Mașini de închiriat în Florenţa, în Toscana

Cauți oferte ieftine de închirieri auto în Florenţa, în Toscana? Caută aici!

Florenţa, Toscana, Italia
27 sept — 4 oct
Returnare în același loc
Florenţa, Toscana, Italia
Mi 27/9
Amiază
Mi 4/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte de la companii de închirieri în peste 70.000 de sucursale.

Informații și tendințe privind mașinile de închiriat în Florenţa

Informații utile pentru a te ajuta să rezervi mașina perfectă de închiriat în Florenţa

Care este cea mai ieftină agenție de închiriere de mașini în Florenţa?

Cele mai ieftine mașini de închiriat în Florenţa se găsesc, în general, prin intermediul INTERRENT . Atunci când rezervi cu INTERRENT , este posibil să găsești mașini de închiriat începând de la 9 €/zi. Prețul mediu pentru a închiria o mașină în Florenţa este de 28 €/zi.

Ce companie de închirieri auto din Florenţa are cele mai multe locații?

Sunnycars are cele mai multe locații dintre toate companiile de închirieri auto din Florenţa, cu 11 sucursale.

Care este mașină care se închiriază cel mai des în Florenţa?

Conform datelor noastre, mașinile Fiat 500 și Peugeot 108 sunt cele mai populare modele de închiriat în Florenţa. Prețurile pentru Fiat 500 in Florenţa variază în funcție de compania de la care închiriezi, dar utilizatorii noștri au găsit prețuri medii de 35 €/zi, cu un minim de 8 €. Prețurile pentru Peugeot 108 variază și ele, dar tind să aibă un preț mediu de 44 €/zi, cu cele mai ieftine oferte ajungând la 31 €.

Cele mai bune oferte la mașinile de închiriat găsite în Florenţa, în Toscana

Găsiți oferte excelente mai jos, pentru o varietate de tipuri populare de mașini de închiriat în Florenţa, în Toscana.
Economy25 €/day
Compact30 €/day
Intermediar60 €/day
SUV38 €/day
Mini21 €/day
De lux112 €/day
Compact SUV27 €/day
SUV intermediar38 €/day
Familiar compact63 €/day
Cele mai bune tarife găsite de utilizatorii momondo în ultimele 48 de ore.

Oferte la mașini de închiriat în Florenţa, în Toscana găsite pe momondo

Găsește mașina de închiriat potrivită pentru tine, în Florenţa

Mașini Mică

18 € - 91 €

Toate tipurile de mașini

18 € - 100 €

Prețul mediu al unei mașini Mică de închiriat în Florenţa, în Italia este 43 €. februarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 59% mai ieftin decât în restul anului - doar 18 € pe zi. O mașină Mică de închiriat este, în mod normal cu 18% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Florenţa. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Florenţa poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Mică de închiriat în Florenţa, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini Medie de închiriat în Florenţa, în Italia este 44 €. ianuarie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 16% mai ieftin decât în restul anului - doar 37 € pe zi. O mașină Medie de închiriat este, în mod normal cu 16% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Florenţa. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Florenţa poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile Medie de închiriat în Florenţa, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Prețul mediu al unei mașini SUV de închiriat în Florenţa, în Italia este 46 €. noiembrie este cea mai ieftină lună pentru rezervare, cu un preț mediu cu 79% mai ieftin decât în restul anului - doar 10 € pe zi. O mașină SUV de închiriat este, în mod normal cu 10% mai ieftin față de media mașinilor de închiriat în Florenţa. Prețul mediu al unui vehicul de închiriat în Florenţa poate varia în funcție de mai mulți factori, printre care disponibilitatea, popularitatea vehiculului și perioada de timp cu care rezervi mașina în avans. Mai jos găsești cele mai bune prețuri pentru mașinile SUV de închiriat în Florenţa, care au fost găsite pe momondo săptămâna trecută.

Skoda Citigo
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri

23 €/zi

2 oct - 5 oct
Skoda Citigo
Seat Ibiza
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri

25 €/zi

2 oct - 5 oct
Seat Ibiza

Registru agenții de închirieri auto din Florenţa

Principalii furnizori de închirieri auto din Florenţa, în Toscana

Alamo

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,3

Confort

8,9

Evaluare Generală

8,6

Preluare/Returnare

8,3

Valoare

8,9

SICILY BY CAR

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,6

Confort

6,6

Evaluare Generală

8,0

Preluare/Returnare

7,3

Valoare

7,3

Avis

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,7

Confort

8,4

Evaluare Generală

7,2

Preluare/Returnare

7,9

Valoare

7,4

Dollar

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,5

Confort

7,4

Evaluare Generală

7,3

Preluare/Returnare

7,0

Valoare

7,0

Budget

2 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,7

Confort

7,0

Evaluare Generală

6,0

Preluare/Returnare

6,5

Valoare

6,7

Hertz

5 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,8

Confort

5,9

Evaluare Generală

5,5

Preluare/Returnare

5,3

Valoare

5,4

Europcar

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,3

Confort

4,6

Evaluare Generală

4,6

Preluare/Returnare

7,3

Valoare

4,6

Sunnycars

11 sucursale

Informații despre închirierea de mașini în Florenţa

Găsește informații despre oferte excelente de închiriere, companii populare de închiriere de mașini și politici pentru vizita ta în Florenţa

Cea mai populară agenție

SURPRICE CAR RENTAL

Tipuri populare de mașini

Mini, Economy, Compact

Cea mai ieftină mașină de închiriat

12 €

Cel mai popular model

Fiat 500
Cea mai populară companie de închirieri auto din Florenţa pe care am găsit-o pe momondo luna aceasta este SURPRICE CAR RENTAL . Alternative foarte bune sunt Goldcar Rental SP și INTERRENT .
În ultimele 72 de ore, companiile de închirieri auto din Florenţa au pus la dispoziție următoarele tipuri de mașini: Mini, Economy, Compact.
Cel mai scăzut preț pentru o mașină de închiriat în Florenţa este de 12 €/zi. Pentru această zonă, te poți aștepta ca prețurile medii să înceapă de la 21 €/zi.
Cel mai popular model de mașină de închiriat în Florenţa a fost, în ultimele zile, Fiat 500. Ca alternativă, utilizatorii noștri aleg și Peugeot 108.

