Mașini de închiriat în Austria

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Austria? Caută aici!

Viena, Austria
7 iul — 14 iul
Returnare în același loc
Viena, Austria
Jo 7/7
Amiază
Jo 14/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Austria

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Austria
Toyota Fortuner
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 de pasageri

68 €/zi

18 iul - 25 iul
Toyota Fortuner
Renault Duster
Intermediar sau asemănător
Până la 5 de pasageri

105 €/zi

1 oct - 4 oct
Renault Duster
Opel Corsa
Economy sau asemănător
Până la 2 de pasageri

83 €/zi

1 oct - 4 oct
Opel Corsa
Daihatsu Sirion
Economy sau asemănător
Până la 2 de pasageri

67 €/zi

18 iul - 25 iul
Daihatsu Sirion
Renault Mégane
Familiar compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri

62 €/zi

1 oct - 4 oct
Renault Mégane
Class SUV
De lux sau asemănător
Până la 5 de pasageri

208 €/zi

5 aug - 13 aug
Class SUV
Toyota Rush
Compact SUV sau asemănător
Până la 4 de pasageri

114 €/zi

21 iul - 24 iul
Toyota Rush
Renault Captur
Economy sau asemănător
Până la 2 de pasageri

97 €/zi

5 aug - 12 aug
Renault Captur
Hyundai Accent
Compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri

99 €/zi

1 oct - 4 oct
Hyundai Accent

Oferte la mașini de închiriat în Austria găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Austria

Mașini Mică

22 € - 283 €

Toate tipurile de mașini

22 € - 211 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Austria este 64 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 66% mai ieftin decât în restul anului - doar 22 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 26% mai ieftin decât media în Austria. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Austria poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Austria, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Austria este 75 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 43% mai ieftin decât în restul anului - doar 43 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 13% mai ieftin decât media în Austria. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Austria poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Austria, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Austria este 40 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 0% mai ieftin decât în restul anului - doar 47 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 53% mai ieftin decât media în Austria. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Austria poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Austria, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Austria este 95 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 48% mai ieftin decât în restul anului - doar 50 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 10% mai scump decât media în Austria. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Austria poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Daihatsu Sirion
Economy sau asemănător
Până la 2 de pasageri

67 €/zi

18 iul - 25 iul
Daihatsu Sirion
Renault Mégane
Familiar compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri

62 €/zi

1 oct - 4 oct
Renault Mégane
Hyundai Accent
Compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri

57 €/zi

1 oct - 4 oct
Hyundai Accent

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Austria

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Austria

Car rental in Austria

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Austria și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Conform datelor noastre, Zippy7 este cea mai ieftină agenție de închirieri auto din Austria. Utilizatorii care au închiriat o mașină cu Zippy7 s-au bucurat adesea de prețuri sub media zilnică națională din 96 €. Depinzând de orașul pe care îl vizitezi, de tipul mașinii care te interesează și de perioada de închirere, cu Zippy7 ai putea găsit prețuri de până la 59 € pe zi.

Sunnycars este agenția de închirieri auto din Austria care are momentan cele mai multe sucursale. Cu 63 de centre de închirieri în toată țara, nu ar trebui să ai nicio problemă în a găsi unul din ele în destinația în care călătorești. Ia în calcul să vizitezi orașul Viena, cel mai popular din Austria. Sunnycars are peste 11 sucursale aici, multe dintre ele găsindu-se în aeroport și în centrul orașului.

Dacă închiriezi o mașină în Austria, ține minte că ești nevoit să conduci numai pe partea dreaptă.

Conform anului 2019, Austria s-a clasat pe locul 6 dintr-un total de 137 de țări în ceea ce privește calitatea drumurilor. Austria a primit un o notă de 6,1 pe o scară de la 1 la 7, unde 7 reprezintă cea mai bună notă.

Limita legală a concentrației de alcool în sânge în 2,38 mg/l este de 2,38 mg/l%. Totuși, este important să verifici legile regionale sau locale ale orașului, deoarece uneori această limită poate diferi. Această valoare mai poate varia și în funcție de vârstă, experiența șoferului și de eventualitatea folosirii unui vehicul comercial. Austria are legi foarte stricte împotriva indivizilor care beau alcool și conduc având o vârsta mai mică decât cea legală consumului de alcool: 16 ani.

Există o mulțime de tipuri de mașini de închiriat din care poți alege, dar atunci când vizitezi Austria, află că cel mai popular tip este un/o Economy. Aproximativ 23% dintre utilizatori au ales Economy în ultimele 30 de zile și au plătit, în medie 24 € pe zi pentru închiriere. Bineînețeles, poți alege orice tip de mașină răspunde cel mai bine bugetului tău, activităților planificate și condițiilor climatice.

În Austria te poți aștepta la un preț mediu la benzină de 2,10 € pe litru. Ia în calcul faptul că acesta a fost prețul mediu la nivel național săptămâna trecută, iar prețul combustibilului poate varia pe teritoriul țării. Dacă ești în căutarea unei mașini ieftine de închiriat, ia în calcul vizitarea unei țări unde combustibilul este foarte ieftin, precum Algeria (prețul mediu la benzină este de 0,31 € pe litru). Hong Kong este o altă țară superbă de vizitat dacă nu te îngrijorează prețul benzinei care obișnuiește să fie în jur de 2,86 € pe litru (conform săptămânii trecute).


Mașini de închiriat în orașele populare din Austria

Compară prețurile mașinilor de închiriat din cele mai populare orașe din Austria

Mașini de închiriat în aeroporturile populare din Austria

Închiriază o mașină în oricare dintre aceste aeroporturi populare din Austria

Începe să-ți planifici călătoria în Austria


De ce să folosești Momondo?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Austria. De ce? Pentru că te ajută să economisești timp și bani. momondo caută și compară prețuri și politici pentru mașini de închiriat oferite de sute de website-uri specializate în mașini de închiriat.

Folosind filtre performante, momondo face din găsirea mașinii ideale de închiriat în Austria o treabă mult mai ușoară. Fie că este vorba de preț, tipul mașinii, facilități sau politici de închiriere, momondo te ajută să reduci rezultatele căutării, astfel încât să ți se afișeze doar opțiunile care corespund cerințelor tale.

Da, indiferent dacă este vorba de mașini în Austria sau în altă parte, momondo îți permite să filtrezi rezultatele pentru a le vedea doar pe cele care oferă anulare gratuită.

Da, trebuie doar să selectezi filtrul dedicat politicii privind combustibilul, după ce realizezi o căutare de închirieri auto în Austria pe momondo.

Pe momondo poți realiza căutări în Austria, filtrând rezultatele în funcție de opțiunea de curățare în profunzime.

Bineînțeles, kilometrajul nelimitat este o opțiune a mașinilor de închiriat în Austria afișate în rezultatele momondo.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.