Mașini de închiriat în Sibiu, în Județul Sibiu

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Sibiu, în Județul Sibiu? Caută aici!

Sibiu, România
5 oct — 12 oct
Returnare în același loc
Sibiu, România
Jo 5/10
Amiază
Jo 12/10
Amiază

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Sibiu

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Sibiu

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Sibiu?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Sibiu se găsesc, în general, prin intermediul Pricecarz. Atunci când rezervi cu Pricecarz, este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 3 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Sibiu este de 12 €/zi.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Sibiu?

Conform datelor noastre, Dacia Logan este cea mai populară mașină de închiriat în Sibiu. Aici, utilizatorii noștri au găsit prețuri pentru închirieri auto Dacia Logan, începând de la 6 €/zi in Sibiu, deși, în medie, te poți aștepta la un preț de 19 €/zi. O altă mașină de închiriat populară în Sibiu este Volkswagen T-Cross, cu un preț mediu de 28 €/zi și oferte începând de la 10 €/zi.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Sibiu, în Județul Sibiu

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Sibiu, în Județul Sibiu.
Economy5 €/day
Compact5 €/day
Intermediar6 €/day
Mini5 €/day
Compact SUV6 €/day
Familiar compact11 €/day
SUV intermediar13 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Oferte la mașini de închiriat în Sibiu, în Județul Sibiu găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Sibiu

Mică

9 € - 26 €

Toate tipurile de mașini

20 € - 78 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Sibiu, în România este 17 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 50% mai ieftin decât în restul anului - doar 9 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 64% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Sibiu. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Sibiu poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Sibiu, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Sibiu, în România este 45 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 59% mai ieftin decât în restul anului - doar 19 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 7% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Sibiu. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Sibiu poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Sibiu, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Sibiu, în România este 72 €. iunie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 3% mai ieftin decât în restul anului - doar 70 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 32% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Sibiu. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Sibiu poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Sibiu, în România este 34 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 78% mai ieftin decât în restul anului - doar 8 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 29% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Sibiu. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Sibiu poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Sibiu, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Sibiu, în România este 60 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 43% mai ieftin decât în restul anului - doar 35 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 20% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Sibiu. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Sibiu poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini De lux de închiriat în Sibiu, în România este 90 €. martie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 0% mai ieftin decât în restul anului - doar 90 € pe zi. O mașină De lux de închiriat este, în mod normal cu 46% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Sibiu. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Sibiu poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Seat Leon
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

5 €/zi

4 oct - 29 oct
Seat Leon

Registru agenții de închirieri auto din Sibiu

Principalii furnizori de închirieri auto din Sibiu, în Județul Sibiu

Avis

1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

10,0

Budget

1 sucursală

Alamo

1 sucursală
Prezentare generală

Curățenie

6,0

Confort

4,0

Evaluare Generală

2,0

Preluare/Returnare

2,0

Valoare

4,0

Direct Rent

1 sucursală

keddy by Europcar

4 sucursale

Autonom

2 sucursale

Autounion Car Rental

2 sucursale

Flexicar

2 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Sibiu

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Sibiu

Cea mai populară agenție

Klass Wagen

Tipuri populare de mașini

Compact, Economy, Mini

Cea mai ieftină mașină de închiriat

5 €

Cel mai popular model

Dacia Logan
Cea mai populară companie de închirieri auto din Sibiu pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este Klass Wagen. Alternative foarte bune sunt Pricecarz și NU Car.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Sibiu au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Compact, Economy, Mini.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Sibiu este de 5 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 18 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Sibiu a fost, în ultimele zile, Dacia Logan. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Volkswagen T-Cross.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Sibiu

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Sibiu

Cum conduci cu o mașină închiriată în Sibiu - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Sibiu și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Cât de mult va costa închirierea unei mașini în Sibiu, România în octombrie?

Pentru închirierea unei mașini în Sibiu în luna octombrie în timpul un weekend, am găsit prețuri mici, de până la 10 € și o medie a acestora de 15 €. Ofertele sunt puțin diferite pentru închirierea unei mașini timp de o săptămână - începând de la 0 €, cu un preț mediu de 0 €.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Sibiu, România?

