Mașini de închiriat în Austria

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Austria? Caută aici!

Viena, Austria
28 sept — 5 oct
Returnare în același loc
Viena, Austria
Jo 28/9
Amiază
Jo 5/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Austria

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Austria

Care este cea mai ieftină agenție de închirieri auto din Austria?

Conform datelor noastre, Zippy7 este cea mai ieftină agenție de închirieri auto din Austria. Utilizatorii care au închiriat o mașină cu Zippy7 s-au bucurat adesea de prețuri sub media zilnică națională din 59 €. Depinzând de orașul pe care îl vizitezi, de tipul mașinii care te interesează și de perioada de închirere, cu Zippy7 ai putea găsit prețuri de până la 29 € pe zi.

Care este cea mai populară agenție de închirieri auto din Austria?

Zippy7 este, momentan, cea mai populară companie de închirieri auto din Austria; 52% dintre utilizatori i-au solicitat serviciile în ultima lună. Popularitatea Zippy7 se bazează și pe 1 evaluare și pe un scor mediu de satisfacție a clienților de 2,0 din 10. Să ai totuși în vedere faptul că destinația ta din Austria ar putea să nu dispună de un centru de închirieri auto Zippy7, așa că te sfătuim să ai și o agenție de rezervă în minte.

Care este agenția de închirieri auto care are cele mai multe sucursale în Austria?

Europcar este agenția de închirieri auto din Austria care are momentan cele mai multe sucursale. Cu 32 de centre de închirieri în toată țara, nu ar trebui să ai nicio problemă în a găsi unul din ele în destinația în care călătorești. Ia în calcul să vizitezi orașul Viena, cel mai popular din Austria. Europcar are peste 4 sucursale aici, multe dintre ele găsindu-se în aeroport și în centrul orașului.

Care este cel mai popular tip de mașină de închiriat în Austria?

Există o mulțime de tipuri de mașini de închiriat din care poți alege, dar atunci când vizitezi Austria, află că cel mai popular tip este Economy. Aproximativ 38% dintre utilizatori au ales Economy în ultimele 30 de zile și au plătit, în medie 43 € pe zi pentru închiriere. Bineînețeles, poți alege orice tip de mașină răspunde cel mai bine bugetului tău, activităților planificate și condițiilor climatice.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Austria

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Austria
Dacia Logan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

18 €/zi

27 sept - 4 oct
Dacia Logan
Seat Leon
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

25 €/zi

27 sept - 4 oct
Seat Leon
Skoda Citigo
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

26 €/zi

4 oct - 5 oct
Skoda Citigo
Skoda Octavia
Intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

29 €/zi

27 sept - 4 oct
Skoda Octavia
Renault Mégane Estate
Familiar compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

29 €/zi

27 sept - 4 oct
Renault Mégane Estate
Ford Kuga
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

29 €/zi

27 sept - 4 oct
Ford Kuga
Dacia Duster
Compact SUV sau asemănător
Până la 4 pasageri

34 €/zi

27 sept - 4 oct
Dacia Duster
Chevrolet Sonic Sedan
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

36 €/zi

4 oct - 5 oct
Chevrolet Sonic Sedan
Ford Mondeo
Standard sau asemănător
Până la 5 pasageri

43 €/zi

4 oct - 5 oct
Ford Mondeo

Oferte la mașini de închiriat în Austria găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Austria

Mașini Mică

28 € - 76 €

Toate tipurile de mașini

41 € - 149 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Austria este 43 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 37% mai ieftin decât în restul anului - doar 28 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 45% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Austria. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Austria poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Austria, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Austria este 81 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 57% mai ieftin decât în restul anului - doar 35 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 2% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Austria. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Austria poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Austria, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Austria este 114 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 37% mai ieftin decât în restul anului - doar 72 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 30% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Austria. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Austria poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mare de închiriat în Austria, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Austria este 51 €. aprilie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 57% mai ieftin decât în restul anului - doar 22 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 37% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Austria. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Austria poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Austria, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Austria este 127 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 62% mai ieftin decât în restul anului - doar 49 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 38% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Austria. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Austria poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Dubă de închiriat în Austria, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini De lux de închiriat în Austria este 85 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 16% mai ieftin decât în restul anului - doar 72 € pe zi. O mașină De lux de închiriat este, în mod normal cu 6% mai scump față de media mașinilor de închiriat în Austria. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Austria poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile De lux de închiriat în Austria, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Dacia Logan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

18 €/zi

27 sept - 4 oct
Dacia Logan
Seat Leon
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

25 €/zi

27 sept - 4 oct
Seat Leon
Skoda Citigo
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

26 €/zi

4 oct - 5 oct
Skoda Citigo

Registru agenții de închirieri auto din Austria

Principalii furnizori de închirieri auto din Austria

Europcar

32 de sucursale

Hertz

32 de sucursale

Sunnycars

32 de sucursale

keddy by Europcar

31 de sucursale

Sixt

22 de sucursale

MEGADRIVE

21 de sucursale

BUCHBINDER

20 de sucursale

FLIZZR

20 de sucursale

Găsește atracții populare în apropiere de locul de preluare a mașinii închiriate

Vizitează aceste obiective obligatoriu de văzut, plasate în apropierea sucursalelor de închirieri auto din Austria.

