Mașini de închiriat în Bologna, în Emilia Romagna

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Bologna, în Emilia Romagna? Caută aici!

Bologna, Bologna, Italia
14 iul — 21 iul
Returnare în același loc
Bologna, Bologna, Italia
Jo 14/7
Amiază
Jo 21/7
Amiază
Vârsta șoferului:

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Bologna, în Emilia Romagna

Găsește în continuare oferte foarte bune la o varietate de mașini populare de închiriat în Bologna, în Emilia Romagna
Toyota Fortuner
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

132 €/zi

14 iul - 18 iul
Toyota Fortuner
Renault Duster
Intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

118 €/zi

14 iul - 18 iul
Renault Duster
Daewoo Leganza
Standard sau asemănător
Până la 5 pasageri

136 €/zi

11 iul - 17 iul
Daewoo Leganza
Daihatsu Sirion
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

75 €/zi

14 iul - 18 iul
Daihatsu Sirion
Renault Mégane
Familiar compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

158 €/zi

14 iul - 18 iul
Renault Mégane
Toyota Fortuner
SUV intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

161 €/zi

11 iul - 17 iul
Toyota Fortuner
Porsche Panamera
Recomandarea furnizorului sau asemănător
Până la 5 pasageri
Mașini cu 5 uși

73 €/zi

14 iul - 18 iul
Porsche Panamera
Hyundai Accent
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

104 €/zi

14 iul - 18 iul
Hyundai Accent
Renault Duster
Intermediar sau asemănător
Până la 5 pasageri

174 €/zi

23 iul - 30 iul
Renault Duster

Oferte la mașini de închiriat în Bologna, în Emilia Romagna găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Bologna

Mașini Mică

10 € - 84 €

Toate tipurile de mașini

14 € - 156 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Bologna, în Italia este 39 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 75% mai ieftin decât în restul anului - doar 10 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 46% mai ieftin decât media în Bologna. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Bologna poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Bologna, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Bologna, în Italia este 89 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 84% mai ieftin decât în restul anului - doar 15 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 18% mai scump decât media în Bologna. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Bologna poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Bologna, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Mare de închiriat în Bologna, în Italia este 85 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 27% mai ieftin decât în restul anului - doar 63 € pe zi. O mașină Mare de închiriat este, în mod normal cu 16% mai scump decât media în Bologna. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Bologna poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Bologna, în Italia este 40 €. octombrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 65% mai ieftin decât în restul anului - doar 14 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 46% mai ieftin decât media în Bologna. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Bologna poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Bologna, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Dubă de închiriat în Bologna, în Italia este 116 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 19% mai ieftin decât în restul anului - doar 95 € pe zi. O mașină Dubă de închiriat este, în mod normal cu 38% mai scump decât media în Bologna. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Bologna poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans.

Daihatsu Sirion
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

75 €/zi

14 iul - 18 iul
Daihatsu Sirion
Hyundai Accent
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri

87 €/zi

11 iul - 17 iul
Hyundai Accent
Fiat 500
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

65 €/zi

11 iul - 17 iul
Fiat 500

Registru agenții de închirieri auto din Bologna

Principalii furnizori de închirieri auto din Bologna, în Emilia Romagna
3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,0

Confort

7,9

Evaluare Generală

6,9

Preluare/Returnare

9,0

Valoare

6,9
2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,9

Confort

7,9

Evaluare Generală

1,9

Preluare/Returnare

1,9

Valoare

3,9
2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

1,9

Confort

1,9

Evaluare Generală

1,9

Preluare/Returnare

1,9

Valoare

1,9
11 sucursale
5 sucursale
4 sucursale
4 sucursale
4 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Bologna

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Bologna

Cea mai populară agenție

SURPRICE CAR RENTAL

Tipuri populare de mașini

Mini, Economy, Compact

Cea mai ieftină mașină de închiriat

67 €

Cel mai popular model

Smart Fortwo
Cea mai populară companie de închirieri auto din Bologna pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este SURPRICE CAR RENTAL . Alternative foarte bune sunt SICILY BY CAR și Ecovia.
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Bologna au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Mini, Economy, Compact.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Bologna este de 67 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 82 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Bologna a fost, în ultimele zile, Smart Fortwo. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Fiat Panda.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Bologna

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Bologna

Cum conduci cu o mașină închiriată în Bologna - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Bologna și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Rhodium are, de obicei, cele mai mici prețuri din Bologna, pentru mașini pe care le poți găsi la oricare dintre sucursalele lor. În medie, așteaptă-te să plătești 16 €/zi, deși utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 8 €/zi pentru închirierea lor auto din Bologna.

Fiecare companie de închirieri auto din Bologna are propria politică de anulare. momondo va afișa întotdeauna toate rezultatele căutărilor de mașini, indiferent dacă agenția care le oferă aplică sau nu taxă de anulare. Unele dintre cele mai bune companii de închirieri auto din Bologna sunt NOLEGGIARE , Europcar și Firefly, așadar, începe prin a verifica dacă ele oferă posibilitatea de anulare gratuită.

Cu 3 locații, SICILY BY CAR are cele mai multe spații de închiriere auto dintre toate companiile din Bologna, Italia. În mod normal, utilizatorii momondo găsesc oferte cu 105 €/zi atunci când închiriază o mașină de la SICILY BY CAR în Bologna, Italia.

Dacă plănuiești să închiriezi un vehicul în Bologna, ia aminte la faptul că limita actuală de viteză în interiorul orașului este de 50 km/h (dacă nu este altfel menționat). În suburbiile din jurul Bologna, limita de viteză este de 90 km/h, iar pentru autostrăzile din Bologna, limita este 130 km/h.

În timpul lunii iulie, temperatura medie în Bologna este de 24 °C, iar precipitațiile, 43 mm. Această informație este utilă călătorilor care vor să închirieze o mașină în Bologna.

Călătorii care plănuiesc să părăsească Bologna pentru a face un roadtrip în Emilia Romagna sau în zonele înconjurătoare în luna iulie se pot aștepta la temperaturi de 23 °C și la precipitații de 48,5 mm pe parcursul întregii luni.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Bologna

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Bologna

Începe să-ți planifici călătoria în Bologna


De ce să folosești Momondo?

Rezervarea unei mașini în Bologna prin momondo te poate ajuta să economisești timp și bani. momondo îți pune la dispoziție o gama variată de opțiuni și mașini, în urmă căutării pe care o face prin mii de website-uri și sucursale specializate, ajutându-te astfel să iei cea mai bună decizie pentru călătoria ta.

Folosind filtre performante, momondo face din găsirea mașinii ideale de închiriat în Bologna o treabă mult mai ușoară. Fie că este vorba de preț, tipul mașinii, facilități sau politici de închiriere, momondo te ajută să reduci rezultatele căutării, astfel încât să ți se afișeze doar opțiunile care corespund cerințelor tale.

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Bologna în funcție de politica de anulare gratuită.

Da, momondo oferă un filtru special pentru politicile privind combustibilul, valabil pentru toate destinațiile în care poți închiria o mașină, inclusiv Bologna.

Desigur. momondo are un filtru special pentru serviciile de căutare în profunzime a mașinilor de închiriat, pe care îl poți folosi pentru toate destinațiile, inclusiv Bologna.

Bineînțeles. Pe momondo, poți filtra rezultatele mașinilor de închiriat în Bologna, astfel încât să ți se afișeze doar cele cu kilometraj nelimitat.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.