Închiriază o mașină în apropierea unuia dintre aceste hoteluri populare din Florenţa

Mai jos găsești cele mai populare hoteluri din Florenţa

Cum conduci cu o mașină închiriată în Florenţa - Întrebări frecvente

Află tot ce trebuie să știi despre închirierea unei mașini în Florenţa și pregătește-te cum se cuvinte pentru viitoarea ta călătorie.

Se aplică vreo taxă dacă îmi anulez rezervarea auto în Florenţa, Italia?

Majoritatea agențiilor de închirieri auto din Florenţa cu care am încheiat parteneriate nu au o taxă de anulare. Asta înseamnă că, dacă planurile tale se schimbă pe neprevăzut, multe dintre centrele de închirieri, precum Dollar, Hertz și LOCAUTO , pot oferi anulare gratuită, în funcție de momentul în care ai rezervat.

Care este cel mai recomandabil tip de mașină de închiriat în Florenţa, în luna octombrie?

Îți recomandăm ca, atunci când călătorești în Florenţa în timpul lunii octombrie, să închiriezi o mașină economică pentru a fi cât mai bine pregătit pentru condițiile climatice și de drum. O mașină economică răspunde bine atât la drumurile umede, cât și la cele uscate care acoperă Florenţa în timpul lunii octombrie, când temperaturile sunt în jur de 9 °C, iar precipitațiile medii, 90 mm. Închirierea unei mașini Economy în Florenţa te va costa, în medie 48 €/zi.

Care este limita de viteză în Florenţa, Italia?

Călătorii care închiriază o mașină în Florenţa trebuie să aibă în vedere că limita maximă de viteză în oraș este 50 km/h. Limita corespunzătoare suburbiilor orașului Florenţa este de 90 km/h, în vreme ce, aceea de pe autostrăzi, 130 km/h. Ia în calcul faptul că aceste viteze pot varia în funcție de drumul pe care călătorești, așa că fii atent la semnele de circulație.

Cum este vremea în Florenţa, Italia în luna septembrie?

Cei care caută o mașină de închiriat în Florenţa în timpul lunii septembrie ar trebui să se aștepte la temperaturi de aproximativ 20 °C și la precipitații de 80 mm. Aceste informații pot fi utile pentru a alege tipul de mașină dorit.

Este vremea în Florenţa asemănătoare cu cea din restul regiunii Toscana?

Călătorii care plănuiesc să părăsească Florenţa pentru a face un roadtrip în Toscana sau în zonele înconjurătoare în luna septembrie se pot aștepta la temperaturi de 19 °C și la precipitații de 76,7 mm pe parcursul întregii luni.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Florenţa?

Prices for mașini in Florenţa refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Florenţa?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Florenţa este de 112 (de la septembrie 2023).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Florenţa?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Florenţa. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Florenţa?

Pentru a închiria o mașină în Florenţa, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat în aeroporturile populare din apropiere de Florenţa

Rezervă o mașină de închiriat în unul dintre aceste aeroporturi populare din apropiere de Florenţa

Inchirieri auto în cartierele din Florenţa

Ai nevoie de o mașină de închiriat într-o anumită zonă din Florenţa? Restrânge căutarea folosind opțiunile de mai jos

Caută mai multe închirieri auto în în Italia

Caută oferte de închirieri auto în în Italia

Începe să-ți planifici călătoria în Florenţa


De ce să folosești Momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a închiria o mașină în Florenţa?

Rezervarea unei mașini în Florenţa prin momondo te poate ajuta să economisești timp și bani. momondo îți pune la dispoziție o gama variată de opțiuni și mașini, în urmă căutării pe care o face prin mii de website-uri și sucursale specializate, ajutându-te astfel să iei cea mai bună decizie pentru călătoria ta.

Cum mă ajută momondo să găsesc cea mai bună ofertă la mașinile de închiriat în Florenţa?

Folosind filtre performante, momondo face din găsirea mașinii ideale de închiriat în Florenţa o treabă mult mai ușoară. Fie că este vorba de preț, tipul mașinii, facilități sau politici de închiriere, momondo te ajută să reduci rezultatele căutării, astfel încât să ți se afișeze doar opțiunile care corespund cerințelor tale.

Afișează momondo mașini de închiriat în Florenţa cu anulare gratuită?

Da, momondo îți permite să sortezi companiile de închirieri auto din Florenţa în funcție de politica de anulare gratuită.

Pot închiria o mașină cu politică specifică privind combustibilul în Florenţa, cu ajutorul momondo?

Politicile privind combustibilul pot fi menționate în mod express pe momondo, cu ajutorul filtrelor care te ajută să îți cauți exact mașina care te interesează în Florenţa.

Pot să găsesc o mașină de închiriat în Florenţa, pe momondo, care să vină cu opțiunea de curățare în profunzime?

Pe momondo poți realiza căutări în Florenţa, filtrând rezultatele în funcție de opțiunea de curățare în profunzime.

Pot căuta, pe momondo, mașini de închiriat în Florenţa cu kilometraj nelimitat?

Da, pe momondo poți găsi mașini de închiriat în Florenţa cu kilometraj nelimitat.


Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.