Mașini de închiriat în Luxemburg

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Luxemburg? Caută aici!

Luxemburg, Luxemburg
13 iul — 20 iul
Returnare în același loc
Luxemburg, Luxemburg
Mi 13/7
Amiază
Mi 20/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Luxemburg

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Luxemburg

Car rental in Luxemburg

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Luxemburg și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Avis are cele mai multe sucursale de închirieri din Luxemburg. Compania are 7 birouri, iar multe dintre acestea sunt în aeroporturi sau în centrele orașelor. Nu te-ai hotărât ce oraș să vizitezi, dar știi sigur că vrei să închiriezi o mașină de la Avis? Luxemburg este cel mai popular oraș din Luxemburg și dispune de 3 sucursale de închirieri auto.

În Luxemburg, oamenii conduc pe partea dreaptă. If Dacă urmează să călătorești în Luxemburg venind dintr-o țară în care se conduce pe partea opusă a carosabilului, ai putea avea nevoie de puțin timp să te obișnuiești, mai ales dacă plănuiești să închiriezi o mașină pe perioada șederii tale.

Rețeaua de drumuri din Luxemburg a obținut o notă de 5,6 pentru calitatea sa (1- cea mai mică, 7 - cea mai mare). Acest lucru clasează țara pe locul 20 mondial, dintr-un total de 137 de țări. Drumurile variază semnificativ de la o regiune la alta a țării, așa că folosește acest scor în scop pur orientativ sau ca pe o referință de comparare.

Cea mai ridicată concentrație de alcool în sânge cu care poți conduce legal o mașină în Luxemburg este 2,38 mg/l. Totuși, anumite orașe și regiuni din Luxemburg pot impune limite diferite; de aceea este important să verifici exact înainte de a călători. Să ai în vedere și faptul că trebuie să ai cel puțin 16 ani pentru a putea consuma băuturi alcoolice și că nu este recomandat să conduci un vehicul cu motor sub influența alcoolului.

Există o mulțime de tipuri de mașini de închiriat din care poți alege, dar atunci când vizitezi Luxemburg, află că cel mai popular tip este un/o Mini. Aproximativ 100% dintre utilizatori au ales Mini în ultimele 30 de zile și au plătit, în medie 61 € pe zi pentru închiriere. Bineînețeles, poți alege orice tip de mașină răspunde cel mai bine bugetului tău, activităților planificate și condițiilor climatice.

Săptămâna trecută, benzina avea un preț mediu de 1,94 € pe litru în Luxemburg. Dacă te răzgândești în privința închirierii unei mașini în Luxemburg, în Algeria vei găsi cele mai scăzute prețuri din lume la benzină la 0,31 € pe litru față de săptămâna trecută. În comparație, Hong Kong, are în medie cele mai scumpe prețuri la 2,94 € pe litru, dar este totuși o opțiune excelentă pentru cei care doresc să închirieze o mașină.


Începe să-ți planifici călătoria în Luxemburg


De ce să folosești Momondo?

Alegând momondo pentru căuta mașini de închiriat în Luxemburg te avantajează, pentru că este rapid și gratuit. Noi afișăm toate prețurile și politicile mașinilor de închiriat, iar tu doar o alegi pe cea care îți convine cel mai mult.

Prin faptul că îți permite să reduci numărul de rezultatele folosind numeroase filtre, momondo te ajută să găsești cu ușurință mașina ideală de închiriat în Luxemburg. Poți filtra opțiunile în funcție de preț, tipul mașinii, amplasarea sucursalelor și multe altele.

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Luxemburg în funcție de politica de anulare gratuită.

Desigur! momondo oferă această funcționalitate celor care caută mașini de închiriat în Luxemburg.

Desigur. momondo are un filtru special pentru serviciile de căutare în profunzime a mașinilor de închiriat, pe care îl poți folosi pentru toate destinațiile, inclusiv Luxemburg.

Bineînțeles, kilometrajul nelimitat este o opțiune a mașinilor de închiriat în Luxemburg afișate în rezultatele momondo.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.