Sfaturi
Comparare vehicule
Catalogul agenției
Întrebări frecvente

Mașini de închiriat în Republica Cehă

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Republica Cehă? Caută aici!

Vârsta șoferului: 26-65
Lu 29/7
Lu 5/8

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Câștigătoare a premiului Cea mai bună aplicație de călătorii din Europa în 2023
Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Cele mai bune oferte la mașini
Cele mai bune oferte la mașini
Vezi oferte la agențiile de închiriere din peste 70.000 de destinații.
Transparența prețului
Transparența prețului
Verifică prețul total dinainte și evită surprizele.
Rezervă cu flexibilitate
Rezervă cu flexibilitate
Găsește mașini cu anulare gratuită și curățire sporită.
Alerte de preț
Alerte de preț
Nu ești încă pregătit să rezervi? pentru a urmări prețurile.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Republica Cehă

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Republica Cehă

Care este agenția de închirieri auto care are cele mai multe sucursale în Republica Cehă?

Cu 13 sucursale în destinații din Republica Cehă, Europcar este agenția cu cele mai multe centre de închirieri auto. Praga este unul dintre cele mai populare orașe de vizitat în Republica Cehă; în plus, nu ar trebui să ai nicio problemă în a închiria o mașină de la Europcar, având în vedere că au 3 sucursale în oraș.

Care este cel mai popular tip de mașină de închiriat în Republica Cehă?

Există o mulțime de tipuri de mașini de închiriat din care poți alege, dar atunci când vizitezi Republica Cehă, află că cel mai popular tip este Economy. Aproximativ 50% dintre utilizatori au ales Economy în ultimele 30 de zile și au plătit, în medie 30 € pe zi pentru închiriere. Bineînețeles, poți alege orice tip de mașină răspunde cel mai bine bugetului tău, activităților planificate și condițiilor climatice.

Oferte la mașini de închiriat în Republica Cehă găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Republica Cehă

Mică mașini

14 € - 54 €

Toate tipurile de mașini

14 € - 95 €

Prețul mediu al unei mașini mică mașină de închiriat în Republica Cehă este 27 €. aprilie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 49% mai ieftin decât în restul anului - doar 14 € pe zi. O mașină mică mașină de închiriat este, în mod normal cu 21% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Republica Cehă. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Republica Cehă poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini medie mașină de închiriat în Republica Cehă este 32 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 43% mai ieftin decât în restul anului - doar 19 € pe zi. O mașină medie mașină de închiriat este, în mod normal cu 3% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Republica Cehă. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Republica Cehă poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Republica Cehă este 15 €. mai este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 18% mai ieftin decât în restul anului - doar 19 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 53% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Republica Cehă. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Republica Cehă poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Republica Cehă

Principalii furnizori de închirieri auto din Republica Cehă

Europcar

13 sucursale

keddy by Europcar

12 sucursale

Sixt

12 sucursale

SURPRICE CAR RENTAL

12 sucursale

Sunnycars

10 sucursale

Firefly

9 sucursale

FLIZZR

9 sucursale

Hertz

9 sucursale

Car rental in Republica Cehă

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Republica Cehă și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Pe care parte a drumului se conduce în Republica Cehă?

Ești obligat prin lege să conduci pe partea dreaptă atunci când vizitezi Republica Cehă. Nerespectarea acestei reguli poate conduce la amenzi, accidente rutiere sau la ambele.

Cât de bune sunt drumurile în Republica Cehă?

Calitatea drumurilor din Republica Cehă au un scor de calitate de 4 pe o scară de la 1 la 7, unde 1 este cel mai mic scor. Acest lucru clasează Republica Cehă pe locul 69 din 137 de țări analizate pentru calitatea drumurilor. Este posibil, însă, drumurile și calitatea lor să difere în funcție de zona din Republica Cehă în care urmează să călătorești.

Care este limita de vârsta pentru consumul de alcool și condusul unui vehicul în Republica Cehă?

Limita concentrației de alcool în sânge în Republica Cehă este 0,00 mg/l; aceasta se aplică atât rezidenților cât și vizitatorilor. Măsurarea alcoolemiei determină nivelul de ebrietate al unui individ. Condusul unui vehicul cu o alcoolemie de peste 0,00 mg/l% este împotriva legii din Republica Cehă, fiind considerat condus sub influența alcoolului. Dacă ai sub 18 ani (vârsta legală pentru consumul de alcool în Republica Cehă), ai putea fi supus unor penalități foarte stricte dacă ești prins bând și conducând. Reține faptul că, indiferent de vârstă, nu este niciodată o idee bună să conduci sub influența alcoolului.

Cât costă benzina în Republica Cehă?

În Republica Cehă te poți aștepta la un preț mediu la benzină de 1,51 € pe litru. Ia în calcul faptul că acesta a fost prețul mediu la nivel național săptămâna trecută, iar prețul combustibilului poate varia pe teritoriul țării. Dacă nu te-ai hotărât încă să închiriezi o mașină în Republica Cehă, atunci ia în considerare Egipt. Aici, benzina are unul dintre cele mai mici prețuri din lume (0,26 € pe litru, conform datelor de săptămâna trecută). La celălalt capăt al spectrului Hong Kong, o altă destinație minunată de vizitat, pare a fi țara cu cel mai ridicat preț al combustibilului: în jur de 3,00 € pe litru.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Republica Cehă?

Prices for mașini in Republica Cehă refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Republica Cehă?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Republica Cehă este de 200 (de la iulie 2024).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Republica Cehă?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Republica Cehă. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Republica Cehă?

Pentru a închiria o mașină în Republica Cehă, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Republica Cehă?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Republica Cehă. De ce? Pentru că te ajută să economisești timp și bani. momondo caută și compară prețuri și politici pentru mașini de închiriat oferite de sute de website-uri specializate în mașini de închiriat.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Republica Cehă?

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Republica Cehă, ajutându-se să filtrezi rezultatele în funcție de preț, capacitate, caracteristici ale mașinii, sucursala de preluare, de predare și multe altele.

Afișează momondo mașini de închiriat în Republica Cehă cu anulare gratuită?

Anularea gratuită este o politică în funcție de care se pot filtra rezultatele căutărilor de mașini pe momondo, în Republica Cehă și în toate celelalte destinații. Disponibilitatea variază în funcție de loc.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Republica Cehă, cu ajutorul momondo?

Da, momondo oferă un filtru special pentru politicile privind combustibilul, valabil pentru toate destinațiile în care poți închiria o mașină, inclusiv Republica Cehă.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Republica Cehă, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Atunci când cauți mașini de închiriat pe momondo, poți alege opțiunea de curățare în profunzime pentru toate destinațiile, inclusiv Republica Cehă.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Republica Cehă cu kilometraj nelimitat?

Bineînțeles, kilometrajul nelimitat este o opțiune a mașinilor de închiriat în Republica Cehă afișate în rezultatele momondo.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Republica Cehă

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.

Primește notificare când scad prețurile

Alerte - modificări zilnice de preț în căsuța de e-mail
Lu 29/7
Amiază
Lu 5/8
Amiază
Trimite-mi prin email cele mai bune oferte de la momondo

Găsește rezultate mai bune pentru cazarea ta în Republica Cehă

Găsește mașini de închiriat în aceste orașe populare în Republica Cehă