Mașini de închiriat în Republica Cehă

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în în Republica Cehă? Caută aici!

Praga, Prague Region, Republica Cehă
30 mar — 6 apr
Returnare în același loc
Praga, Prague Region, Republica Cehă
Jo 30/3
Amiază
Jo 6/4
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Oferte la mașini de închiriat în Republica Cehă găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Republica Cehă

Mașini Mică

19 € - 86 €

Toate tipurile de mașini

18 € - 86 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Republica Cehă este 33 €. septembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 45% mai ieftin decât în restul anului - doar 19 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 11% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Republica Cehă. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Republica Cehă poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Republica Cehă este 23 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 42% mai ieftin decât în restul anului - doar 14 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 37% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Republica Cehă. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Republica Cehă poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.


Registru agenții de închirieri auto din Republica Cehă

Principalii furnizori de închirieri auto din Republica Cehă

Europcar

13 sucursale

keddy by Europcar

12 sucursale

SURPRICE CAR RENTAL

12 sucursale

Sixt

11 sucursale

Sunnycars

11 sucursale

FLIZZR

9 sucursale

Hertz

9 sucursale

Avis

8 sucursale

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Republica Cehă

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Republica Cehă

Car rental in Republica Cehă

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Republica Cehă și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

În Wheego se găsesc, de regulă, cele mai ieftine închirieri auto din Republica Cehă. Utilizatorii se pot bucura adesea de prețuri de doar 14 €/zi atunci când rezervă prin Wheego. Este mult mai probabil să găsești oferte la mașini de închiriat la un preț sub media națională (14 €/zi), atunci când rezervi cu Wheego. Oricum, aeste prețuri pot diferi în funcție de tipul mașinii și de orașul în care o închiriezi.

Cu 13 sucursale în destinații din Republica Cehă, Europcar este agenția cu cele mai multe centre de închirieri auto. Praga este unul dintre cele mai populare orașe de vizitat în Republica Cehă; în plus, nu ar trebui să ai nicio problemă în a închiria o mașină de la Europcar, având în vedere că au 3 sucursale în oraș.


Mașini de închiriat în regiunile populare din Republica Cehă

Găsește mașina perfectă de închiriat pentru călătoria ta în oricare dintre aceste regiuni din Republica Cehă

Mașini de închiriat în orașele populare din Republica Cehă

Compară prețurile mașinilor de închiriat din cele mai populare orașe din Republica Cehă

Începe să-ți planifici călătoria în Republica Cehă


De ce să folosești Momondo?

Ar trebui să folosești momondo pentru a-ți rezerva mașina în Republica Cehă. De ce? Pentru că te ajută să economisești timp și bani. momondo caută și compară prețuri și politici pentru mașini de închiriat oferite de sute de website-uri specializate în mașini de închiriat.

momondo te ajută să găsești cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Republica Cehă, ajutându-se să filtrezi rezultatele în funcție de preț, capacitate, caracteristici ale mașinii, sucursala de preluare, de predare și multe altele.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.