine cel mai mult.

Folosind filtre performante, momondo face din găsirea mașinii ideale de închiriat în Sibiu o treabă mult mai ușoară. Fie că este vorba de preț, tipul mașinii, facilități sau politici de închiriere, momondo te ajută să reduci rezultatele căutării, astfel încât să ți se afișeze doar opțiunile care corespund cerințelor tale.

Da, momondo are un filtru care evidențiază doar mașinile de închiriat cu anulare gratuită. Acest filtru este disponibil pentru toate căutările de închirieri auto de pe momondo, inclusiv pe cele din Sibiu.

momondo îți permite să cauți mașini de închiriat în Sibiu cu politici specifice privind combustibilul.

Da, pe momondo poți căuta mașini de închiriat în Sibiu care au opțiunea de curățare în profunzime.

Da, momondo îți poate afișa doar opțiunile mașinilor de închiriat Sibiu cu kilometraj nelimitat.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.