Atunci când închiriezi o mașină în Sibiu, te poți aștepta ca majoritatea companiilor de închirieri auto să nu impună taxă de anulare a rezervării. Te rugăm să ai în vedere faptul că momondo nu stabilește aceste politici de anulare, ci te ajută să găsești oferte grozave la mașini în Sibiu. Asigură-te că verifici politica de anulare atunci faci o căutare.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Sibiu, în luna octombrie?

O mașină standard este alegerea ideală atunci când vizitezi Sibiu în octombrie. În timpul lunii octombrie, precipitațiile medii în Sibiu sunt de 30 mm, iar temperaturile se învârt în jurul a 4 °C. Aceste condiții se potrivesc perfect unei mașini standard, care poate fi manevrată cu ușurință pe ploaie și rezistă la temperaturi scăzute. Închirierea unei mașini Standard în Sibiu te va costa, în medie 11 €/zi.

Care este limita de viteză în Sibiu, România?

Limita maximă de viteză admisă în Sibiu este 50 km/h, care se aplică de asemenea orașelor și altor centre urbane din apropiere. Limitele de viteză în suburbii și pe autostrăzile din jurul orașului Sibiu sunt de 100 km/h, respectiv 130 km/h. Dacă plănuiești să închiriezi o mașină în Sibiu, amintește-ți că aceste limite de viteză trebuie respectate cu strictețe.

Care companie Opel Astra în oferă spre închiriere mașini Sibiu?

Cum este vremea în Sibiu, România în luna septembrie?

În mod normal, temperatura în Sibiu în luna septembrie este 15 °C, iar valorilor precipitațiilor sunt 50 mm. Aceasta este o informație importantă pentru a știi când și ce fel de mașină să închiriezi astfel încât să fii cât mai bine pregătit.

Este vremea în Sibiu asemănătoare cu cea din restul regiunii Județul Sibiu?

Temperatura în Județul Sibiu în timpul lunii septembrie este de obicei 15 °C cu precipitații preconizate de 50 mm pe parcursul lunii. Cei care doresc să închirieze o mașină și să plece din Sibiu într-o excursie în zona înconjurătoare ar trebui să ia în considerare aceste informații.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Sibiu?

Prețurile pentru mașini în Sibiu au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Sibiu?

50 de operatori pentru mașini în Sibiu există pe piață începând cu septembrie 2023.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Sibiu?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Sibiu. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Sibiu?

Atunci când închiriezi o mașină în Sibiu, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. Un permis de conducere internațional este necesar dacă permisul de conducere este într-o limbă diferită de cea a țării de închiriere și poate fi necesar pentru a evita riscul unor potențiale amenzi. În cazul în care închiriezi în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Sibiu

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Sibiu

Începe să-ți planifici călătoria în Sibiu


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Sibiu?

Alegând momondo pentru căuta mașini de închiriat în Sibiu te avantajează, pentru că este rapid și gratuit. Noi afișăm toate prețurile și politicile mașinilor de închiriat, iar tu doar o alegi pe cea care îți convine cel mai mult.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Sibiu?

Folosind filtre performante, momondo face din găsirea mașinii ideale de închiriat în Sibiu o treabă mult mai ușoară. Fie că este vorba de preț, tipul mașinii, facilități sau politici de închiriere, momondo te ajută să reduci rezultatele căutării, astfel încât să ți se afișeze doar opțiunile care corespund cerințelor tale.

Afișează momondo mașini de închiriat în Sibiu cu anulare gratuită?

Da, momondo are un filtru care evidențiază doar mașinile de închiriat cu anulare gratuită. Acest filtru este disponibil pentru toate căutările de închirieri auto de pe momondo, inclusiv pe cele din Sibiu.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Sibiu, cu ajutorul momondo?

momondo îți permite să cauți mașini de închiriat în Sibiu cu politici specifice privind combustibilul.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Sibiu, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Da, pe momondo poți căuta mașini de închiriat în Sibiu care au opțiunea de curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Sibiu cu kilometraj nelimitat?

Da, momondo îți poate afișa doar opțiunile mașinilor de închiriat Sibiu cu kilometraj nelimitat.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Sibiu

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.