Atracții în apropiere:

Wiener Messe16,0 km
Kaprun Ski Resort299,4 km
Zürs490,6 km

Atracții în apropiere:

Kaprun Ski Resort61,7 km
Zürs224,3 km
Wiener Messe257,4 km

Atracții în apropiere:

Zürs89,8 km
Kaprun Ski Resort107,6 km
Wiener Messe393,0 km

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Austria

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Austria

Car rental in Austria

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Austria și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Pe care parte a drumului se conduce în Austria?

Dacă închiriezi o mașină în Austria, ține minte că ești nevoit să conduci numai pe partea dreaptă.

Cât de bune sunt drumurile în Austria?

Conform anului 2019, Austria s-a clasat pe locul 6 dintr-un total de 137 de țări în ceea ce privește calitatea drumurilor. Austria a primit un o notă de 6,1 pe o scară de la 1 la 7, unde 7 reprezintă cea mai bună notă.

Care este limita de vârsta pentru consumul de alcool și condusul unui vehicul în Austria?

Limita legală a concentrației de alcool în sânge în 2,38 mg/l este de 2,38 mg/l%. Totuși, este important să verifici legile regionale sau locale ale orașului, deoarece uneori această limită poate diferi. Această valoare mai poate varia și în funcție de vârstă, experiența șoferului și de eventualitatea folosirii unui vehicul comercial. Austria are legi foarte stricte împotriva indivizilor care beau alcool și conduc având o vârsta mai mică decât cea legală consumului de alcool: 16 ani.

Cât costă benzina în Austria?

În Austria te poți aștepta la un preț mediu la benzină de 1,72 € pe litru. Ia în calcul faptul că acesta a fost prețul mediu la nivel național săptămâna trecută, iar prețul combustibilului poate varia pe teritoriul țării. Dacă ești în căutarea unei mașini ieftine de închiriat, ia în calcul vizitarea unei țări unde combustibilul este foarte ieftin, precum Kuweit (prețul mediu la benzină este de 0,32 € pe litru). Hong Kong este o altă țară superbă de vizitat dacă nu te îngrijorează prețul benzinei care obișnuiește să fie în jur de 2,90 € pe litru (conform săptămânii trecute).

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Austria?

Prices for mașini in Austria refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Austria?

399 de operatori pentru mașini în Austria există pe piață începând cu septembrie 2023.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Austria?

În diferite țări, inclusiv în Austria, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Austria?

Pentru a închiria o mașină în Austria, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în orașele populare din Austria

Compară prețurile mașinilor de închiriat din cele mai populare orașe din Austria

Mașini de închiriat în aeroporturile populare din Austria

Închiriază o mașină în oricare dintre aceste aeroporturi populare din Austria

Începe să-ți planifici călătoria în Austria


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Austria?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Austria. De ce? Pentru că te ajută să economisești timp și bani. momondo caută și compară prețuri și politici pentru mașini de închiriat oferite de sute de website-uri specializate în mașini de închiriat.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Austria?

Folosind filtre performante, momondo face din găsirea mașinii ideale de închiriat în Austria o treabă mult mai ușoară. Fie că este vorba de preț, tipul mașinii, facilități sau politici de închiriere, momondo te ajută să reduci rezultatele căutării, astfel încât să ți se afișeze doar opțiunile care corespund cerințelor tale.

Afișează momondo mașini de închiriat în Austria cu anulare gratuită?

Da, indiferent dacă este vorba de mașini în Austria sau în altă parte, momondo îți permite să filtrezi rezultatele pentru a le vedea doar pe cele care oferă anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Austria, cu ajutorul momondo?

Da, trebuie doar să selectezi filtrul dedicat politicii privind combustibilul, după ce realizezi o căutare de închirieri auto în Austria pe momondo.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Austria, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Pe momondo poți realiza căutări în Austria, filtrând rezultatele în funcție de opțiunea de curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Austria cu kilometraj nelimitat?

Bineînțeles, kilometrajul nelimitat este o opțiune a mașinilor de închiriat în Austria afișate în rezultatele momondo.


Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.